Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Grutka napisał:

Ja nie kupuje polskiego audio, bo jest za drogie

E tam, z drugiej lub trzeciej ręki można coś uczciwego i przyzwoitego kupić np to :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, Grutka napisał:

Ja nie kupuje polskiego audio, bo jest za drogie 

Patrząc na obecne ceny to ciężko stwierdzić czy zagraniczna konkurencja nie ma nic do powiedzenia. Pozostaje jakaś tam chęć dać zarobić swoim  ale przede wszystkim odsłuch ponieważ finalnie sam to będziesz słuchał. 

17 godzin temu, kiza napisał:

Nie wiem czy jeszcze dostępny, według opisu chyba tak. pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ten sklep ma bazę nie aktualną od 6 lat tak tłumaczy się właścicielka 

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Macie Panowie Margaryna i Robert rację, aczkolwiek z nowych to zagraniczne konstrukcje  są  tańsze,  z kolumn wysokiej klasy i moim budżecie  z polskich,  to tylko stać by mnie było na Charles Martin Violino, reszta to już za wysokie kwoty, to samo we wzmacniaczach, nie stać mnie na nasze krajowe

1 godzinę temu, Grutka napisał:

Macie Panowie Margaryna i Robert rację, aczkolwiek z nowych to zagraniczne konstrukcje  są  tańsze,  z kolumn wysokiej klasy i moim budżecie  z polskich,  to tylko stać by mnie było na Charles Martin Violino, reszta to już za wysokie kwoty, to samo we wzmacniaczach, nie stać mnie na nasze krajowe

Patrząc po wyglądzie to chyba tanie nie są? 

?👈

Gość

(Konto usunięte)

Te Charles Martin 8tysi para, w porównaniu do innych polskich to betka! Takiemu studio 16hz to się w głowie pomieszało na swoim punkcie z cenami ,na co byłoby  mnie stać z polskich? Na Pylona i Tage, reszta droga że dla zwykłej osoby nieosiągalne, to samo z wzmacniaczami ,zagraniczne mimo wszystko są tańsze 

29 minut temu, Grutka napisał:

Te Charles Martin 8tysi para, w porównaniu do innych polskich to betka! Takiemu studio 16hz to się w głowie pomieszało na swoim punkcie z cenami ,na co byłoby  mnie stać z polskich? Na Pylona i Tage, reszta droga że dla zwykłej osoby nieosiągalne, to samo z wzmacniaczami ,zagraniczne mimo wszystko są tańsze 

Są jeszcze YB Audio lub BMN. Z BMN masz Beszele 1 za 8500zł na topowej klasy przetwornikach.  Są też tańsze. Moża tez złożyć fajne  trójdrożne podłogówki od YB do 8tys złotych.

Edytowane przez rafal735r

?👈

W dniu 4.02.2020 o 16:08, McGyver napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )    dobre to to? Chyba ciut za drogo? 3500 to byłaby optymalna cena? Bo jakieś modyfikacje polepszajace są niby 

Jest o tym w innym wątku. Ja osobiście NIE WIERZĘ, żeby to było takie och i ach, jak w opisie, skoro idzie do sprzedaży. Od razu nasłuchałem się na forum od ciemniaków. Cóż, niech każdy mysli , jak chce, ale fakt sprzedaży mi się jakoś nie spina z tą pozorną wspaniałością tego wzmaka.....

W dniu 1.02.2020 o 11:27, margaryna85 napisał:

Trzeba mieć wiarę w ludzi. 

Do pierwszej wpadki, której Ci nie życzę.....

Ukryta Zawartość

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Gość

(Konto usunięte)

Wiem Rafale 735r prawda przez Ciebie przemawia, ale wiesz co mam na myśli ,piszę ogólnie że polskie audio jest za drogie po prostu , i dlatego polskiego audio nie kupię bo mnie nie stać 

No ja narazie czytałem dobrze o tym mc100b, okazale też wygląda,ale może SynSama ma rację 

57 minut temu, SynSama napisał:

nasłuchałem się na forum od ciemniaków

Nie dziwię się, skoro fałszujesz cytaty. Ja tego nie napisałem i wypraszam sobie takie manipulacje.

