Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Zyzol napisał:

To pewnie, żeś kleju się nawąchał. ?

Yhy. Trochę.

Ale jeszcze nie na tyle, bym Kaczora pokochał.

Teraz, Zyzol napisał:

To jest twoja wiara. Ja z taką wiara nie chcę mieć nic wspólnego.

Pisałem o wierze w PiS bo w/w to chyba z tej ferajny pochodzą.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Coś się stało, że PiSioki takie z rana zestresowane?

Usłyszeli, że Banaś tak walczył z mafią VATowską że zamiast wyp... gości z roboty i zawiadomić prokuraturę pozwalniał ich tak, żeby czasem nie poczuli się urażeni?

Nie dość, że kryształowy to jeszcze wrażliwy na ludzką krzywdę. To chyba dobrze?

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

jak mówi to mówi a jak mówi to chyba wie

Grunt to wiara w kryształy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Yhy. Trochę.

Ale jeszcze nie na tyle, bym Kaczora pokochał.

Dawno temu pokochałem... w jabłkach, po warszawsku w stołecznej knajpie ma KRN-ie. Do dziś nie wiem, czy był to kaczor czy kaczka. Najważniejsze, że zacne jadło to było.

Aha. Nie był to "Delfin".

Edytowane przez Zyzol
2 godziny temu, bubusia napisał:

Ktorego wpisu, chyba nie bubusi?

pierwotnego

zaczynajcego rozmowe

4 godziny temu, sly30 napisał:

Pracuje to go stać. Prowadzić potrafi, mapę czytać również potrafi. A wasz idol?

2 godziny temu, sly30 napisał:

Tusk pracował od młodych lat

ale gdzie ?

coś wyprodukował ? jakieś usługi miał ? mieszkania remontował ?

"praca" urzędnika/polityka to nie praca , tylko życie na koszt podatnika

oczywiście "idola" też sie to tyczy

ale nie stawiajmy jednego nad drugim

obaj to pasożyty - pasożyt - organizm żyjący kosztem innego organizmu

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

. Po południu cosik pomaluję (ścianę, czy cuś), a to już absolutnej koncentracji nie wymaga?

Chyba, że będziesz siedział na drabinie.

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

w diament się nie wierzy tylko go posiada ?

Grunt to wiara w "diamenty". Zwłaszcza ta posiadane ;-).

>jezz

Jak obali jedno mszalne, to podłoga też ściana ?

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Cóż to jest jedno mszalne na takie wielkie mieszkanie?:-)

Ale - słuszna koncepcja, Żaziku.

Będę zatem malował drzwi. 

I naprawiał te wejściowe, bo chałupa jest "po włamaniu".

??

3 godziny temu, slawek.xm napisał:

nad finansowaniem siebie i kld przez CDU jeszcze w markach niemieckich

kłamiesz Sylwek , spójrz w lustro tylko nosem go nie zbij

Odkąd Pinokio jest u sterów nie ma luster. Zakazano produkcji i używania.

Dla członków nierządu się znajdą.

Weneckie. W komisariatach.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
Ogólne lenistwo.
2 godziny temu, slawek.xm napisał:

przynajmniej wiedział z czym walczyć

Pod kołdrą?... ? Z czym on mógł walczyć jak on boi się z domu wyjść? Nie rozśmieszaj ludzi. Tusk choć tak nie lubiany przez elektorat pisu, to chodzi normalnie po mieście, jeździ bez strachu, sam robi zakupy. Wasz idol nie widzi nawet gdzie idzie bo wokoło 30 ochroniarzy. Zakupów sam nie zrobi bo nawet nie umie. A żarcie dowożą mu z baru, bo sam bałby się wyjść do miasta. I to jest ten walczący z komuną? Chyba w marzeniach pod kołdrą przed telerankiem.

Edytowane przez sly30
2 godziny temu, billy idol napisał:

ale gdzie ?

coś wyprodukował ? jakieś usługi miał ? mieszkania remontował ?

Przez siedem lat utrzymywał się z pracy fizycznej w założonej przez Macieja Płażyńskiego spółdzielni „Świetlik”.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Coś się stało, że PiSioki takie z rana zestresowane?

Wybory prezydenckie w maju i w końcu dotarło, że dupa ich nie wygra w starciu z kandydatem zjednoczonej opozycji. Choć, że to będzie Tusk jeszcze nie przesądzone, to już dostali iskrówki z centrali by na niego prewencyjnie pluć, szczuć i ujadać. Że cały repertuar gówna którym od lat obrzucają Tuska (a gówno się na złość pisorom nie chce przykleić) już się dawno wyczerpał i zużył, to dostali i w centrali i wśród najętych piesków małpiego rozumu i jak to pieski w bezsilności i złości gonią za własnym ogonem żałośnie wyjąc.

Edytowane przez Adalbert95
21 minut temu, Adalbert95 napisał:

Wybory...

Jejku, jakie to  zawiłe, musi minąć chwila zanim się człowiek połapie.

Człowieku w polityce się liczy, szybkość, chwytność sloganu i szeroki usmiech ?

A nie takie zawiłe meandry czyichś przemysleń.

Kariery to ja ci nie wróżę.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

23 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Wybory prezydenckie w maju i w końcu dotarło, że dupa ich nie wygra w starciu z kandydatem zjednoczonej opozycji. Choć, że to będzie Tusk jeszcze nie przesądzone, to już dostali iskrówki z centrali by na niego prewencyjnie pluć, szczuć i ujadać. Że cały repertuar gówna którym od lat obrzucają Tuska (a gówno się na złość pisorom nie chce przykleić) już się dawno wyczerpał i zużył, to dostali i w centrali i wśród najętych piesków małpiego rozumu i jak to pieski w bezsilności i złości gonią za własnym ogonem żałośnie wyjąc.

