Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, rafal735r napisał:

Nie będę się wdawał jak przestaniesz za mną chodzić jak smród po gaciach. Jak masz jeszcze w sobie przynajmniej gram honoru to, to uszanuj. 

Że co?? Że to niby ja pierwszy szukam zaczepki?? Twoja manipulacja, bezczelność i arogancja nie zna granic. Jakiś czas była cisza, ale długo nie wytrzymałeś i musiałeś się wczoraj do mnie przyebać. 

Pamiętaj - kto mieczem wojuje ten od miecza ginie

W dniu 12.02.2020 o 18:17, rafal735r napisał:

On lubi się wcinać jak gracie w dupe nie pytany. Taki donżuan forumowy, znawca akustyki. 

3 minuty temu, Bumpalump napisał:

Rafal to ostatnio jakies gorsze dni ma

Może okres 

2 minuty temu, Bumpalump napisał:

Rafal to ostatnio jakies gorsze dni ma, co watek to widze przepychanki...

Niespodziewany atak troli. Jednemu naublizalem kiedyś podobno, ale coś nie pamięta kiedy i co i nie umie sobie przypomnieć. Drugi ciągle ma ból d... jak widać poniżej, bardzo go bolą polskie garażowe kolumny więc gdzie się tylko da i ile się tylko da, robi kupe gdzie popadnie. Teraz obaj razem klaszczą w wątku obok, jak ziom z ziomem,choć się nawet nie znają. Grunt że impreza dobra. Haha, Haha, Haha. Ale fajnie i śmiesznie. Zróbmy wszyscy kupe. 

12 lat tutaj to chyba za długo. Szkoda nerwow na pseudo urażonych buraków. 

?👈

35 minut temu, rafal735r napisał:

Niespodziewany atak troli. Jednemu naublizalem kiedyś podobno, ale coś nie pamięta kiedy i co i nie umie sobie przypomnieć. Drugi ciągle ma ból d... jak widać poniżej, bardzo go bolą polskie garażowe kolumny więc gdzie się tylko da i ile się tylko da, robi kupe gdzie popadnie. Teraz obaj razem klaszczą w wątku obok, jak ziom z ziomem,choć się nawet nie znają. Grunt że impreza dobra. Haha, Haha, Haha. Ale fajnie i śmiesznie. Zróbmy wszyscy kupe. 

12 lat tutaj to chyba za długo. Szkoda nerwow na pseudo urażonych buraków. 

jak sobie zrobisz przerwe od forum to wroc i poczytaj co piszesz w roznych watkach

44 minuty temu, rafal735r napisał:

Grunt że impreza dobra. Haha, Haha, Haha. Ale fajnie i śmiesznie. Zróbmy wszyscy kupe. 

impreza to chyba u Ciebie dzis, ale nie wiem czy dobra skoro siedzisz na forum i trollujesz

Wy wszyscy tak na serio? Jeden nie lepszy od drugiego - i to bez wyjątków...
Wszyscy mają się za kotła co garnkowi chciał przyganiać - a równo za uszami mają wszyscy. Po obu stronach...

Edytowane przez AudioAddicted

Z tym wspólnym robieniem kupy to nie jest taka głupia myśl. W dawnej Polszcze stosowano ten system i - jak twierdzą historycy - przynosiło to zdumiewająco pozytywnie efekty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejny przykład tzw wysokich cen sansui w Japonii. Sansui alpha 707 xr za ok 2338 zł . Z hi-fi do , żadne topielce itp. W klubiku można znaleźć wpis że przepaści między 707 xr a 907 mr nie ma więc po co płacić 10 tys?? 

U nas 707 xr chodził za 6-7 tys. Wiadomo marża musi być 

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Audio.Japan napisał:

Ukryta Zawartość

Kolejny przykład tzw wysokich cen sansui w Japonii. Sansui alpha 707 xr za ok 2338 zł . Z hi-fi do , żadne topielce itp. W klubiku można znaleźć wpis że przepaści między 707 xr a 907 mr nie ma więc po co płacić 10 tys?? 

Ale 200%? 

Ukryta Zawartość

Panowie uspokójcie się albo pokażcie sobie nawzajem palec posłanki Lichockiej a potem powiedzcie, że chcieliście się podrapać pod okiem ? i wszyscy będą zadowoleni ?

28 minut temu, robert19091990 napisał:

Panowie uspokójcie się albo pokażcie sobie nawzajem palec posłanki Lichockiej a potem powiedzcie, że chcieliście się podrapać pod okiem ? i wszyscy będą zadowoleni ?

Albo sędziego Żurka :) 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

44 minuty temu, Patrykowski napisał:

Albo sędziego Żurka ?

Ukryta Zawartość

Może być i Żurka ? to nie wątek do politycznych przepychanek, to był tylko przykład będący na czasie. Stricte chodziło, żeby darować sobie kłótnie w tym wątku, szczególnie o niuanse typu "Seas czy Scan Speak".

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, robert19091990 napisał:

Może być i Żurka ? to nie wątek do politycznych przepychanek, to był tylko przykład będący na czasie. Stricte chodziło, żeby darować sobie kłótnie w tym wątku, szczególnie o niuanse typu "Seas czy Scan Speak".

