Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wbrew temu co o nas sądzisz potrafimy wyciągać wnioski z Twoich wpisów. A te nasuwają się same. Daruj więc sobie wmawianie że nie powiedziałeś tego co powiedziałeś i nie napisałeś tego co napisałeś. Nie jest też ważne co o swoich wpisach myślisz sam. Na publicznym forum dyskusyjnym istotne jest to jak jesteś odbierany i rozumiany.

reasumując.

piszę A ty jednak twierdzisz że to B. Gdy twierdzę że to nieprawda i proszę o cytat gdzie piszę B odp. że nie musisz cytować gdyż nawet jak nie napisałem B to ty i tak wiesz że ja chciałem napisać B.

troche mi ciebie szkoda, że tak dałeś się wmanipulować w polaryzacje opinii.

Przypomniał sobie w tym temacie. :(

Przypomnij tym co tu szukają zaczepki.

Mnie tam Bobcata nie szkoda.....oszczerców nie żałuję.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Zgodnie z zasadą Waszego wodzusia: nikt Wam nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne.

Najzabawniejsi są ci, którzy wszystkich dookoła oskarżają o oszczerstwa, a każdym swoim wpisem dają kolejny dowód że otoczenie ma rację, gdyż pisze prawdę, całą prawdę i tylko prawdę.

"Merkel, odpowiadając na nasze pytanie w tej sprawie, powiedziała, że premier Morawiecki w żaden sposób nie poruszył kwestii reparacji wojennych."

Ciekawe, co na to PiSowski elektorat?

Jestem Europejczykiem.

otoczenie ma rację, gdyż pisze prawdę, całą prawdę i tylko prawdę.

Zależy jakie otoczenie, tutaj za waszą sprawą można poczuć się otoczonym co najwyżej oparami absurdu,

na pewno nie żadną "całą", ani tym bardziej "tylko" a już w najmniejszym stopniu prawdą.

Ciekawe, co na to PiSowski elektorat?

Zapewne to samo jak każdy inny.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

PiSowski elektorat ma prawo czuć się zrobiony w konia natomiast normalni ludzie już od dłuższej chwili nie wierzą w ani jedno słowo Mateuszka-kłamczuszka.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe co na ten temat mówiła reżimowa TV. Zajrzałem do wpotylicę.pl.

Mnóstwo o reparacjach, ale w informacji o spotkaniu Mariuszka-kłamczuszka z Panią Kanclerz ani słowa na ten temat. Zero, nic. Znaczy się Merkel mówiła prawdę, Mateuszek nawet nie zahaczył o ten temat.

Jestem Europejczykiem.

Po ostatnich wpadkach dni Morawieckiego powinny być policzone, tylko nie wiadomo co Prezes postanowi.

Czy będzie próbował naprawić jego wizerunek, co moim zdaniem jest bardziej prawdopodobne niż,

kolejnej zmiany premiera, która być może oczyści ten smród, ale chyba tylko na chwilę, bo w tej partii nie ma nikogo kompetentnego

do piastowania tej funkcji.

wystarczy wrzucić do wujka Google dwa zapytania - "kłamstwa Merkel" i "kłamstwa Morawieckiego" i już mamy analizę ilości, jakości skali, problemów..... Możemy zobaczyć kto o tych kłamstwach pisze i zweryfikować prawdziwość tych twierdzeń. Zachęcam do własnej analizy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Zachęcam do własnej analizy.

Co tobie wyszło z analizy.

Bo mnie, że każdy polityk kłamie bez względu na opcję i nie od dzisiaj.

Możemy zacząć od starożytnych Greków i ich demokracji.

Bez komentarza

Przynajmniej nie pajacuje na marszach z Mazgułą i innymi esbekami w obronie..."demokracji".

Co tobie wyszło z analizy.

Bo mnie, że każdy polityk kłamie bez względu na opcję i nie od dzisiaj.

Możemy zacząć od starożytnych Greków i ich demokracji.

Oczywiście, że każdy polityk kłamie. A jak nie kłamie to tak przedstawia fakty, żeby ich obraz był korzystny dla niego. Ważne jest, żeby rozróżnić na ile i jaki te kłamstwa mają wpływ na Państwo. Jak często kłamie i jak tymi kłamstwami obraża obywateli. Jak kłamstwa odbierane są przez sojuszników.

Tutaj PMM jest "mistrzem". Przy nim Merkel jeszcze nie wynurzyła się z "tylko" manipulacją faktami.

P.S.

Niestety, ale zawsze będziemy mieli wybór mniejszego zła. Niestety tak ten świat jest skonstruowany. I życzmy sobie, żebyśmy ten wybór zawsze mieli.

Przynajmniej nie pajacuje na marszach z Mazgułą i innymi esbekami w obronie..."demokracji".

Wystarczająco pajacuje pisząc sobie nowy życiorys, udając kogoś kim nie był i skandując "precz z komuną". Wysokiej rangi funkcjonariusz aparatu przemocy reżimu komunistycznego składa kwiaty pod monumentem upamiętniającym ofiary tamtego systemu. Czyli pluje w twarz ofiarom siebie samego i swoich kolegów po fachu. Może poprosić jakiegoś dziadka z SS aby złożył wieniec w hołdzie ofiarom Auschwitz?

Mazguła jest sobą.

Tutaj PMM jest "mistrzem". Przy nim Merkel

Przy nim Merkel jest rasowym politycznym kłamcą.

Niebezpiecznym kłamcą bo mającym wpływ na ogólną politykę w Europie.

Niewydaje mi się aby przyklejanie się do jej cycka był zdrowym objawem.

broni

Znowu sądzisz i to głupio.

Pisałem, że każdy polityk jest kłamcą.

