Skocz do zawartości
IGNORED

Polska będzie potęgą!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Jedno jest raczej pewne, wielu z nas jeszcze dożyje wojny.

Acz niewielu przeżyje.....

A poważnie, żyj spokojnie, Ci którzy mają w kieszeni ta planetę, chcą korzystać z jej uroków.

A nie kisić się w schronie.....

Jeśli nieodpowiedni będą rządzić to nie będzie Polski na mapie .

A to jest wielce prawdopodobne.....

Powinniśmy Ci zazdrościć?

Kompleksy to paskudna rzecz, nie pozwalają się z niczego cieszyć, żółć się przelewa uszami - w sumie potwornie Cię los ukarał - ale może słusznie...

Wracając do Twojego pytania, nie mnie tylko temu 2-3% populacji które ma w swoich rękach 90% dóbr tej planety....

A ja bidny żuczek, z promila promila bym się cieszył ;P

Czego i reszczie Kolegów z okazji nadchodzących świąt życzę - sobie oczywiście też :)

żółć się przelewa uszam

Chyba Tobie, ja jestem do rany przyłóż.

nie mnie tylko temu 2-3% populacji które ma w swoich rękach 90% dóbr tej planety....

Nie należysz do do tych 2-3% populacji? Nie kryguj się.

Zamykam.

Jeżeli zaś ktoś odczuwa kompulsywny przymus pisania na niniejszy temat, zapraszam do wątku Polityka.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.