Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, bubusia napisał:

I film sie konczy. k**wa mac.

No cóż. Obowiązkiem było parti bronić przed oszczercami. Priorytety muszą być.

Teraz, Piękny Stefan napisał:

No cóż. Obowiązkiem było parti bronić przed oszczercami. Priorytety muszą być.

Pudlo. Chore addiction. Tomorrow no fucking more.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, bubusia napisał:

Pudlo. Chore addiction. Tomorrow no fucking more.

A tak w ogóle. To Lecha lista jest ze 4x dłuższa, a rządy 2x krótsze ?

Gość

(Konto usunięte)

niezaprzeczalnym sukcesem pis jest to , że cala opozycja ażeby w ogole zaistniec musi naobiecywac tyle samo bądx wiecej niż partia rządząca

takich numerów za mojego zycia nie było

Do PS

Przestan. Zenek wlasnie gra na Narodowym. Daj w spokoju obejrzec prawdziwego artyste:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

26 minut temu, bubusia napisał:

Do PS

Przestan. Zenek wlasnie gra na Narodowym. Daj w spokoju obejrzec prawdziwego artyste:)

A my z córką byliśmy wieczorem na koncercie w parku niedaleko naszej chałupy. Fajnie było.?

Tyle zapyla po te czteropaki z flaszki+, że musi czsem odetchnąć od pilityki.?

Bubuś.

Czy to az tak wielkiego wysiłku umysłowego wymaga ?

Mają picunioki wszystko.

prokuratora ministra prezdenta sporo sedziiow , wszelkie sluzby i Zadnego procesu za waszym zdaniem afery_. Ciagle udowadniaszz ze z Tobá mocno jest cos nie tak.

Gdyby afery byly to pistv wyl  by na okráglo . A jeszcze przed wyborami.

sraczki by dostawali aby afery pokazywac.

Pomyßl dziecko kapeczké . Cudów nie wymagam.

Moze  swoich dzieci zapytaj . Napewno predzej  Ci wyjaßniá .

Jak furiat z pisu się zagłębił w odmętach ulubionej muzyki, to może wyjaśnię o co mi chodziło z tą skalą, bo zrozumiał po pisowsku, czyli jak coś o aferach to z automatu za PO były większe. A chodziło mi o to, że: za pis afery są większe ?

2 godziny temu, bubusia napisał:

No to moze jeszcze wzorem Lecha, a czemu nie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A co się dziwisz ? PO i PiS to dwa tomy tej samej księgi... kaczor i tusk się raczej nie lubią, ale to sprawa osobista, a nie partyjna. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Pasqual
10 godzin temu, jezz napisał:

A ja ich nie znam

Też ich nie znałem.

11 godzin temu, bubusia napisał:

Z kodziarzami tez te stare komuchy lataly.

Z PiS-em też stare komuchy latają. Jeden nawet jest bardzo ważny bo jest od przywracania mienionego (komuna) systemu prawnego za którym wzdycha wielu wyborców.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

9 godzin temu, dulon184 napisał:

Bubuś.

Czy to az tak wielkiego wysiłku umysłowego wymaga ?

Mają picunioki wszystko.

prokuratora ministra prezdenta sporo sedziiow , wszelkie sluzby i Zadnego procesu za waszym zdaniem afery_. Ciagle udowadniaszz ze z Tobá mocno jest cos nie tak.

Gdyby afery byly to pistv wyl  by na okráglo . A jeszcze przed wyborami.

sraczki by dostawali aby afery pokazywac.

Pomyßl dziecko kapeczké . Cudów nie wymagam.

Moze  swoich dzieci zapytaj . Napewno predzej  Ci wyjaßniá .

Dziecięcymi schematami operujesz, ale wydaje ci się że dorosły jesteś. No cóż, tak to jest jak się zakoduje zerojedynkowa rzeczywistość. Nie pomyśli, że władza zawsze z rozliczeniem władzy będzie miała pod górkę, nie rozumie,że władza się zmienia, nie rozumie, ze każda władza, nawet ta w danej chwili oderwana ma środki do obrony, nie rozumie wpływu władzy, nawet byłej, na opinie, generalnie nie rozumie zbyt wiele. Takich Kowalskich nam wychowali. Ale mundre one, wiedzą wszystko. Szkoda jezyka. I tak będzie widział to co widzieć chce. A na koniec stwierdzi, ż to ty głupi.

Edytowane przez bubusia
Poprawa

7 minut temu, bubusia napisał:

nawet ta w danej chwili oderwana ma środki do obrony,

Najpierw muszą być zarzuty, żeby się bronić. Ile spraw karnych za te afery wszczęło pis?

PS sorry , ale na dzisiaj skonczylem. To juz bylo, a nie chce mi sie klepac od nowa. I tak za duzo czasu wczoraj stracilem. Takze dobrej niedzieli zycze.

Teraz, bubusia napisał:

PS sorry , ale na dzisiaj skonczylem. To juz bylo, a nie chce mi sie klepac od nowa. I tak za duzo czasu wczoraj stracilem. Takze dobrej niedzieli zycze.

No pewnie było. Czyli wyjaśniłeś? 

Śmieszni jesteście.

Podajcie proszę chociaż jeden przykład ukarania bohatera/ów jakiejkolwiek sfery po 89 r w Najjaśniejszej i Niepodległej?

Jedyni, którzy w naszym kraju mogą ponosić odpowiedzialność za swoje przestępstwa, to ci, którzy są biedni i nic nie znaczą i nic nie wiedzą a tych, którzy coś tam wiedzą nawiedza standardowo seryjny samobójca.

