Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość vittorio

(Konto usunięte)

No i co dalej z tymi na widelcu, mój Sherlocku? :-) Przecież wszyscy dobrze wiemy kto jest kablowy, a kto anty-kablowy :-) O ironio, ja sam jestem i kablowy i anty-kablowy jednocześnie :-)

Prawdziwy z Ciebie doktor John.H.Watson w rzeczy samej (też bywał za a nawet przeciw) :).

Po czym: "Czy naprawdę nie ma sposobu na takich kretynów jak bum/ rodney na tym forum?" - dodał salonowiec.

Parker's Mood

Po czym: "Czy naprawdę nie ma sposobu na takich kretynów jak bum/ rodney na tym forum?" - dodał salonowiec.

A co miał napisać po wpisie buma?

Skoro popierasz takie wpisy, a dając mu rekomendacje popierasz....

Sly sam jesteś nie lepszy, ale do oceniania pierwszy, bum to też człowiek wiesz? A cięgi jakie otrzymywał i otrzymuje od adwersarzy to wierzchołek góry lodowej. Ja oczywiście nie popieram takich tekstów, ale wiem że każdy człowiek ma ograniczoną cierpliwość i wiem też, że każdy tego typu tekst musiał się spotkać z zaczepką podobnego kalibru.

Jeśli ma to pomóc oddaje głos na buma

a może by jednak banować za wycieczki osobiste, insynuacje itp?

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

• Moderatorzy

A co miał napisać po wpisie buma?

Sly zrozum wreszcie: NIE UŻYWAMY EPITETÓW TYPU IDOIOTA, DEBIL, GŁUPEK ITD. Nie ma znaczenia czy są uzasadnione (wg. Ciebie) czy nie. Nie używany ich nawet jeśli druga strona to robi. Nie tłumaczymy używania tego typu epitetów... W szczególności jeśli jesteśmy przewrażliwieni na to ze ktoś używa zdrobnienia czyjegoś nicka.

-----------------

• Moderatorzy

To dlaczego popieracie buma?

A co ma piernik do wiatraka??? To raz. Dwa przeczytaj kilka wpisów wcześniej jak ja "popieram" Buma.

-----------------

A ja bym na razie zakonczyl dyskusje o przywracaniu lub nie, widac jakies dwa zwalczajace sie obozy, dopoki sie to nie uspokoi nikogo bym nie przywracal, z salonem tez bym zmian na razie nie robil, do przemyslenia dla moderacji, w tych okolicznosciach mozna tylko jeszcze wiekszy burdel zrobic, i tyle

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Dopiszcie się do listy za Bumem, będzie łatwiej moderacji liczyć, szanujemy czas Vlado i innych kolegów modów :).

Lista osób popierających odnowienie wizy dla bum1234:

1. Malikali

2. Papageno

3. Chicago

4. SVARTUŚ :)

5.

dopisujcie się :)

• Moderatorzy

No jak co ma? On może wyzywać ludzi od idiotów i jest Ok tak?

Przeczytaj mój post ZE ZROZUMIENIEM. On wyzywa ludzi od idiotów i nie jest to OK ale nie implikuje to, ze KTOKOLWIEK INNY MOZE WYZYWAĆ od idiotów. Tak cieżko to zrozumieć ze każdy kij ma dwa końce? Jak nie chcesz wyzwisk na forum to sam nie wyzywaj, nie pochwaj tego ze inni wyzywają i nie tlumacz ich zachowania.

-----------------

On może wyzywać ludzi od idiotów i jest Ok tak?

konkrety proszę: kto, gdzie i kiedy, cytaty.

...tylko teraz nie zmieniaj tematu i nie uciekaj w "homeopatię" ;)))

jak znajdziesz gdzieś coś takiego - umówmy się, taka osoba nie może "poprzeć" Buma OK?

Edytowane przez iro III
Gość papageno

(Konto usunięte)

Dopiszcie się do listy za Bumem, będzie łatwiej moderacji liczyć, szanujemy czas Vlado i innych kolegów modów :).

1. Malikali

2. Papageno

3. Chicago

5.

