Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Lencoman napisał:

Jaki Janów?jakie konie,coś Ci się poyebało? Nie wiem,może się mylę ale odnoszę wrażenie,ze walczysz o tytuł wioskowego głupka z nagrodą przechodniego chochoła. Pisz na temat,albo odstaw internet. Ja pisałem o userze 747,który intelektem przykrywa cię jak beret głowę a Ty o jakimś łysku z pokładu idy. Zejdź ze słońca

Już wziął. Nie pomogło.

Z pewnych powodów (znanych mnie i kilku Kolegom) - postawiłem Ci pyffo za tego Łyska z pokładu Idy?.

Godzinę temu, bubusia napisał:

No panowie, bronic bandyte, bronic. Od razu widac jak wam zalezy na ofiarach - z pedofilia jest podobnie. Odpowiednia opcja, odpowiednie nakrecenie, i pedofilow tez byscie zaczeli bronic.

Tu nie o to chodzi, Bupek.

Typ, za to co zrobił, winien gnić w najmarniejszym kryminale do końca swych parszywych dni, o chlebie i wodzie, dysponując wiązką słomy jako barłogiem.

Jednak, wyobraź sobie - i on ma JEDNAK jakieś prawa w "państwie (podobno) prawa". Zwłaszcza, że nie jest oskarżony. Jest dopiero podejrzanym, a to zasadnicza różnica. I nawet przyznanie się do zabójstwa nie przesądza sprawy. Trzeba mu to wprzódy udowodnić.

Bo, gdy nie - któż jutro zaprotestuje, gdy i ciebie tak powloką, dyndającego bosymi stopami, bo i ciebie ktoś o coś niesłusznie oskarży?

Na to zważ, a nie pitol po swojemu.

Katoliku polski.

29 minut temu, seniortelefono napisał:

Przykro mi to pisać, ale ty, najzwyczajniej w świecie, jesteś po prostu tępy.

Nic nie rozumiesz.

No kierwa krynica mądrości. Wywlekli zwyrola,bo gdyby dostał jeszcze trochę czasu,to by go tam wioskowi zayebali,ogarniasz? Wtedy dopiero bodnar miałby używanie. Widziałeś kiedyś jak takie procedury wyglądają w najstarszej demokracji świata?pewnie nie,bo zrobiłbyć w majtki a potem się nimi podtarl. Silne państwo ma reagować adekwatnie do sytuacji i nie jest lokajem dla byle szmondaka.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

26 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Z pewnych powodów (znanych mnie i kilku Kolegom) - postawiłem Ci pyffo za tego Łyska z pokładu Idy?.

Typ, za to co zrobił, winien gnić w najmarniejszym kryminale do końca swych parszywych dni, o chlebie i wodzie, dysponując wiązką słomy jako barłogiem.

Jednak, wyobraź sobie - i on ma JEDNAK jakieś prawa w "państwie (podobno) prawa". Zwłaszcza, że nie jest oskarżony. Jest dopiero podejrzanym, a to zasadnicza różnica. I nawet przyznanie się do zabójstwa nie przesądza sprawy. Trzeba mu to wprzódy udowodnić.

Bo, gdy nie - któż jutro zaprotestuje, gdy i ciebie tak powloką, dyndającego bosymi stopami, bo i ciebie ktoś o coś niesłusznie oskarży?

Katoliku polski.

A tak btw to co oni mu takiego strasznego zrobili, jest bandzior, grozny bandzior, to sie go kuje i zawija. I tyle. Nikt mu jajec nie obcial. A moze powinien.

A rozumiem, zapomnieli poprosic o zalozenie kapci.

No tak, to jest rzeczywiscie godne napietnowania.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, Lencoman napisał:

Widziałeś kiedyś jak takie procedury wyglądają w najstarszej demokracji świata?

A z ciekawości, to która to ta najstarsza? 

W USA Bednar nie wyrobilby. Non stop bylby protest.

A na powaznie, to wiadomo o co chodzi, trzeba popluc na rzadzacych. Troche nie wyszlo. Ale proba jest. Paru przyglupow na to zlapia, jak widac:)

Gorzej, ze wiekszosc uzna ich za idiotow. Ale coz, tak one maja, szczegolnie teraz.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 minuty temu, Lencoman napisał:

No kierwa krynica mądrości. Wywlekli zwyrola,bo gdyby dostał jeszcze trochę czasu,to by go tam wioskowi zayebali,ogarniasz? Wtedy dopiero bodnar miałby używanie. Widziałeś kiedyś jak takie procedury wyglądają w najstarszej demokracji świata?pewnie nie,bo zrobiłbyć w majtki a potem się nimi podtarl. Silne państwo ma reagować adekwatnie do sytuacji i nie jest lokajem dla byle szmondaka.

Odniosłeś się do mojego wpisu kierowanego do bubusi.  Ale spokojnie może być również do ciebie.