To trzeba było napisać o geście Kozakiewicza i teraz się nie ciskaj. 

Edytowane przez Patrykowski
47 minut temu, Patrykowski napisał:

To trzeba było napisać o geście Kozakiewicza i teraz się nie ciskaj. 

z Nas dwojga to póki co Ty się najwięcej ciskasz i szukasz zaczepki ? Pas.

12 minut temu, robert19091990 napisał:

z Nas dwojga to póki co Ty się najwięcej ciskasz i szukasz zaczepki ? Pas.

Ja się ciskam? Kto komu pierwszy zwrócił uwagę? Ty nawiązałeś do polityki, ja żartobliwie odpowiedziałem, w sposób neutralny w stosunku do ciebie. Tyle w temacie. 

Godzinę temu, robert19091990 napisał:

Nie wiem gdzie tu ciskanie się i zwracanie uwagi ale ok ? weź relanium, to Cię uspokoi.

2 minuty temu, robert19091990 napisał:

Nie wiem gdzie tu ciskanie się i zwracanie uwagi ale ok ? weź relanium, to Cię uspokoi.

"Może być i Żurka ? to nie wątek do politycznych przepychanek, to był tylko przykład będący na czasie."

A Żurek to nie na czasie? On na te manify 20 lat temu chodził? Nie potrzebuję regulaminu, w życiu kieruję się zdrowym rozsądkiem, to mi zazwyczaj wystarczy. 

Ukryta Zawartość

fajny, mocny i wydajny wzmacniacz, do tego DAC na pokładzie, co prawda żadna rewelacja ale lepiej mieć niż nie mieć ?
Za te pieniądze nic tylko brać.
Sam go posiadam i mogę polecić, najlepiej sprawdzi się z jasno brzmiącymi zestawami.

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Grutka napisał:

To i tak mało, powinno byc na sansui tysiac procent marży 

zasada tanio kup drożej sprzedaj przy Sansui na 100v działa wyśmienicie 

4 godziny temu, Audio.Japan napisał:

Ukryta Zawartość

Nie umiem kupować w Japonii, to może kupisz dla mnie i zarobisz sobie, płace 3400, tysiaka dostaniesz za fatygę i kilka kliknięć. To jak będzie? 

31 minut temu, audiofilek4 napisał:

Ty może się skusisz na moją ofertę, darmowy tysiak ? Bo ja już teraz wyczuwam smród w gaciach Audio Japan i brak odzewu. 

Ukryta Zawartość

33 minuty temu, audiofilek4 napisał:

A ktoś z Rosji oferował 707 xr za ok 3800 zł...widać mentalność handlarza go nie dopadła. Da się tanio? Da! 

11 minut temu, don111 napisał:

Nie umiem kupować w Japonii, to może kupisz dla mnie i zarobisz sobie, płace 3400, tysiaka dostaniesz za fatygę i kilka kliknięć. To jak będzie? 

Ty może się skusisz na moją ofertę, darmowy tysiak ? Bo ja już teraz wyczuwam smród w gaciach Audio Japan i brak odzewu. 

napisz w Klubie na pewno Ci chłopaki pomogą tam panuje rodzinna atmosfera i wzajemna sympatia, napisz że jesteś fanem i szukasz czegoś co przebija zestawy tak za ok 100 000 tyś i koniecznie musi być  na 100v bo takie są lepsze 

W klubie mówili już że kosztują czasem 2400, tylko ostrzegali przy tym że koszty sprowadzenia i podatków robią z tego ponad 2x wyższą kwotę. Oszuści z nich. Dlatego zwracam się do tak zacnych i zaufanych osób jak wy, czy za skromną opłatą 1 tys zł, nie sprowadzilibyście mi tego Sansui za 3400 (2400, +1000 dla was). To jak, pomożecie ? 

Godzinę temu, Audio.Japan napisał:

A ktoś z Rosji oferował 707 xr za ok 3800 zł...widać mentalność handlarza go nie dopadła. Da się tanio? Da! 

Jakto 'tanio' ?  Drogo, dzięki wam wiemy że mógł kupić w Japonii o połowę taniej i chce zarobić.

3 minuty temu, don111 napisał:

W klubie mówili już że kosztują czasem 2400, tylko ostrzegali przy tym że koszty sprowadzenia i podatków robią z tego ponad 2x wyższą kwotę. Oszuści z nich. Dlatego zwracam się do tak zacnych i zaufanych osób jak wy, czy za skromną opłatą 1 tys zł, nie sprowadzilibyście mi tego Sansui za 3400 (2400, +1000 dla was). To jak, pomożecie ? 

Jakto 'tanio' ?  Drogo, dzięki wam wiemy że mógł kupić w Japonii o połowę taniej i chce zarobić.

Z Japonii   do Rosji  to sobie mógł zimą po lodzie przynieść ? , 

Ukryta Zawartość

Fajne monitory, tylko ustawione bardzo wysoko

podobnie jak cena ...

Ukryta Zawartość

Ilu ludzi tyle opinii

Ukryta Zawartość

monitory klasy hi-end ?

Ukryta Zawartość

Ilu ludzi tyle opinii

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.