Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa wersja silnika forum - zapraszamy!

audiostereo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
11 godzin temu, slawek.xm napisał:

Dotyczyły monitórw Magico w watku @Szymon

Mylisz dwie rzeczy. Jedno to tematy na forum, które czyści moderacja, a drugie to dział Opinie gdzie wszystko było migrowane.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy

Informacyjnie - rozpoczęły się prace nad oczekiwaną skórką AS Classic.

classic.png

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Proszę o wykreślenie mnie z grona forumowiczów.

Nie jestem w stanie zaakceptować faktu, że  moje uwagi o pracy moderacji w temacie po temu stworzonym bez żadnej informacji dlaczego, na jakiej podstawie, przez kogo, skutkują zbanowaniem mnie w nim.

• Administratorzy

Czy tapatalk chodzi zauważalnie szybciej?

• Administratorzy
14 godzin temu, MrSalieri napisał:

Dokładnie.  Po co tu co kolwiek pisać jak nie wiadomo czy wyleci w kosmos...

14 godzin temu, slawek.xm napisał:

Dotyczyły monitórw Magico w watku @Szymon

Panowie temat jest ukryty, ale nie usunięty. Moderatorzy czyszczą go. Zapewne zostanie przywrócony po usunięciu części wpisów.

25 minut temu, audiostereo.pl napisał:

Panowie temat jest ukryty, ale nie usunięty. Moderatorzy czyszczą go. Zapewne zostanie przywrócony po usunięciu części wpisów.

Wątek po interwencji Moderacji, będzie zamknięty i tylko do wglądu, czy będzie można w nim pisać?

• Moderatorzy

To zależy od Was.

Jeśli ktoś przejmie inicjatywę i będzie pisał z sensem, a nie roztrząsał czemu założyciel opuścił temat i już do niego nie wróci - to możecie pisać.

O sprzęcie, nie o dystrybutorach. 

-----------------

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale w takim razie dystrybutorzy nie będą zabierali głosu?

Bo nie śledziłem tego tematu jakoś dogłębnie, ale chyba pierw był wpis dystrybutora a później wpisy osób które się do niego odniosły.

53 minuty temu, plastik1989 napisał:

To zależy od Was.

Jeśli ktoś przejmie inicjatywę i będzie pisał z sensem, a nie roztrząsał czemu założyciel opuścił temat i już do niego nie wróci - to możecie pisać.

O sprzęcie, nie o dystrybutorach. 

Przecież Szymon nie opuścił tematu tylko został wyrzucony z forum a to chyba różnica. Opuścić to może dziecko lekcje w szkole albo piłkarz trening.  Taką retoryką tworzysz nową historie odbierającą od faktów.

Godzinę temu, tb82 napisał:

Wątek po interwencji Moderacji, będzie zamknięty i tylko do wglądu, czy będzie można w nim pisać?

Pytanie co po tej cenzurze zostanie,  jak to ma dalej wyglądać i co tytułem wątku.

21 minut temu, JuG napisał:

Jaki ma sens wątek o subiektywnych wrażeniach Szymona bez udziału samego Szymona?

Dokładnie. 

30 minut temu, JuG napisał:

Jaki ma sens wątek o subiektywnych wrażeniach Szymona bez udziału samego Szymona?

5 minut temu, MrSalieri napisał:

i co tytułem wątku.

Gdyby powyższe okazało się problemem proponuję zmianę nazwy na " Niezobowiązujące odsłuchy i porównania sprzętu w czysto subiektywnej formie", ale powinno to być skonsultowane z założycielem wątku moim zdaniem...

• Moderatorzy
41 minut temu, JuG napisał:

Jak nie chcecie to może zostać zamknięty nadal. 

12 minut temu, tb82 napisał:

Gdyby powyższe okazało się problemem proponuję zmianę nazwy na " Niezobowiązujące odsłuchy i porównania sprzętu w czysto subiektywnej formie", ale powinno to być skonsultowane z założycielem wątku moim zdaniem...

Nie zostanie skonsultowane, bo nie ma go na AS i nie będzie. 

15 minut temu, MrSalieri napisał:

Przecież Szymon nie opuścił tematu tylko został wyrzucony z forum a to chyba różnica.

Szymon został permanentnie zablokowany na tym forum.

Decyzja została podjęta przez Administratora, który jest jednocześnie właścicielem i jeśli nic się nie zmieniło w naszym kraju, to chyba właściciel może robić ze swoją własnością co uważa za stosowne. Może ale nie musi tłumaczyć się przed tym publicznie na forum. W kwestii pytań dotyczących byłego już forumowicza Szymon - proszę pisać bezpośrednio do administracji. 

Natomiast pisanie w wątkach na forum i poruszanie tej kwestii kończyć będzie się punktami karnymi.  

-----------------

• Administratorzy

Sprawa jest prosta. Na Szymona zgłoszenia były od dłuższego czasu. Był użytkownikiem przywróconym po banach. Resocjalizacja ma działać tak, że po powrocie pokazuje się, że się zmieniło, nie atakuje innych itd. Od wracających wymaga się więcej, niż od kogoś, kto popełnia przewinienie pierwszy raz.

Sprawa  jest skomplikowana i nie ma potrzeby jej dokładnego omawiania tutaj. Skracając - poprzez wpisy Szymona o pracowniku jednej z firm ta osoba niemal nie straciła pracy. Takich rzeczy się nie robi. To wszystko zebrane do kupy sprawiły, że Szymon otrzymał blokadę. Dla nas sprawa jest zamknięta.

Jednocześnie przypominamy, że ten temat jest przeznaczony do zgłaszania błędów na forum.