Tak na marginesie - jeśli sądzisz, że twoje "błyskotliwe" porównania robią na kimś wrażenie, to jesteś w błędzie. Co najwyżej na osobnikach twojego poziomu.

5 minut temu, seniortelefono napisał:

Odniosłeś się do mojego wpisu kierowanego do bubusi.  Ale spokojnie może być również do ciebie.

Tak na marginesie - jeśli sądzisz, że twoje "błyskotliwe" porównania robią na kimś wrażenie, to jesteś w błędzie. Co najwyżej na osobnikach twojego poziomu.

Jak nie robia, jak na BN zrobily, badz precyzyjnieszy:)

Rzuc okiem na Lyska z Idy, bedziesz wiedzial czy robia, czy nie.

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, seniortelefono napisał:

W to nie wątpię drogi senior,zwyczajnie nie trzymasz poziomu,nawet mojego.

29 minut temu, Zyzol napisał:

Proponuję, aby Bodnar przebrany za policjanta uczestniczył w kilku zatrzymaniach niebezpiecznych przestępców, 

Nie ma mowy,musiałby zwracać za pobrudzony ekskrementami mundur. To jest zabawa dla poważnych chłopaków a nie politycznych paszteciarzy.

3 godziny temu, jezz napisał:

Jakbyś znał statut spółki to byś się nawet nie wysilał na wklejanie tych cytatów i nie dopisywał swoich "mądrości"  o rozwiewaniu mojego niepokoju.

Ale to trzeba wiedzieć a ty tej wiedzy nie posiadasz i dlatego pozostają ci cytaty z artykułu.

Krynico mondrosci odniosłem sie do w/w tekstu i mi to wystarczy nie będę wnikał dalej co w statucie jest wyszczególnione

a ze znów szukałeś sensacji gdzie jej prawnie nie było....no cóż taki ciężki los trolla pisowskiego...

dla przypomnienia bo masz amnezje wkleję czesc tego do czego pijesz

"

Czy należy spodziewać się zmian?

Zdaniem Wiesława Gałązki, cytowanego przez "PB" wykładowcy akademickiego i specjalisty w dziedzinie wizerunku publicznego, zmiana w radzie nadzorczej oznacza, iż PiS uzyska dostęp do większej wiedzy o sytuacji w Agorze. Kandydaturę Karusewicza poparła przeważająca większość (ponad 94 proc.) akcjonariuszy, a samego kandydata rekomendowało PZU (reprezentujące PZU OFE Złota Jesień) kontrolujące 17,5 proc. kapitału Agory.

Zdaniem medioznawcy profesora Tadeusza Kowalskiego nowa sytuacja nie przełoży się na wzrost obecności reklam spółek skarbu państwa w Agorze oraz nie ma szans na to, by "Gazeta Wyborcza" zmieniła linię programową."

na koniec miło ze sie martwisz o GW ale bez ciebie na pewno lepiej da sobie rade niż z "twoją pomocą "

3 minuty temu, asterix1 napisał:

Krynico mondrosci odniosłem sie do w/w tekstu i mi to wystarczy nie będę wnikał dalej co w statucie jest wyszczególnione

a ze znów szukałeś sensacji gdzie jej prawnie nie było....no cóż taki ciężki los trolla pisowskiego...

Krynico głupoty, nie szukałem sensacji, to była tylko karma dla pelikanów takich jak ty.

Mniei żeby to wiedzieć nie jest potrzebne zdanie wykładowcy, ty musisz podeprzeć się gałązką?

Widzę, że już zapomniałeś czym skończyło się dla ciebie szukanie moich postów, w których miałem chwalić prezesa.?

11 minut temu, asterix1 napisał:

na koniec miło ze sie martwisz o GW ale bez ciebie na pewno lepiej da sobie rade niż z "twoją pomocą

Wiesz gdzie sobie możesz wsadzić te złote myśli.

2 minuty temu, jezz napisał:

Widzę, że już zapomniałeś czym skończyło się dla ciebie szukanie moich postów, w których miałem chwalić prezesa

Trollu od dobrych kilku miesięcy każdy twój post jest poddańczy obecnej wladzy

6 minut temu, asterix1 napisał:

Trollu od dobrych kilku miesięcy każdy twój post jest poddańczy obecnej wladzy

To dawaj tak z pięć dla przykładu żałosny człowieczku.

3 minuty temu, jezz napisał:

Sam sobie szukaj swoich wypocin ...ale pomogę ci  cały z muls-em maraton jakiś czas temu

45 minut temu, asterix1 napisał:

Krynico mondrosci 

Synku może Ty do szkoły jednak wróć?a przynajmniej do wątku Edukacja zaglądaj częściej....

10 minut temu, Lencoman napisał:

Synku może Ty do szkoły jednak wróć?a przynajmniej do wątku Edukacja zaglądaj częściej....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jeśli już to jeden warunek z twoim prezesem z wolski

Ukryta Zawartość

12 minut temu, Lencoman napisał:

Ale tylko z Suskim!!!

