Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, ASURA napisał:

Sporo bardzo dobrych umysłów uczyło się w domu bo szkoła je ograniczała ale nie bój się skończyłeś podstawówkę za tym jesteś wielki😉

Pier**l.e przyszpilonych.

Wielkie umysły po podstawówce głosują za pis. Ci wykształceni po studiach nie głosują za pis, bo są mniej mądrzy i inteligentni niż ci po podstawówce. 

Tako rzecze @Maju i @ASURA 🙂

Edytowane przez Piękny Stefan
26 minut temu, ASURA napisał:

Dzieci w przeciwieństwie do mnie mają full wypas prywatne ubezpieczenie ale to na pewno tak jak pisałem nie zasługa PO tylko ich własna; no ciężko i uczciwie pracują!

Też mam takie ubezpieczenie, już z 15 lat. To jesto dobre na jakieś tam badania, część specjalistów itp. Jak zaczyna się konkretna jazda, to jak masz szczęście to możesz liczyć na państwową służbę zdrowia (ojciec na wycięcie prostaty doczekał się bardzo szybko i dobrze go ogarnęli), ale jak masz pecha to zostają Ci zrzutki na "Się Pomaga", żeby wyjechać na jakąś terapię, operację albo opłacić nierefundowany lek. I to jest dla mnie upadek polskiego państwa. Zresztą nie tylko PiS, tylko tych wcześniejszych też. 

System gra dobrze, albo nie....

2 minuty temu, caleb66 napisał:

nie ma takiej partii

No fakt coś im się po tych wyborach pokićkało

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

8 minut temu, barmanekm napisał:

Też mam takie ubezpieczenie, już z 15 lat. To jesto dobre na jakieś tam badania, część specjalistów itp. Jak zaczyna się konkretna jazda, to jak masz szczęście to możesz liczyć na państwową służbę zdrowia (ojciec na wycięcie prostaty doczekał się bardzo szybko i dobrze go ogarnęli), ale jak masz pecha to zostają Ci zrzutki na "Się Pomaga", żeby wyjechać na jakąś terapię, operację albo opłacić nierefundowany lek. I to jest dla mnie upadek polskiego państwa. Zresztą nie tylko PiS, tylko tych wcześniejszych też. 

Każde państwo ma swoje "uroki" wyjedź do Kanady czy UK o USA nie wspominając..

Jak prowadziłem firmę to miałem zarówno opłacany ZUS ale do dentysty, czy innych specjalistów chodziłem prywatnie i to też irytowało wtedy ale zdrowie i szybki czas leczenia były dla mnie najważniejsze

Najgorsze są głupie oszczędności czy to na zdrowi czy na oleju do samochodu czy na innych niby prozaicznych sprawach naszego życia

5 minut temu, Bobcat napisał:

Ale koalicja jest. I będzie.

Partia KO Alicja nie za poważnie brzmi; oj usmażą nam a raczej przypalą kotlety politycy wszelkich nacji...

Edytowane przez ASURA

4 minuty temu, ASURA napisał:
8 minut temu, caleb66 napisał:

nie ma takiej partii

No fakt coś im się po tych wyborach pokićkało

No to prze..liście z nieistniejącą partią.

Zadowoleni panowie? 

Ludzie spuścili waszą istniejącą partię w kiblu i wybrali nieistniejącą. 

Pasuje?

Godzinę temu, ASURA napisał:

Mieliśmy k**ewskie szczęście że trafił nam się na te na prawdę trudne czasy taki rząd jak PiS

"Naprawdę" pisze się razem. Jaki rząd pis taki elektorat 😋 Że trzeba wysłać ponownie do szkoły 🤦‍♂️

Na szczęście mówimy pisowi pa pa i nie do widzenia 🙃

9 minut temu, Bobcat napisał:

Ale koalicja jest. I będzie.

Na razie to jest rząd mniejszościowy PiSu zgodnie z konstytucją, kto wie może uda mu się zbudować koalicję

3 minuty temu, ASURA napisał:
5 minut temu, cocacol napisał:

No to prze..liście z nieistniejącą partią.

Zadowoleni panowie? 

Ludzie spuścili waszą istniejącą partię w kiblu i wybrali nieistniejącą. 

Pasuje?

Odezwał się szambo nurek niejeden kibel opróżniający...

Przegraliście z nieistniejącą partią.

Ludzie spuścili was w kiblu.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Ja pierdziu!!!

