Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego PiS nienawidzi Romana Polańkiego?

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

Porównaj (poważnie) to co podawałeś za Newsweek i co cytujesz za autorem którego podobno znasz osobiście, zobacz jak to się diametralnie różni a zrozumiesz co przez cały czas ci tłumaczę.

i dlatego on jest prawdziwszy znajacy sprawe od podstaw bo tam zył i widział i jezdzi tam co roku. Co nie zmienia opinii newseeka w w glownym problemie.A o nim nie musisz mi opowiadac bo znowu bedzie jak w tym christmas cos tam.

Nie ma sensu odpowiadać komuś kto uwielbia trwać przy swoim i jak ognia boi się faktów wywracających do góry nogami to w co ślepo wierzy. Ne porównuj, nie weryfikuj, Newsweek "nie kłamał". :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

jak ognia boi się faktów wywracających do góry nogami to w co ślepo wierzy

"I Ty zostaniesz prezesem panstwowej spółki".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy coś Ci się wywróciło do góry nogami po lekturze w/w?

Wiem, że nie, panie prezesie wanna-be.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Top wewnetrzny komuch z ciebie wychodzi. Ma być po równo dla każdego, najlepiej po 1000 zł ?

Nie po równo tylko sprawiedliwie. W końcu taki prezes chyba coś odłożył w złotym dla siebie okresie. Oczywiście emerytury mogą być zróżnicowane nikt nie postuluje wyrównywania, ale należy zachować jakiś szczątkowy rozsądek.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Lechu drogi ale państwach ostojach demokracji i sprawiedliwosci takich jak Niemcy i Francja, nie jest po równo. Duża wypłata-duża emerytura. Wiem wiem - nie stać Nas.

Lechu drogi ale państwach ostojach demokracji i sprawiedliwosci takich jak Niemcy i Francja, nie jest po równo.

Jak Polska będzie na tym poziomie gospodarczym co Niemcy to PiS może wrócić do dużych różnic w poziomach emerytur. Na razie jesteśmy na dorobku, choć niektórzy przedstawiciele obecnej władzy dorabiają się ekspresowo. Sianokosy trwają. Pewnie czują że to nie może długo trwać przy takiej rozrzutności jaką zaproponowali, dlatego koszą ile się da. O skutki niech się martwią następcy albo suwerena weźmie się za pysk jak mu się coś nie będzie podobać.

Duża wypłata-duża emerytura. Wiem wiem - nie stać Nas.

Może jednak stać. Wypłaty odszkodowań za Smoleńsk nie wskazują na biedę w finansach polskich. Nie stać nas tylko na odpowiednie zgodne ze średnią procentową obowiązującą w Europie finansowanie służby zdrowia. PiS-owskich dygnitarzy opłaca się szczodrze nawet jak ich jedyną zasługą jest wycinka puszczy albo są przybocznym Dudy, tej od stołka prezydenckiego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące później...

Pierwszy raz słyszę że PIS nienawidzi Romka. Ja tam myslę że go wszyscy lubią. A kurduple zawsze, trzymają się razem. A może Roman nie lubi PIS?

dieu est tres fin

Może za słabo znam sprawę ale czy Roman nie spał przypadkiem z 16 latką która była kobietą nazwijmy to lekkich obyczajów ? I nie dogadał się finansowo z rzekomo poszkodowaną ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.