Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Meloman napisał:

Niedługo jak przeforsują przepisy myśliwy będzie mógł nie tylko wy***rdolić nas z ogólnodostępnego lasu, ale także UWAGA!!! = z własnego prywatnego terenu np. łąki!!! A wszystko w imię polowania.

O tym mówisz?

"Specustawa do ustawy Prawo łowieckie wprowadza zapis, który mówi, że ten, kto „celowo utrudnia lub uniemożliwia wykonywanie polowania” podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku."

Celeb i inni picowaci?

Zrozumiecie cos z tego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

31 minut temu, dulon184 napisał:

Celeb i inni picowaci?

Zrozumiecie cos z tego?

Ukryta Zawartość

Phi, myslisz że można zastraszyć prezydenta wszystkich Polaków Andrzeja D. ,chyba Cię pogrzalo ,podpisze ustawę i spełni oczekiwania społeczne, a lemingów oleje ciepłym moczem . Takie spotkania to tylko dla picu ,decyzja już dawno zapadła na nowogrodzkiej . Wkrótce się o tym przekonasz. 

Ukryta Zawartość

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Takie spotkania to tylko dla picu ,decyzja już dawno zapadła na nowogrodzkiej . Wkrótce się o tym przekonasz. 

Muszę się zgodzić ze stwierdzeniem że Budyń to wyłącznie marionetka Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, jezz napisał:

"Specustawa do ustawy Prawo łowieckie wprowadza zapis, który mówi, że ten, kto „celowo utrudnia lub uniemożliwia wykonywanie polowania” podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku."

Tak. Czy masz dojście do całego projektu ustawy?

"Najwyższa Izba Kontroli (NIK), na której czele stoi Marian Banaś, sprawdzi w 2020 roku, czy NBP prawidłowo realizował założenia polityki pieniężnej na 2019 r. i czy gospodarnie zarządzał swoimi finansami. Skontroluje również TVP, a także wojsko, Służbę Ochrony Państwa i Narodowy Fundusz Zdrowia.

Z planu pracy Izby na 2020 r. wynika, że NIK planuje na ten rok około 90 kontroli. Obok sprawdzenia, czy NBP prawidłowo realizował założenia Rady Polityki Pieniężnej na rok 2019, Izba przyjrzy się zarządzaniu finansami NBP w latach 2015–2020. "Wokół pensji niektórych pracowników NBP były kontrowersje. Temat kontroli obejmuje więc okres szerszy. Pozwoli przyjrzeć się funkcjonowaniu gospodarki finansowej naszego banku centralnego w perspektywie kilkuletniej".

Zapowiada się moc atrakcji.

Warto przypomnieć co Morawiecki ostatnio mówił o Banasiu: "- Chciałbym przede wszystkim podkreślić znaczące zasługi prezesa Mariana Banasia w likwidacji patologii VAT-owskich i usprawnianiu systemu skarbowego."

A dwa miesiące temu? "– Zapoznałem się z raportem CBA w sprawie pana Mariana Banasia i doszedłem do przekonania, że wnioski z tego raportu powinny skłonić pana Banasia do podania się do dymisji – podkreślił Mateusz Morawiecki. Jak podał "Fakt", premier stwierdził w rozmowie z mediami, że dymisji Banasia spodziewa się jeszcze dzisiaj."

Jestem Europejczykiem.

8 godzin temu, caleb66 napisał:

Dla mnie jest oczywiste że rację ma strona rządowa która opiera się na przepisach prawa polskiego i europejskiego ,

A które przepisy prawa polskiego, (oprócz tych z pisuaru), są niezgodne z konstytucją RP???

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Phi, myslisz że można zastraszyć prezydenta wszystkich Polaków Andrzeja D. ,chyba Cię pogrzalo ,podpisze ustawę i spełni oczekiwania społeczne, a lemingów oleje ciepłym moczem . Takie spotkania to tylko dla picu ,decyzja już dawno zapadła na nowogrodzkiej . Wkrótce się o tym przekonasz. 

alż ja jestem za tym aby długopis to podpisał .

Unia dostanie do ręki kolejny potężny argument... Już gamonia wszędzie olewaja . Tym podpisem tylko pogorszy swoją sytuację .

A wybory niebawem.

Kto wie .

Dostanie w dupę to może w łepetynie coś zaświta. I( tn narastający strach przed Trybunałem stanu.

A uzbierał sobie sporo .

I pomyśleć .

Co będzie myślała jego córka kiedy będzie przed Trybunałem .

Barana nie szkoda - bo głupi.

Dzieciaka tylko szkoda

No i szwargocząca żona .Ludzie pewnie będą jej kawiaty na pocieche przynosić .

I najważniejsze. .

JAK się długopis w Histori zapisze?

Drabinkowy wymarze?.

4 minuty temu, dulon184 napisał:

A odpowiedz ty nam i Porlickowi na pytanie .

Dulon jesteś pod wpływem propagandy antypisowskiej i antyklerykalnej ,trudno z Tobą dyskutować gdyż z założenia jesteś negatywnie nastawiony do obecnej władzy, więc jakiegokolwiek argumentu bym nie uzyl to i tak nie zmieni to nic,przestań nienawidzić pisiorow one Cię kochaja,zmień pracę na lepsza i żyj ,a na politykę miej wyjebane bo i tak nic nie zmienisz a wyjdziesz co najwyżej na idiote i leminga . To wszystko co widzisz to manipulacja . A ty jesteś pod jej wpływem pamiętaj o tym . 

Już kidyś do Ciebie pisałem .

Jak to możliwe ż zdecydowana większośc tutejzych forumowiczów Cię neguje  , a Ty nadal swoje ..