Ludzie to naprawdę mają kompletnie odjechany ogląd rzeczywistości.

Taki Glapiński np., przecież to prawdziwy dar boży! Albo minister Niedzielski do kupy z Cieszyńskim. Czy Błaszczak. Albo ten od elektrowni w Ostrołęce. Albo Sasin. Albo ten od rolnictwa. Gliński od filmów z Melem Gibsonem.

Sami genialni stratedzy i mistrzowie intelektu. Odlot!

Lepiej bym tego nie ubrał w słowa ! 

NIEWIELE jest rzeczy na tym globie które mogłyby pis przebić 🤦‍♂️

Teraz, fanatyk muzyki napisał:

"Naprawdę" pisze się razem. Jaki rząd pis taki elektorat 😋 Że trzeba wysłać ponownie do szkoły 🤦‍♂️

Na szczęście mówimy pisowi pa pa i nie do widzenia 🙃

Kochany dysgrafię i dysleksję zawdzięczam Gomółce i tamtemu państwu, co najwyżej możesz mnie pocałować w kant wiesz czego...

Czytaj i zbieraj książki może dogonisz...kiedyśIMG_0767.jpeg.46078b1a07397a5ef32de2303b108ffa.jpeg

2 minuty temu, cocacol napisał:

Przegraliście z nieistniejącą partią.

Ludzie spuścili was w kiblu.

Wiem wiem cały czas obok stoisz i tam zostaniesz

3 minuty temu, fanatyk muzyki napisał:

Lepiej bym tego nie ubrał w słowa ! 

NIEWIELE jest rzeczy na tym globie które mogłyby pis przebić 🤦‍♂️

PO w poprzednich kadencjach dało rady...

17 minut temu, ASURA napisał:

Każde państwo ma swoje "uroki" wyjedź do Kanady czy UK o USA nie wspominając..

Między innymi dlatego (jedna z wielu rzeczy) nie głosowałem na Konfę, w USA widziałem na własne oczy jak to wygląda, jak Ci się podwinie noga...

44 minuty temu, arturp napisał:

kato-piso-pato-trole jeszcze walczą o resztki z pańskiego stołu . koryto się kończy , robota dla nich też .

kwiczą bo topór już naostrzony 🙂 

Mają umowy o dzieło podpisane do końca miesiąca, to leją gnojówkę jak przed wyborami. Ale pojawia się nerwowość, bo nowych angaży jeszcze nie ma. 
W TVP zauważyli już zmianę władzy i robią umizgi do Koalicji, ale nasi czynownicy po podstawówkach jeszcze nie są na to gotowi.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

13 minut temu, ASURA napisał:

Kochany dysgrafię i dysleksję zawdzięczam Gomółce i tamtemu państwu, co najwyżej możesz mnie pocałować w kant wiesz czego...

Czytaj i zbieraj książki może dogonisz...kiedyś

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiem wiem cały czas obok stoisz i tam zostaniesz

PO w poprzednich kadencjach dało rady...

Widzę że przeszłeś w tryb obrażania interlokutorów. Ps. Najłatwiej jest zwalić na kogoś innego za swoje błędy. Gratuluje samopoczucia 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Teraz, barmanekm napisał:

Między innymi dlatego (jedna z wielu rzeczy) nie głosowałem na Konfę, w USA widziałem na własne oczy jak to wygląda, jak Ci się podwinie noga...

To koniec żywota a spadkobiercy z długami w służbie zdrowia

Donek nam coś podobnego fundnie w ramach przeznaczania większej części budżetu na "inwestycje"

53 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

To podstawówka też nie jest potrzebna? 

Wystarczy, żeby umieli odliczyć na tacę i policzyć zdrowaśki na pokutę zadane. Krzyżykiem na karcie wyborczej już potrafią się posługiwać.

9 minut temu, d-t-x napisał:

Mają umowy o dzieło podpisane do końca miesiąca, to leją gnojówkę jak przed wyborami. A pojawia się nerwowość, bo nowych angaży już nie ma.

Prezesi w spółkach skarbu państwa mają takie umowy że nie można ich tak po prostu wyrzucić, będzie się to wiązało z milionowymi odprawami. Także czy nowa władza ich wyrzuci czy nie to i tak będą zarobieni.

Obajtek i tak na swoje wyjdzie a Polacy i Orlen stracą znakomitego menadżera

Edytowane przez caleb66
41 minut temu, caleb66 napisał:

nie ma takiej partii

Coś mi to przypomina.

