Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

37 minut temu, Less napisał:

I wiesz jak się op...ją polscy ambasadorowie

Im tylko jest potrzebny demaskatorski art. w prasie.

Taki odkrywczy jak ten, o którym piszemy.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

13 godzin temu, slawek.xm napisał:

ja pierniczę a myślałem , że to miał być żart ?

a tu proszę

"Od 15 marca 2020 roku rolnicy dostaną swoje 500 plus zapowiedziane w ubiegłym roku przez Jarosława Kaczyńskiego. Program, potocznie nazywany Krowa plus lub Świnia plus był częścią tzw. piątki Kaczyńskiego obiecanej w ostatnich wyborach do europarlamentu. Obietnicę dopłat dla rolników udaje się rządowi PiS zrealizować niemal rok później."

A pieniążki skąd? Nie mówili?

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Piniendzy niema i nie bendzie

Będą...dodrukują, albo złoto sprzedadzą do końca. Oczywiście poza wyciąganiem z naszych kieszeni
pieniędzy różnymi, już wypróbowanymi sposobami.

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Trzymasz forsę w Polsce? Jakie to naiwne...

Trzymam w skarpecie. ;-)
Miałem na myśli dojenie z nas za pomocą instrumentów podatkowo-restrykcyjnych.

1 minutę temu, skynyrd napisał:

To dobry pomysł, byle nie pod drzewem.

I w państwowych obligacjach.

Teraz to opłaca się inwestować w różne sprzęty, które można będzie łatwo odsprzedać.
Niedługo inflacja krocząca przerodzi się w galopującą.
Niewykluczone, że też w waluty obce.

Teraz, skynyrd napisał:

Ile wzmaków odsprzedałeś bez straty 70-50%?

Nie w nowe sprzęty, tylko z drugiej ręki.
Ja np. kupuję manualne obiektywy, których ceny rosną nawet bez inflacji.

4 godziny temu, dulon184 napisał:

Omyłkowo dałem Ci lajka .

Zgoda, pod warunkiem że wszyscy pisiwcy oddadzą to co zmarnowali i niepotrzebnie wydali .

Nie ma problemu, przecież możesz odhaczyć a tak to wiesz, twoi koledzy będą zdziwieni i jeszcze przełożonemu będziesz musiał się tłumaczyć.

46 minut temu, skynyrd napisał:

?

Ja kupuję skarpety, jestem obrzydliwie bogaty i w jednej mi się nie mieści.

Edytowane przez jezz

pani Gryzelda (za @Jaro_747) była papugą, więc miała wszelkie prawa bronić klienta i poddawać pod wątpliwość działania organów ścigania. Ale słowa wypowiedziane jako adwokat, nabierają zupełnie innego znaczenia jak ktoś zostaje szefem kampanii. Bardzo dobrze, że sztab PiS takich ludzie nie weryfikuje ? Chociaż urządzać grilla już w lutym?

"Trudno oprzeć się wrażeniu, że wymiar sprawiedliwości pomógł dziś politykom i instytucjom próbującym za wszelką cenę odwrócić uwagę od swojej roli i zaniechań w Aferze Getback” – napisała w oświadczeniu. Nazwała je skądinąd „BezPrawie i NieSprawiedliwość” . "W państwie prawa nie aresztuje się człowieka, który sam wielokrotnie i publicznie deklaruje wolę wyjaśnienia sprawy w prokuraturze" – argumentowała i pytała wymiar sprawiedliwości: "Dlaczego Temida w sprawie transakcji, która jest tak fałszywie przedstawiana przez CBA, miała nie tylko zasłonięte oczy ale i uszy - aresztując przedsiębiorców, którzy chcieli pomóc w jej wyjaśnieniu i rzeczowo dementowali w sądzie wszystkie kłamstwa?” – pytała prawniczka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

proponuję to od razu wpisać do konstytucji

Grupa 43 posłów PiS zgłosiła projekt uchwały, w której Sejm miałby wyrazić "najwyższe oburzenie wobec barbarzyńskich zachowań wymierzonych w autorytet polskiego państwa oraz w przebieg ważnych dla tożsamości mieszkańców Pomorza i całego kraju uroczystości stulecia zaślubin Polski z morzem".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Na Opolszczyźnie Powstaje nowa "polska" fabryka o dźwięcznej polskiej nazwie Umicore Marc Grynberg. Premier pewnie będzie dumny bo to fabryka związania z elektromobilnością. Umie ten nasz premier wszystko zorganizować ;-).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Polska, polskie, polskość, Polki i Polacy.