A pamietasz co klepales przed parlamentarnymi, pamietasz jak miales Pis za kraty posylac po wygranej opozycji. Czy juz zapomniales?

Na twoim miejscu bylbym bardziej ostrozny. O twojej milosci do Schetyny tez warto byloby przypomniec. 

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

42 minuty temu, Adalbert95 napisał:

to już dostali iskrówki z centrali by na niego prewencyjnie pluć, szczuć i ujadać.

42 minuty temu, Adalbert95 napisał:

dostali i w centrali i wśród najętych piesków małpiego rozumu i jak to pieski w bezsilności i złości gonią za własnym ogonem żałośnie wyjąc.

A pogoda tam u was ładna czy to może jesien tak cię wk***ia??

46 minut temu, Adalbert95 napisał:

cały repertuar gówna

Troszkę się spóźniłeś.Sporo o tym było wczoraj, okazuje się, że mamy na forum specjalistę od tej wydzieliny.?

Godzinę temu, Adalbert95 napisał:

dostali i w centrali i wśród najętych piesków małpiego rozumu i jak to pieski w bezsilności i złości gonią za własnym ogonem żałośnie wyjąc.

Widać to wyraźnie po tutejszej, niezwykle ostatnio pracowitej ekipie PiS-owskich trolli.

43 minuty temu, Jacchusia napisał:

Jejku, jakie to  zawiłe, musi minąć chwila zanim się człowiek połapie.

To jest tekst dla czytelników o wysokim IQ.

44 minuty temu, Jacchusia napisał:

Kariery to ja ci nie wróżę.

Wystarczy że Ty zrobiłeś. Jako funkcjonariusz frontu propagandowego reżimu.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Widać to wyraźnie po tutejszej, niezwykle ostatnio pracowitej ekipie PiS-owskich trolli.

No coz, ekipa troli opozycyjnych wlasciwie szczeka nonstop, takze moze to sie tak nie rzuca w galy.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

50 minut temu, Bobcat napisał:

50 minut temu, Bobcat napisał:

Wystarczy że Ty zrobiłeś. Jako funkcjonariusz frontu propagandowego reżimu.

Wkleiłbym zdjęcie Iggy Popa trzymającego okładkę swojej płyty ale jeszcze ktoś gdzieś mnie zgłosi.?

2 godziny temu, Adalbert95 napisał:

Choć, że to będzie Tusk jeszcze nie przesądzone,

Na razie to dostał ultimatum od Grzegorza, że ma się z decyzją wyrobić do 20 listopada.?

48 minut temu, bubusia napisał:

No coz, ekipa troli opozycyjnych wlasciwie szczeka nonstop, takze moze to sie tak nie rzuca w galy.

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Mam przypomnieć autora tej zasady?

Rowniez poprosze:)

13 minut temu, Bobcat napisał:

Mam przypomnieć autora tej zasady?

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Maju.

Czy to właściwa odpowiedź?

Godzinę temu, jezz napisał:

A pogoda tam u was ładna czy to może jesien tak cię wk***ia?

Tam gdzie w tej chwili jestem pogoda nie ładna, a wręcz cudna, mój nastrój też jak najdalszy do waszego wk**wienia. Swoją drogą to jakoś się też nie dziwię, że mimo tego, że mój wpis z cała pewnością nie może być odebrany jako personalny to właśnie Ty, Jaccucha i naturalnie Bubek tak się natychmiast nabzdyczyli i wzięli wszystko do siebie. Ale cóż, uderz w stół...

Ciężka, stresująca i niewdzięczna musie być rola piasiarskiego wyrobnika propagandy. Nie, nie współczuję, ba powiem więcej; czym wy bardziej będziecie toczyć pianę z ust tym mnie będzie przyjemniej i weselej. Ciao!

9 minut temu, Adalbert95 napisał:

Tam gdzie w tej chwili jestem pogoda nie ładna, a wręcz cudna, mój nastrój też jak najdalszy do waszego wk**wienia. Swoją drogą to jakoś się też nie dziwię, że mimo tego, że mój wpis z cała pewnością nie może być odebrany jako personalny to właśnie Ty, Jaccucha i naturalnie Bubek tak się natychmiast nabzdyczyli i wzięli wszystko do siebie. Ale cóż, uderz w stół...

Ciężka, stresująca i niewdzięczna musie być rola piasiarskiego wyrobnika propagandy. Nie, nie współczuję, ba powiem więcej; czym wy bardziej będziecie toczyć pianę z ust tym mnie będzie przyjemniej i weselej. Ciao!

Ale to raczej ty sie podniecasz i wku.... Nam to jest rybka. Nie widzisz jak sobie jaja z pana Z robimy.

I przede wszystkim nie wroz, bo sam widzisz jak wychodzi. Co wywrozysz to na odwrot:)

Edytowane przez bubusia

10 minut temu, Adalbert95 napisał:

Ty mi poprawiłeś tym wpisem humor wieczorem. I tym co powyżej też?

11 minut temu, Adalbert95 napisał:

Ciężka, stresująca i niewdzięczna musie być rola piasiarskiego wyrobnika propagandy.

Jaka tam ciężka. To łatwy chleb. Siedzę, stukam w klawiaturęi sprawdzam konto. Co w tym ciężkiego??

13 minut temu, Adalbert95 napisał:

najdalszy do waszego wk**wienia.

31 minut temu, Bobcat napisał:

Odwrócenie argumentu o 180 stopni ze zmianą adresata na stronę przeciwną. Mam przypomnieć autora tej zasady?

Przypomnieć??

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.