Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Wst ni>

Wstępni już jaki czas temu dostał kopy .

Zgodzi si na powtórkę ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jakiś wynik obstawiamy?

Ukryta Zawartość

raczej powinniście się nad sobą użalać i zmienić postawę póki nie jest za późno
Możesz doprecyzować na czym ta zmiana postawy ma polegać i czy powinienem zacząć się już bać i czy już wprowadziłeś mnie na listę proskrypcyjną? J-23

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)

przede wszystkim na zamianie pełnej negacji na konstruktywizm a bać się tylko i wyłącznie pełnego ostracyzmu

czasem lepiej dostosować się do sytuacji i próbować wpływać na przebieg wydarzeń zmieniając narrację niż być utożsamianym z postawami , które odrzucane są przez większość

narażając się na pelne wyałtowanie i skończenie na śmietniku historii

tylko teraz jest jest szansa na taki manewr , póki jeszcze jest czas

17 minut temu, slawek.xm napisał:

przede wszystkim na zamianie pełnej negacji na konstruktywizm a bać się tylko i wyłącznie pełnego ostracyzmu

czasem lepiej dostosować się do sytuacji i próbować wpływać na przebieg wydarzeń zmieniając narrację niż być utożsamianym z postawami , które odrzucane są przez większość

Przepis na kato-pisowskiego konformistę.

4 godziny temu, caleb66 napisał:

Ja nie ale twoje środowisko takie standardy w naszym kraju niewątpliwie utrzymuje. 

Wojciechu za biedny jesteś na taka hulajnoge .

Nie doceniasz mnie .

3 godziny temu, remak123 napisał:

A na TVP Kultura Maria Koterbska

Na TVP Kultura dziś był dzień z Andrzejem Dąbrowskim. ?

41 minut temu, slawek.xm napisał:

Wszyscy próbujemy się dostosować do sytuacji, bo nie mamy wyboru. Rozstrzelać tego pisu się nie da.
Możesz mi przybliżyć w jaki sposób Ty próbujesz "wpływać na przebieg wydarzeń zmieniając narrację"?

44 minuty temu, soundchaser napisał:

[...]  Możesz mi przybliżyć w jaki sposób Ty próbujesz "wpływać na przebieg wydarzeń zmieniając narrację"?

on i jemu podobni stosują jedyną metodę zmiany narracji: w miejsce konstruktywnej krytyki  liżą pisiorskim politykom dupy.

2 godziny temu, skynyrd napisał:

I po co ten PIS ma coś robić? Ma od tego pożytecznych idiotów.

"Wiadomości TVP o tym, że Lufthansa celowo wprowadziła nowe logo nawiązujące wprost do loga polskiego przewożnika, żeby wprowadzać w błąd pasażerów. Bo panicznie boi się konkurencji LOT, który rośnie w siłę. Czy Lufthansa skomentuje te oskarżenia naruszające dobre imię firmy?" - zapytał dosłownie Szczerba na Twitterze.

Polityk otagował też konto Lufthansy na Twitterze tak, by firma na pewno zobaczyła jego wpis.

Ukryta Zawartość

Poziom inteligencji i zadowolenia z siebie jak u Kobyszczęcia z Cyberiady... ciekawe czy to tak sam z siebie, czy pod wpływem  środków psychoaktywnych ? Jeśli to drugie, to co ONI zażywają ? 

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, skynyrd napisał:

"Wiadomości TVP o tym, że Lufthansa celowo wprowadziła nowe logo nawiązujące wprost do loga polskiego przewożnika, żeby wprowadzać w błąd pasażerów. Bo panicznie boi się konkurencji LOT, który rośnie w siłę. Czy Lufthansa skomentuje te oskarżenia naruszające dobre imię firmy?"

Reakcje potwierdzają, że poziom poczucia humoru w PiS i okolicach jest na niezmiennym poziomie od lat.

Boze ...Wchodze na audiostereo po dlugiej nieobecnosci i co widze .ze moj temat jest jedym z glownych .........

Niewiem co mam sadzic o tym ?

Z jednej strony wspieralem PIS a z drygiej strony nie znosze ich .....

dobra ,niech juz tak bedzie ze zalozylem ten temat .

Wzsedlem bo dlugo mnie tu nie bylo ale zeby muze jakos zapodac ......a tu Bum .Ludzie gadaja w moim innym temacie ,nie muzycznym czyli o PISie ......Politycznym temacie .az sie boje normalnie ....

zartuje tu troszke ..

Nie sadzilem iz to utrzyma siem ....

Temat jest zlozony , wspieram PIS pod pewnymi wzgledami i to sie nie zmienilo ale tez widze jak dryfuja .........niema czystego dobra i niema czystego zla ........

