Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Klechy pedofile to lewacka agentura w KK.

Popierając lewactwo popierasz pedofilię w KK.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja popieram lewactwo???

Na pewno wiesz o czym piszesz Jacku???

Jeśliby twoje słowa były prawdą i dołączyć do tego homoseksualistów, to opcja lewacka jest znakomitą większością rzymskiego Kk! A wiesz że to może być prawdą, iż kościół watykański założyli lewacy.

Włodek.

Użytkownik muls dnia 04.01.2018 - 20:56 napisał

ale to nawet lepiej niz majowa tylko...glupiej.

Chyba żelazko spadło mu na głowę.

Sądząc po minie awatara chyba jakiś lewak zaszedł go od tyłu.

Wracając do tematu:

"Kilkunastu zagranicznych inwestorów z branży energetyki wiatrowej chce wywalczyć od Polski odszkodowania idące łącznie w setki milionów złotych. Chodzi o przyjętą w 2016 r. ustawę o inwestycjach w zakresie elektrowni wiatrowych.

Jak wynika z informacji "Dziennika Gazety Prawnej" uzyskanych w Prokuratorii Generalnej, w związku z wejściem w życie ustawy o inwestycjach w zakresie elektrowni wiatrowych (tzw. ustawy odległościowej), złożonych zostało „około 13 notyfikacji sporu” przez zagranicznych inwestorów. Kilka firm miało przesłać już wezwania na arbitraż do Ministerstwa Energii, a skierowanie sprawy do międzynarodowego trybunału arbitrażowego zapowiedzieli już kolejni inwestorzy, m.in. z USA, Niemiec czy Danii. Podstawą prawną dla pozwów mogą być Traktat Karty Energetycznej albo dwustronne umowy o wspieraniu inwestycji.

W październiku 2017 r. pisaliśmy o tym, że do polskich władz zawiadomienie o sporze z Polską na gruncie umów międzynarodowych wysłała amerykańska spółka Invenergy. Firma twierdziła, że działania państwowych spółek spowodowały szkodę w wysokości około 700 mln dolarów. Pisała też, że działania Polski są “równoznaczne z wywłaszczeniem”."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekaw jestem jak to się dalej potoczy. Specjaliści oczywiście ostrzegali PiSowskich debilów ale wiadomo, ci wszystko wiedzą lepiej.

W razie czego przecież nie zapłacą oni, tylko my wszyscy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Bo rząd nie ma swoich pieniędzy. Szasta naszymi. Płatność za ich wstawanie z kolan dokonamy my naszymi podatkami. Nikt nie będzie się pytał czy jesteś wyborcą czy przeciwnikiem wstających z kolan.

A może czas już im kupić coś na stawy? Jakiś 4Flex czy cóś?:-) Muszą mieć strasznie obciążone kolana tym ciągłym wstawaniem.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

To niech ją płacą, do cholery. Co z tym mają wspólnego normalni Polacy?

Ano to drogi Alku, że ich wybrali jako swych przedstawicieli dla świata. Jako własny rząd.

Odpuść im Boże.

Włodek.

To niech ją płacą, do cholery. Co z tym mają wspólnego normalni Polacy?

Nie do końca jestem pewny czy PiSowscy politycy zdają sobie sprawę, że jest coś takiego jak związek skutku z przyczyną.

Za chwilę będą opowiadać, że roszczenia firm wynikają np. z żydowskich czy niemieckich korzeni ich właścicieli, albo że są wynikiem nienawiści potomków gestapowców do genetycznych patriotów. Natomiast pomysł, że to skutek ich wcześniejszych posunięć zostanie wyśmiany i nazwany antypolskim knuciem totalnej opozycji.

Jestem Europejczykiem.

to może być prawdą, iż kościół watykański założyli lewacy.

Że coooooooooooooooo?

W domu wszyscy zdrowi?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie do końca jestem pewny czy PiSowscy politycy zdają sobie sprawę, że jest coś takiego jak związek skutku z przyczyną.

Za chwilę będą opowiadać, że roszczenia firm wynikają np. z żydowskich czy niemieckich korzeni ich właścicieli, albo że są wynikiem nienawiści potomków gestapowców do genetycznych patriotów. Natomiast pomysł, że to skutek ich wcześniejszych posunięć zostanie wyśmiany i nazwany antypolskim knuciem totalnej opozycji.

Gdybym mógł, polubiłbym tego posta 100x

Dokładny opis choroby zwanej PiS.

Tylko do czasu. Niestety koszta skrzeczenia rzeczywistości ponoszą, nie totalitarni, a reszta. I niewielkie to pocieszenie, że czasami nawet ci którzy finalnie płacą, mogą sobie oglądać tych za których płacą w pierdlach...

Gość papageno

(Konto usunięte)

Ale na poziomie euforii z rewolucyjnych dokonań, nic się nie da zrobić. Chyba, żeby wyeliminować nośniki rewolucji, co się skutecznie zdarzało. Ale kto to zrobi w tym biednym kraju?

Gdybym mógł, polubiłbym tego posta 100x

Dokładny opis choroby zwanej PiS.

Tak samo bym zrobił:)

W 100% to ich narracja - praktycznie w KAŻDYM temacie.

Zachodzę w głowę, skąd oni tylu tych tłuków biorą, tych swoich żołnierzy, co świecie wierzą w taką obłudę i fałsz.

Tfu...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Z nizin proszę pana, czasem społecznych, częściej intelektualnych.

Grono ludzi z syndromem pokrzywdzenia. W ten czy inny sposób. Ludzi szukających przyczyn własnych niepowodzeń w innych - w systemie, partii politycznej, grupie etnicznej, wyznaniowej...cokolwiek co daje radę zagłuszyć myśli o własnej miernocie.

W normalnym układzie jak mnie nie stać na nowe BMW to wiem, ze za mało zarabiam, bo za mało się przyłożyłem do nauki lub/i źle wybrałem kierunek studiów.

Oni jak nie mogą kupić to znaczy, że jest spisek, nie pozwalają im zarobić, bo masony, żydy, złodzieje, układ, i by bardzo chcieli tylko inni nie pozwalają...

Ale jakie prowokacje,dla was każdy mój wpis to prowokacja,a ja nie mam powodów do niezadowolenia,jestem spełniony w życiu zawodowym i prywatnym,nie mam kompleksów,a moje poglądy polityczne nie mogą być powodem do bana no chyba ze cenzura jak za komuny.

Włodek mnie nie lubi i mnie banuje ale na chwile obecna nie mam żadnego bana jak twierdzi i niczego nie obchodzę,pisze normalnie jak zawsze .

Wiecie ze Zenek martyniuk w zeszłym roku zarobił 13 milionów . To niedopomyslenia za poprzednich rządów . A teraz proszę . Nie to żebym słuchał disco polo czy zazdrościł Zenkowi ale szacun za wytrwałość. Cieszmy się razem z zenkiem .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.