Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Byłoby to słuszne, gdyby forum nam płaciło za odwiedziny i pisanie. Ale to nie firma - prezesi i pracownicy.

No właśnie nam płaci. Opłaca serwery, hosting oraz inne opłaty. W zamian my możemy pisać.

palton sprowadził forum do swojego poziomu, jak widać nie wszyscy chcą tak nisko pełzać.

Byli tu na długo przed tym "innowatorem" i mają tej brei po same uszy.

• Redaktorzy

Jeśli będzie do czego wracać

Otoz to. Kazdy protestujacy dostanie po banie permanentnym i pozamiatane. Przyjda nowi ludzie i ustala nowe fakty w audio. Tak ten swiat skonstruowany...

Dobranoc.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

No właśnie nam płaci. Opłaca serwery, hosting oraz inne opłaty. W zamian my możemy pisać.

To nie jest warunek sine qua non. Prowadziłem (i do tej pory prowadzę) forum, które w czasach swej świetności miało aktywnych kilka tysięcy użytkowników (dziś tematyka tego forum jest niszowa), ponad 6GB miesięcznego transferu (sam tekst, zero plików i obrazków) i dawaliśmy radę "społecznymi siłami". Żadna firma za to nie płaciła i nie było etatowych pracowników.

Audiofilów z ogromną kasą nie stać na zrzutkę? To nawet nie kosztem kabla, ale małego bezpiecznika. ;)

Dziękuje za uwagę, od teraz tylko PW.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Osobiscie mam dosc rozpierniczania zakladki analog przez kilku troli i nieudolnego moderatora SlawkaR. Szczegolnie komentarzy wyrazajacych niechec i zlewanie z gory, jej uzytkownikow.

Wojtek, dokładnie przez to miesiąc temu odechciało mi się pisać na tym forum.

Mam nadzieję, że właściciele portalu w końcu pójdą po rozum do głowy i zajmą się działaniem moderatorów i wysypem trolli.

Zresztą... ostatnio ciężko odróżnić trolla od moderatora.

Trzymajcie się koledzy. Nadchodzący wolny czas zadedykujmy słuchaniu muzyki a nie udowadnianiem, że nie jesteśmy wielbłądami.

9e95b2eda9227ad96dd357f016f21aa6.jpg

To chwała że dajecie radę.

Ale realia są bardziej brutalne.

To forum ma znacznie większe transfery pewnie 10 razy większe i hosting nie kosztuje tyle co Twojego.

Ze zrzutą na inne forum jest jakimś pomysłem. Ale to ma jedną, najważniejszą przewagę, jest od kilkunastu lat na rynku i przeogromną ilość danych, które są własnością właściciela forum.

To ja też się żegnam. Do ...następnego weekendu Panowie i Panie.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

• Moderatorzy

Wreszcie przeczytam zaległe książki - do zobaczenia za tydzień!

Przycisk "odśwież" wcisnę już teraz bo i tak się stronki tutaj ładują się tydzień - będzie jak znalazł ;-)

-----------------

PS Dlaczego to forum tak długo się ładuje ? To jakieś średniowiecze .

Mnie to wygląda na "Jesień Sredniowiecza". Jesienne dożynki, a wlaściwie dorzynki ;-).

Ile wódki teraz wypiję ?! .:)

Pozdrówko.

Wódka jest niezdrowa, niedobra, zużywa zasoby. Ale ciężko bez niej wytrzymać w tym całym ogólnym syfie.

Jestem Europejczykiem.

a ja nadrobię oglądanie mody na sukces, zakończyłem oglądanie kiedyś na odcinku nr 3000.

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

to jeszcze ktoś tu jest?

:)

ZAMYKAM WĄTEK

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

• Użytkownicy+

Cieszę się, że trolle niemal w komplecie dadzą nam odpocząć.Mam nadzieję, że będą konsekwentni. Szkoda, że dla draki kilku przyzwoitych ludzi się do nich przyłączyło..

Jest teraz szansa, że zaczną pisać normalni ludzie, na których nikt nie napadnie.

Najśmieszniejsze jest to, że zapoczątkowało całe zajście dwóch trolli, którzy napluli wielokrotnie na pozostałych. Ci o tym nie pamiętając (wielu nawet o tym nie wie, bo wpis usunęła moderacja), przyłączają się do nich.

