Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Nie. Pomysł pojawił się wcześniej.

Listonosze już się cieszą ;-).

Czyli jak z zaświatów wróci słynne powiedzenie jednego z Geniuszy XX wieku, że nieważna kto na kogo głosuje, ale to kto liczy głosy :-)

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

2 minuty temu, SynSama napisał:

Czyli jak z zaświatów wróci słynne powiedzenie jednego z Geniuszy XX wieku, że nieważna kto na kogo głosuje, ale to kto liczy głosy ?

Tak.

Jak usłyszałem o głosowaniu korespondencyjnym to od razu napisałem, że jeżeli takowe będzie to wynik będzie kwestią decyzji politycznej a nie procesu wyborczego (jak to się teraz mówi).

Jestem Europejczykiem.

Po co ryzykować    i tak wszystko zostanie w PiSowych łapach , ''opozycja'' chce  niech sobie wybiera ??? Ambasadora do Hondurasu ?

Edytowane przez jarekb

G. Schetyna dla Radia Z " gdyby wybory przesunięto i wygrałby kandydat PO to będzie wetował wszystko. Wszystko nawet ustawę stwierdzająca że 2x2=4. A z kolei to mogło by spowodować przyspieszone wybory parlamentarne" 

ro***erdolić Polskę byle dorwac się do władzy i pieniędzy. Oczywiście lemingi chcą wierzyć że wszystko dla dobra obywateli. Chcą bo tak naprawdę nie wierzą, ale do obłudy się nikt nie przyzna. 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Beczenie owieczek nie zmieni prawdy, że Pisowcy to najwięksi złodzieje, a owce za 500 zeta jeszcze się dają r... ać w Dudę

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

37 minut temu, redkontakt napisał:

Beczenie owieczek nie zmieni prawdy, że Pisowcy to najwięksi złodzieje, a owce za 500 zeta jeszcze się dają r... ać w Dudę

Wpadł , zabeczał, misję wykonał ?

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

35 minut temu, redkontakt napisał:

dawać du..y PO , ja wiem ? czy lepiej na pewno SZLACHETNIEJ bo za darmo 

4 godziny temu, marek-1969 napisał:

G. Schetyna dla Radia Z " gdyby wybory przesunięto i wygrałby kandydat PO to będzie wetował wszystko. Wszystko nawet ustawę stwierdzająca że 2x2=4. A z kolei to mogło by spowodować przyspieszone wybory parlamentarne" 

ro***erdolić Polskę byle dorwac się do władzy i pieniędzy. Oczywiście lemingi chcą wierzyć że wszystko dla dobra obywateli. Chcą bo tak naprawdę nie wierzą, ale do obłudy się nikt nie przyzna. 

Mareczku, twój deficyt intelektualny już wszyscy poznali, nie musisz się z nim obnosić.

Skoro PiS ma takie zaufanie społeczne to na ewentualne wybory powinien się cieszyć - mógłby odzyskać Senat, zwiększyć przewagę w Sejmie i wszystko byłoby pięknie.

Wtedy zmieniliby Konstytucję, Kaczyński zostałby królem a prezydenta puściłoby się do domu.

Jestem Europejczykiem.

37 minut temu, Jaro_747 napisał:

Mareczku, twój deficyt intelektualny już wszyscy poznali, nie musisz się z nim obnosić.

Skoro PiS ma takie zaufanie społeczne to na ewentualne wybory powinien się cieszyć - mógłby odzyskać Senat, zwiększyć przewagę w Sejmie i wszystko byłoby pięknie.

Wtedy zmieniliby Konstytucję, Kaczyński zostałby królem a prezydenta puściłoby się do domu.

Eeetam królem , od razu Małym Cesarzem 

Muszę znowu skorzystać z cytatu. Nr 3 waszej ulubionej partia, tow. Neumann " nasi wyboborcy to idioci, na polityce się nie znają" 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

29 minut temu, marek-1969 napisał:

Muszę znowu skorzystać z cytatu. Nr 3 waszej ulubionej partia, tow. Neumann " nasi wyboborcy to idioci, na polityce się nie znają" 

Pewnie, że musisz.  Wy tylko trzy cytaty w kółko umiecie zapodawać i to cała Wasza kompetencja.  Jeden szus Ein Russ LOL

Lepsze to od chamskich fejków które są domeną jedenej że stron sporu. 

