Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Lewaki już pozwy piszą, a to o Kaczorze.

No i co lewaki, Lechu tam lubi i do sądu nie poleci.

22 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdy mnie kiedyś moja baba zastrzeli - policja będzie miała jakisik trop.

?

Czyli nie lubi, dobra kobita.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Lubi, tylko nerwowa. Jak to baba w pewnym momencie i wieku.

Wam to fajnie jest. Możecie sobie poskakać do woli, poobrażać się po przyjacielsku, a ja jeszcze muszę iść do klientki zmierzyć jej wilgotność.

To znaczy - wilgotność ściany.

Choć w sumie to nie pamiętam. W notesie mam zapisane rendez- vous z jakąś obcą babiną ??.

16 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Lubi, tylko nerwowa. Jak to baba w pewnym momencie i wieku.

Wam to fajnie jest. Możecie sobie poskakać do woli, poobrażać się po przyjacielsku, a ja jeszcze muszę iść do klientki zmierzyć jej wilgotność.

To znaczy - wilgotność ściany.

Choć w sumie to nie pamiętam. W notesie mam zapisane rendez- vous z jakąś obcą babiną ??.

No szkoda, a już myślałem, a tu ściana.

A może jednak.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A jak będzie za sucha, to co wtedy ?

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

He, he. Już jestem.

Gdy brat mierzył trzy tygodnie temu, było ok. 15%. Dziś - 0,6%.

Nic, tylko łatać, omalać i przygotować sporą walisske na piniendze.

....

A teraz czekam, co się okaże i czy Duda ma przynajmniej jedno jajo.

Rozumiem, ze jedno to przekazanie do TK, a oba to weto. Otóż nie ma nawet jednego, właśnie podpisał. Mniejsza już o jego jaja, ale wprost nie mogę uwierzyć, że w czasie kampanii wyborczej, pod geście tej tam, i do tego w sytuacji gdy koronawirus się w Polsce pojawił, on to zrobił. To nie strzał w stopę to palnięcie sobie w ten widać zupełnie, ale to zupełnie pusty łeb. Jakim skończonym durniem trzeba być, by w takiej sytuacji zamiast choć udawać niezależność i troskę o obywateli - udawać tym łatwiej, że wystarczyło de facto jedno zdanie, np. wetuję, bo dziś pieniądze są o wiele potrzebniejsze na walkę z epidemią, dać lekką ręką 2 duże banki na kurwizję. Co więcej, nawet zagorzały elektorat pisiorów nie mógłby mu mieć tego za złe - epidemia w końcu. Jaka będzie reakcja na podpis, nawet nie tych którzy miłośnikami kaczki &co nie są, a tych niezdecydowanych czy wahających się łatwo przewidzieć. Na 2 miesiące przed wyborami dać opozycji taki prezent? Autentycznie nie mogę w to uwierzyć. Brawo Adrianek, brawo!

Płonne nadzieje, tym bardziej płonne, że z samego PiS płynęły jasne sygnały, że najgorsze co w obecnej sytuacji budyń może zrobić to podpisać. Ale ty dalej wierz sobie w te swoje mrzonki i omamy.

To się powinno teraz stać głównym elementem kampanii wyborczej. Opozycja powinna bezlitośnie to wykorzystać i cały czas przypominać. Danie konkretnom takiego prezentu akurat teraz dowodzi całkowitego braku instynktu politycznego. Wypowiedziane przez głupią babę z gminy  Brzeszcze słowa o "pieniądzach które się należały" spowodowały tąpnięcie w sondażach PiS. To teraz może mieć większe skutki. Taki gol samobój...

1 minutę temu, Bobcat napisał:

To się powinno teraz stać głównym elementem kampanii wyborczej. Opozycja powinna bezlitośnie to wykorzystać i cały czas przypominać. Danie konkretnom takiego prezentu akurat teraz dowodzi całkowitego braku instynktu politycznego. Wypowiedziane przez głupią babę z gminy  Brzeszcze słowa o "pieniądzach które się należały" spowodowały tąpnięcie w sondażach PiS. To teraz może mieć większe skutki. Taki gol samobój...

Jakże mi przykro... Taki błąd...

Co to jest danie konkretnom? Schabowy z kapustom?

Bobo poczuł krew ?

9 minut temu, skynyrd napisał:

Co to jest danie konkretnom?

Mocne narzędzie do walki politycznej. Wartościowe argumenty przeciw niemu. Dawanie oponentom na początku kampanii wyborczej takiej amunicji przeciw samemu sobie jest majstersztykiem politycznego darwinizmu.

