Skocz do zawartości
IGNORED

Syriusz Wolski = bohater czy leader UE ?

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zgłosiłam iż nie będę przyjmować konkluzji z tego szczytu. Jest bardzo jasne moje stanowisko, że nie będę podpisywała konkluzji, więc szczyt nie będzie ważny. (…) Żadnego dokumentu z tego szczytu nie przyjmę. Mimo to, Donald Tusk wraz z przedstawicielami reszty 27 państ szuka rozwiązań, aby to ominąć.

walnięta uczyniła moje życie szczęśliwym :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Udaje głupią. Wszystko jest jasne i zgodne z literą przepisów zawartych w traktacie Lizbońskim z 2007 roku, podpisanego przez Lecha Kaczyńskiego i popartego przez PIS.

Czasami geniusz strategiczny Kaczora bywa zaskakujący. Ciekawe co chciał osiągnąć tą awanturą?

Podejrzewałem, że jest "wielkim strategiem". który posługuje się konfliktem jako narzędziem politycznym. Ostatnia awantura wskazuje, że strategii w tym nijakiej nie ma. Jest tylko niska mściwość, chora nienawiść, pamiętliwość i grono przydupasów, którzy zrobią wszystko dla Prezesa, dopóki będzie im się do wydawać opłacalne. Niezależnie co by w skrytości ducha o jego genialnych ruchach sądzili.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Szykuje się na kolejna podkomisja na skalę tej parówkowej:

Witold Waszczykowski. W wywiadzie zapowiedział, że on i podległy mu resort wyjaśni "jakimi instrumentami, szantażami, czy naciskami posługiwano się, by wystąpić przeciw naszemu kandydatowi, a za Donaldem Tuskiem. Będziemy to sprawdzać, będziemy się do tego odnosić".

Ciekawe jakie autorytety będą to sprawdzać, a jakie się odnosić. I ile milonów rocznie za to wezmą.

Waszczu jest jeszcze lepszy. Zażąda od 27 szefów rządów aby mu się na piśmie wytłumaczyli. Wiem jedno. Waszczu nie jest alkoholikiem. Wódka tak nie kopie.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

To są dragi z San Escobar.

Dostarczane Prezesowi. Stąd takie kretyńskie wytyczne dla służb. Pytane jest tyko takie czy Prezes na pewno jest Polakiem ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Waszczu jest jeszcze lepszy. Zażąda od 27 szefów rządów aby mu się na piśmie wytłumaczyli. Wiem jedno. Waszczu nie jest alkoholikiem. Wódka tak nie kopie.

Skretynienie totalne. Nie dość, że ośmieszyli się przed całą Europą to zamiast się schować i siedzieć cicho jeszcze chcą to ciągnąć.

Po co? Żeby wszyscy to lepiej zapamiętali? Żeby osiągnąć totalną izolację?

Jestem Europejczykiem.

prezes wystartował do makreli i dostał po łapkach. Moze myślał ze cos ugra bo przeciez az takim naiwniakiem nie jest chyba by wierzyc ze przepcha czlowieka o stu twarzach.

Skretynienie totalne. Nie dość, że ośmieszyli się przed całą Europą to zamiast się schować i siedzieć cicho jeszcze chcą to ciągnąć.

Po co? Żeby wszyscy to lepiej zapamiętali? Żeby osiągnąć totalną izolację?

Niech ciągną. To i badacze "zamachu" smoleńskiego to najlepszy otwieracz oczu dla tych u których własne myślenie nie zostało wyparte przez PiS-propagandę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

prezes wystartował do makreli i dostał po łapkach. Moze myślał ze cos ugra bo przeciez az takim naiwniakiem nie jest chyba by wierzyc ze przepcha czlowieka o stu twarzach.

Niet ten poziom myślenia Kolego! PiS usiłuje wmówić głupkom, że to chodzi o Merkel. Tak naprawdę PiS usiłował zaszantażować całą Europę i zastosować swoje przećwiczone w kraju tricki. Ale te wsiowe metody poza naszym grajdołkiem nie działają. Skoro nawet May zagłosowała za Tuskiem to znaczy, że PiS poległ z kretesem.

Jestem Europejczykiem.

Skoro nawet May zagłosowała za Tuskiem to znaczy, że PiS poległ z kretesem.

Nie poległ tylko totalnie się skompromitował przed chyba całym światem a na pewno Europą, ale cóż oni (PiS) nie czują związków z Europą.