Marszałkini dziś jak zawsze błysneła  wiedzą i intelektem : napiernicza na Twitterze min. Gowina ze nie podał nowego terminu matur. Biedaczysko nie wie że to inne ministerstwo. 

Niemowa zabłysła dzisiaj ...jak to się ma z kwaranntaną?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poczytajcie komentarze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
W dniu 1.04.2020 o 19:27, SynSama napisał:

Czyli jak z zaświatów wróci słynne powiedzenie jednego z Geniuszy XX wieku, że nieważna kto na kogo głosuje, ale to kto liczy głosy ?

Dlaczego z zaświatów? Przecież to zawsze jest aktualne. 

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

13 minut temu, marek-1969 napisał:

Lepsze to od chamskich fejków które są domeną jedenej że stron sporu. 

Marszałkini dziś jak zawsze błysneła  wiedzą i intelektem : napiernicza na Twitterze min. Gowina ze nie podał nowego terminu matur. Biedaczysko nie wie że to inne ministerstwo. 

Nie wiem czy zauważyłeś, ale od jakiegoś czasu nie ma już egzaminów na studia i o dostaniu się na nie decyduje wynik uzyskany na maturze.  A Gowin nie jest tylko ministrem ale i wicepremierem.

Zareagował także sam zainteresowany. "Pani Marszałek Kidawa-Błońska zaatakowała mnie, że nie zajmuję się ustalaniem terminu matur. Nie mam kontaktu do Pani Marszałek. Czy ktoś mógłby jej przekazać, że za przeprowadzenie matur odpowiada Ministerstwo Edukacji Narodowej, a nie Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego?" – napisał na Twitterze Jarosław Gowin.

KALIBER vel rydz .

8 godzin temu, Misio38 napisał:

Dlaczego z zaświatów? Przecież to zawsze jest aktualne. 

Natomiast ktoś, kiedyś, gdzieś pierwszy to wypowiedział ;-).

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Jeżeli przy tym uporze  co do wyborów PiS nie straci nic z poparcia, to rzeczywiście jesteśmy krajem idiotów.

ps. ktoś widział ostatnio Ziobro?

26 minut temu, Meloman napisał:

To jedna z jego ostatnich wypowiedzi:
"Czy chcielibyśmy, aby osoby, które kochamy, nasze mamy czy babcie, musiały - tak jak tego chce opozycja - głosować wtedy, kiedy liczba zakażonych może być trzydziestokrotnie większa niż dziś?"

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

3 godziny temu, Meloman napisał:

Jeżeli przy tym uporze  co do wyborów PiS nie straci nic z poparcia, to rzeczywiście jesteśmy krajem idiotów.

Pewnie się zaszył w mysiej dziurze ciężko scykorzony, bo się boi, że jak trafi do szpitala to inaczej niż nogami do przodu z niego nie wyjdzie.

Gowin składa projekt dotyczący wyborów Prezydenckich , wybory za 2 lata , do tego czasu Duda Prezydentem , ale bez  możliwości startu w przyszłych wyborach ..

KALIBER vel rydz .

21 godzin temu, marek-1969 napisał:

ro***erdolić Polskę byle dorwac się do władzy i pieniędzy.

Zgadza się, to dewiza PiS. Do władzy za wszelką cenę, nawet po trupach. Zaczęli od Smoleńska i zobaczyli że wśród "ciemnego ludu" to bardzo skuteczne działanie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

20 minut temu, osimar napisał:

tylko, że ta opcja wymaga zmiany konstytucji.

Wystarczy, że nic nie zrobią. Wyborów nie będzie.

Po ustaniu kadencji AD, p.o. Prezydenta będzie pani Witek - do usranej śmierci.

A po niej - pan Grodzki. Też.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.