śmieszna ta forumowa wojenka patrząc na to kto bierze w niej udział:

-jakiś szymon, do czynienia nigdy nie miałem, z tego co wiem hiendowy złotouch, przeciwnik innego hiendowego złotoucha elberotha. Z tego co pobieżnie wyczytałem w przeciwieństwie do paltona uważa, że DIYowcem można zostać kupując sobie sprzęt DIY, w kwestię dochodzi ponoć również jakaś rodowa vendetta sięgająca 3 pokoleń wstecz.

-paru forumowych chamów którzy za swoje wypowiedzi w ciągu ostatnich paru dni sprowokowali 100% słuszne reakcje moderacji

-paru czarodziejów, którym przeszkadza, że moderacja nie banuje "racjonalistów", którzy w ich wątkach śmią kwestionować grające rezystory albo domagają się racjonalnej argumentacji uzasadniającej takie czy inne zjawisko

-paru racjonalistów którzy mają resentymenty do moderacji bo aktywnie wspierała "czarodziejów" wyrzucając im wątki na bocznicę, kasując posty i wszelkie spory rozsądzając na korzyść tych pierwszych wbrew wszelkiej logice i przyzwoitości.

75% uczestinków tej forumowej ruchawki wbiłoby mi nóż w plecy gdybym tylko się nimi do nich odwrócił więc jakoś nie bardzo mi z tym owczym pędem po drodze, zwłaszcza, że nawet jak ta rewolta odniesie skutek, to 30sek. później zacznie się żreć między sobą bo chociaż dążą do wspólnego celu w tym momencie, to absolutnie z przeciwstawnych powodów.

W ramach bojkotu bojkotowiczów zamierzam sobie pisać na forum, jak będę miał coś do napisania :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

PRZESTAŃCIE, PROSZĘ, MYLIĆ ADMINISTRATORÓW Z MODERATORAMI!

prawda

prawda, serwery nie są tanie

Patrzac na dzialania moderacji, ciezko o optymizm...

sprawdzimy ponownie działania moderacji

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Szymon, hamuj!

Większość ludzi ma chyba tak zwyczajnie sporo zarzutów do sposobu moderacji, a nie, że ty z Paltonem sobie depczecie po odciskach, a biedne niewiniątko SA został zbanowany.

Proszę wszystkich a szczególnie Szymon o zaprzestanie szkodliwych działań.

Panowie, jeśli protest ma się powieść niech każdy zamknie wszystkie swoje tematy dokonując przy tym wpisu.

Proszę wszystkich a szczególnie fox733 o zaprzestanie szkodliwych działań.

Każdy kto zamknie wszystkie swoje tematy dokonując przy tym wpisu może zostać zbanowany.

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

śmieszna ta forumowa wojenka patrząc na to kto bierze w niej udział:

-jakiś szymon, do czynienia nigdy nie miałem, z tego co wiem hiendowy złotouch, przeciwnik innego hiendowego złotoucha elberotha. Z tego co pobieżnie wyczytałem w przeciwieństwie do paltona uważa, że DIYowcem można zostać kupując sobie sprzęt DIY, w kwestię dochodzi ponoć również jakaś rodowa vendetta sięgająca 3 pokoleń wstecz.

-paru forumowych chamów którzy za swoje wypowiedzi w ciągu ostatnich paru dni sprowokowali 100% słuszne reakcje moderacji

-paru czarodziejów, którym przeszkadza, że moderacja nie banuje "racjonalistów", którzy w ich wątkach śmią kwestionować grające rezystory albo domagają się racjonalnej argumentacji uzasadniającej takie czy inne zjawisko

-paru racjonalistów którzy mają resentymenty do moderacji bo aktywnie wspierała "czarodziejów" wyrzucając im wątki na bocznicę, kasując posty i wszelkie spory rozsądzając na korzyść tych pierwszych wbrew wszelkiej logice i przyzwoitości.

75% uczestinków tej forumowej ruchawki wbiłoby mi nóż w plecy gdybym tylko się nimi do nich odwrócił więc jakoś nie bardzo mi z tym owczym pędem po drodze, zwłaszcza, że nawet jak ta rewolta odniesie skutek, to 30sek. później zacznie się żreć między sobą bo chociaż dążą do wspólnego celu w tym momencie, to absolutnie z przeciwstawnych powodów.

W ramach bojkotu bojkotowiczów zamierzam sobie pisać na forum, jak będę miał coś do napisania :)

Dokładnie, nie można było tego ująć lepiej .
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.