Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.09.2019 o 20:06, Jaro_747 napisał:

Niestety na głupotę nie ma jeszcze szczepionki. Ale nasze koncerny pracują nad tym ;-).

Wypada powtórzyć.

Jestem Europejczykiem.

• 1 miesiąc później...
  • 2 miesiące później...

Jak wiadomo do szczepionek mam dystans...

Pan Czerniak jest git gościem dopóki nie zaczyna pitolić np. o chemical trails.

Jak tak leczy, jaką ma wiedzę ogólną, to dziękuję...

• Moderatorzy

Niby śmieszno , ale straszno.

Szczepionki przeciw grypie to porażka.

A tu do drzwi puka koronawirus.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

8 godzin temu, Grzegorz7 napisał:

Jak wiadomo do szczepionek mam dystans...

Nie przeceniasz znaczenia swojej osoby ?

10 godzin temu, stench napisał:

Szczepionki przeciw grypie to porażka.

Od czasu ostatniej grypy, takiej prawdziwej z temperaturą ca. do 40 stopni (ca 20 lat temu) szczepię się i nigdy taki ostry rodzaj grypy u mnie nie wystąpił. Zdarzały się przeziębienia, ale pełnego rozwoju grypy nie było. Człowiek zaszczepiony dużo lżej przechodzi grypę niż człowiek nie zaszczepiony i wie że szczepionka nie zabezpiecza w 100% przed infekcjami grypowymi. To oczywiście tylko moje zdanie, ale dziwnie zbieżne ze zdaniem lekarzy których znam, sprawdzone w ciągu wielu lat na własnym organizmie i organizmach moich bliskich. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Moderatorzy

Ja się nie szczepię przeciw grypie i przez ostatnie 20 lat nie przekroczyłem 38 stopni.

Jak córka złapała rota i leżała w szpitalu to pytałem lekarkę prowadzącą o szczepionki to powiedziała że przeciw rota się nie szczepi a wśród małych pacjentów nie zaobserwowała korzyści lub szkody wynikającej ze szczepienia.

Ale moje powyższe wpisy może mają się nijak do koronowirusa, który jak dotąd odnotował 5% śmiertelność wśród chorych.

Lech nie siej propagandy.

Moja Teściowa mało nie zeszła przedostatniej zimy, a była szczepiona. Podobno jest tzw. pacjentem szczególnego ryzyka i musiała się szczepić. Tak jej wmówili lekarze. Od dwóch lat, po rezygnacji ze szczepień, mimo pomoru w jej środowisku z nią wszystko jest ok.

Ja i najbliżsi (oprócz do niedawna Teściowej) nie szczepimy się i mamy się znakomicie. W pracy co rusz ktoś z młodych zaszczepionych siedzi na chorobowym a ja ciągnę ich tematy...

Nie wykluczam, że jesteś osobą wyjątkowo chorowitą i tylko systematyczne wlewy szczepionek utrzymują Cię przy życiu. Lechu, zdrowy styl życia; dieta, ruch, rozwój duchowy... Jak będzie Twój czas to przyjdą po Ciebie, niezależnie czy bierzesz czy nie...

3 minuty temu, Grzegorz7 napisał:

Moja Teściowa mało nie zeszła przedostatniej zimy, a była szczepiona.

Może dlatego nie zeszła.

2 godziny temu, stench napisał:

Jak córka złapała rota i leżała w szpitalu to pytałem lekarkę prowadzącą o szczepionki to powiedziała że przeciw rota się nie szczepi a wśród małych pacjentów nie zaobserwowała korzyści lub szkody wynikającej ze szczepienia.

Na rotawirusy jak najbardziej można się szczepi tylko nie jest to obowiązkowe szczepienie. Coś dziwną tą lekarkę prowadzącą masz. 

2 godziny temu, Grzegorz7 napisał:

rozwój duchowy... 

Ten rozwój duchowy zamiast leczenia, rząd niedługo wszystkim zafunduje w państwowej służbie zdrowia a wtedy nawet wlew z kilograma wit C nie pomoże ?

7 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Rozwój duchowy to np. słuchanie muzyki. Czy Przemysławie preferujesz słuchanie kabli...?

Broń boże. 

15 minut temu, Grzegorz7 napisał:

preferujesz słuchanie kabli...?

Kabli nie słucham, ale uważam, że są ważnym elementem systemu audio mającym wpływ na jakość dźwięku. Podobnie, jak szczepienia na jakość zdrowia.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Taaa...

Oczywiście.

Lewatywa z jajka z koniakiem i wszystko będzie dobrze.

Ale trzeba poczekać aż się żółtko zawiąże.

23 godziny temu, Grzegorz7 napisał:

Pan Czerniak jest git gościem dopóki nie zaczyna pitolić np. o chemical trails.

Zaczynam wierzyć w te chemitrails. W takim sensie, że ktoś je wymyślił aby się łatwo dawało odróżniać świrów od normalnych ludzi.

Byłem kiedyś na poważnym sympozjum (w cywilu bywam normalnym człowiekiem) nazwijmy to naukowym. Jakieś tam wystąpienia... Przerwa kawowa, grupki,... Jedna jakaś taka większa. Tam też znalazłem się z filiżanką kawy. Okazało się, że obstąpiono jednego z czołowych polskich .... Rozmowa jak to w kuluarach... Po przyjacielsku, na wesoło ale merytorycznie... do momentu kiedy ów Pan na poważnie nie zaczął dysputować o metalach ciężkich jakie są rozpylane z samolotów celem...

Zastanawiające było to, jak mało osób przeszło do innej grupki...

28 minut temu, Zbig napisał:

Zaczynam wierzyć w te chemitrails. W takim sensie, że ktoś je wymyślił aby się łatwo dawało odróżniać świrów od normalnych ludzi.

I optaszkować na karcie pacjenta ?

50 minut temu, jar1 napisał:

Ale trzeba poczekać aż się żółtko zawiąże.

Tak, oczywiście. Białko oddzielamy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Grzegorz7 napisał:

Kiedyś istniała dość ścisła proporcja pomiędzy dostępem do wiedzy i dostępem do informacji.  Teraz to się całkiem rozjechało.  Dostęp do informacji mają wszyscy ale nijak to się nie przekłada na dostęp do wiedzy.

6 godzin temu, Grzegorz7 napisał:

Powinno być; Jak powszechnie wiadomo...

To też nadużycie .Powinno być moim zdaniem .

• Moderatorzy
2 godziny temu, Grzegorz7 napisał:

Może w innych grupkach już byli....

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To też nadużycie .Powinno być moim zdaniem .

Wojciechu. Taki purysta językowy powinien poprawnie stawiać znaki przestankowe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.