Skocz do zawartości
IGNORED

Wojciech Cejrowski - Dziennik pokładowy.

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

[...]W zasadzie to każda władza dąży do tego aby obywatel był nieco głupi. Kiedyś wspomagano te głupienie wódką [...]

A w dalszym ciągu wspomaga się religijnymi bajeczkami i odpustowymi jasełkami, praniem mózgów w kościołach, radyju i TV .ram, a nawet w katopropagandzie obecnej w państwowym radio i państwowej TV.

To był największy błąd komunistów - wykształcili społeczeństwo. No i zapłacili za swój błąd.

Obecna władza tego błędu nie powtórzy - o nie!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To był największy błąd komunistów - wykształcili społeczeństwo. No i zapłacili za swój błąd.

Obecna władza tego błędu nie powtórzy - o nie!

Teraz sam widzisz ile zawdzięczasz "komunistom", moralna miernoto! A sam o nich mówisz, że to nie ludzie są! Gdyby nie oni to w tej słodkiej Eire rowy albo groby byś kopał lub odpady cywilizacji zachodniej czyścił!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

iina sprawa że on ma naprawde jakąs urazę do kobiet - teksty typu . że jest porządek bo miejsce baby jest w kuchni ? nie sądzicie że to lekko mówiąc nieuczciwe - no chyba że kobiet nie kochamy, są nam obojętne i wrażliwości nam brak? ten patriachalny porzadek świata dawno temu zbankrutował a on buduje swoją "oryginalnośc" na odkurzaniu czegoś o przyczynach upadku czego ludzie już zapomnieli. wedle tego można powiedzieć ze za stalina był porządek - to co Beria WRÓĆ????

Myśle że tacy jak on często gęsto lubia też przygrzac kobiecie ,

Edytowane przez romekxxx

maturę pisałem 18 lat temu , również matematykę, potem na studiach ekonomicznych znów kilka lat "matematyk" - z perspektywy czasu uważam za przydatne: arytmetyka, geometria, trygonomertia i rachunek prawdopodobieństwa , reszta się nie obroniła a jako wiedzę dla wiedzy wybrałbym inne dziedziny

Nie dziwota, ja zdawalem mature z matmy w mat fiz, w jednym z najlepszych liceow w Polsce. Zrobiłem wszystkie zadania szybciutko bez trudu, i potem kosmicznie sie nudzilem.

Wynik 4ka niestety przy obliczaniu granicy funkcji jednorazowo źle przepisałem dłuuuuugi mianownik, bez takiego +3 na końcu, i huk zero satysfakcji poleglem jak frajer. Poczytalem zadania z matury dla kierunku ogólnego- pamiętam jak pomyslałem- dla przedszkolaków. Jestem rocznik 62 matura w pamiętnym roku 80.

Edytowane przez RyszardStr
Gość partick

(Konto usunięte)

teksty typu . że jest porządek bo miejsce baby jest w kuchni ?

ma rację. porządek musi być ;)

Myśle że tacy jak on często gęsto lubia też przygrzac kobiecie ,

przeginasz.

Jest na forum parę osób, które trzymają swoje kobiety w kuchni, zwłaszcza ci z 7 w nicku, np. Grzegorz7 często pisze, że "nawet żona słyszała z kuchni", a niejaki 747, "żona podpowiada mi z kuchni"

:D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• 4 miesiące później...
  • Redaktorzy

Zastanawiam się nad informacją w otwierającym wpisie. Podróżnik i działacz religijny Cejrowski spojrzał na zadanie i rozwiązał je w myślach w minutę. Osobiście jestem praktykującym naukowcem w dziedzinie związanej z naukami ścisłymi. Kilka lat temu wziąłem do ręki zadanie domowe mojego syna (w gimnazjum). Niestety nie mogłem go rozwiązać, gdyż nie zrozumiałem nawet polecenia, i nie chodzi mi bynajmniej o zawrotny poziom matematyczny, tylko o skrajnie niski poziom polszczyzny. Zadanie składało się z równoważników zdań i nie zawierało jednoznacznie sformułowanego polecenia, wskutek czego nie udało mi się zrozumieć, czego ŻYCZY sobie ode mnie (jako czytelnika-ucznia) autor...

