Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, tomek7776 napisał:

no to beda ....żniwa...

Nawet jak wszystko działa to wiozący ''ważnego menda'' taki burdel drogowy robią jak nikt inny np straż ,pogotowie , swego czasu upodobali sobie Ul, Słowackiego w Gdańsku co tam się działo !! , kto spotkał ten wie , jakby ''mend'' nie mógł wyjechać wcześniej 

W dniu 13.07.2021 o 15:08, Marcinus napisał:

przejazd kolejowy rozebrany lata temu a znak STOP nadal stoi i co śmieszniejsze za znakiem w krzakach policja.

Właśnie dlatego ten znak tam wciąż stoi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ukryta Zawartość

860841813_wkrzaczory.thumb.jpg.8362a0e2fab61d6d2c5fa7b9130ad0a6.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 miesiąc później...

Z innej beczki- tym razem idiotyzm techniczny. Fiat Tipo, 24200 najechane, wymiana łącznika stabilizatora. Zrobili plastikowe... 😳

Inną sprawa, że ergonomią bije na łeb Corollę (rocznik '19), którą miałem okazję pojeździć. Ekran radia napi...la po oczach błękitem i nie da się tego wyłączyć, nawet, jak wyłączyć się radio. W Tipie można nocą wygasić ekran, a muza gra nadal. W Corolli sedan, klapa bagażnika jest na zawiasach , które przy zamykaniu, mogą zniszczyć walizki, a klima sterowana tak małymi przełącznikami, że podczas jazdy ciężko w nie trafić. Tak, jakby konstruktor Corolli był wyjątkowym złosliwcem.

Ścieżka rowerowa w Czeladzi 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 8.09.2021 o 05:36, porlick napisał:

Ekran radia napi...la po oczach błękitem i nie da się tego wyłączyć, nawet, jak wyłączyć się radio.

W menu na 99% jest, podobnie jak w Aurisie, regulacja intensywności, pozwalająca ustawić ją w nocy tak aby nie przeszkadzała - przełącza się razem ze światłami zarówno ręcznie jak i automatycznie.

W dniu 8.09.2021 o 05:36, porlick napisał:

Tak, jakby konstruktor Corolli był wyjątkowym złosliwcem

Przede wszystkim obecna Corolla jest słaba funkcjonalnie - jeżeli chodzi o schowki i aranżację bagażnika to jest krok wstecz.  A już szczytem wszystkiego jest wielka wajcha od przekładni w hybrydzie.

Edytowane przez Zbig
W dniu 12.09.2021 o 02:03, Zbig napisał:

W menu na 99% jest, podobnie jak w Aurisie, regulacja intensywności, pozwalająca ustawić ją w nocy tak aby nie przeszkadzała

A nie można tego telewizora schować?

8 godzin temu, Zbig napisał:

Może trzeba poszukać na aliexpress żaluzji albo drzwiczek stylizowanych na modną boazerię 😁

No widzisz, pytam, bo u mnie w samochodzie można schować w desce rozdzielczej, ale musiałeś błysnąć.

Bardzo mi odpowiada takie rozwiązanie bo nie przepadam za tym badziewiem.

• Moderatorzy
1 godzinę temu, jezz napisał:

No widzisz, pytam, bo u mnie w samochodzie można schować w desce rozdzielczej, ale musiałeś błysnąć.

Bardzo mi odpowiada takie rozwiązanie bo nie przepadam za tym badziewiem.

Tak, kiedyś w Audi też się chowało, w nowych modelach ekrany są na stałe.

• Moderatorzy
3 minuty temu, kazik-t napisał:

Wasze samochody są jak polityka, bierzecie to co wam dają i gnieździcie się w tym, bo tak trzeba... i lejecie mocznik z benzyną.

Mocznik, to w dieslu.

51 minut temu, kazik-t napisał:

Wasze samochody są jak polityka, bierzecie to co wam dają i gnieździcie się w tym, bo tak trzeba... i lejecie mocznik z benzyną.

Dziadek mawiał: narobili mu w kieszeń i jeszcze się cieszy. I taka to dzisiejsza motoryzacja.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 18.09.2021 o 08:48, jezz napisał:

A nie można tego telewizora schować?

No nie. Nie można też w Corolli tego gówna wyciemnić, jak w moim Tipo. Szukałem po całym menu i nie znalazłem. Dlatego byłem bardzo szczęśliwy, jak się przesiadłem z powrotem. Nie tylko ze względu na badziewny wyświetlacz, ale całą ergonomię sterowania, ale przede wszystkim, na bezsensownie zestopniowaną skrzynię biegów.

Edytowane przez porlick
  • Moderatorzy
3 minuty temu, jezz napisał:

Właśnie o to mi chodziło.

Tylko, że to rozwiązanie jest w starszawych Audi i nie było dotykowe. W nowym mam 3 wyświetlacze i mają plus, że mają haptykę, ale minus, że ohydnie paluchy na nich widać. Ściereczka do ekranów w aucie konieczna 😞 

1 minutę temu, Marcinus napisał:

Tylko, że to rozwiązanie jest w starszawych Audi i nie było dotykowe. W nowym mam 3 wyświetlacze i mają plus, że mają haptykę, ale minus, że ohydnie paluchy na nich widać. Ściereczka do ekranów w aucie konieczna 😞 

Mnie najbardziej podoba się jak jest schowane.🙂

• Moderatorzy
1 minutę temu, jezz napisał:

Mnie najbardziej podoba się jak jest schowane.🙂

Teraz nie schowasz, nawet jakby to było możliwe, bo nie masz żadnych włączników, wszystko z ekranów robisz.

Trzeba się po prostu przyzwyczaić, bo inaczej już nie będzie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.