Komisje Śledcze nic nie wyjaśniają a prokuratura bezsilna jest z braku dowodów.

Jedynym "osiągnięciem" rządów "dobrej zmiany" w prokuraturze to było postawienie zarzutów i areszt dla sekretarza generalnego PO Stanisława Gawłowskiego. Płotki.

Państwo mafijne.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

2 godziny temu, Amator 2b napisał:

Jedynym "osiągnięciem" rządów "dobrej zmiany" w prokuraturze to było postawienie zarzutów i areszt dla sekretarza generalnego PO Stanisława Gawłowskiego. Płotki.

Jest jeszcze drugie "osiągnięcie", to Tomasz Arabski skazany za Smoleńsk.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Bubuś.

Możesz Ty dziecino moja mi po chłopsku wyjasnić swój bełkot w odpowiedzi na mój post?

NIC nie rozumiem

daj głos tam zwyczajnie . jak dla przeciętnego człeka

Warto zamieścić tu skoro temat o wizji przyszłości Polski według pis został "znikniety".

To rzeczywiście doskonały przykład o jake Polskie walczymy i wyjaśnia, co oznacza pislam:

"

"Należy zaznaczyć, że pani Joanna Adamik w dniu 10 sierpnia br. w piśmie skierowanym na ręce Księdza Arcybiskupa stwierdziła, m.in.: '(...) wyrażając szczerą wdzięczność za ostatnie lata i miesiące pracy i służby dla Księdza Arcybiskupa, także za wszystkie gesty i słowa osobistej życzliwości wobec mnie i moich bliskich, proszę o zwolnienie mnie z obowiązków". Ta prośba została ostatecznie przyjęta w dniu 19 bm., przy zachowaniu umownego (miesięcznego) trybu wypowiedzenia i wynagrodzenia, pomimo rezygnacji ze świadczenia pracy" - można także przeczytać na stronie Archidiecezji.

Do oświadczenia odniosła się na Facebooku Joanna Adamik. "Nareszcie wiem! Zwolnili mnie i Kasię Katarzyńską za to, że nie mamy mężów, tylko samotnie (dodam, że z wyboru i będąc praktykującymi katoliczkami) wychowujemy adoptowane dzieci i jesteśmy rodzinami zastępczymi dla innych dzieciaków, a Monikę Jaracz tylko za to, że nie ma męża ani dzieci. Czy mamy rozumieć, że wierzące, praktykujące samotne matki, także adopcyjne, nie mają miejsca w Kościele katolickim i nie mogą mu służyć?" - napisała Adamik."

Ukryta Zawartość

Tak więc w Polsce single nie będą pełnowartościowymi obywatelami, tak samo jak związki partnerskie .

Ukryta Zawartość

Racja Stanu wg. PiS ;-).

"Nowy szef NIK Marian Banaś w tarapatach? "Superwizjer" TVN o nowej aferze w kręgu władzy"

Ukryta Zawartość

Po obejrzeniu tego materiału można się tylko zastanawiać kto rządzi Polską? Materiał nadany wczoraj robi wrażenie, ale to pewnie nic nie znaczący "kapiszon", nie warty niczyjej uwagi ;-).

Ukryta Zawartość

7 minut temu, slawek.xm napisał:

taka jest racja stanu ?

Kk to stan umysłu ?

Tymoteusz wyobracał naiwną dziewuszkę. Przekazał (niestety) kod genetyczy Szydłów. I teraz tak. Dziewuszka roboty w szeregach kk jako samotna mama nie dostanie. A tata jeszcze nienarodzonego dzieciaczka (choć śluby celibatu złamał) jak będzie chciał to drogę ku karierze w kk ma szeroko otwartą i być może Jędraszewskiego na stołku kiedyś zastąpi. ?

Godzinę temu, dulon184 napisał:

NIC nie rozumiem

Bo za glupi jestes. A z tym to juz nie do mnie. Mame, tate, a moze nawet siebie trza obwiniac. Nie mnie. Mnie to lotto:)

Edytowane przez bubusia

12 minut temu, bubusia napisał:

Bo za glupi jestes. A z tym to juz nie do mnie. Mame, tate, a moze nawet siebie trza obwiniac. Nie mnie. Mnie to lotto:)

Ależ przyjazne, katolickie podejście. Uświęcona koncyljacja. A jutro pewnie w pierwszym rzędzie na kolanach przed klechą. 

Edytowane przez sly30
38 minut temu, Lech36 napisał:

Po obejrzeniu tego materiału można się tylko zastanawiać kto rządzi Polską?

Mafia przestępców?

Mafie przestępcze często były "bogobojne".

4 minuty temu, sly30 napisał:

Ależ przyjazne, katolickie podejście. Uświęcona konsiljacja. A jutro pewnie w pierwszym rzędzie na kolanach przed klechą. 

A wiesz na co jest to reakcja. To przeczytaj kontekst, a potem osadzaj. Za ostatnie zdanie tez Ci sie karma nie poprawi.

Edytowane przez bubusia

5 minut temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Co na to Prezesuńcio?

To już pokazuje, w jakim burdelu żyjemy obecnie. Bo co na to taki Jędraszewski, czy Głódź?? 

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, bubusia napisał:

A wiesz na co jest to reakcja. To przeczytaj kontekst, a potem osadzaj. Za ostatnie zdanie tez Ci sie karma nie poprawi.

Ktoś może być mniej bystry i skoro prosi o wyjaśnienie, bo nie rozumie, to można mu pomóc lub nie, ale szydera z jego umysłu oraz pochodzenia, rodziny itd to....takie pisowskie. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.