Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Tu jest wersja klubowa :

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Jest 12 lipca, 21.20, znamy wstępne wyniki exitpol , wprawie równe. 
Zdjęcie ekranu TVP1. Oni już wiedzą. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

11 minut temu, skali napisał:

Jest 12 lipca, 21.20, znamy wstępne wyniki exitpol , wprawie równe. 
Zdjęcie ekranu TVP1. Oni już wiedzą. 

Ukryta Zawartość

Oni już znają wyniki bo głosy policzyli wczoraj...
Dziś niedziela... chcieli mieć wolne ?

Ale trzeba powiedzieć, że nie napisali iż wygrał tylko wygrywa... A to różnica.
Na razie wygrywa ale nie wygrał... jeszcze nie wiadomo...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Kalasanty Ciaputko

Wygrywa wybory. Over. Wyborcy Dudy mogą spokojnie iść spać. Jak jutro się okaże, ze Trzaskowski jednak wygrał, to poczują się oszukani i będą nienawidzieć jeszcze bardziej. Na wszelki wypadek o to chodzi. 

Putin znów wygrał, Polska przegrała, demokracja umarła. Powoli opuszczamy Europę. Miliony ofiar I i II Wojny oraz komuny zginęły na daremno. Wystarczyło cześć Polaków kupić za ich własne pieniądze i wykorzystać kościół oraz propagandę w TVpis. Smutny to czas. Polska za 3 lata będzie w znacznie gorszej sytuacji niż jest dziś. 

Ale historia jest okrutna. Są narody wygrane i narody przegrane. Nie mogą wszyscy wygrywać. Ktoś musi przegrać, by ktoś mógł wygrać. Dlatego pewne narody idą do przodu, a inne przegrywają. Ostatnie 300 lat pokazało, że Polacy, to naród przegrany. Trzy zabory, dwie wojny, komuna, a teraz powolne wyjście z UE. 

Edytowane przez sly30

Demokracja akurat wygrala, 70 procent poszlo na wybory. Europy tez nikt nie opuszcza. A odniesienie do ofiar wojennych swiadczy jedynie o Twoim ciaglym oblakaniu.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość glazior

(Konto usunięte)
26 minut temu, sly30 napisał:

Putin znów wygrał, Polska przegrała, demokracja umarła. Powoli opuszczamy Europę. Miliony ofiar I i II Wojny oraz komuny zginęły na daremno. Wystarczyło cześć Polaków kupić za ich własne pieniądze i wykorzystać kościół oraz propagandę w TVpis. Smutny to czas. Polska za 3 lata będzie w znacznie gorszej sytuacji niż jest dziś. 

Ale historia jest okrutna. Są narody wygrane i narody przegrane. Nie mogą wszyscy wygrywać. Ktoś musi przegrać, by ktoś mógł wygrać. Dlatego pewne narody idą do przodu, a inne przegrywają. Ostatnie 300 lat pokazało, że Polacy, to naród przegrany. Trzy zabory, dwie wojny, komuna, a teraz powolne wyjście z UE. 

Zapłać menelom żeby się przytulic.

Trzeba było ukorzyc się przed wsią, kościołem,moherami ,menelami i innymi wyrzutkami społecznymi których tak nienawidzisz ,oni decydują w jakim kraju chcą żyć nie ty ,ty masz gowno do gadania.
Gość

(Konto usunięte)

@bubusia : jak pokazaly wyniki za granica - wlasnie Polska opuszcza Europe, chyba ze chcesz w niej robic za niechcianego chama.

Ktos kto nie dotrzymuje standardow i warunkow klubu do ktorego jest zapisany zostaje wyproszony, jeden problem w klubie EU nie ma narzedzi do tego aby to dokonac i tak cham sie panoszy destrukcyjnie na terenie klubu .

Jak widac w Polsce nic sie nie zmienilo Pawlak z Kargulem beda sie klocic o swoje i nie beda mieli dobrych stosunkow z sasiadami.

5 minut temu, Mr.Jones napisał:

@bubusia : jak pokazaly wyniki za granica - wlasnie Polska opuszcza Europe, chyba ze chcesz w niej robic za niechcianego chama.

