Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, seniortelefono napisał:

O, widzę, że wspinasz się na intelektualne wyżyny.

Sprawdziłem co wątku o trójce napisałeś o trójce.

Nic.

4 minuty temu, iro III napisał:

Rozumiem, że wywiesiłeś właśnie białą flagę.

To bardzo rozsądne posunięcie.

Absolutnie nie. 

Białą flagę to wywiesiłeś ty po swoim pierwszym wpisie na temat wykonawcy, o któym "dyskutujesz".

I może już wystarczy, panowie, bo zaczyna się bagno.

Przy okazji do moderatora prośba o wzięcie w tytule słów "dobra zmiana" w cudzysłów - gdy zakładałem wątek na początku 2016 roku nie przypuszczałem, że aż tak wszystko roz*erdolą.

18 minut temu, jezz napisał:

Sprawdziłem co wątku o trójce napisałeś o trójce.

Nic.

20 minut temu, jezz napisał:

Nie będziesz mi pisał co mam robić . Miernoto.?

37 minut temu, przemak napisał:

Biała flaga to nie Yes tylko Republika

"biała flagamiało być.

Dziękuję.

43 minuty temu, jezz napisał:

Białą flagę to wywiesiłeś ty po swoim pierwszym wpisie na temat wykonawcy, o któym "dyskutujesz".

Już ci pisałem o czym dyskutuję.

Nadal nie nadążasz.

Dekkert to "didaskalia", zresztą wprowadzone na "scenę", nie przeze mnie.

13 minut temu, iro III napisał:

"biała flagamiało być.

Dziękuję.

Już ci pisałem o czym dyskutuję.

Nadal nie nadążasz.

Dekkert to "didaskalia", zresztą wprowadzone na "scenę", nie przeze mnie.

Przez Manna?

To jeszcze na koniec. W sumie nic się takiego nie stało, ze ty o tych didaskakiach nie słyszałeś.

Dobrze, ze McCartney słyszał i napisał dzięki temu jeden z największych hitów bitli.

I Richards słyszał i jeszcze kilku niszowych muzyków.

A Dekker w trójce na pewno był dawno temu i puszczał go tam mój kolega.

29 minut temu, blomin napisał:

Tradycyjnie wyszła gównoburza. Jak rozwydrzone bahory

Nie kumam. Ja iroIII lubie i lubię z nim pisać.

56 minut temu, burz napisał:

I może już wystarczy, panowie, bo zaczyna się bagno.

Przy okazji do moderatora prośba o wzięcie w tytule słów "dobra zmiana" w cudzysłów - gdy zakładałem wątek na początku 2016 roku nie przypuszczałem, że aż tak wszystko roz*erdolą.

A ja przypuszczałem. Taki ze mnie jasnowidz.

Jezz ok tylko po co się męczyć nie lepiej założyć nowy wątek typu "trolle łączcie się"? I tam dawać ognia do woli lub ew. P. W. Chyba będzie prościej. 

Manna wyrzucili dlatego, żeby pokazać wszechmoc PiS i dokopać ludziom nie lubiącym disco polo. Takich kroków będzie teraz więcej - ONI specjalnie nie przystąpili do wspólnych unijnych przetargów na środki ochronne przed epidemią, żeby ta szybko się w Polsce rozwinęła i żeby ONI mieli wolną rękę w robieniu łajdactw.  Gdyby na początku kupić dużo testów i wydać odpowiednie zarządzenia epidemię można było opanować, kiedy się zaczęła. Krasnodębski wyraźnie powiedział, że chodzi o odmłodzenie społeczeństwa, czyli o zastąpienie popierających PiS "moherów" wymagającymi leczenia i pobierających emerytury pokoleniem 500+,  które będzie jeszcze wdzięczniejsze Partii i tańsze w utrzymaniu. Czytałem, że w szpitalu na Szaserów są przygotowane izolatki z czekającymi w nich respiratorami dla naszych władców - nawet jeśli zachorują to prawdopodobnie przeżyją. Zarezerwowane respiratory czekają, więc potrzebujący intensywnej terapii nie-pisowcy muszą umrzeć, bo nie ma ich czym leczyć  .  W porównaniu z pisowcami nawet zbrodniarze wojenni wydają się ludźmi prawymi i szlachetnymi...

