Skocz do zawartości
IGNORED

Program Trzeci Polskiego Radia - Trójka

qot

Rekomendowane odpowiedzi

Niebawem chyba dwa filary mogą być usunięte . Przyjedzie Mann na święta do swoich teściów w moim mieście na dłużej .

Jedyna pociecha co Mann mówił " rząd nie ciąża , da się usunąć "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

przeczytaj link ktory

Niebawem chyba dwa filary mogą być usunięte . Przyjedzie Mann na święta do swoich teściów w moim mieście na dłużej .

Jedyna pociecha co Mann mówił " rząd nie ciąża , da się usunąć "

Ukryta Zawartość

a moze doczytaj do konca

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Sprawdziłem, kim jest niejaka Barbara Stanisławczyk.

Polecam Kolegom przejrzenie Internetu i przekonanie się, kim jest ta baba.

Na Marku Hłasce się chyba zna, choć nigdzie nie zauważyłem, ile książek się sprzedało.

Zero chyba.

Braki warsztatowe, czy cuś?

Smutne w sumie...:(

Mann to już zdementował , wymysł pismaków jak 90 % tego co piszą .

Pamiętam jak u nas w firmie ochroniarz ukradł z 2 biurek przenośny odtwarzacz muzyczny i kanapki . W Rzeczpospolitej i wyborczej przeczytaliśmy o włamaniu do 2 podręcznych sejfów oraz kradzieży 7 komputerów . Z całej sytuacji zgadzało się tylko miejsce i nazwa firmy :) .

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Mann to już zdementował , wymysł pismaków jak 90 % tego co piszą

Zdementował tylko to, że usłyszał osobiście o brakach warsztatowych.

,,chciałbym niniejszym poinformować, że pośród kierowanych przez Panią Prezes pod moim adresem uwag i opinii nie było zarzutu wytykającego mi braki warsztatowe''.

Więc cała reszta była chyba prawdziwa i były inne ,, uwagi i opinie'' kierowane pod jego adresem.

A, to ok. Pani prezes jest profesjonalistą. To tylko te kłamliwe pachołki III RP znow jątrzą przeciw dobrej zmianie.

Pani prezes, proszę mie ustawać w swojej misji i dalej realizować zadania, które wyznaczyła partia. A i medal może wręczy prezydent.

jacm widzi to co chce widzieć.

Wręcz przeciwnie staram się spojrzeć obiektywnie na sprawę i zwracam tylko uwagę że dziś media to lanie wody dla rozrywki gawiedzi nakierowane na konkretne myślenie ( brak obiektywizmu ). A prawdę o danych wydarzeniach znają jedynie biorący w nich udział i to też najczęściej tylko z własnej perspektywy .Fantastyka oraz Science Fiction to nie miejsce na pierwsze strony wiadomości , rzetelne informacje których nie muszą dementować sami uczestniczący w wydarzeniu jak najbardziej tak . Cenię Manna z osobowość i uważam że wymyślona bzdura przez jakiegoś podrzędnego pismaka o brakach warsztatowych odwraca uwagę od istoty spotkania radiowców z przełożoną . Bardziej ważne jest czemu ludzie stanęli murem za kolegami a w mediach pisze się pierdoły o wymyślonym w dodatku zdaniu a nie o istocie spotkania .

Dlatego podałem przykład powyżej z mojej pracy , media , część dziennikarzy to dziś twórcy innej rzeczywistości , chorej moim zdaniem .

Aktualizacja: Polskie Radio wydało w sprawie tego spotkania oświadczenie. Z dalszych ustaleń wynika, że doniesienia o padających tam słowach mogły zostać przeinaczone.

Sami uczestnicy spotkania o tym, jak wyglądała rozmowa z panią prezes w obronie zwolnionych dyscyplinarnie związkowców i oddelegowanych z Trójki serwisantek, nie chcą rozmawiać. Ich koledzy natomiast potwierdzają, że w pogoni za sensacją i plotkami tym razem przesadzono.