Naprawdę tego nie widzisz czy uprawiasz polemikę dla polemiki? 

45 minut temu, skynyrd napisał:

Co to jest danie konkretnom? Schabowy z kapustom?

Mielony z bigosem chyba , jak liczyli na coś innego to ich poje....lo .

33 minuty temu, Bobcat napisał:

uprawiasz polemikę dla polemiki? 

Polemika polemikom , ale chu...macie do gadania , taka karma .

KALIBER vel rydz .

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Mocne narzędzie

Mocne narzędzie to będzie jeśli ktoś umrze od zarazy, to może pogrążyć cały obóz władzy.

Już jest chyba czterdziestu nowych zarażonych..?

5 minut temu, 747 napisał:

Mocne narzędzie to będzie jeśli ktoś umrze od zarazy, to może pogrążyć cały obóz władzy.

Znam cię tu od lat , wykruszyłeś się niestety  , bełkot .

KALIBER vel rydz .

Aniołki Glapińskiego i ekstra podarek  dla przekaziorów powinny być wytykane palcami przez opozycjonistów, bo porażka mieszkania plus już ludziom nic nie mówi.

Kampania PiSu sugeruje, że nadal grają przeciw Tuskowi, a kontrkandydatów przecież jest kilku.

Niska frekwencja (bo zaraza) też faworyzuje budynia.

(Ksywka dobra)

Ciekawe, co sztaby wymyślą.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

21 godzin temu, Piękny Stefan napisał:

Ale pół wiadomości o Grodzkim ci nie przeszkadza? O tym samym, z którego pis chciał zrobić ministra zdrowia? Jak by się zgodził, to też by go tak "zlustrowali"? Całe szczęście, że nie zmienił barw, tyle musieli by naopowiadać ludziom brzydkich rzeczy o już "swoim" ministrze... 

Nigdy nawet ćwierci o grodzkim nie było a w TVN-ie w ogóle nie było, to ci nie przeszkadza? Takie filtrowanie wiadomości?

Teraz, Jacchusia napisał:

O tym samym, z którego pis chciał zrobić ministra zdrowia?

I z tego powodu mają wyganiać ludzi składających zawiadomienia w prokuraturze?

20 godzin temu, Lech36 napisał:

PiS też nie ma takiego pomysłu, zastępują go prymitywną propagandą sukcesu i siermiężnym patriotyzmem. Byle dłużej przetrwać przy korycie. Na razie "ciemny lud" to "kupuje".

A ciemna masa powtarza propagandę nieudolnego impotenta POlitycznego.

Wzbiłem się na twój poziom retoryki.

A wzbiłem, bo ponoć głupota lżejsza jest  od powietrza.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

5 minut temu, Jacchusia napisał:

Nigdy nawet ćwierci o grodzkim nie było a w TVN-ie w ogóle nie było, to ci nie przeszkadza? Takie filtrowanie wiadomości?

Kłamiesz w tej sprawie kolejny już raz w związku z czym bede cię nazywał notorycznym kłamcą. I oszustem, bo kłamiesz świadomie.

Miłego dnia kłamco i oszuście!

Jestem Europejczykiem.

34 minuty temu, Jacchusia napisał:

A ciemna masa powtarza propagandę nieudolnego impotenta POlitycznego.

Niezbyt trafne, wg. Kurskiego "ciemny lud" to lud oglądający TVP-iS i  chyba równorzędne określenie do ciemnej masy a więc to raczej lud PiS-owski. O innych "ludach" nikt nigdy tak pogardliwie jak Jacuś się nie wypowiadał, więc to wyżej to chyba tylko taka osobista twórczość kolegi wyprodukowana w pewnym propagandowym celu.   

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

35 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kłamiesz w tej sprawie kolejny już raz w związku z czym bede cię nazywał notorycznym kłamcą. I oszustem, bo kłamiesz świadomie.

Miłego dnia kłamco i oszuście!

Pozdrawiam oszołomie.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

16 minut temu, Lech36 napisał:

Niezbyt trafne, wg. Kurskiego "ciemny lud" to lud oglądający TVP-iS i  chyba równorzędne określenie do ciemnej masy a więc to raczej lud PiS-owski. O innych "ludach" nikt nigdy tak pogardliwie jak Jacuś się nie wypowiadał, więc to wyżej to chyba tylko taka osobista twórczość kolegi wyprodukowana w pewnym propagandowym celu.   

Jak najbardziej Kurski miał na myśli widzów TVP i własny, PiSowski elektorat.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.