Nie ma takiego miasta jak Londyn. Jest Lądek.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, ASURA napisał:

członek mojej rodziny dostał wczoraj skierowanie do szpitala a dziś przed dwunastą był już przyjęty i badany na oddziale i to

To jest dopiero część ewentualnego sukcesu.

Myślę, że nie omieszkasz się pochwalić, jak to tego "członka rodziny" WYLECZYLI pseudolekarze z dopiskiem przy specjalizacji - "wierny klauzuli sumienia".

Bo przecież ani ty, ani reszta rodziny u innych się nie leczy.

Nieprawdaż?

1 minutę temu, fanatyk muzyki napisał:

Widzę że przeszłeś w tryb obrażania interlokutorów. Ps. Najłatwiej jest zwalić na kogoś innego za swoje błędy. Gratuluje samopoczucia 

Ale jaki błąd? dysleksja i dysgrafia do której się tak doczepiłeś jak chłop do pługa

Test matryc Ravena mimo tego zrobiłem na 99centyli i co mi zrobisz? elektorat PO ma większy o punkt? no nie rozśmieszaj mnie... skoro piszesz o niskim poziomie umysłowym wyborców PiS

p.s. to chyba z kropkami nie uważasz🤔

4 minuty temu, ASURA napisał:

To koniec żywota a spadkobiercy z długami w służbie zdrowia

Donek nam coś podobnego fundnie w ramach przeznaczania większej części budżetu na "inwestycje"

Twoja ignorancja jest naprawdę porażająca.

Przecież realnie to PiS w dużym stopniu sprywatyzował służbę zdrowia. Nie kumasz jak? Naprawdę???

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, ASURA napisał:

Jak już pisałem czas oczekiwania na specjalistę wydłużył się za PiS. W tej koalicji, zarówno 3D jak i Lewica mają w programie zwiększenie % PKB na służbę zdrowia. Czas pokaże jak będzie, ale PiS toczył z lekarzami permanentną wojnę. Podobnie jak z nauczycielami.

Teraz, ASURA napisał:

Poza tym w tej FR ktoś cię diagnozował czy tak sobie na czarno te kafelki układasz?

Za chwilę cię zgłoszę moderacji za obrażanie rozmówców i zwyczajny, chamowaty trolling.

Pasuje?

5 minut temu, ASURA napisał:

Test matryc Ravena mimo tego zrobiłem na 99centyli i co mi zrobisz? elektorat PO ma większy o punkt?

Znowu odnosisz swój przypadek do średniej. Nie wiem czy to próby manipulacji, czy coś innego.

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:
Godzinę temu, Maju napisał:

To nie ta nauka spowoduje że w życiu będą dokonywać własciwszych wyborów, mądrości nie da się ludzi nauczyć.

Jak mówi wasz ulubieniec,  "mądremu dość".

To podstawówka też nie jest potrzebna? 

Piszesz tu do mnie i takie nielogiczne pytania zadajesz.....jak widać by napisać cokolwiek tak jak ty, by taką "logiką" błyskać co chwilę i studia (które pewnie ukończyłeś) za mało.   🙂

Pa....może jutro będziesz w lepszej formie....poza tym strach tu w ogóle jakąś prawdę napisać..... @ASURA jak widać  już uziemiony, znając sympatię założyciela tematu do mnie i kilku innych,  będę następny.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

W tym watku bardzo ciekawe wpisy można byłoby zamiescić.  Każdy niezadowolony lub zadowolony niech napisze w jakim kraju mieszka na stałe i jesli nie w Polsce to kiedy wyjechał taki delikwent. I wiadomo będzie na kogo dobrobyt pracuje i płaci. Na swój wiadomo ale jaki kraj podatkami wspiera.  Kilku forumowiczów mieszka w Polsce co sie tu udzielają ale to chyba mniejszość. 

Grundig High Fidelity

8 minut temu, barmanekm napisał:

Znowu odnosisz swój przypadek do średniej. Nie wiem czy to próby manipulacji, czy coś innego.

E, tam, moja sąsiadka, Goździkowa ma ponad 120 😉

Nie mówiąc już o Dodzie.....

49 minut temu, ASURA napisał:

To, że nie potrafisz sklecić sensownego zdania świadczy o dysleksji?

Chcesz strzelać do ludzi...

Jesteś pewien, że zostałeś dobrze zdiagnozowany?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.