Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, skynyrd napisał:

Na podstawie działalności firm okołoowsiakowych.

Swojego czasu, nie chciał udostępnić dokumentów. Dlaczego?

Komu nie chciał? Jeśli jest coś na rzeczy to czemu czujny minister Ziobro nic nie zrobił, ani nie robi?
Zamiast tego woli oskarżać lekarzy o rzekome spowodowanie śmierci swojego ojca kilkanaście lat temu.

13 minut temu, jezz napisał:

Widzę, że nawet nie bardzo rozumiesz o co się pytałem. To nic, nie przejmuj się, zawsze możesz przecież napisać coś o mnie

Ależ oczywiście. Tak zatem będę też odpowiadał na każde pytanie.

Widzę, że kompletnie nie rozumiesz tego, o czym piszę więc przestań mi d... zawracać z łaski swojej. Co do twojego odpowiadania na pytania to pieprzysz w kółko to samo ślizgając się jak piskorz, więc zapewne nikt nie zauważy zmiany.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

26 minut temu, skynyrd napisał:

Na podstawie działalności firm okołoowsiakowych.

Swojego czasu, nie chciał udostępnić dokumentów.

Wszystkie procesy gdy mu zarzucano malwersacje wygrał. Jest sprawdzany i rozliczany przez Ministerstwo Finansów i wszystkie możliwe inne służby. Nikt nigdy nie miał nawet cienia zastrzeżeń. A Ty oczywiście przyłączasz się do chóru hejterów i opluwaczy.

30 minut temu, skynyrd napisał:

Natomiast jest lewakiem, a ja nie znoszę tej ideologii.

Podobnie jak ja prawactwa bo to synonim głupoty.

Godzinę temu, hi_aro napisał:

Raczej nie to.

Chyba i to co Ty napisałeś i to co ja.

28 minut temu, dulon184 napisał:

Typowy Polski matoł..

Cała głupota świata skupiła się po prawej stronie sceny politycznej.

22 minuty temu, soundchaser napisał:

Tak to rozumiesz?
To jest kwestia interpretacji.

Po prostu mówi co mu każą mówić. Prezesuńcio wskazał palcem trędowatych to kundelki próbują łapać za nogawki.

2 godziny temu, skynyrd napisał:

jeżeli jakieś bydle dewastuje czyjąś własność, to powinien iść siedzieć.

Prezes ma iść siedzieć? Zgadam się z tym.

2 godziny temu, skynyrd napisał:

A Owsiakowi, lewackiemu świętemu się należy - i koniec.

A co z lewackim Prezesem i jego współpracownikiem tow. Piotrowiczem?

49 minut temu, skynyrd napisał:

Swojego czasu, nie chciał udostępnić dokumentów. Dlaczego?

Prezes też nie chce poddać się weryfikacji prokuratury w sprawie dwóch wież, z tym że Prezes w temacie ma prawdopodobnie sporo za uszami a Owsiak to działania propagandy PiS-owskiej. Czarnej propagandy, dobra może być brunatnej.

49 minut temu, hi_aro napisał:

Salvini przyjaciel PIC fanbojów...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  

Oczywiście PiS-owcy chyba wierzą Salviniemu.

Godzinę temu, jezz napisał:

Ja podobno np. sprzyjam faszystom.

PiS to w dużym stopniu faszyści, nie czujesz tego? Możliwe że niedługo osiągną dojrzałość. Na razie są na etapie komuny.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

30 minut temu, Jaro_747 napisał:

Widzę, że kompletnie nie rozumiesz tego, o czym piszę więc przestań mi d... zawracać z łaski swojej. Co do twojego odpowiadania na pytania to pieprzysz w kółko to samo ślizgając się jak piskorz, więc zapewne nikt nie zauważy zmiany.

O, widzę, że nerwusek wychodzi, a niby taki kulturalny.

Od pieprzenia tego samego są tu inni specjaliści, np. ty jak  i przyszły klient dealera sprzedającego elektryczne auta.

