Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Powtórzę, bo poprzednio palec mi się omsknął na klawiaturze.

Tak Zyzol, za PRL Polska była krainą mlekiem i miodem płynącą, prawie jak ZSRR. Potem CIA zapłaciła Bolkowi, Bolek rozwalił komunę i zaczął się trwający już trzydziesty rok kryzys. Ale nie bardzo mogę sobie to zgrać z tym, że Bolek był agentem SB. No ale to już wyższa szkoła jazdy logiki PiSowskiej.

Jestem Europejczykiem.

Polska była 3 drużyną świata w futbolu.

Byliśmy potęgą.

Ludzie mieli równe szanse, dziś bez układów - tylko zmywak albo ryby na Islandii.

Ile ty masz ku.wa lat?

Bo z twoich pierdół wnioskuję, że max 30.

I do tego jakiś taki niezaradny i niedouczony.

I zmień ksywę, na 000, bardziej pasuje...

Przynajmniej przemysł mieliśmy

A dlaczego nie wytrzymał?

Patrz, a wungiel dalej fedrują.

Ciekawe czemu, nie?

Ręce mi już opadają, jak będziesz lądował to pamiętaj - ostra pika w dół, może twój łeb znajdzie się na właściwym miejscu.

Ile milardów $$$ długów peerelu nam darował? Ile miliardów euro "wydoiliśmy" z UE?

Nie katuj, przeca na palcach nie policzy.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

I tak pisowskie bolszewiki wykończą ludzi....https://www.money.pl/gospodarka/unia-europejska/wiadomosci/artykul/opodatkowanie-gospodarki-obciazenia-fiskalne,7,0,2423559.html

Cytaty głupoty i obłudy tygodnia (a może dekady):

"- W Polsce trwa spór. Ten spór jest rzeczą normalną, nie ma demokracji bez sporu. Tyle tylko, że w naszej ojczyźnie jedna strona tego sporu, czyli my, uznajemy reguły demokracji i praworządności, a druga tych reguł po prostu nie uznaje – "

"– Jeśli chodzi o Trybunał Konstytucyjny... To nie my złamaliśmy Konstytucję, to nasi poprzednicy ją złamali! Wybór sędziów wtedy był nieważny w momencie wyboru. I były ostrzeżenia. To nasz wybór był słuszny i nie mogliśmy tolerować łamania Konstytucji –"

"- Nasza partia działa zgodnie z zasadami prawa i praworządności, uczciwości i przyzwoitości."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Tak, słuchałem tego z niedowierzaniem. Te hasła o łamaniu konstytucji były przekomiczne.

Ale wyglądało to tak, jakby Prezes strasznie się tłumaczył. Widać, że boją się przegrania następnych wyborów parlamentarnych i pociągnięcia do odpowiedzialności

Jestem Europejczykiem.

Cytaty głupoty i obłudy tygodnia (a może dekady):

"- W Polsce trwa spór. Ten spór jest rzeczą normalną, nie ma demokracji bez sporu. Tyle tylko, że w naszej ojczyźnie jedna strona tego sporu, czyli my, uznajemy reguły demokracji i praworządności, a druga tych reguł po prostu nie uznaje – "

"– Jeśli chodzi o Trybunał Konstytucyjny... To nie my złamaliśmy Konstytucję, to nasi poprzednicy ją złamali! Wybór sędziów wtedy był nieważny w momencie wyboru. I były ostrzeżenia. To nasz wybór był słuszny i nie mogliśmy tolerować łamania Konstytucji –"

"- Nasza partia działa zgodnie z zasadami prawa i praworządności, uczciwości i przyzwoitości."

Ukryta Zawartość

100% G.Orwell......!!!

Ukryta Zawartość

100% G.Orwell......!!!

Wg mnie to Goebbels w perfekcyjnym wydaniu.

Cieszmy się nadchodzącym Bożym Narodzeniem:

Ukryta Zawartość

Mogli jeszcze wjechać tam wielkim tirem. Z banerem oczywiście.

A tutaj dla porównania, co wywołało oburzenie kolankowego pisiorka:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cieszmy się nadchodzącym Bożym Narodzeniem:

Ukryta Zawartość

Mogli jeszcze wjechać tam wielkim tirem. Z banerem oczywiście.

W Warszawie samochód z takimi plakatami podpalono i po sprawie. Społeczeństwo nie akceptuje terroru kato-talibów.

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński jest skończony.

Yes, yes, yes!

Dziękuję 747!

Twoja misja dobiegła na forum końca.

Zdaj sprzęt i dokończ wreszcie badania!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zachowujecie się jak pacjenci oddziału, gdzie ordynatorem jest 747.

Zaznaczam, że ja tylko podrzucam Wam banany.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Akurat...

A Ty jego zastępcą? Czy Winetou jesteś?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Przecież napisałem, że banany podrzucam.

Nie lubisz, mogę co innego podrzucić, zwykły wolontariat...po prostu współczucie.

Dla was bo męczycie 747, dla 747 bo musi męczyć się z Wami ;P

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.