Pisowcy niestety nie okazuja sie skala chroniaca Polske ,gubia sie czesto i ustepuja tam gdzie byli bliscy zwyciestwa .....ustepuja tam gdzie byli zwyciezcy co wskazuje niestety iz prowadza inne nam nieznane rozmowy .......ukrywane przed spoleczenstwem....

Korwin powiedzial iz PiS niespodziewanie ustepuje tam gdzie sa interesy polakow.i zgadzam sie z tym .

Ale czy jest alternatywa?

ide zapodac troszke muzy do swojego tematu muzycznego ....

mam tu sporo do napisania ale musze to przemylec ........narazie spadam do muzyki.

generalnie zyjemy w ciekawych czasach gdzie ulegaja przemianie glowne sily oddzialywujace na caly swiat.

Np.odradzajaca sie sila Niemiec ........odradzajaca sie przyjazn Niemiecko Rosyjska .....znamy to .wiemy czym to pachnie ......i sytuacja w Polsce  naszym kraju......

===============

PS ciekawym zjawiskiem sa ataki na PIS jakoby bylo zydowskim rzadem w Polsce ......

Straszenie Zydami  ,kto moze to inspirowac ? :)  Sa tylko dwa wielkie Panstwa ktore strasza Zydami :)

Fakty historyczne ? Zydzi nigdy nie zapoczatkowali zadnej wielkiej wojny ,mordow w europie .

Drugi fakt -Zydzi byli najbardziej represjonowani w Europie z wszystkich narodow ...

Wnioski - ktos tu sciemnia ostro.....

Kto sciemnia ? ci co chca podpic Polske  ......jasne jak slonce ...

Nie dajcie sie nabrac na Zydow co chca brac Polske bo chodzi od zawsze o Niemcow i Ruskich ......

Chodzi o odwieczna walke Czy Polska ma byc Ruska czy Niemiecka a moze moze byc Polska ...oto chodzi od wiekow sie to nie zmienilo.

od kiedy byla wolna Polska od zawsze Ruscy i Niemcy wspolnie planowali podzielic Nas miedzy siebie ........jedyny kraj ktory powstrzymuje ten proces to USA .Taka prawda .

Kolega tak bredzi codziennie czy tylko w dni wolne?

A tak swoją drogą - trzeba być ostro yebniętym matołem, żeby podniecać się Ziemkiewiczem, a tym bardziej wklejać linki do przeżutej przez niego padliny.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Manuela Gretkowska do poczytania o miałkości opozycji, PIS i PAD i takie tam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wisisz mi pranie bo się poranną kawą oplułem że śmiechu jak czytałem Twoje porady. Jednak zaryzykuję pełny ostracyzm i wyautowanie na śmietnik historii niż w akceptację chorej, pokręconej, zakłamanej pisowskiej narracji. A poza tym jak przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą... Itd

Poczytaj sobie "porady" tego indywiduum w wonteckach kościelnych.

Wtedy na bank będziesz musiał nie tylko pranie zrobić, ale i mieszkanie odświeżyć.

Poczytaj sobie "porady" tego indywiduum w wonteckach kościelnych.
Wtedy na bank będziesz musiał nie tylko pranie zrobić, ale i mieszkanie odświeżyć.
OK, ponieważ jestem szaleńczo odważny a w domu przyda się odświeżający remont, to w wolnej chwili może poczytam sobie

Kolega tak bredzi codziennie czy tylko w dni wolne?
A tak swoją drogą - trzeba być ostro yebniętym matołem, żeby podniecać się Ziemkiewiczem, a tym bardziej wklejać linki do przeżutej przez niego padliny.
Zostaw, zostaw

Ma sęi ten dryg do interesów>

Prawda picunie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

18 minut temu, skynyrd napisał:

A co innego może wysmażyć lewacki portal, oprócz kolejnej kupy?

I tak jest mniej śmierdząca od tej z prawackich portali. 

Miło patrzeć jak trzęsiecie portkami ze strachu przed lewicą, dodając sobie animuszu gromkimi pohukiwaniami.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Od razu przypomina mi się film ,,Każdy sposób jest dobry" [ Clint Eastwood ] : po kolejnym ataku ,,groźnego" gangu motocyklistów szef owego powiedział : 

,,Panie - dlaczego wszystkich ludzi ulepiłeś z gliny , a nas z g***a ?"

19 minut temu, skynyrd napisał:

Ależ znamy - pani dwułechtaczkowa.

Edytowane przez Mysza 13
Ależ znamy - pani dwułechtaczkowa. Jest szansa na kolejnego Nobla, bo jest jeszcze większą grafomanką od Tokarczuk.

Musi tylko zacząć pisać o Żydach.

Daruj sobie, proszę

Godzinę temu, skynyrd napisał:

A który nie jest lewacki?

Podpowiesz?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, skynyrd napisał:

Znaczy wszystkie, niePISdowate są lewackie???

Wystarczy, że napiszą nie po myśli pana i włatcy?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.