Ktos kto nie dotrzymuje standardow i warunkow klubu do ktorego jest zapisany zostaje wyproszony, jeden problem w klubie EU nie ma narzedzi do tego aby to dokonac i tak cham sie panoszy destrukcyjnie na terenie klubu .

Jak widac w Polsce nic sie nie zmienilo Pawlak z Kargulem beda sie klocic o swoje i nie beda mieli dobrych stosunkow z sasiadami.

Nie czujesz, ze to co piszesz to szantaz: albo zaglosujesz jak my chcemy, albo jestes cham i wypad. Zastanow sie troche nad tym co napisales.

I jeszcze ubolewasz nad problemem. Moze jest to problem dla Ciebie, na pewno nie dla Polski.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Trzeba było ukorzyc się przed wsią, kościołem,moherami ,menelami i innymi wyrzutkami społecznymi których tak nienawidzisz ,oni decydują w jakim kraju chcą życ

Kazdy kraj ma takiego prezydenta, na jakiego zasluzyl.
To kwestja zaakceptowania wyboru wiekszosci a nie ukorzenia sie przed ta wiekszoscia. To nic nie zmienia w postrzeganiu tych powyzej wymienionych grup.
Gość

(Konto usunięte)

Nie rozumiesz, dla mnie ma kazdy prawo do swojej wypowiedzi ale jak sie nie stosujesz do jakis ogolnie przyjetych standardow w danej spolecznosci to jestes chamem. Proponuje wejsc do mieszkania w Japoni w butach - ale Ty tego nie zrozumiesz jak widze z postow tutaj.

Dla poloni mieszkajacej poza granicami frazesy w stylu dziadek z wermachtu, niemcy nami steruja, pedal czy czarny nie wzburzaja takich negatywnych emocji jak w twardych 'polskich' patriotach.  Przyzwyczaili sie do innych standardow obcowania z ludzmi.

17 minut temu, Mr.Jones napisał:

Nie rozumiesz, dla mnie ma kazdy prawo do swojej wypowiedzi ale jak sie nie stosujesz do jakis ogolnie przyjetych standardow w danej spolecznosci to jestes chamem. Proponuje wejsc do mieszkania w Japoni w butach - ale Ty tego nie zrozumiesz jak widze z postow tutaj.

Dla poloni mieszkajacej poza granicami frazesy w stylu dziadek z wermachtu, niemcy nami steruja, pedal czy czarny nie wzburzaja takich negatywnych emocji jak w twardych 'polskich' patriotach.  Przyzwyczaili sie do innych standardow obcowania z ludzmi.

We mnie tez nie. I wydaje mi sie, ze doskonale rozumiem. Te ogolne przyjete standardy, czyli tzw poprawnosc polityczna, zupelnie na mnie nie robi wrazenia. Mam prawo do swoich pogladow, i zadna poprawnosc nie bedzie mi narzucala myslenia. Jako przyklad wezmy LGBT i kwestie ideologii. Jezeli uwazam, ze ludzie z tych srodowisk reprezentuja pewna ideologie, to nie znaczy, ze nazywam ich ideologia. I nikt nie bedzie mi zabranial, zadna poprawnosc polityczna, posiadania zdania takiego, a nie innego w tej kwestii. Uzywania takiego a nie innego nazewnictwa. Homofobem tez nie jestem. Uprzedzajac zarzuty.

Tylko jeden z przykladow narzucania wartosci.

Edytowane przez bubusia

c

1 godzinę temu, caleb66 napisał:
4 godziny temu, sly30 napisał:

Trzeba było ukorzyc się przed wsią, kościołem,moherami ,menelami i innymi wyrzutkami społecznymi których tak nienawidzisz ,oni decydują w jakim kraju chcą żyć nie ty ,ty masz gowno do gadania.

Ty masz gówno do gadania w jakim kto chce kraju żyć.
Ja nie chcę żyć w kraju gdzie po wyborach okazuje się, że jest więcej prawidłowo oddanych głosów niż wydanych kart do głosowania.

Gdzie telewizja publiczna nawet nie udaje obiektywnej, gdzie w końcu tacy tchórze jak Ty opluwają inaczej myślących.
Myślących w przyszłość a nie tak jak Ty tu i teraz.

