Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

atmeg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No, ale aby prowadzić firmę, to jednak coś cza umić i mieć przynajmniej ze trzy klepki odpowiednio w głowie ułożone.

Pisanie pierdół, wyssanych z Kurwizji (w dodatku nieporadne) - nie wystarczy.

.....

Caleb - na tym zdjęciu obstawiam, że ty, to ten co się drapie po karku.

Zgadłem? Czy może ten w ciąży?

czy wszyscy kociarze tak mają ? , chyba wiem skąd się jest wyraz '' kocopoły '' , były koty przy nich stał ''pała '' coś bełkotał niezrozumiale ktoś przechodził o ''kocopała ''

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Mateuszek podniecił sie i pieprzy niczym Cyrankiewicz i Gierek razem wzięci.

Warcholstwo i awanturnictwo opozycji. Co za palant.

Masz racje opozycja to przecież świętość. Mądra, pragmatyczna i w nic nie umoczona. I nie wolno o niej pisać źle. Przecież o trupach  mówi się dobrze albo wcale. Za ostro? No to niech będzie, że prawdziwa cnota krytyki się nie boi.

2 minuty temu, KALIBER napisał:

Wykłada kawę na ławę .

Kompletnym debilom i sklerotycznym staruszkom może uda mu się coś wmówić. Ale normalnym?

3 minuty temu, Zyzol napisał:

Masz racje opozycja to przecież świętość. Mądra, pragmatyczna i w nic nie umoczona. I nie wolno o niej pisać źle. Przecież o trupach  mówi się dobrze albo wcale. Za ostro? No to niech będzie, że prawdziwa cnota krytyki się nie boi.

No tak. Zyzol walkę z opozycja ma we krwi. Zwalczał ją za komuny, zwalcza i teraz.

Jestem Europejczykiem.

Kolejny "owoc" pisdrackiego szczucia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kompletnym debilom i sklerotycznym staruszkom może uda mu się coś wmówić. Ale normalnym?

Kocham opozycję ich zwolenników - zaliczasz się do nich , za debilizm  umysłowy - obrażanie i próby odwoływania ministrów czy obecnie rządu .

Strzelacie sobie  w łeb , chcecie w ten sposób coś wygrać ? ?

55 minut temu, KALIBER napisał:

Kocham opozycję ich zwolenników - zaliczasz się do nich , za debilizm  umysłowy - obrażanie i próby odwoływania ministrów czy obecnie rządu .

Strzelacie sobie  w łeb , chcecie w ten sposób coś wygrać ? ?

A ty swoi debilnymi wpisami?

Jestem Europejczykiem.

35 minut temu, Jaro_747 napisał:

No fakt, oni obywali się bez tych głupkowatych uśmieszków.

i mieli przede wszystkim nieco ROZUMU, a morawiecki i ziobro - drogi Kolego, jeśli Kolega znajdzie choć odrobinę racjonalnego postępowania nie umotywowanego podłością bardzo proszę o kontakt na prv; proszę jednak łaskawie nie ujawniać tej informacji publicznie z powodów oczywistych dla kogoś tak mądrego jak Kolega

7 godzin temu, cir napisał:

caleb to jest naprawde genialne hasło      << PiS kradnie dużo mniej niż tamci i dzieli się łupem.

Pytanie tylko czy, poza "ciemnym ludem", ktoś w nie uwierzy?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

37 minut temu, cir napisał:

mnie fascynuje cos innego

jak mozna to wymyślec i uszanowac głosując na nich

To temat na badanie dla naukowców, niestety jakiś czas jeszcze nikt się tym nie zajmie. Mnie ten fenomen PiS-owskich wyborców też zastanawiał, ale ze względu na sekciarskie podstawy tej partii już mnie to mniej dziwi. Dziwi mnie teraz że duża część wyborców tej ślepej wiary w sektę nie widzi i nie uaktywni się (ci co nie chodzą na wybory) żeby to zatrzymać, wolą siedzieć w domu i nie głosować. To może Polskę doprowadzić do tragedii .

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A jakie niby ma to znaczenie - rozważamy jedynie - utrzymując się w poetyce mojego poprzedniego wpisu - obecnie rozważamy jedynie, kto i jak grzecznie zaprowadzi nas do komory gazowej. PiS niestety wzoruje się na pewnej zaangażowanej w proces eksterminacji organizacji, której przedstawiciele z racjonalnych powodów bili kandydatów do zagazowania - chodziło o przyspieszenie procesu. Całemu zamieszaniu winne są użycie niewłaściwego gazu do uśmiercania ofiar oraz nieprawidłowy transport zwłok do krematorium - zastosowanie rozwiązania oczywistego dla każdego kretyna z SS pozwoliłoby na uzyskanie wydajności ok 2500 osób na 1/2 h zamiast 2500/h (dane na podstawie filmu "Conspiracy"). NB obrazuje on błąd popełniony przez drugiego po Himmlerze głównego potwora decydującego o powodzeniu przedsięwzięcia - chętnych do dyskusji zagadnienia zapraszam na prv