No to teraz czas na nagrodę dla wielkiego przegranego.

Jak myślicie co dostanie od prezesika za zrobienie z siebie idioty?

Ja naprawdę wątpię, żeby ktoś komu głupoty na podstawie dotychczasowego postępowania raczej nie da się zarzucić, nagle zgłupiał doszczętnie. Żaden ze stołków, o których plotkowano nie ma sensu. Po takiej kompromitacji stołek ministra dyplomacji mu psu na budę, rozmówcy z Europy jeszcze długo śmiali by się mu w twarz przy jakichkolwiek spotkaniach dyplomatycznych, a poza tym w porównaniu z pozycja jaką miał w PE przed całym tym cyrkiem i kasą którą tam zarabia, taki stołek to strata nie zysk. Posada komisarza unijnego po skończeniu kadencji przez Bieńkowską za parę lat - gruszki na wierzbie, kto mu to za te parę lat zagwarantuje? Raczej dał się wkręcić w gierkę, którą potem Pisuar rozkręcił po swojemu, wbrew temu co z nim wstępnie ustalono, o czym mogło by jego świadczyć długotrwałe milczenie po ujawnieniu jego kandydatury, albo wygrzebali na niego jakiegoś haka i nie miał wyjścia.

Przed chwilą Turek w kiosku, gdzie kupuję papierosy na Kreuzberegu (fakt, ma żonę Polkę) gratulował mi wyboru Tuska i powiedział, że dobrze pamięta tabuny Polaków, którzy koczowali w autokarach przy ul. 17 Czerwca i sprzedawali jaja, wódkę, papierosy, gonieni przez policję i Ordnungsamt. Pytał, czy polski rząd chce powrotu tych czasów?

Niet ten poziom myślenia Kolego! PiS usiłuje wmówić głupkom, że to chodzi o Merkel. Tak naprawdę PiS usiłował zaszantażować całą Europę i zastosować swoje przećwiczone w kraju tricki. Ale te wsiowe metody poza naszym grajdołkiem nie działają. Skoro nawet May zagłosowała za Tuskiem to znaczy, że PiS poległ z kretesem.

Ależ oczywiście że chciał konfrontacji z całą UE a że się przeliczył., tym bardziej po ostatnich ruchach po których poczuł się bezkarny. Tylko kto tak naprawdę dyryguje UE? May za kaczora ani Hollande nie postawi się Merkel. Merkel już przed szczytem pokazała kto tu sponie nosi gdy powiedziała że wg. niej Tusk zostanie dalej. Przeciez mogła powiedziec "my uznaliśmy"

Pokazała kaczorowi ze przy niej jest totalnym pionkiem i nawet jego lokalni sojusznicy na pstrykniecie maja go w d

Powtarzasz stwierdzenia PiSowskiej propagandy. To nawet zabawne obserwować, jak to wygląda. Merkel coś powiedziała. Nic się nie dzieje. Po jakimś czasie PiSowski propagandzista-publicysta rzuca hasło i za chwilę wszyscy powtarzają to samo.

Jestem Europejczykiem.

Pokazała kaczorowi ze przy niej jest totalnym pionkiem i nawet jego lokalni sojusznicy na pstrykniecie maja go w d

Pozycję w Europie buduje się latami ciężką i systematyczną pracą a nie tupaniem i wrzaskami.

Jak zwał tak zwał ale obecny polski rząd wyszedł na głupków.To będzie nas dużo kosztować w najbliższej przyszłości bo nikt się z Polską nie będzie liczył.A w kontekście podziału UE na trzy prędkości mamy niemal pewność,że znajdziemy się na końcu.

Powtarzasz stwierdzenia PiSowskiej propagandy. To nawet zabawne obserwować, jak to wygląda. Merkel coś powiedziała. Nic się nie dzieje. Po jakimś czasie PiSowski propagandzista-publicysta rzuca hasło i za chwilę wszyscy powtarzają to samo.

Mam gdzieś pisiorowską propagande bo nawet tv informacyjnej nie ogladam. Więc skąd mam wiedzieć co wciskają. Merkel rozdaje w UE karty i skoro ona cos tutaj mowi to tak ma być. Moze sie myle ale ona to jedna ze skladowych brexitu pośrod innych powodow. Angole sie wk..i zbytnią dominacja Niemiec i duma ich nakręciła.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.