Słyszymy to w kółko od polityków PiS.  Pięć lat codziennie to samo.

Więc chyba nie powinno dziwić pytanie jak się to ma do faktów i do tego, co rząd robi z tym tak realnie a nie w sferze opowieści.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Nawet Pudliszki nie są polskie więc o co chodzi?

Za "dobrej zmiany" miało już być tylko polskie. Chyba coś im nie wychodzi, albo wszystko o czym mówili wcześniej to było w ramach propagandy sukcesu. Samochód elektryczny Morawieckiego miał być polski a tymczasem jest tak jak za poprzedników czyli składak. Po co było wydawać miliardy na nowe "elity" "misiewiczów"?

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

52 minuty temu, Lech36 napisał:

Po co było wydawać miliardy na nowe "elity" "misiewiczów"?

Ponieważ taki właśnie był cel tej "władzy".

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Samochód elektryczny Morawieckiego miał być polski a tymczasem jest tak jak za poprzedników czyli składak

To nie moja wina że w to uwierzyłeś. 

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Polska, polskie, polskość, Polki i Polacy.

Słyszymy to w kółko od polityków PiS.

Ja nie słucham.

37 minut temu, jezz napisał:
3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Ja nie słucham

Chodzą słuchy żeś Waść głuchy ?

38 minut temu, jezz napisał:

To nie moja wina że w to uwierzyłeś. 

Raczej zasługa że nie uwierzył ?

atmeg

wróć co w twoim wątku się wyrabia ? Toż to jakaś pokemoniada .Wszystkie forumowe pociotki się tu panoszą.Jak to mówią h.j wam w d..pę i do przodu.Viva  PIS

całuski pokemonki

pewnie tęskniliście

Kolejna porażka PiS. Program 500+ nie zwiększył dzietności i już nie zwiększy, do czego PiS się nawet przyznał. Cały plan morawieckiego upadł. Nie będzie rozwoju gospodarki w związku z tym planem, bo plan okazał się mrzonką na papierze. Program mieszkanie+ też okazał się klapą. A teraz okazuje się, że jedyny plan jako PiS-owi miał wyjść, czyli uszczelnienie vatu, też okazał się klapą. Najgłupsi politycy w historii Polski powoli skutecznie niszczą kraj i wszystko za co się wezmą kończy tak jak stadniny koni, niegdyś chluba Polski.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A hołota się cieszy i bije brawo.post-8303-0-19165800-1450702631.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, dulon184 napisał:

Ukryta Zawartość

Najciekawsze jest uzasadnienie:

"Wycofanie się z umowy dotyczącej przekazania funduszy Polsce poprzedziła decyzja Norweskiej Administracji Sądowej ze stycznia 2020 r. o odmowie współpracy z polskim Ministerstwem Sprawiedliwości przy programie dla wymiaru sprawiedliwości.

Jej dyrektor Sven Marius Urke w rozmowie z norweskim dziennikiem “Aftenposten” mówił, że próbował zawrzeć umowę z Polską, ale po prawie trzech latach poddał się. Zorientował się, że choć Polacy prowadzą z nim dialog, który często wydawał się konstruktywny, burzenie rządów prawa trwało nadal.

Nie możemy być partnerami Ministerstwa Sprawiedliwości, które aktywnie podważa funkcjonowanie sądów. Polska chce po prostu przekształcić sądy w narzędzie polityczne. W żadnym kraju Europy nie postępują tak wyraźne negatywne zmiany. Jest to wyjątkowy przypadek w zakresie rozwoju europejskiej praworządności” – tłumaczył Urke.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Zorientował się, że choć Polacy prowadzą z nim dialog, który często wydawał się konstruktywny, burzenie rządów prawa trwało nadal.

dla tej władzy to niestety standard. Co innego mówią ich gęby, pełne frazesów a brudne łapska co innego robią. Szkoda, ze naszemu społeczeństwu wystarczą jedynie słowa. Szczególnie te które połechcą jego rozbudzone ego. Jak jeszcze te słowa podszyte są nienawiścią do trochę lepiej sytuowanych i obietnicą ich rozliczenia, polski suweren jest już kupiony. 

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

17 godzin temu, dulon184 napisał:

Ukryta Zawartość

Ale nagrody i tak lecą i lecą...

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.