Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Taniej by było obmurować jakimś sarkofagiem . Jak w Czernobylu .

Przed nim nawet czarnobylski sarkofag nie uchroni ludzkości. 

Jeszcze by mocy nabrał...

Bo teraz, to temat na kilka rozpraw naukowych, uj wie dlaczego są przed nim zesrani?...

Ale to taka właściwość tego partyjniactwa. Zamknięte kasty stukniętych, uprawiające kult jednostki wokół najbardziej stukniętego...

Nowe lepsze sądy ukarały grzywną ekspedientkę za to, że nie chciała obsłużyć klientki bez zakrytych ust i nosa. O nie wpuszczanie do sklepów apelowali rządzący. Policja karze tych bez maseczek jak i tych którzy stosują się do nakazu zakrywania ust i nosa bo... bo może im grozić grzywna. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nowe "elity"  ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pandemia, kryzys gospodarczy, walki wewnątrz obozu władzy - szykuje się gorąca jesień. Wprawdzie Pis ma problemy ze zrobieniem czegokolwiek z sensem, ale w chronieniu własnej dupy są mistrzami. Stąd zapewne te zakupy:

"Policja zamierza kupić 98 granatników jednostrzałowych samodzielnych kal. 40 mm, przeznaczonych do miotania pocisków amunicji specjalnej oraz bojowej. Granatniki mają być przystosowane do zasilania amunicją 40x46 mm LV. Jeśli chodzi o amunicję specjalną, mowa jest o możliwości zastosowania granatów niepenetracyjnych, gazowych, dymnych, oświetlających, barwiących czy też hukowych. Szybkostrzelność granatników została ustalona na co najmniej 10 strzałów na minutę."

Jak opozycja dalej będzie nieuprzejma to kupi się szybkostrzelne granatniki automatyczne ;-).

Jestem Europejczykiem.

W dniu 4.09.2020 o 04:44, Jaro_747 napisał:

Pandemia, kryzys gospodarczy, walki wewnątrz obozu władzy - szykuje się gorąca jesień. Wprawdzie Pis ma problemy ze zrobieniem czegokolwiek z sensem, ale w chronieniu własnej dupy są mistrzami.

Tak się zastanawiałem ostatnio przeglądając oferty handlowe różnych artykułów z dziedziny interesujących mnie hobby i zauważyłem że w Chinach robi się już prawie wszystko+ (w domenie techniki) a w Polsce PiS robi/produkuje propagandę+.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Pójdą dalej .Skoro mogą zbudować samochód elektryczny to czemu nie bombę atomową ?
Ruskie rozumieją tylko argumenty siłowe, więc jak najbardziej w naszym interesie jest posiadanie bomby atomowej a i przy rozmowach z Niemcami o reparacje wojenne atomówka to świetny argument .

55 minut temu, Lech36 napisał:

Tak się zastanawiałem

Nie masz wyjścia, musisz się zchińszczyć.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

2 minuty temu, xniwax napisał:

Nie masz wyjścia, musisz się zchińszczyć.

Morawiecki chyba też, bez Chińczyków PiS prawdopodobnie polegnie, pewnie stąd koncepcja CPL. Przynajmniej brać z Chin przykład gospodarczy, choć w polskich warunkach trudno go sobie wyobrazić z tak roszczeniowym społeczeństwem jak żyje nad Wisłą.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A jakież to roszczenia ? zarobki średnia europejska ?  ,i nie dać się za***ać jak koń w kopalni ?  , żyjemy w europie , za produkty płacimy ceny ''europejskie'' czasem wyższe , 

33 minuty temu, Lech36 napisał:

Morawiecki chyba też, bez Chińczyków PiS prawdopodobnie polegnie

Daj sobie spokój z tym pispispispis.
To globalny problem dla którego nie ma w dłuższej perspektywie żadnego rozwiązania.
Trzeba przyjąć do wiadomości, że wszyscy będą docelowo zchińszczeni i sprowadzeni do azjatyckich standardów.

Szkoda młodego pokolenia.

Edytowane przez xniwax

19 minut temu, xniwax napisał:

Szkoda młodego pokolenia.

Leniwych ludzi czekających na zrzuty od rządu nie jest szkoda. Żeby konkurować z Chińczykami trzeba zapieprzać a nie czekać aż ktoś da. Młode pokolenie polskie jest leniwe, może nie wszyscy, ale lwia większość.

Edytowane przez Lech36

He, he - już widzę Polaka, pracującego po 12-15 godzin na dobę...
A mało takich jest ,mi też się zdarza.
Normalni Polacy nie pracują na zmywaku u ciapatego .
49 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A w ''normalnej europie'' tyle się pracuje np na produkcji ? , nie piszemy tu o obieraniu zimniorów u ciapatego ,

kochany w Polsce dostaniesz w pizdę 8 godzin/pięć dni to w sobotę będziesz leżał osrany bo do kibla ''za daleko'' 

Edytowane przez jarekb
2 godziny temu, Lech36 napisał:

Leniwych ludzi czekających na zrzuty od rządu nie jest szkoda. 

