Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kto użył siły fizycznej i w jakim celu ustali Ziobro a potem sąd. Na moje oko to był rasistowski atak na naszego rodaka, który akurat sobie szedł ze sklepu monopolowego z narzeczona celem uczczenia wygranej z Kazachstanem .

Kto użył siły fizycznej i w jakim celu ustali Ziobro a potem sąd. Na moje oko to był rasistowski atak na naszego rodaka, który akurat sobie szedł ze sklepu monopolowego z narzeczona celem uczczenia wygranej z Kazachstanem .

A nie czasem rocznice bitwy pod Grunwaldem ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie spodziewałem sie że ktoś przebije bombofca w "pomysłowości "

caleb dałeś rade ....

Ukryta Zawartość

Zdarzenie miało miejsce w Danii i jedynym kompetentnym organem do wypowiadania się w tej kwestii oraz ustalania winy jest duński sąd. Ziobro sobie może ustalać.

Duńczycy co najwyżej potraktują go śmiechem.

Też zdrowo dostałeś pałą na jakimś meczu, że teraz pier**lisz takie głupoty?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Może jeszcze do PZPR należał ?

Gówniarskie odwracanie kota ogonem. Dalej twierdzisz, że to był "uczciwy obywatel" i chcesz, żeby pan Zbyszek go bronił?

Jestem Europejczykiem.

U was a gdzie to jest?

Tatuaż to nie powód do pobicia niewinnego człowieka,kibica,który akurat tamtędy przechodził i został brutalnie napadnięty przez policję i zatrzymany . Mam nadzieje ze Ziobro nie popuści w tej sprawie,to skandal międzynarodowy,jak można napaść uczciwego obywatela,Polaka który dumnie nas reprezentował poza granicami naszego (nie waszego) kraju.

Ukryta Zawartość

Dumna reprezentacja.

Polak? Z wytatuowanym Hitlerem, swastykami i mottem SS? Uczciwy obywatel po wyrokach?

Chyba w PiSdolandii, bo na pewno nie w Polsce.

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Nie znacie się na sztuce ,

a niska szkodliwość społeczna czynów których kiedyś może i się dopuścił na działaczach PO nie przekreśla człowieka. Nie oceniaj książki po okładce .

Ten spokojny marsz zarejestrowały kamery, więc tak na oko bredzisz.

Jestem Europejczykiem.

a nie mozna polaczyc po....banie z zrzutem na musg??jedno drugiego nie wyklucza.

ale panowie nie doceniacie tego co sie dzieje.Sytuacja tak sie rozwija ze niebawerm na granicach beda sprzedawane bilety do cyrku co moze nam umozliwic jako takie zycie.Europa bedzie przyjezdzac zeby zobaczyc czego udało im sie..... uniknac.

to byl atak na polske,na nasza suwerennosc,bezprawnie pobity i zatrzymany nasz rodak,skandal,polska powinna zamknac placowki dyplomatyczne w danii,i domagac sie wysokich odszkodowan

Co było dzisiaj brane?

Tatuaż to nie powód do pobicia niewinnego człowieka,kibica,który akurat tamtędy przechodził i został brutalnie napadnięty przez policję i zatrzymany . Mam nadzieje ze Ziobro nie popuści w tej sprawie,to skandal międzynarodowy,jak można napaść uczciwego obywatela,Polaka który dumnie nas reprezentował poza granicami naszego (nie waszego) kraju.

A w przerwach dumnej reprezentacji kraju napier.... a kamieniami w 80-cio latkę. Rozumiem że w ramach treningu patriotycznego?

Ziobro ustali to co się działo w Danii? Na jakiej podstawie? Kolejny populistyczny ruch ? A kim jest ten szeryf, że pakuje się w obce prawodawstwa? Sam płacze na Unię, że się wtrąca w nasze sprawy , a co sam robi? Może sobie sprawdzać, ale po godzinach, i nic to nie pomoże. Ten bandzior podejrzewany jest o złamanie prawa na terenie innego państwa, i co najwyżej Ziobro może żądać ekstradycji bandyty.

Na moje oko to był rasistowski atak na naszego rodaka, który akurat sobie szedł ze sklepu monopolowego z narzeczona celem uczczenia wygranej z Kazachstanem .

A który to mecz był kilka dni później. Pijesz, nie pisz.

Moi drodzy fani dojnej zmiany, Was do reszty już pojebało, czy tylko chwilowo sie Wam na mózgi rzuciło?

Po prostu dbają o swój marny elektorat, bo kto normalny poza moherami i kibolami na nich zagłosuje?

Czyli rznie gupa kontrolowanego.