Pytałem się o dokapitalizowanie banków ale co ty możesz wiedzieć, a sami ekonomiści tu pisywali.

33 minuty temu, Bobcat napisał:

Cała głupota świata skupiła się po prawej stronie sceny politycznej.

To nie jest  do końca prawda. Jesteś jeszcze ty.?

14 minut temu, Lech36 napisał:

PiS to w dużym stopniu faszyści, nie czujesz tego?

No i?

Niejeden bank został dokapitalizowany wskutek takich, a nie innych wymagań KNF. Ale w normalnym kraju te wymagania są ogłaszane otwartym tekstem a rozmowy prowadzone są w sposób przejrzysty. I nie trzeba być ekonomistą żeby takie podstawowe rzeczy rozumieć.

Na razie z Czarneckim mamy taką sytuację, że facet który składał mu propozycję korupcyjną jest na wolności a śledztwo przebiega w dziwacznym trybie. Czy żeby to pojąć trzeba być ekonomistą?

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, jezz napisał:

No i?

Fajnie jest. Czarno i brunatnie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Schetyna: To będzie prawdziwie obywatelska koalicja. Na listach pełen parytet.

To właśnie jest kwintesencja lewactwa - mamy 4 mądre kobiety i 4 głupich facetów, ale wybierzemy dwie mądre i dwóch idiotów. Bo jesteśmy bardzo nowocześni i popieramy równość ponad wszystko ?

A kto to są te mądre i kto ci idioci? Konkretnie, z nazwiskami.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Niejeden bank został dokapitalizowany wskutek takich, a nie innych wymagań KNF. Ale w normalnym kraju te wymagania są ogłaszane otwartym tekstem a rozmowy prowadzone są w sposób przejrzysty. I nie trzeba być ekonomistą żeby takie podstawowe rzeczy rozumieć.

Widzę, że mylą ci się daty i zdarzenia, ale takie podstawowe rzeczy trzeba rozumieć. Nie mówiąc o głupotach jakie piszesz na temat wymagań.

Co jest z prezesem?

mamy tutaj swego rodzaju geniusza a w żadnym ministerstwie nie siedzi..

Dzezik .

Jakąż Ty furorę zrobił łbyś  będąc na wizji w kurwizji..

Języki pewnie znasz , odpowiednie głupoty wygadujesz. Jak nic kariera w u picunioków

Edytowane przez dulon184
2 minuty temu, skynyrd napisał:

Nie jestem donosicielem ?

Aha. Czyli nie masz nic do przekazania i piszesz sobie dla samego pisania. Taka sztuka dla sztuki.

9 minut temu, Lech36 napisał:

Fajnie jest. Czarno i brunatnie.

Rżniesz głupa, prawda?

Chociaż coraz częściej mam wątpliwości czy tylko rżniesz.

3 minuty temu, dulon184 napisał:

Co jest z prezesem?

mamy tutaj swego rodzaju geniusza a w żadnym ministerstwie nie siedzi..

Dzezik .

Jakąż Ty furorę zrobił łbyś  będąc na wizji w kurwizji..

Języki pewnie znasz , odpowiednie głupoty wygadujesz. Jak nic kariera w u picunioków

A może ty jesteś wybitnym forumowym ekonomistą?

Bo nic mądrego nie piszesz.

Ja tylko chcę się od wybitnych ekonomistów dowiedzieć jak to z tym dokapitalizowaniem było i jakie z tego tytułu poniósł straty. No i co było oczywiście powodem takich działań.

Może ty wiesz, bo pieprzyć ad personam to widzę, że każdy potrafi. Ty chyba tylko to i nic poza tym.

8 minut temu, skynyrd napisał:

Ukryta Zawartość

Ciekawe czy ukradł ręcznik z hotelu, jak wyjeżdżał?

Nie, PiSowcy już wszystkie pokradli.

4 minuty temu, jezz napisał:

A może ty jesteś wybitnym forumowym ekonomistą?