Widać, że Pascual wyraził tak samo chorą opinię, jak chore mamy czasy.

A wracając do Mann-a... Jego osobisty komentarz 

dowodzi, że jest on już mocno zmęczony i czekał na sposobność do odejścia z Trójki w sławie. Taką okazje mu stworzono i z niej skorzystał.

2 minuty temu, Zyzol napisał:

Widać, że Pascual wyraził tak samo chorą opinię,

Chora opinia i Pascual  chyba bardzo chory .

Pascual , wracaj do zdrowia !!

KALIBER vel rydz .

13 godzin temu, blomin napisał:

Jezz ok tylko po co się męczyć nie lepiej założyć nowy wątek typu "trolle łączcie się"? I tam dawać ognia do woli lub ew. P. W. Chyba będzie prościej. 

Czy nie pisałem w tym wątku o trójce?

Proponuję sprawdzić.

3 godziny temu, Pasqual napisał:

Manna wyrzucili dlatego

Sam odszedł i chwała mu za to, choć jakieś parę lat za późno. Reszta twojego wpisu chyba nie na temat.

3 godziny temu, KALIBER napisał:

Chora opinia i Pascual  chyba bardzo chory .

Pascual , wracaj do zdrowia !!

Obawiam się, że to nieuleczalne, nie umrze, ale pozostanie z tym dziadostwem do końca życia...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

chlopa dopadl chyba wirus,mowilem ze stracil wiarygodnosc

WOJCIECH MANN OSTRO O KABARECIE POLSATU: Z ŻENADĄ OBSERWOWAŁEM RYCZĄCĄ WIDOWNIĘ

Wojciech Mann po odejściu z Trójki założył konta na Instagramie i Facebooku, na których śmiało komentuje otaczającą go rzeczywistość. Dziennikarz w mocnych słowach odniósł się do kabaretu, który obejrzał ostatnio w Polsacie. "Z rosnącym zdumieniem i niedowierzaniem zobaczyłem skecz o zalotach rubasznego kawalera do panny chorej na zespół Tourette’a" - przyznał były prowadzący programu "Szansa na sukces". Jeszcze bardziej zaskoczyła go reakcja publiczności.

pisze,,

Już jako młody człowiek interesowałem się szeroko rozumianą rozrywką z kabaretem włącznie. Normę wysokiej jakości poczucia humoru wyznaczali w moich oczach tacy mistrzowie jak Antoni Słonimski, Jeremi Przybora, Jerzy Dobrowolski, Edward Dziewoński czy Stanisław Tym. Tymczasem świat, w tym kabaret, idzie naprzód. Uciekając przed wszechobecnym wirusem trafiłem wczoraj w telewizji na kabaretowy program stacji Polsat.

Z rosnącym zdumieniem i niedowierzaniem zobaczyłem skecz o zalotach rubasznego kawalera do panny chorej na zespół Tourette’a. Z jeszcze większą żenadą natomiast obserwowałem ryczącą ze śmiechu widownię. Jeżeli tak wyglądają współczesne normy żartu, to muszę ze smutkiem uświadomić sobie, że jestem już bardzo stary, zmurszały i nienowoczesny.

Trójki już dawno nie ma, została "trujka". Beksa się pewnie w grobie przewraca.

Yamaha CX-1000, Yamaha MX-1, Yamaha CDX-1030, Yamaha T-80, Yamaha PF-800 (Yamaha MC-5), Yamaha NS-690II, Yamaha HP-3, Bluesound Node 2, Helion 1750 XP, okablowanie: 2x AudioQuest Quartz, AudioQuest Topaz, AudioQuest Indigo Blue, Nordost Moonglo

1 minutę temu, jezz napisał:

Ale sa pozytywy braku pani Gacek.

Wrócił Wiernik.

Podobno tylko w zastępstwie.