32 minuty temu, asterix1 napisał:

Sam sobie szukaj swoich wypocin ...ale pomogę ci  cały z muls-em maraton jakiś czas temu

A, czyli jak zwykle nic.

Jesteś wyjątkowym cieniasem.

41 minut temu, jezz napisał:

W zasadzie to Twoje wszystkie, Żaziku...

Niestety.

Kretynizmy ferajny ulokowanej na lewo od rozumu i logiki rosną z siłą lawiny. Proponuję zrobić pikietę w obronie praw Kubusia A. Biedaka skuli i bez butów prowadzili - to się nadaje do Trybunału Praw Człowieka. Jestem ciekaw jak ynteligenci byście się zachowywali ,gdyby to było wasze dziecko. Łapy opadają, aż dziw ,że przy takim IQ jeszcze wiecie jak oddychać.

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

7 godzin temu, bubusia napisał:

Wracajac do Bednara, to tutaj glos rozsadku:

- Powinien złożyć kondolencje rodzinie, a policjantom i prokuraturze podziękować za skuteczne i szybkie działania - zasugerował Adamowi Bodnarowi w rozmowie z portalem tvp.info rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Ciarka

No to walnij się w beret i spróbuj zrozumieć, że jedno nie wyklucza drugiego. Szybkie i sprawne działanie nie musi oznaczać naruszania praw obywatelskich podejrzanego.

Pytanie pomocnicze dla ułatwienia zadania: Czy to, że faceta ciągnięto bez butów oznaczało, że szedł on szybciej czy wolniej?

5 godzin temu, matoole napisał:

Kretynizmy ferajny ulokowanej na lewo od rozumu i logiki rosną z siłą lawiny. Proponuję zrobić pikietę w obronie praw Kubusia A. Biedaka skuli i bez butów prowadzili - to się nadaje do Trybunału Praw Człowieka. Jestem ciekaw jak ynteligenci byście się zachowywali ,gdyby to było wasze dziecko. Łapy opadają, aż dziw ,że przy takim IQ jeszcze wiecie jak oddychać.

Wpis tradycyjnie na poziomie nicka. Gratuluję konsekwencji.

Chociaż bo ja wiem? Czy nielotowi można gratulować konsekwencji w nielataniu?

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

No to walnij się w beret i spróbuj zrozumieć, że jedno nie wyklucza drugiego. Szybkie i sprawne działanie nie musi oznaczać naruszania praw obywatelskich podejrzanego.

Pytanie pomocnicze dla ułatwienia zadania: Czy to, że faceta ciągnięto bez butów oznaczało, że szedł on szybciej czy wolniej?

No i zębów nie zdążył umyć biedaczek. Sam walnij się w beret. Żadna policja w czasie zatrzymania niebezpiecznego przestępcy nie pier...oli się z nim, jak matka z łobuzem.

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Wpis tradycyjnie na poziomie nicka. Gratuluję konsekwencji.

Chociaż bo ja wiem? Czy nielotowi można gratulować konsekwencji w nielataniu?

Zastanów się czy takimi osobistymi aluzyjkami nie naruszasz czasem godności adwersarza, nie mówiąc już o Regulaminie i Netykiecie.

Polska po raz kolejny wypowiedziała się za dewastacją środowiska:

Ukryta Zawartość

Rząd PiS dla doraźnych korzyści wyborczych gotów jest urządzić naszym wnukom i prawnukom piekło na ziemi. Liczy się tylko dziś. Zero myślenia perspektywicznego. 

Ukryta Zawartość

16 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Katoliku polski.

Jaceki rozwinął kwestię (wersja dla "ciemngo ludu") i wyłożył to Wam prosto. Prościej już chyba nie można...

Jeszcze raz, bo jak na razie nie dotarło. Jak to możliwe?

16 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

"Jednak prezes Boryszewa mówi wprost: hurtowe ceny energii są w Polsce wyższe niż w Niemczech."

Ukryta Zawartość

Gospodarka po PiS-owsku.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

19 minut temu, zukzukzuk napisał:

Jaceki rozwinął kwestię (wersja dla "ciemngo ludu") i wyłożył to Wam prosto. Prościej już chyba nie można...

Jeszcze raz, bo jak na razie nie dotarło. Jak to możliwe?

Widze, ze calkowicie wam sie we lbach poprzewracalo. Porownywanie goscia, mordercy( gdzie istnialo realne zagrozenie dla funkcjonariuszy), do zwyklych ludzi nie majacych nic wspolnego z przestepczoscia. Gratuluje glupoty.

Widac, ze nie macie zielonego pojecia o swiecie i wszystko mozna wam wmowic.

2 godziny temu, dulon184 napisał:

Prawie 9 a mistrzów z picu nie ma ?

Czyżby narada?

Od razu widac kto ma obowiazki, prace, a kto tylko siedzi na bocznicy i czeka na kolejna napierdalanke.

Edytowane przez bubusia

Pełowskim lemingom źródełko wyschlo,wylewaja swoje frustracje na forach a ja się bogace

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.