Bo nic mądrego nie piszesz.

Ja tylko chcę się od wybitnych ekonomistów dowiedzieć jak to z tym dokapitalizowaniem było i jakie z tego tytułu poniósł straty. No i co było oczywiście powodem takich działań.

Taki duży i mądry chłopczyk a nie umie sobie sam znaleźć? A może znalazł ale nie zrozumiał? Jakiś problem?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

"Przy okazji Parady Równości kolejny raz została udowodniona teza, że w każdej rodzinie może się trafić jakaś "czarna owca" przeciwna "dobrej zmianie". Do siostry Krystyny Pawłowicz, którą można spotkać na demonstracjach KOD dołączył brat Rafała Ziemkiewicza, który maszerował w sobotę z tęczową flagą w ręku."

Ukryta Zawartość

ziemkiwiczbrat.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, skynyrd napisał:

Więc łopatą - jeżeli jakieś bydle dewastuje czyjąś własność, to powinien iść siedzieć.

Był taki jeden podobny do Rumcajsa tylko z bardziej czerwonym nosem który Melexem wjechał do basenu. Niestety nie poszedł siedzieć.

Teraz ponoć kradnie ręczniki po hotelach i sprzedaje na bazarku. Stąd tyle kasy w oświadczeniu majątkowym.

Jestem Europejczykiem.

Zniknęły liczby stron pod każdym tematem . Teraz muszę owierać 1 i w pisywać ostatnią .ma ktoś tak , czy tylko mnie tak uszczśliwiono?

41 minut temu, jezz napisał:

Rżniesz głupa, prawda?

Głupów to chyba rżną fani PiS nie zauważając przywracania przez nich socjalizmu z elementami faszyzmu czyli narodowego socjalizmu.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Taki duży i mądry chłopczyk a nie umie sobie sam znaleźć? A może znalazł ale nie zrozumiał? Jakiś problem?

Nie umie i czeka aż starszy i wszystkowiedzący chłopczyk coś napisze i wytłumaczy. Wtedy pewnie zrozumiem.

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Głupów to chyba rżną fani PiS nie zauważając przywracania przez nich socjalizmu z elementami faszyzmu czyli narodowego socjalizmu.

Zostaw ten ogon kota, niech zwierzaktrochę odpocznie.

Czytając ciebie od razu można się domyśleć, że dziś piątek a w piątek wiadomo co robisz.

No nic, czas poskubać trochę porzeczek.  Sąsiada oczywiście.

trzeba zacząć robić przetwory na zimę bo widzę, że nic mądrego  dziś nie napiszesz na temat dokapitalizowania banków.? Jutro pewnie tez nie.

Możesz coś skrobnąć o podwyższeniu wieku emerytalnego jak ci się chce, bo o elektrykach to już może dziś nie pisz.?

Dziś Grzegorz ma dobrą passę a jakoś nikogo z europejczyków  to nie interesuje.

tylko  ja jestem na bieżąco,

"Grzegorz Schetyna jednoznacznie wypowiedział się na temat dostępu do aborcji i zalegalizowania związków partnerskich. - Absolutnie nie będzie na nie miejsca w kampanii - stwierdził w radiowej Trójce. Co innego mówił kilka miesięcy temu."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

30 minut temu, jezz napisał:

trzeba zacząć robić przetwory na zimę bo widzę, że nic mądrego  dziś nie napiszesz na temat dokapitalizowania banków.? Jutro pewnie tez nie.

Możesz coś skrobnąć o podwyższeniu wieku emerytalnego jak ci się chce, bo o elektrykach to już może dziś nie p

Nie warto nic konkretnego pisać bo betonu PiS-owskiego to i tak nie przebije. To już wiadomo od czasu "zamachu" smoleńskiego.

Teraz, skynyrd napisał:

Dowcip ci się wyostrzył

I Ty masz czelność kłamać że nie jesteś zwolennikiem PiS? Każdym swoim wpisem dowodzisz że jesteś. I to zdeklarowanym. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.