Gość

(Konto usunięte)

Konczac dyskusje moze powiem swoje zdanie mieszkajac za granica 25 lat i rozmawiajac w europie zachodniej z ich obywatelami obawiaja sie oni ze obecna sytuacja w Polsce i Wegrzech przypomina propagande lat 30 w Niemczech.

Jak wchodzisz do czyjegos domostwa to raczej przyjmij jego zasady a nie opowiadaj o narzucaniu myslenia, bo wychodzi z ciebie zwykly Poslki cham. Oczywiscie nie musisz uczestniczyc w goscinie pod czyims dachem a to oznacza opuszczenie tego domostwa.

I to bylo tylko tyle co do mojego pierwszego i ostatniego postu tutaj - Polska zmierza w kierunku opuszczenia EU /bycie czlonkiem dla samego bycia jest troche bez sensu jesli inni go ignoruja, a mialo byc takie wstawanie z kolan/.

c
Ja nie chcę żyć w kraju gdzie po wyborach okazuje się, że jest więcej prawidłowo oddanych głosów niż wydanych kart do głosowania.
Gdzie telewizja publiczna nawet nie udaje obiektywnej, gdzie w końcu tacy tchórze jak Ty opluwają inaczej myślących.

Spieprzaj dziadu .
8 minut temu, caleb66 napisał:
16 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
c

Spieprzaj dziadu .

Tchórz ? 

5 minut temu, caleb66 napisał:
12 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
Tchórz emoji6.png 

Nie wiem czemu tchorz skoro to mnie moderacja tego forum prześladuje za poglądy, chyba coś Ci się pojebało koleżko .

Ty niczego nie wiesz... Masz podążać za dzwoneczkiem i robisz to wzorcowo.

Ty niczego nie wiesz... Masz podążać za dzwoneczkiem i robisz to wzorcowo.
Społeczeństwo dokonało wyboru ,powinieneś to uszanować,za trzy lata kolejny wp***dol. Przyjmij porażkę z honorem a nie skamlesz jak pies .
20 minut temu, Sine Metu napisał:

Jakie społeczeństwo, taki prezydent.

I dlatego prezydent świętuje zwycięstwo na wsi ?

Bo na Żoliborzu raczej by nie poświętował - ponad 77% Trzaskowski. Chyba nawet prezes głosował na Trzaskowskiego ?

baj  baj  baj  czaskowski ,,,,, wróci do obrotu  za cztery  lata , jak scieki  z  czajki.......  lepiej  na wsi  niz  na  brudnie........a  adolf  miał pomysł by stolyce  zmniejszyc do wielkosci  Tczewa.....

otwieram szampana  i  wyprowadzam w srode  gretkowska.

Czemu PiS-lud jest często taki prymitywny w swoich odzywkach?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czemu PiS-lud jest często taki prymitywny w swoich odzywkach?
A mówiłem grzeczniej się odzywaj do elektoratu bo to on decyzje podejmuje a ty i Twoi koledzy ze to lumpy i ciemnogród no to masz teraz swój ciemnogród.
Platforma do likwidacji ,pupka juz rozglada się gdzie tu przejść żeby stołek zachować może czaskoski coś zalozy i przygarnie tuskowe sieroty .
8 minut temu, jezz napisał:

Piszesz teraz m.in. o kumplach Lecha36, którzy głosowali na Dudę

Nie pomyślałem o tym ale podsunąłeś mi możliwe wyjaśnienie. Można być prymitywnie myślącym w ekonomii i polityce a w innych dziedzinach np. naszego hobby nie być prymitywem. 

Teraz, caleb66 napisał:

A mówiłem grzeczniej się odzywaj do elektoratu bo to on decyzje podejmuje a ty i Twoi koledzy ze to lumpy i ciemnogród no to masz teraz swój ciemnogród.

Lumpy najczęściej występują po stronie PiS, dlatego tak dużo jest tam ludzi czekających na zrzuty od państwa.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Platforma do likwidacji ,pupka juz rozglada się gdzie tu przejść żeby stołek zachować może czaskoski coś zalozy i przygarnie tuskowe sieroty .

Nie pamiętam czy już pytałem, czemu PiS-lud jest taki prymitywny w swoich odzywkach?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.