Na pewno rżnie głupa i na pewno kontrolowanego przez centralę propagandy PiS ;-). To nie ulega wątpliwości.

wszystkie pisiorki kwiczały, ze bandyty nie ma co żałowac i sam sobie zasłuzył, bo za niewinnośc go nie zgarneli. Ale jak gliniarze zglebili i zaprawili pałami prawdziwego recydywistę, popapranego naziola który napieprzał z buta w plecy policjanta, to nagle kwik że bohatera narodowego biją.

Po prostu jeden został uznany za "patriotę" a drugi nie.

Moi drodzy fani dojnej zmiany, Was do reszty już pojebało, czy tylko chwilowo sie Wam na mózgi rzuciło?

Kasa przesłoniła im horyzonty. Liczą na to że wszyscy dostaną, jak tylko Niemcy zaczną wypłacać reparacje ;-).

.Europa bedzie przyjezdzac zeby zobaczyc czego udało im sie..... uniknac.

Mówiłem wcześniej, tworzymy skansen współczesnej Europy. Na skansenach wszyscy zarabiają, ale nasz będzie wyjątkowy bo jeden z największych na świecie.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Na moje oko to był rasistowski atak na naszego rodaka,

Zakrwawiony kibol z Hitlerem na piersiach, leżący w kałuży krwi, to balsam na moje rany.

Zakrwawiony kibol z Hitlerem na piersiach, leżący w kałuży krwi, to balsam na moje rany.

Uważaj, to może być kolega 'caleb66' ;-).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Tajne komplety z najnowszej historii Polski?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Zebranie obrony terytorialnej ?

Ta O.T. jak zobaczy komandosa wroga, np. takiego ze wschodu to od razu narobi w gacie ze strachu. A jak nie narobi to zajmie się nią ten co wg katolików "zarządza" całym tym burdelem na ziemi.

Edytowane przez Lech36

Co się śmiejecie, to przecież oni i tylko oni obronią Polskę przed islamistami. Dostaną mundury, broń i stworzą kultowe oddziały bojowe "Parszywa Dwunastka".

Tu macie Waszego bohatera w otoczeniu kolegów - "patriotów". Może jakaś znajoma twarz? A jaka odzież patriotyczna!

21317407_1321449487984705_8536985158011221157_n.jpg?oh=793a8e3a9432b783adaf556f0ecb8025&oe=5A201ECD

Elektorat.

"Z dokumentów, do których dotarł DGP, wynika, że prezenter głównego wydania "Wiadomości" w TVP 1 Michał Adamczyk dostaje na rękę 40,25 tys. zł miesięcznie plus VAT, bo dziennikarz prowadzi działalność gospodarczą. Do niedawna zarabiał 35 tys. zł, ale w lipcu tego roku dostał podwyżkę, gdyż zaczął dodatkowo prowadzić publicystyczną audycję "Bez retuszu" w TVP Info.

Inna twarz "Wiadomości", Danuta Holecka, jak się dowiedzieliśmy nieoficjalnie, kosztuje publicznego nadawcę 40 tys. zł miesięcznie (plus VAT). Działalność gospodarczą prowadzi również Krzysztof Ziemiec, trzecia z głównych twarzy programu informacyjnego TVP. Jego umowa z telewizją według naszych informacji opiewa na 33,5 tys. zł miesięcznie netto.

Władze TVP nie skąpią też pieniędzy dziennikarzom brylującym w TVP Info: Michałowi Rachoniowi i Adrianowi Klarenbachowi. Obaj mają etaty po 4 tys. zł, ale znacznie większą część ich wynagrodzeń stanowią honoraria za przygotowywane programy. W przypadku Klarenbacha - prowadzącego w TVP Info m.in. "Gościa poranka" i "Forum" - jest to ok. 30 tys. zł miesięcznie. Wysokość honorarium jest ustalana co miesiąc, zależnie od liczby wydań audycji. W aneksie do umowy o pracę z Klarenbachem zapisano, że w czerwcu dziennikarz dostał za "prace twórcze" 31,5 tys. zł - czyli razem z pensją podstawową zarobił 35,5 tys. zł. W lipcu jego honorarium wyniosło 30 tys. zł, co razem z płacą zasadniczą dało 34 tys. zł.

Trochę mniej, bo około 24 tys. zł netto miesięcznie, telewizja publiczna przeznacza dla Michała Rachonia, który jest w jej kanale informacyjnym gospodarzem programów "Minęła dwudziesta" i "Woronicza 17". Jak wynika z dokumentów, w kwietniu tego roku Rachoń dostał oprócz podstawowego wynagrodzenia 25,52 tys. zł, w maju 25,01 tys. zł, a w czerwcu 22,5 tys. zł. Przy takich stawkach Rachoń inkasuje rocznie ok. 340 tys. zł, a Klarenbach ponad 400 tys. zł. Na troje głównych prowadzących „Wiadomości” telewizja wydaje rocznie 1,4 mln zł netto."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.