3 minuty temu, Jacchusia napisał:

Tak piszą ale dla mnie może być na stałę.

Słuchaliśmy z córką z przyjemnością.

W kwietniu 1982 roku nastała tam nowa ekipa.

Wceśniej był Janusz Domagalik ze "Świata Młodych", a przed nim Ewa Ziegler - Bronowska. Tam i w redakcjach i w kierownictwie roszady personalne były częstsze niż się spodziewacie.

Bardzo polityczna antena - i była i jest. W latach 60. i 70. radio z FM to jeszcze była nowość i mieli luzu mnóstwo (bo zasięg nadawania był ograniczony) Od kwietnia 1982 tylko część tej legendy pozostała.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

2 godziny temu, jezz napisał:

Tak piszą ale dla mnie może być na stałę.

Słuchaliśmy z córką z przyjemnością.

Aaa, nie to ja też lubię. Nawet nagrywam do odsłuchania, jak wiele innych audycji wieczorno-nocnych w Trójce.

W dniu 15.03.2020 o 18:53, przemak napisał:

A nie Iron Maiden? To już dawno po rozwodzie, a kolega który do nich zagadał (brat panny młodej) w zeszłym roku na raka... 

Edit. Eeeee chyba popieprzyłem, bo wyedytowales później ?

Przepraszam Cię najmocniej. Chodziło mi o knajpę w której przesiadywał Lemmy.

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

No chyba nikt normalny nie zastąpi P. Gacek kiedy P. Wojtek również odszedł. Juz prędzej spodziewam sie Brzozowskiego na stałe...

5 minut temu, andaudion napisał:

No chyba nikt normalny nie zastąpi P. Gacek kiedy P. Wojtek również odszedł. Juz prędzej spodziewam sie Brzozowskiego na stałe...

Bardziej chodzi o to, że chwilowo niż ma rzeczywiście zastąpić.

4 minuty temu, Jacchusia napisał:

Bardziej chodzi o to, że chwilowo niż ma rzeczywiście zastąpić.

No tak tylko że przed chwilą słuchałem Trójki w aucie i Stelmach w najlepsze nadaje. 

A dla mnie i tak bohaterami są Muniek i Basia jak wcześniej pisałem.

5 minut temu, andaudion napisał:

No tak tylko że przed chwilą słuchałem Trójki w aucie i Stelmach w najlepsze nadaje. 

A dla mnie i tak bohaterami są Muniek i Basia jak wcześniej pisałem.

Wiernik ze swoją audycją jest  za P.Anie w poniedziałki wieczorem.

22 minuty temu, andaudion napisał:

Chodziło mi o knajpę w której przesiadywał Lemmy.

Tak, po edycji zrozumiałem, że nie chodzi o Adrię koło Targów ?

nagrywamy.com

9 godzin temu, andaudion napisał:

No chyba nikt normalny nie zastąpi P. Gacek

A dlaczego?

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Wiernik to dno.

Wpis godny mistrza.

9 godzin temu, Jacchusia napisał:

Wiernik ze swoją audycją jest  za P.Anie w poniedziałki wieczorem.

I niech zostanie na dłużej.:)

Każdy ze "starych" redaktorów jest spoko, nie można przecież porównywać Gacek do Wiernika. Każdy uprawia inną działkę muzyczną.

Wiernik jest Gość, rockendrollowiec i punkowiec do szpiku kości. Tym się zajmuje i robi to dobrze. Wiadomo, że muzycznie Gacek nie zastąpi.

Oby tylko WC nie dostawał więcej przestrzeni.

Edytowane przez iro III
22 minuty temu, iro III napisał:

Oby tylko WC nie dostawał więcej przestrzeni.

Oj, a ktoś jeszcze pamięta, kto odkrył talent Cejrowskiego?

22 minuty temu, iro III napisał:

Wiernik jest Gość

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Wiernik to dno.

No właśnie dlatego zaczynam się zastanawiać, czy ta wypowiedź soundchasera to jeszcze paździerz czy już g....?

Edytowane przez jezz
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.