"Może ktoś założy sobie radiowęzeł do kuchni" he he

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Prorocze ogłoszenie; poczekaj jeszcze trochę, a przyjdą i założą, nawet nie pytając .. ? 

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

1 godzinę temu, McGyver napisał:

Nie dziwię się, skoro fałszujesz cytaty. Ja tego nie napisałem i wypraszam sobie takie manipulacje.

Mac, sorry, to nie było przecież do Ciebie :-).

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Ukryta Zawartość

mam takowe i chwalę sobie, co więcej dałem za nie sporo więcej ahhh wiec podsyłam bo sądzę, że warto. sklepowo, nowe to 30k PLN a nie wiem czy w piano lack nie wołają więcej. od razu wyjaśniam, to nie moje !

Ukryta Zawartość

54 minuty temu, Marcin Wielgus napisał:

Ukryta Zawartość

mam takowe i chwalę sobie, co więcej dałem za nie sporo więcej ahhh wiec podsyłam bo sądzę, że warto. sklepowo, nowe to 30k PLN a nie wiem czy w piano lack nie wołają więcej. od razu wyjaśniam, to nie moje !

To przeplaciles. W przypadku komercyjnych sprzętów, 50% ceny wyjściowej to zazwyczaj maks za uzywki. 

A tym czasem. Nie ma to jak wsadzić CD za 60zl w deski i krzyczeć 1200zl 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez rafal735r

?👈

Też ich znam. Ale nie wiedziałem że będą posuwac się tak daleko . Wykorzystali fakt że topowe modele na Japonię były tak okładane drewnem (np DCD 3520DG) i obłożyli prawie najtańszy model. I to w sumie nie jeden. Do tego w opisie zwykła gra słów. Czyli praktycznie brak modelu. Czyli DCD-680. Widziałem też DCD-660. Przecież one chodzą do maks 100zl. 

?👈

17 minut temu, zeta-j napisał:

Wyślę zapytanie do tego retrozłomu jaki to egzotyczny gatunek drewna chłopaki dobrali skoro taka cena ?

i zapytaj czy drewno dobrej gęstości i liściaste bo w kominku tylko takie się nada 

27 minut temu, margaryna85 napisał:

A ja zamiast na złom to w takim opakowaniu z rozpędu do kominka bym zapakował ?

nie zanieczyszczaj atmosfery tym elektrozłomem. 

ale przeginają i żerują na niewiedzy 

42 minuty temu, rafal735r napisał:

To przeplaciles. W przypadku komercyjnych sprzętów, 50% ceny wyjściowej to zazwyczaj maks za uzywki. 

Ukryta Zawartość

Rafaello ale ja w moim poście ani słowa o tym że używki kupiłem ? i ani słowa ile powyżej 1/2 ceny sklepowej ? 

a już tak schodząc na ziemię to dobrze kupiłem (wg mnie)  na gwarancji i używki, igła wszystko z rachunkiem kartonami i maskownicami. . jeszcze nie mam takiej kasy żeby 30k wywalić na paczki poza tym, pomimo ze je cenie, nie sa az 30k warte. takie mam zdanie - porównywałem do Tannoy Berkeley, JBL 4343 i innych jakiśtam. 

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, rafal735r napisał:

Ukryta Zawartość

Drapak od Unitry, Adam za 4 koła. Też po rewitalizacji. Ja pier... :)  

Godzinę temu, rafal735r napisał:

Nowe 25 stoją.

51 minut temu, zeta-j napisał:

Wyślę zapytanie do tego retrozłomu jaki to egzotyczny gatunek drewna chłopaki dobrali skoro taka cena :P

20 lat leżakowane w jeziorze Hańcza europalety :) 

Ukryta Zawartość

18 godzin temu, Grutka napisał:

aczkolwiek z nowych to zagraniczne konstrukcje  są  tańsze,  z kolumn wysokiej klasy i moim budżecie  z polskich,  to tylko stać by mnie było na Charles Martin Violino, reszta to już za wysokie kwoty, to samo we wzmacniaczach, nie stać mnie na nasze krajowe

Zależy czego się szuka...

Zresztą, co to za porównanie? Polskie-zagraniczne...

Ważne jak gra dla Ciebie.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.