Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa wersja silnika forum - zapraszamy!

audiostereo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

why, why why....

Dupowato teraz sie oglada forum na smartfonie. Za duzo bialego wali po slipiach.  No i schemat strony jak forum. audio.com tylko grafika tu gorsza (mniej kolorowa). 

Ogloszen nie moge znalezc. Pewnie gdzies sa ale jeszcze nie przegladalem tych 17 stron.  Zreszta, skoro sa niewidoczne dla mnie to zapewne dla nowych uzytkownikow tym bardziej trudniejsze do zlokalizowania. 

Dobra zlokalizowalem. Rozwijane menu. 

Nie wiem jakie maja byc kozysci z nowej strony. Ja osobiscie nie lubie zmian. 

PS. 

Ogloszenia w postaci tabelki byly czytelniejsze. Skoro zostawiamy ogloszenia w postaci otwierania tematow. Proponune aby przy otwieraniu obowiazkowo byl wybierany Prefix (wzmacniacze, avr, dac, kolumny, plyty, kable, projektory, inne). 

Dodatkowo przydaloby sie aby w temacie obowiazkowo byl wpisana nazwa firmy sprzedawanego produktu lub model. 

Bo juz zaczynaja sie ogloszenia "swieta ida" a zaraz bedziemy mieli tematy w stylu "najlepszy cd na sprzedaz" lub "sprzedam super kolumny" 

33 minuty temu, Yoshi_80 napisał:

Skrzynka wiadomości to jakiś dramat. Nic się nie ładuje albo trwa to cholernie długo.  Forum działa "w miarę normalnie" ale skrzynka praktycznie w ogóle. W równaniu do poprzedniej wersji to te forum to jest po prostu ślimak. Chodzi dużo wolniej. 

Tak samo jak u kolegi forum w miarę ale skrzynka tak muli ze szok . 

Gość Gosc

(Konto usunięte)
45 minut temu, Yoshi_80 napisał:

Skrzynka wiadomości to jakiś dramat. Nic się nie ładuje albo trwa to cholernie długo.  Forum działa "w miarę normalnie" ale skrzynka praktycznie w ogóle. W równaniu do poprzedniej wersji to te forum to jest po prostu ślimak. Chodzi dużo wolniej. 

U mnie dokładnie to samo.

W dniu 14.12.2018 o 11:51, dskrzypczak napisał:

i zacznie działać:

Zakładka "Hi Fi" nie uruchamia się spis tematów po kliknięciu "Zobacz wszystkie tematy w Hi-Fi". W innych zakładkach które uruchamiałem jest wszystko O.K.

P.S. Komu przeszkadzał poprzedni silnik? 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Gosc

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Napiszę do Kolegi HQ.

Sprawdzimy.

Coś od Ciebie widzę że przyszło. Ale niestety ani tego wyświetlić nie mogę ani tym bardziej odpisać.

HQ i Zyzol - otrzymaliście?

No. A ja mogę wyświetlić i nawet przeczytać! 

Dajcie spokój. Niech się nowe Forum ogarnie i drobne błędy poprawi.

Choć, jak napisał jeden z Kolegów - "jak na prześcieradle"

:-))

cofam. Jakisik yebany dzwonecek się krynci.

:-/

11 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Były już poprawione w poprzedniej wersji silnika. Wszystko działało prawie perfekcyjnie. Widać nie lubimy jak coś działa bardzo dobrze  ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

14 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Co z tego, ze otrzymałem. Widziałem ją tyle, co wyrostki łono prostytutki w opowiadaniu Janusza Głowackiego. Starszych już nie widzę. W obu przypadkach mam powiadomienie, że wiadomości i rozmowy są. Odpisać nie mogę. Pracuję na W10 64 bit.

Gość Gosc

(Konto usunięte)
19 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No nie mogę ani otworzyć Twojej wiadomości ani oczywiście na nią odpowiedzieć.

A szkoda, bo pewnie mi w niej nakląłeś, nabluzgałeś i z chęcią bym się odwdzięczył a nie mam jak.

Shei$e!

U mnie opera i Debian

Teraz, HQ150 napisał:

A szkoda, bo pewnie mi w niej nakląłeś, nabluzgałeś i z chęcią bym się odwdzięczył a nie mam jak.

Shei$e!

Coś Ty! Był nawet sympatyczny, jak nie On. :-)

20 godzin temu, hi_aro napisał:

Bądźcie postępowym forum i włączcie tą opcję.

To nie postęp tylko dziecinada. Powinien być tylko jeden klawisz i nazywać się "zgadzam się" lub coś w tym stylu. Cała reszta to piaskownica.

Hajkju - gadam z moją Kobiecinką od rana, jak oswoić nowego, znalezionego kotka Ozyryska. 

I się proszę nie czepiać, tylko się ewentualnie pomartwić razem z nami!

"...jak nie on..." 

No, k**wa mać! 

Idę do spowiedzi, a Ty mi tu tak...

Podgląd - nie działa. 

Odnośnik - ''wystąpił problem podczas ładowania tej zawartości''

Wstaw grafikę z URL - nie działa.

Wstaw swój załącznik - nie działa. Jak wyżej - kółeczko/ikonka loading'u kręci się bez końca - jak kiedyś ponad 20-lat temu przy jakiejś starej zawieszonej gierce. Tu chyba powinny być do wyboru własne wcześniej wgrane różne pliki pdf., jpg., itd.