Dziwię się jednak, że Ty jako nie polityk, też.

||Skoro |Ixik

Przepraszam bardzo, czy ja przekręcam Twój nick na kulfon184?

|Tylko lać w ten pusty łeb .

Nie wiem co Ci odpisać ale jeśli masz taka potrzebę i czujesz się na siłach powinieneś sobie sam na sobie

wypróbować to rozwiązanie w ramach choćby przyzwoitości, być może również dla przykładu.

Mazguła jest sobą.

Tak jest sobą, to wiele mówi.

Gdybyś jeszcze wiedział co.

Niebezpiecznym kłamcą bo mającym wpływ na ogólną politykę w Europie.

Niewydaje mi się aby przyklejanie się do jej cycka był zdrowym objawem.

Nic nie znaczące ogólniki.

Podaj 107 udowodnionych i skomentowanych kłamstw Merkel i ilość prawomocnych wyroków sądowych.

Później możemy wrócić do rozmowy.

Jak na razie nie widzę powodu, żeby to ciągnąć.

Widać że iksikowi przeszedł kac moralny po wszystkich kłamstwach reżimu, trochę doszedł do siebie i usiłuje wcisnąć jakiś proPiSowski kit. Ale my tu iksik sklerozy jeszcze nie mamy.

Jestem Europejczykiem.

Merkel jest politykiem z krwi i kości. W przeciwieństwie do marionetki, pajacyka na sznurku za który pociąga ktoś inny.

Tak jest sobą, to wiele mówi.

Gdybyś jeszcze wiedział co.

Ja wiem. Ty nie musisz, to dla Ciebie za trudne. Dowiesz się w stosownym czasie z Nowogrodzkiej co masz myśleć w przedmiotowej sprawie.

normalni ludzie już od dłuższej chwili nie wierzą w ani jedno słowo Mateuszka-kłamczuszka

Niektórzy od zawsze, jeden taki nigdy go inaczej nie nazwał jak mateoł..

pajacyka na sznurku

Tusk jest szczupły, Merkel nie potrzebuje więc wysiłku, żeby pociągnąć za odpowiedni sznurek, by wywołać potrzebną reakcję..

Ciekawe co zrobi Tusk jak Angela Merkel odejdzie..? / puści sznurki.. /

Merkel

Merkel jest skończona.

Merkel jest politykiem z krwi i kości.

... którą to krew i szpik wyssała niemalże w całości z ciała nieodżałowanego, wielkiego wodza NRD, Ericha Honeckera. Wspaniała kobieta i przy okazji piękna i dbająca o nasz kraj jak Rycheza Lotaryńska. Cud socjalistycznej natury.

Parker's Mood

Widzisz Chicago, daleko od Polski może nie masz odpowiednich warunków do wyrobienia sobie własnego zdania bez wpływu propagandy.

Prawda jest taka, że po cichu nawet PiSowscy politycy przyznają, że Merkel jest bardzo przychylnie nastawiona do Polski i bardzo prawdopodobne jest, że każdy możliwy następny rząd w Berlinie będzie z punktu widzenia Polski gorszy. Jeszcze raz powtarzam - między wierszami i niezbyt głośno mówi to kierownictwo PiS. Oczywiście głośno, a tym bardziej w reżimowej telewizji tego nie powiedzą ale w rozmowach z ekspertami lub przy okazji spotkań typu dyskusja w think tanku jak najbardziej.

Plucie na Merkel to tylko i wyłącznie rytualny obrządek przeznaczony dla własnego matołkowatego elektoratu.

Jestem Europejczykiem.

Oczywiście głośno, a tym bardziej w reżimowej telewizji

Mylisz się, o tym trąbią ze wzmożoną siła od kilku dni, a taki Ziemkiewicz od co najmniej kilku miesięcy.

Tylko żeby o tym wiedzieć nie trzeba siedzieć tylko w klatce TVN z GW w "ręcach".

Mnie bardziej martwi frekwencja wyborcza w II turze czyli jak Polak olewa demokrację jednocześnie płacząc za niby jej brakiem.

Plucie na Merkel

Poza tym znowu głupio strugasz słowa.

Nikt nie pluje na Merkel.

Po prostu czas płynie i kobita już się nie nadaje do polityki.

Ona po prostu sama nie wie po jakiej stronie stać.

Miał dobry okres rządów, miała potężną wpadkę, którą doprowadziła Europę do rozpadu i kryzysu w EU.

Dzisiaj pozostała jej próba ratowania tylko i wyłącznie wizerunku.

No popatrz iksik, nawet reżimowa która przez trzy lata pluła na Merkel zmieniła front. Najgorzej mają ci idioci którzy jej uwierzyli a teraz muszą to wszystko jakoś przetrawić.

Dlatego elektorat PiS w dużej części obciążony jest matołectwem - normalny człowiek już dawno rozszyfrowałby te wszystkie kłamstwa i zmiany kursu.

Od kilku dni - dobre sobie. Musisz sobie teraz pewne sprawy przestawić. Nie piszę - przemyśleć bo gdybyś myślał miałbyś ten problem już za sobą.

Nikt nie pluje na Merkel.

Po prostu czas płynie i kobita już się nie nadaje do polityki.

Ona po prostu sama nie wie po jakiej stronie stać.

Miał dobry okres rządów, miała potężną wpadkę, którą doprowadziła Europę do rozpadu i kryzysu w EU.

Dzisiaj pozostała jej próba ratowania tylko i wyłącznie wizerunku.

Buahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie to, o czym pisałem. Kabaret.

Uwielbiam PiSowców za to, że tak bez żadnych zahamowań robią z siebie głupków. Jest z kogo się pośmiać.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.