Jak wiecie, ja słyszę wpływ kabli, nie uważam, że wszystko gra tak samo, mam gdzieś testy porównawcze w audio, lubię moją autosugestię, ale nie o to tu chodzi.

Wolę stracić z bumem1234, niż zyskać ze Sly30.

Do tego przywiodła mnie obserwacja ostatnich forumowych wydarzeń.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

To dlaczego popieracie buma?

Może właśnie dlatego, że Ty się go uczepiłeś.

Może właśnie dlatego, że każdy (w tym także Bum) ma prawo mieć inne niż Ty zdanie.

A może wreszcie dlatego byś nie miał satysfakcji z tego, że udało Ci się wygryźć Buma z forum, bo ma on prawo do tego by mieć własne zdanie i mógł bez przeszkód je zaprezentować na forum.

Nie przyszło Ci to do głowy ? (zadałem w sumie idiotyczne pytanie, przecież jest oczywiste, że nic podobnego nie mogło mieć miejsca) :((

Właśnie, może on wcale nie chce, by go przywracać. A tu takie zamieszanie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdr.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1. Malikali

2. Papageno

3. Chicago

5. jezzuś

Prawdziwy z Ciebie doktor John.H.Watson w rzeczy samej (też bywał za a nawet przeciw) :).

Bo widzisz, ja zmiany wnoszone przez kable sygnałowe słyszę, ale za cholerę nie słyszę zmian w brzmieniu zestawu po wymianie kabla zasilającego, bezpieczników użytych w podzespołach, ani tych w skrzynce przyłączeniowej instalacji elektrycznej w domu.

Może za stary już jestem??? :-)

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Mnie się bardzo podobają wyważone wypowiedzi kolegi Plastik1989. Najmłodszy z nas a naprawdę bardzo rozważny. Sądzę, że to powinno dać nam starym repom wiele do myślenia. A tak w ogóle to apeluję o obniżenie temperatury dyskusji.

Edytowane przez tomkly

>tomkly

Ale po co obniżać? Trzeba tylko zadbać o popcorn. ;-)

Edytowane przez twonk
Gość vittorio

(Konto usunięte)

Bo widzisz, ja zmiany wnoszone przez kable sygnałowe słyszę, ale za cholerę nie słyszę zmian w brzmieniu zestawu po wymianie kabla zasilającego, bezpieczników użytych w podzespołach, ani tych w skrzynce przyłączeniowej instalacji elektrycznej w domu.

Może za stary już jestem??? :-)

A nie przyszło Ci do głowy, że po prostu posługujesz się krytycyzmem i racjonalnym myśleniem w całej tej zabawie (co za pech, swoją drogą jest prawdopodobne, że to wpływ wieku - ale nie martw się zbytnio wszak nie tylko Ciebie to dotyka).

Edytowane przez vittorio
Gość rydz

(Konto usunięte)

Użytkownicy

308 postów

Napisano dziś, 16:22

Użytkownik SVART dnia 14.04.2016 - 15:30 napisał

1. Malikali

2. Papageno

3. Chicago

5. jezzuś

Pisać rydz .:)

Jak chcecie wyegzekwować na bumie że zlikwiduje i nie będzie zakładał nowych kont?

Bo o to, że się pożre ze Sly - jestem spokojny :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Ale po co obniżać? Trzeba tylko zadbać o popcorn. ;-)

I oranżadę polską - broń boże coca-colę! Bo ogłupia!

Parker's Mood

Po co ma się klonować, skoro będzie mógł być sobą?

Bo ma taką naturę :-)

Bo długo sobą nie będzie? :-)

Mnie się bardzo podobają wyważone wypowiedzi kolegi Plastik1989. Najmłodszy z nas a naprawdę bardzo rozważny. Sądzę, że to powinno dać nam starym repom wiele do myślenia. A tak w ogóle to apeluję o obniżenie temperatury dyskusji.

Zgadza się. Aczkolwiek czasem wręcz należy przypieprzyć pięścią w stół, gdy samym memlaniem nie da się już nic osiągnąć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.