Gość

(Konto usunięte)
27 minut temu, audiostereo.pl napisał:

Jednocześnie przypominamy, że ten temat jest przeznaczony do zgłaszania błędów na forum.

1. Czy są w nowym silniku jakieś warianty wyświetlania linkowanych wpisów? Np. żeby w tym:

żeby nie było tego kawałku (początku pierwszego wpisu w wątku):

obraz.thumb.png.8c41297bf8d6d8cd6e1fc9797384d39d.pngobraz.thumb.png.a3a19f60209f0924d648d2ba0870f4ce.png

2. To już zgłaszałem - jeżeli wstawiam w edytorze obrazek poprzez Ctrl-V obrazek wstawia się zawsze dwa razy (co widać powyżej). Trzeba jeden z nich zawsze kasować.

• Administratorzy

W jaki sposób dokładnie to robisz? Ja kliknąłem na obrazku kopiuj, następnie na wklej w edytorze i dodał się tylko raz:

image.png

Tzn. jest widoczny poniżej jako dodane grafiki, ale to nie znaczy, że będzie dwukrotnie w poście.

Gość

(Konto usunięte)
3 godziny temu, audiostereo.pl napisał:

Bardzo dziekuje za te informację

moja propozycja jest w związaku z tym taka by jak to było dobrym zwyczajem w zakładce hi-end pozwolić na ogólna dyskusje w tym watku dotyczaca przedstawianego sprzętu z dopuszczeniem wszystkich zainteresowanych dyskusja kolegów , co wiąże się z odbanowaniem wszystkich zablokowanych

byłby to przyjazny i jednoznaczny znak skierowany w strone uzytkowników

6 godzin temu, HQ150 napisał:

Proszę o wykreślenie mnie z grona forumowiczów.

Nie jestem w stanie zaakceptować faktu, że  moje uwagi o pracy moderacji w temacie po temu stworzonym bez żadnej informacji dlaczego, na jakiej podstawie, przez kogo, skutkują zbanowaniem mnie w nim.

Piszesz nieprawdę - co łatwo można udowodnić wchodząc na stronę Twoich ostrzeżeń. Siejesz zamęt na Forum i wywołujesz kłótnie. Robisz to od pierwszego dnia powrotu przy odblokowaniu Ci konta (zmiana silnika Forum).

Kłamiesz i posługujesz się kłamstwem, do tego co najgorsze dla Ciebie - można to w prosty sposób udowodnić - robiąc zrzut ekranu, gdzie masz wyjaśnione słowo w słowo "dlaczego". Ośmieszasz się tylko.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

23 minuty temu, HQ150 napisał:

Po co Wam taki zakłamany, obłudny, siejący zamęt forumowicz?

Sam sobie wystawiasz opinię i skończ naprawdę swoją grę, bo nie robi  na nikim wrażenia Twoja od lat znana zagrywka. Jak się usuwa konto - też wiesz - piszesz mail do Administracji. Niestety od lat piszesz o tym samym publicznie i nigdy nie miałeś na tyle odwagi cywilnej czy garści honoru, by to zrobić. Twoje posty mające wywołać "burzę" są niepoważne i nie robią już wrażenia. Zrób to co mówisz, a nie mów tego, czego byś nigdy nie zrobił.

I na koniec - byś znów nie zarzucił moderacji niewłaściwego traktowania - temat ten nie służy do postów, w których zakłamujesz rzeczywistość i starasz się udowodnić, że istnieją kwadratowe koła. Kolejny taki post jak powyższe i czeka Cię kolejny ban, i kolejne punkty. Wszystko to, co zostało zapowiedziane w otrzymanym przez Ciebie ostrzeżeniu moderacyjnym. Nie znasz treści? Zapraszam na Twój własny profil. I to na tyle w tym jakże "ekscytującym" temacie.

14 minut temu, arkadowski napisał:

ak się usuwa konto - też wiesz - piszesz mail do Administracji. Niestety od lat piszesz o tym samym publicznie i nigdy nie miałeś na tyle odwagi cywilnej czy garści honoru, by to zrobić.

Z tego co pamiętam to poprzednie konto o nicku" HQ 150 "zostało usuninięte na jego własną prośbę. Po nowym otwarciu powrócił pod nowym nickiem " HQ150" (bez spacji).

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Już rano admini dostali moją prośbę. Jestem z nimi po rozmowach. Poprosili mnie o czas na zbadanie sprawy do jutra.

Teraz, fox733 napisał:

Z tego co pamiętam to poprzednie konto o nicku" HQ 150 "zostało usuninięte na jego własną prośbę. Po nowym otwarciu powrócił pod nowym nickiem " HQ150" (bez spacji).

Tak właśnie było.

31 minut temu, fox733 napisał:

Faktycznie.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Jest testowo na nowej maszynie, ktora jest niby 2x szybsza, ale po uruchomieniu dzialala wolno. Admini troche pokombiniwali i wyglada w miare ok, ale zobaczymy przy wiekszym obciazeniu.
Słuchaj, wy jesteście programistami, tak?

A tu potrzeba admina sieciowego. Bez obrazy, ale to jest inna działka informatyki.

Popatrzcie w firmie kto się tym aspektem interesuje.

PROBLEM TECHNICZNY: Dostałem punkty karne, a nie wyświetliło mi się żadne info. Na starym silniku nie dało się aktywnie uczestniczyć w Forum bez zapoznania się z info, a tu nawet żadnego info nie ma. Do poprawy!

Ps. Problem już zgłaszałem, mam nadzieję, że tym razem się nim zajmiecie.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.