– Owszem, Wojciechowi Mannowi zarzucono udział w reklamie, ale na spotkaniu nie było słów o jego rzekomych brakach warsztatowych. Te uwagi dotyczyły innych osób – powiedział mi jeden z pracowników Polskiego Radia.

Dlaczego nie ma nazwisk?

Wszystko byłoby jasne, a tak nadal są niedomówienia i głosy wyłącznie jednej strony.

Uwierzę dopiero gdy usłyszę to od samego pana Manna lub Niedźwiedzkiego.

Podejrzewam, że szefowa w czasie rozmowy zarzuciła wszystkim braki warsztatowe, ot pewnie rzuciła tekst do wszystkich, bo była bardzo zła. Nie ma sie co dziwić, PIS jest przecież znany z narzucania odpowiedzialności zbiorowej i wrzucaniu wszystkich do jednego wora.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Wyjaśnienia "Wyborowej" (a ściślej rzecz biorąc, inspiratorki "kupoburzy", Agnieszki Kublik):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Płać i nie płacz.... :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Naprawdę są skłonni płacić za te wyssane z palca wiadomości ?

Jedyne co można a nawet wypada czytać z wyborczej to reportaże z dużego formatu . Przyznam że ich jakość tak odbiega od reszty pisma że duży format można czytać a resztę gazety do poddarcia co najwyżej można użyć .

no to start

1. Kublik-Mann aferka

2. czujoncy nienawiś przez skure czarny pastowany caban - 2 przykłady za jedyne ostatnie 30 dni

3...

"Trzeba pamiętać, że w publicznym radiu (i w publicznej telewizji) zapanował strach – są polityczne czystki. Dlatego trzeba korzystać z anonimowych źródeł, a to może sprzyjać powstawaniu nieporozumień, takich jak to z zarzutem o warsztat Wojciecha Manna.

To oczywiście nie zwalnia dziennikarza z wyjątkowej ostrożności przy pisaniu tekstów. Przepraszam wszystkich za błąd, choć nie popełniłam go w złej wierze."

Przynajmniej ma tyle kindersztuby, by nie iść w zaparte jak co poniektórzy.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

no to start

1. Kublik-Mann aferka

2. czujoncy nienawiś przez skure czarny pastowany caban - 2 przykłady za jedyne ostatnie 30 dni

3...

3 zero

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam pytanie apolityczne. Nie macie ostatnio problemów z odbiorem trójki ? Mieszkam w Małopolsce i ostatnio są straszne zakłócenia. Nie wiem czy spieprzyła mi się antena czy może tuner już szwankuje.

Mam pytanie apolityczne. Nie macie ostatnio problemów z odbiorem trójki ? Mieszkam w Małopolsce i ostatnio są straszne zakłócenia. Nie wiem czy spieprzyła mi się antena czy może tuner już szwankuje.

Na Podlasiu (90,50MHz) zbiera OK, w Lublinie (nie kojarzę częstotliwości bo RDS za mnie o to dbał) i w okolicach Rzeszowa (92,00MHz) również..

U mnie bez zmian 96.00 MHz ( nadajnik Krynice ) , 96.50 ( nadajnik chyba Łosice ) .

Obecny rząd PiS próbuje zmieniać historię, miedzy innymi poprzez usuwanie stron internetowych. Ale w Internecie nic nie znika na 100%. Ta strona będzie gromadziła zarówno dokumenty usuwane przez obecne (2015-?) władze Polski jak i usuwane przez zwolenników tych rządów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przecież powinieneś wiedzieć. To wrogie siły próbują zakłócić wolne media narodowe.

Przecież powinieneś wiedzieć. To wrogie siły próbują zakłócić wolne media narodowe.

Wolne media narodowe są zarządzane obecnie przez "Kiepskich Misiewiczów". To może tłumaczyć problemy techniczne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.