Masz może i rację, ale pier**lisz, jak zwykle.
Polacy głupie leniwe uje kuźwa postawili na nogi ten kraj mimo wszystko i  mimo rozpieprzenia jego potencjału najpierw przez czerwoną zarazę, później przez zedzbanionych liberałów. Dlatego też przestań mieć wieczne pretensje do Polaków albo przenieś się do kitajców, albo zostań i im służ, ale odpieprz się od Polaków.

OK, chciałem  w sumie tylko napisać żebyś nie pitolił farmazonów.

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

już widzę Polaka, pracującego po 12-15 godzin na dobę...

Niusia, zdziwiłbyś się jak dużo takich jest.

3 godziny temu, Lech36 napisał:

Leniwych ludzi czekających na zrzuty od rządu nie jest szkoda. Żeby konkurować z Chińczykami trzeba zapieprzać a nie czekać aż ktoś da. Młode pokolenie polskie jest leniwe, może nie wszyscy, ale lwia większość.

Jest leniwa, ponieważ tak ich edukacyjnie oraz medialnie nauczono i zaprogramowano (niestety) ?

U nas kodeks pracy to dla urzędników państwowych w prywatnych firmach czy korporacjach norma jest praca 10-12 godzin ,40 godzinny tydzień pracy w sektorze prywatnym to rzadkość, Polacy są bardzo pracowici w porównaniu do nierobów z Francji czy UK .

Młody człowiek chce się bawić wyszaleć a nie tyrac ku chwale prywaciarza po 12 godzin ,dlatego młodzież się granie do pracy .

3 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Widocznie byłem wyjątkiem. Ja spałem w miejscu pracy, bo nie opłacało się dojeżdżać na Manhattan.

4 godziny temu, jarekb napisał:

A jakież to roszczenia ? zarobki średnia europejska ?  ,i nie dać się za***ać jak koń w kopalni ?  , żyjemy w europie , za produkty płacimy ceny ''europejskie'' czasem wyższe , 

Rozumowanie kompletnie z dupy wzięte, o ile to jest w ogóle jakieś rozumowanie a nie wyłącznie debilne hasło.

Co to znaczy " zarobki średnia europejska"? Czyje zarobki? Kto ma to płacić? Za co? Do kogo ten postulat? Jeżeli do rządu to on płaci urzędnikom, więc to apel o podwyżki dla urzędników?

Mniej bełkotu, więcej sensu proszę.

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

Rozumowanie kompletnie z dupy wzięte, o ile to jest w ogóle jakieś rozumowanie a nie wyłącznie debilne hasło.

Co to znaczy " zarobki średnia europejska"? Czyje zarobki? Kto ma to płacić? Za co? Do kogo ten postulat? Jeżeli do rządu to on płaci urzędnikom, więc to apel o podwyżki dla urzędników?

Mniej bełkotu, więcej sensu proszę.

Sam jesteś z dupy wzięty , czego nie rozumiesz , Polska leży w Europie  chcesz żeby europejczyk Polak utrzymywał się za trzy euro dziennie , chcesz stworzyć ''bieda skansen'' europejski ,  

Edytowane przez jarekb
2 minuty temu, jarekb napisał:

Sam jesteś z dupy wzięty , czego nie rozumiesz 

To ty nie rozumiesz. Płace płaci pracodawca, zgadza się?

Jaki jest procent pracodawców prywatnych?

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

To ty nie rozumiesz. Płace płaci pracodawca, zgadza się?

Jaki jest procent pracodawców prywatnych?

Nie wiem ile procent , ja akurat pracuję prywatnie czasem na własną rękę , 

Teraz, jarekb napisał:

Nie wiem ile procent , ja akurat pracuję prywatnie czasem na własną rękę , 

No więc prywatni pracodawcy to pomiędzy 75% a 85% i to oni płacą pracownikom, a nie rząd czy firma państwowa.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No więc prywatni pracodawcy to pomiędzy 75% a 85% i to oni płacą pracownikom, a nie rząd czy firma państwowa.

Pewnie bym znalazł w internecie ? , myślisz że utrzymywanie bieda wyspy w czymś pomoże Polsce , 

a jak pracownik u ''prywaciarza'' idzie kupować samochód   to też mówi , jestem z Polski chcę z 50% ceny ,  to samo ''prywaciarz'' tyle nie zapłacę za samochód bo jestem ''prywaciarkiem Polakiem ''

Żeby nie rząd to dalej Polacy zarabiali by 7 zeta na godzinę jak za platfusiarstwa było i na sieciówkach bez prawa do urlopu,wy lewaki jesteście tak głupi że PiS to jest ledwie rozgrzewka przed tym co będzie w niedalekiej przyszłości. Gdyby PiS wtedy nie wygrał wyborów to platfusy by wisiały na przydroznych latarniach .
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.