Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Tak samo działali w saloniku,mali zakompleksieni ludkowie. Tyle ich w ich małym życiu, co sobie pogadają.

Szymon popatrz na to w ten sposób,jaka tam musi byc bryndza,że zajmują się czymś takim-świetna "reklama"dla tego miejsca:)

Takie było larmo w saloniku jak znaleźli, że na innych forach nabijają się z "audiofili" słyszących kable - to był Ich główny argument by salonik był tajny. Teraz wynieśli się na swoje forum i personalnie obrabiają dupy użytkowników z AS? Dla mnie to już osiągnięcie oceanu hipokryzji...

Z drugiej strony, jeśli sprawia im to przyjemność, to niech sobie piszą o nas i całym AS co chcą. W końcu znaleźli swój Eden i o ile nie będą tu wracali, to mi to nie przeszkadza jakoś szczególnie.

Edytowane przez plastik1989

-----------------

"Kiedy paliły się młyny odkolkowskie to straż przyjechała aż z Vysoczan..."

Czy ja mógłbym się wreszcie jasno dowiedzieć, którzy to tak plwają na AS i kto uciekł w pierony jasne?

Pytam, żeby ewentualnie uklęknąć, pode nogi obłapić i rozszlochać się ze szczęścia, że taki lub owy chce ze mną (żuczkiem i prochem) pogwarzyć.

Może być na priv. Dzięki from the mountain.

Jacek.

Jak małym i nędznym człowieczkiem trzeba być żeby obrabiać doopsko za plecami osobom, które nie mogą się bronić? Dla mnie to najniższy sort ludzki

Żeby to jeszcze zachowali dla siebie, ale nie bo trzeba się pochwalić na AS komu się obrabia :)

Żeby to jeszcze zachowali dla siebie...

W tym właśnie rzecz - ONI chcą się POKAZAĆ :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mam wniosek co do treści Regulaminu.

W § 6 Regulaminu po ust. 1 proponuję dodać wpis zobowiązujący piszących na forum do posługiwania się językiem polskim z poszanowaniem reguł ortografii, gramatyki, składni oraz interpunkcji.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Podpisuję się pod tym.

ja siem tesz podpisowuje obydwiema ręcymi ortografja to najwrzniejsza żecz Edytowane przez Szymon1

One muszą się pokazać ;)

Na razie pokazują jak można nisko upaść, dno i wodorosty:) Ale dobra, niech obrabiają te doopy, widocznie to takie hobby i fajnie, że znaleźli miejsce, gdzie mogą się realizować:D Coś mi jednak mówi, że syny marnotrawne powrócą, niestety...

Co innego kiedy w danej zakladce sposrod wielu jest 5000 watkow* a co innego kiedy 40

Wtedy da sie to ogarnac

* A czasami nawet "tematów: 36922, odpowiedzi: 851279" jak w zakladce HiFi

Edytowane przez xetras

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Coś mi jednak mówi, że syny marnotrawne powrócą, niestety...

Przeca ONI już POWRACAJOM, NABROJOM i na New Age Forum się CHOWAJOM :)

Ekshibicjoniści?

Ciężko mi jest to sobie wyobrazić :) Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Administratorzy

W Saloniku została przywrócona zasada 3 akceptacji dla nowych kandydatów, więc można zapraszać kolejne osoby.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

W Saloniku została przywrócona zasada 3 akceptacji dla nowych kandydatów, więc można zapraszać kolejne osoby.

Jeszcze proszę Pana Szefa o info, czy już się można rozrechotać:-)))

Szary dzień zamienił się w niedzielę.

To psiajucha ten Pan Skrzypczak.

Zawsze rozbawi!:-)

Pozdro. Jacek.

Zostanę wśród normalnych.

Tylko po co?

Salon jest martwy, bo założyciele poszli sobie gdzie indziej.

Poszli i podbierają użytkowników Audiostereo, najlepsze że nadal tutaj siedzą i nas czytają :)
Gość papageno

(Konto usunięte)

"Co to jest wolność? Jest to możność dokonania wyboru. Dopóki tu siedzę i wiem, że mogę wyjść tymi drzwiami, tak długo jestem wolny. Natomiast z chwilą kiedy wstanę i wyjdę, dokonam tym samym wyboru, a więc ograniczę moje możliwości postępowania, utracę wolność. Stanę się niewolnikiem mojego wychodzenia."

Natomiast z chwilą kiedy wstanę i wyjdę, dokonam tym samym wyboru, a więc ograniczę moje możliwości postępowania, utracę wolność. Stanę się niewolnikiem mojego wychodzenia.

Prorocze slowa "Ojcze Eugeniuszu" :-)

Poszli i podbierają użytkowników Audiostereo, najlepsze że nadal tutaj siedzą i nas czytają :)

Przecież trzeba sprawdzić, czy ktoś przypadkiem nie skrytykuje cebulek MBL, kolumn ATC, szkła na ścianach albo tub ..

Ta zakładka działa na niekorzyść AS i moim zdaniem powinna być już dawno rozdysponowana po zakładach, skoro tak szkoda tych pełnych wiedzy wpisów tam popełnionych. Tworzenie na siłę elity na forum popularności mu nie przynosi, no a główni zainteresowani pokazali gdzie mają To forum...

Za taki atak na Prezesa kara może być tylko jedna. Zrobi Cię moderatorem ;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tak na spokojnie,

jak przeczytałem powyższe wpisy, przypomniał mi się cytat z popełnień jednego z moich ulubionych pisarzy:

"Ludzie, którzy nie pot­rze­bują in­nych ludzi, pot­rze­bują in­nych ludzi, by im oka­zywać, że są ludźmi, którzy nie pot­rze­bują in­nych ludzi."

Ku rozwadze. ;-)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Zły adres.

W pełni Ci uwierzę, jak przestaniesz przy najmniejszej okazji czepiać się "wyselekcjonowanych" użytkowników tego forum.

Ps.

Proszę, wytłumacz mi Vlado (może być na pw), dlaczego dałeś Bumowi za powyższy wpis lajka.

z całym szacunkiem

Wu

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.