Zadają Ci rózne pytania w odpowiedzi na Twoje idiotyczne wpisy -i co robisz?

NIE odpowiadasz..

I niby ja jestem pod wpływem propagandy antypisowskiej?

A co z Tobą?Nie trafiają do Ciebie fakty oczywiste , ale picową gadkę łykasz jak indor .

A wystarczy niektóre wiadomości sprawdzic .Ale to zapewne ponad Twój marny poziom.

Jesteś pod wpływem propagandy ,sam nienawidzisz ,sam nie tolerujesz i na dodatek zarzucasz to innym i robisz to w imię walki z PiS em . To jest chore . Wiesz do czego prowadzi chorobliwa nienawiść. 

PiS jest zdecydowanie pod ścianą, dlatego wykonuje taką desperacką wojnę z EU. Wiedzą, że bez poparcia prawicy w wyborach prezydenckich nie mają szansy wygrać. Dlatego, w imię utrzymania się przy żłobie zrobią a przede wszystkim strachu przed rozliczeniem ich mafino-przestępczej działalności zrobią wszystko, by tego uniknąć. Polexit im mniej straszny od utraty władzy. Bo utrata to dla nich żyć dalej albo pójście do pierdla.

Mimo wszystko mam nadzieję, ze normalni ludzie o prawicowych poglądach zdają sobie sprawę z tego, że tu jedynie tylko o to chodzi w tej rozgrywce i nawet, jeśli im się EU nie podoba, to nie zagłosują na klan zwykłych przestępców i niszczycieli Polski. 

Ja się wzbogacilem uczciwie za PiS więc chyba nie ma się czego bać. A 500+ też trzeba.bedzie oddać? 

Kaczyński rzuci hasło że zabiorą 500+ i po temacie wyborów. hehe 

Edytowane przez caleb66
8 minut temu, caleb66 napisał:

Ja się wzbogacilem uczciwie za PiS więc chyba nie ma się czego bać. A 500+ też trzeba.bedzie oddać? 

A od kogo dostałeś 500+ ?

Raczej nie, nie żyje od dawna.
Ale jakiej odpowiedzi można się spodziewać od beneficjentów 500+ ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

54 minuty temu, jar1 napisał:

PiS jest zdecydowanie pod ścianą, dlatego wykonuje taką desperacką wojnę z EU. Wiedzą, że bez poparcia prawicy w wyborach prezydenckich nie mają szansy wygrać. Dlatego, w imię utrzymania się przy żłobie zrobią a przede wszystkim strachu przed rozliczeniem ich mafino-przestępczej działalności zrobią wszystko, by tego uniknąć. Polexit im mniej straszny od utraty władzy. Bo utrata to dla nich żyć dalej albo pójście do pierdla.

Mimo wszystko mam nadzieję, ze normalni ludzie o prawicowych poglądach zdają sobie sprawę z tego, że tu jedynie tylko o to chodzi w tej rozgrywce i nawet, jeśli im się EU nie podoba, to nie zagłosują na klan zwykłych przestępców i niszczycieli Polski. 

Nikt do pierdla nie pójdzie. Świnie czy to z PiS czy innej zabetonowanej partii mogą się kopać po kostkach ale na tym się te ich "wojenki" kończą . Żerowiska zawsze starcza dla wszystkich.

Nie bądźcie dziecinni.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Kolejna PiSowska "rodzina na swoim".

"Marcin Kaczmarski, mąż szefowej Kancelarii Sejmu Agnieszki Kaczmarskiej, pracuje w Centrum Obsługi w kancelarii prezydenta od ponad dwóch lat.

Według zarządzenia prezydenta zastępca dyrektora COK powinien posiadać wykształcenie wyższe, trzyletnie doświadczenie zawodowe, w tym roczne na stanowisku kierowniczym w jednostkach sektora finansów publicznych. Według ustaleń dziennikarzy WP.pl Kaczmarski nie spełniał wyżej wymienionych wymogów. W przeszłości mężczyzna miał prowadzić jedynie firmę usługowo-transportową zajmującą się przewozem osób. Jak podaje informator portalu polegało to na jeździe taksówką.

Marcin Kaczmarski w momencie zatrudnienia miał nie spełniać też wymogu wykształcenia wyższego. Na studia poszedł już po przejęciu stanowiska zastępcy dyrektora. Mężczyzna nie ma też w CV nic na temat pełnienia stanowiska kierowniczego w jednostce sektora finansów publicznych.

Miesięczne wynagrodzenie zasadnicze dla zastępcy dyrektora w Kancelarii Prezydenta wynosi od 6,5 do 11,5 tysięcy złotych."

Ukryta Zawartość

Polecam Koledze @stench

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy

Jaro za PO,PSL,SLD było zupełnie inaczej.

Nawet były argumenty(zresztą słuszne)że lepiej zatrudniać osobę , którą się  zna.

? a co do wyższego wykształcenie to sam napisałeś , że powinien, a nie że musi.

Zresztą wskazany pracownik sam podjął dalsze kształcenie więc wyboru dokonano bardzo dobrego.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

10 godzin temu, caleb66 napisał:

Dulon jesteś pod wpływem propagandy antypisowskiej

Wszyscy ci, ktorzy widzą, że projekty ustaw wypadające z pisuaru są niezgodne z Kontytucją RP też???

11 godzin temu, caleb66 napisał:

Kaczyński rzuci hasło że zabiorą 500+ i po temacie wyborów. hehe 

Już to robią, jednym zabierają 1000 innym dają 500, ale już bez plusa bo plus zeżarła inflacja. Pewnie zamiast plusa już jest spory minus przy tej pięćsetce. Różnicę zostawiają sobie na zachcianki.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.