Skocz do zawartości
IGNORED

Kurz na sprzecie - wasze opinie

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Okazało się, że im bardziej zakurzone mam kolumny, tym lepiej grają.

Poprawiła się podstawa basowa - bas stal się bardziej zwarty i kontrolowany.

Sądzę, że kurz docisnął kolumnę do podstawy.

Teraz będę eksperymentował z pozostałymi cześciami toru.

Ze wzgledu na zmiany soniczne wymówiłem sprzątaczce.

https://www.audiostereo.pl/topic/63949-kurz-na-sprzecie-wasze-opinie/

Ze stony którą podajesz

"Coaching jest interaktywnym procesem, który pomaga osobie coachowanej lepiej odkryć i nazwać swój potencjał i pełniej go wykorzystać"

Boskie. Po prosu boskie

To ja sobie kurzu nazbieram

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Ja tez oddam. Wystarczy codziennie przychodzic i zbierac w calym mieszkaniu.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Jeski chinski to wylacznie sciagniety z lampy...

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ja zauważyłem, że jak kurz się zbierze w portach bass-refleks, to dźwięk się staje miększy.

Woskowina w uszach , tzw. "miód" powoduje, że brzmienie jest bardziej słodkie.

Natomiast wydatny, długi nos poprawia separację kanałów (prawy - lewy).

Gdy mieszkałem na trzecim piętrze, stale odczuwałem brak niskich tonów. A teraz przeprowadziłem się na parter i cierpię na ich nadmiar. Wysokich jest jakby mniej natomiast.

Nie zauważyłem jednak, czy w pochmurne dni lub nocą, dźwięk staje się bardziej przyciemniony.

Dziwi mnie ta dyskusja o kierunkowości kabli.

Bo kierunkowość kabli oznacza jedynie, że w kablu istnieje jedna (niekoniecznie pojedyncza) osłonka podpięta do jednego końca (nie dochodzi do drugiego). Od tego końca są namalowane strzałki.

Kierunek "wygrzewania" czy przepływu prundu nie ma tu nic do rzeczy, i nawet gumiane przypowiastki o smalcu z gęsi tego nie zmienią

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Ja chetnie podziele sie oryginalnym kurzem skandynawskim. Ekologiczny i designerski (alvar aalto)

Jest chypoalergiczny, Nie testowany na zwierzetach. Odsprzedam po kosztach. Jak sa chetni to wkleje fotki :)

lubię membranę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.