Nie chodzi o dodawanie plików - bo to chyba działa. A korzystanie z obecnych.

Manualnie wrzucę zobaczę czy coś wyjdzie z tego jak wpiszę wpiszę img adres url obrazu /img

I jak tu wrzucić do klubu Klipisch'a, własne zrzuty z testu najnowszych Klipschorn AK6 :

Klipsch-Klipschorn-AK6-Audiogramm-Audio-

P.S.

No i poszło :)

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
Gość Gosc

(Konto usunięte)
12 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

I się proszę nie czepiać, tylko się ewentualnie pomartwić razem z nami!

Na mnie nie licz.

Ja już awansem się cieszę Waszą radością jak uda się Wam go włączyć do rodziny.

Jestem spokojny o to jak się to zakończy.

Godzinę temu, Sovereign napisał:

[...]

Manualnie wrzucę zobaczę czy coś wyjdzie z tego jak wpiszę wpiszę img adres url obrazu /img

[...]

P.S.

No i poszło :)

Jak dokładnie to zrobiłeś ?     Bo ta prosta forma nie chce mi działać.  Czy trzeba pisać img z jakimiś dodatkowymi elementami (w starym forum  było z kwadratowymi nawiasami) czy jeszcze inaczej ?

pzdr.

3 minuty temu, argus napisał:

Jak dokładnie to zrobiłeś ?     Bo ta prosta forma nie chce mi działać.  img z jakimiś dodatkowymi elementami (w starym forum  było z kwadratowymi nawiasami) czy jeszcze inaczej ?

pzdr.

img adres url obrazu /img - nawiasy specjalnie pominięte, żeby w ogóle było widać. Bez adresu url, zobaczyłbyś tylko złamaną ikonkę grafiki/obrazu.

w nawiasach [ ] umieść ''img'' i ''/img'', a pomiędzy adres url obrazu 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  i masz załączoną grafikę :

Klipsch-Klipschorn-AK6-Audiogramm-Audio-

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
Powiadomienia nie działają. Kręci się, kręci, ......
powodzenia
Pisałem o tym. Kliknij "wyświetl wszystkie" i Ci się pokażą.
Oczywiście trzeba błąd naprawić.
4 godziny temu, Lech36 napisał:

To nie postęp tylko dziecinada.

Dziecinadą jest ciągłe poklepywanie się po plecach grup klakierów, naganiaczy, trolli i pseudo konstruktorów.  Czy wykorzystywanie w swoisty sposób jako trollowania. 

W życiu codziennym nie można wszystkiego lubić lub zgadzać się ze wszystkim. 90% social mediów, właśnie pod naciskiem, czy wręcz oskarżeniami ze strony userów, że ograniczają wolność wyrażania opinii wprowadziły tę czy podobne opcje. Jak jest "Lubię to" to również jest opcja "Wrr", Na YT "kciuk góra", kciuk dół. Rozumią to osoby spoza Polski... Polska jako kraj czy bardziej userzy, ciągle są zachłystnięci InstaStory, FB i inne. Reszta świata uważa te media za passe i ogranicza dostęp czy udział w nich. 

Tak więc możemy ciągle narzekać, że w Polsce nie można, i to i tamto, albo postępować przyszłościowo. 

Lub całkowicie wyciąć opcję "Lubię to" i zostawić tylko "Pomógł" z jednoczesnym ustaleniem zasad zmiany statusu esera, po przekroczeniu ustalonych limitów. 

Jednak ta opcja czyli, "Lubię to" nigdy nie zniknie, bo ci najwięksi krzykacze, bardzo są do nich przywiązani. I po zabraniu im tego dorobku, pójdą protestować pod Sejm.

Nie wiem czy posta napisałem w odpowiednim wątku więc go skopiuję też tutaj.

1)  Po wejściu w dział OPINIE pokazuje się lista ostatnio dodanych wpisów, z tym że brakuje nazw, są same modele np L530 zamiast Luxman L530 

2) Lista działów na forum pokazuje się dopiero po najechaniu myszką, pewnie nie tylko moim zdaniem powinna być tam na stałe wyświetlana i uważam że powinna to być PEŁNA lista. Kto to widział żeby tak utrudniać życie forumowiczom ? Żeby wejść do zakładki stereo np START to trzeba przeklikiwać się i CZEKAĆ na załadowanie najpierw dział STEREO, potem dopiero wybiera się konkretny poddział. Czy ktoś pamięta stare czasy gdy wszystko pięknie było od razu wyświetlone u góry ? Czy taka lista nie może być u góry na stałe ? Rozumiem że nie każdy przegląda forum tylko coś innego ale jeśli już jesteśmy na forum to czy nie można umieścić wszystkich działów i poddziałów od razu na górze do wyboru ? Albo chociaż na stałe umieścić główne działy forum jak stereo, kino domowe itd - i wtedy dopiero żeby po najechaniu myszką pojawiły się opcje start/hifi/hi-end itd itd. To co jest teraz to jakiś dramat - ta strona  

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )   jest zbędna, niech sobie będzie jeśli musi ale zróbcie od razu dostęp do wszystkich poddziałów w menu szybkiego wyboru u góry , a nie żeby była KONIECZNOŚĆ wchodzenia w nią i przekopywania się przez kilka podstron aby dostać się do odpowiedniego działu stereo.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.