Gość glazior

(Konto usunięte)
31 minut temu, Pasqual napisał:

jakie niby ma to znaczenie - rozważamy jedynie - utrzymując się w poetyce mojego poprzedniego wpisu - obecnie rozważamy jedynie, kto i jak grzecznie zaprowadzi nas do komory gazowej. PiS niestety wzoruje się na pewnej zaangażowanej w proces eksterminacji organizacji, której przedstawiciele z racjonalnych powodów bili kandydatów do zagazowania - chodziło o przyspieszenie procesu. Całemu zamieszaniu winne są użycie niewłaściwego gazu do uśmiercania ofiar oraz nieprawidłowy transport zwłok do krematorium - zastosowanie rozwiązania oczywistego dla każdego kretyna z SS pozwoliłoby na uzyskanie wydajności ok 2500 osób na 1/2 h zamiast 2500/h (dane na podstawie filmu "Conspiracy"). NB obrazuje on błąd popełniony przez drugiego po Himmlerze głównego potwora decydującego o powodzeniu przedsięwzięcia - chętnych do dyskusji zagadnienia zapraszam na prv

Takie teksty to chyba dla....cofniętych w rozwoju.

Wszyscy głupcy świata chowają się ze wstydu .

Edytowane przez glazior
2 minuty temu, notoryczny napisał:

O czym, o kim, gdy już Duda poleci w „kosmos”, PiS pójdzie w odstawkę.

Kraj w którym jest spokój zdecydowanie szybciej się rozwija, ale tu nie chodzi o taki spokój jak np. na Białorusi który musi być utrzymywany siłą.

3 minuty temu, glazior napisał:

O niczym , będą na nas za***rdalać jak psy pociągowe .

Brawo Ty, iście PiS-owska strategia. Tępa jak imadło.

Gość glazior

(Konto usunięte)
9 minut temu, Lech36 napisał:

Kraj w którym jest spokój zdecydowanie szybciej się rozwija

Nie ma to jak mały szantaż wobec społeczeństwa za chwile spokoju.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Brawo Ty, iście PiS-owska strategia. Tępa jak imadło.

Tako rzecze Lech zwany Bolkiem.

Dziękuje Ci z pewnym opóźnieniem  za 10 pkt. karnych .

Edytowane przez glazior
4 minuty temu, glazior napisał:

Dziękuje Ci z pewnym opóźnieniem  za 10 pkt. karnych .

Strategia jest tępa a nie osoba. Osoba jest zapewne wyjątkowo inteligentna.

26 minut temu, glazior napisał:

Takie teksty to chyba dla....cofniętych w rozwoju.

Wszyscy głupcy świata chowają się ze wstydu .

Przepraszam bardzo, mój wpis wymaga pewnej znajomości historii najnowszej ze szczególnym uwzględnieniem problemów logistycznych i wykonawczych w trakcie procesu eksterminacji na skalę masową - w KL Auschwitz zginęło przynajmniej 1,1 mln ludzi ( to byli LUDZIE bez względu na ich pochodzenie etniczne) Dziwię się, że Kolega mnie wyraźnie nie zrozumiał

Przypuszczam, że zgłębienie tematu uświadomi Kolegom, w jakiej sytuacji znajduje się przeciętny audiofil mający mało pieniędzy - słuchajcie k..a muzyki, bo być może wydacie kolejne 4 tysiące na naprawę. Jestem człowiekiem schorowanym na zasiłku chorobowym i obecnie po tym cholernym podatku 4 tysiące są dla mnie kwotą poważną i dla mnie niedostępną. Nie mogę przecież przyjmować miłego Audiofila muzyką na gorszym odtwarzaczu ( Marantz vs AMR) Proszę mnie zatem do podobnej niegrzeczności nie namawiać

PS zainteresowanych tematem zapraszam na prv, bo mój Gość zdradza pewne niepokojące objawy - zataczanie się po 11 godzinach miłej konwersacji na tematy ogólne ze szczególnym uwzględnieniem historii najnowszej; potrzebny jest zatem dodatkowy Rozmówca

Edytowane przez Pasqual
Gość glazior

(Konto usunięte)
9 minut temu, Pasqual napisał:

mój wpis wymaga pewnej znajomości historii najnowszej

10 minut temu, Lech36 napisał:

Strategia jest tępa a nie osoba. Osoba jest zapewne wyjątkowo inteligentna.

Znów na audiostereo pojawiły się dawno nie widziane intelektualne dziwolągi.

A to moja ...."strategia".

Edytowane przez glazior
1 minutę temu, glazior napisał:

Znów na audiostereo pojawiły się dawno nie widziane intelektualne dziwolągi.

Ja sobie wypraszam podobne określenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolega wyraźnie NIE CHCE  mnie zrozumieć i czyni to z czystej złośliwości niegodnej  Audiofila

Edytowane przez Pasqual
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.