Może Cejrowski jako humanista łatwiej deszyfruje współczesny żargon podręcznikowy?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To jest widoczny skutek wielkiej reformy edukacyjnej rządu AWS/UW pod przewodnictwem Buzka, a właściwie Krzaklewskiego! Cejrowski wykształcił się głównie w PRL-u, który teraz tak opluwa!

Edytowane przez dziadekwłodek

A co Cejrowskiego - gość jest fantastyczny. Dobrze myśli i mówi co myśli. Strasznie to boli lemingi....

Nawet fantastyczno naukowy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>>dziadekwłodek

A co byś wolał, kapitalizm czy PRL?

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Lubiem oglądać Żyda na wygnaniu, a nie gościć Go w POLSCE.

To taki mocno Pisdracki żyd.

Edytowane przez szybki Gonzo

Jest na forum parę osób, które trzymają swoje kobiety w kuchni, zwłaszcza ci z 7 w nicku, np. Grzegorz7 często pisze, że "nawet żona słyszała z kuchni", a niejaki 747, "żona podpowiada mi z kuchni"

:D

Ja moją kobietę trzymam w Kanadzie. To bardzo praktyczne.

Ale i tak trzeszczy mi przez telefon. Kochanki sa przyjemniejsze, a przede wszystkim... młodsze.

Tutaj promuje Islam:

Ukryta Zawartość

Wszelkiej maści radykałowie mają ze sobą wiele wspólnego jak widać - na pewno dogadałby się z polskimi narodowcami, sympatykami Iranu.

A ogólnie to facet jest typem amerykańskiego kaznodziei telewizyjnego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ja akurat w tym filmie nie widzę promowania islamu. Za to po tym filmiku zauważyłem jakie istotne różnice są między naszym krajem katolickim a krajem islamskim. Zauważcie jaka jest różnica jeśli chodzi o podejście do Bibliii Koranu. Dla nich to Święta księga a nie tylko książka z biblioteki. U nich Koran czytają wszyscy, u nas Biblię nieliczni. Wyobrażacie sobie takiego nergala niszczącego Koran w kraju muzułmańskim ?

Tutaj promuje Islam:

Wszelkiej maści radykałowie mają ze sobą wiele wspólnego jak widać - na pewno dogadałby się z polskimi narodowcami, sympatykami Iranu.

A ogólnie to facet jest typem amerykańskiego kaznodziei telewizyjnego.

To jest twoje wlasne zdanie, czy tylko powtarzasz co gdzies cos uslyszales? Poczytaj np. choc troche o historii krucjat, to moze bedziesz miec inne spojrzenie na Islam. Nie wszystko jest takie jak pokazuja na TVN. W "zielona wyspe" tez wierzysz??

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

To jest twoje wlasne zdanie, czy tylko powtarzasz co gdzies cos uslyszales? Poczytaj np. choc troche o historii krucjat, to moze bedziesz miec inne spojrzenie na Islam. Nie wszystko jest takie jak pokazuja na TVN. W "zielona wyspe" tez wierzysz??

To chyba pytanie retoryczne.

Poczytaj sobie o historii islamu.

Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Momentami cenię Cejrowskiego - choć akurat - nie za filmy podróżnicze (plagiat - Szwarc-Bronikowski się kłania!)!

Cejrowski nie ukrywa, że wzoruje się na Szwarc-Bronikowskim - jak naśladować, to najlepszych.

Obecnie jest robionych kilka polskich programów podróżniczych i moim zdaniem filmy Cejrowskiego są bezkonkurencyjne.

Edytowane przez Cadam
  • 2 tygodnie później...
Gość stary bej

(Konto usunięte)

Nie ważne skąd pochodzi, co wyznaje, jakie ma poglądy - ważne że potrafi się szybko zaadoptować w każdych warunkach i środowisku - dlatego trwa`m.

To interesujący człowiek, w pełnym tego słowa znaczeniu.

No i chodzi na bosaka, widać czuje więź z Goją.

;-)

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nie ważne skąd pochodzi, co wyznaje, jakie ma poglądy - ważne że potrafi się szybko zaadoptować w każdych warunkach i środowisku - dlatego trwa`m.

To interesujący człowiek, w pełnym tego słowa znaczeniu.

No i chodzi na bosaka, widać czuje więź z Goją.

;-)

Dla mnie to pretensjonalny prostak. Ma jakas traume po tym jak mu niebiescy wparzyli i teraz sie goraczkuje

• 1 miesiąc później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.