Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

A to Szanowny Kolega był w to zamieszany? Pięknie, pięknie.

Wystarczy uderzyć w stół a nożyce się odezwą.

Ale z tymi "kłamstwami" to bym uważał bo gdzieś się jeszcze wpisy plączą.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Raz zaczepił mnie na priva, a gdy odpowiedziałem mu również na priva (obrażania nie było) dał mi punkty

Pierwsze kłamstwo. Gdyby wiadomość nie była obraźliwa to byś żadnych punktów nie dostał. 

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

bana na dwa tygodnie i jeszcze bana da dwa wątki (w tym ten).

Drugie i trzecie kłamstwo. Ban na wątek moderacyjny dostałeś już wcześniej za coś innego. 
A ban na wszystko na dwa tygodnie włącza się automatycznie wtedy gdy uzbierasz na niego wystarczającą ilość punktów. Niedawno zostało to skrócone do tygodnia. Cieszcie się.

5 minut temu, cir napisał:

ponownie postuluje umieszczenie przycisku z funkcja rażenia prądem przeciwnika

ewidentnie skróci to przebieg awantur

Ale tylko w wątkach półprzewodnikowych. W lampowych byłoby to niebezpieczne. 

nagrywamy.com

ponownie postuluje umieszczenie przycisku z funkcja rażenia prądem przeciwnika

ewidentnie skróci to przebieg awantur

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

@Espectro mam pomysła

Zamiast ukrywania zgłoszonych wpisów (co prowadzi do patologii krycia swoich), spoiler z informacją: komu, kto, ile punktów i dlaczego.

No news is good news.

Zwłaszcza w przypadku moderacji.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

I administracja ci odpowie jak zawsze...

Rozumiem, że na myśli masz milczenie?

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie kolego, nie może. Jest w stabie, a ja nie mam gdzie się odwołać jeśli ban nie był zasadny.

I administracja ci odpowie jak zawsze...

Zresztą o czym tu mówić. Wtedy (w przyszłosci) napisze do rzecznika praw zbanowanch, a jemu odpiszą bo jak nie to nałoży na nich karę 5% przychodów np. I sam ten fakt doprowadzi do tego, ze będą sie uważniej przygladaż tym sprawom i powzznie traktować użytkowników forum. Pamiętasz jak kiedyś wygladał handel bez UOKiK?

3 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Jak mi to mogło umknąć...

ha ha 🙂

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

7 minut temu, jezz napisał:

Nie jesteś chyba na bieżąco.

Jeden użytkownik kwestię ha ha wałkuje już chyba z miesiąc.

Jak mi to mogło umknąć...

19 minut temu, Jacchusia napisał:

Teraz właściciel może cię wyrzucić/zbanować bo to jego forum.

Nie kolego, nie może. Jest w stabie, a ja nie mam gdzie się odwołać jeśli ban nie był zasadny.

-----

12 minut temu, Bobcat napisał:

Od zawsze uważam że skoro Forum jest prywatnie...

Z punktu widzenia dostępu jest publiczne, a w pewnych sprawach nie ma znaczenia posiadanie własności.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

14 minut temu, Bobcat napisał:

Podobnie jak właściciel domu

Tyle, że ten dom jest bardziej publiczny niż prywatny.

4 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Jest kolejkowanie. Na razie moderacja musi się wygrzebać z wniosków @bubusia.

Nie jesteś chyba na bieżąco.

Jeden użytkownik kwestię ha ha wałkuje już chyba z miesiąc.

Edytowane przez jezz
Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

Już ci kiedyś pisałem - nie sądź innych podług siebie.

Jako osobie niewierzącej (a już w księdza zwłaszcza), pojęcie nienawiści jest mi zupełnie obce. Owszem - nie cierpię ludzkiej głupoty, no i może trochę japońskiej muzyki ludowej 

Gdyby to była prawda to bysmy się lubieli. Ale ok, przyjmuje do wiadomości, ze masz problem z okazywanie uczuć, a nie złe intencje.

7 minut temu, jezz napisał:

Czy kwestia ha ha i hi hi została już rozwiązana?

Jest kolejkowanie. Na razie moderacja musi się wygrzebać z wniosków @bubusia.

6 minut temu, Jacchusia napisał:

całą resztą pisdraków darzonych prze ciebie  nienawiścią...)

Już ci kiedyś pisałem - nie sądź innych podług siebie.

Jako osobie niewierzącej (a już w księdza zwłaszcza), pojęcie nienawiści jest mi zupełnie obce. Owszem - nie cierpię ludzkiej głupoty, no i może trochę japońskiej muzyki ludowej 

15 minut temu, Bobcat napisał:

Będę trollował ile zechcę, aż mi zwróci uwagę Moderacja. Twoje pouczenia mam w d..ie i możesz mi naskoczyć.

Czy moderacja może zwrócić uwagę za trolling i wulgaryzmy, bo użytkownik próbuje udowodnić, że wolno mu więcej?🙂

@dskrzyp, czy jest na to przyzwolenie na forum?

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Ale uważa się za arbitra elegantiarum.

To miłe, ze mnie tak postrzegasz.

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

W każdym wątku wcześniej lub później wychodzi z ciebie cham z chamów.

Zazwyczaj wcześniej.

Ale uważa się za arbitra elegantiarum.

30 minut temu, Bobcat napisał:

Dzień bez wniosku racjonalizatorskiego dotyczącego regulaminu czy w ogóle działania Forum jest dla @bubusiadniem straconym. Taki stachanowiec. Przodownik pracy

Czy kwestia ha ha i hi hi została już rozwiązana?

Teraz, Bezlitosna Niusia napisał:

W każdym wątku wcześniej lub później wychodzi z ciebie cham z chamów.

Zazwyczaj wcześniej.

Staram się byc dla ciebie jak lustro w którym się mozesz przejrzec.

(moze wrócisz do wczorajszej "rozmowy" z notorycznym w polityce? No i całą resztą pisdraków darzonych prze ciebie  nienawiścią...)

Teraz, Bobcat napisał:

Podobnie jak właściciel domu.

Dom to nie miejsce publiczne, chyba że publiczny.

14 minut temu, szymon1977 napisał:

Ta zasada funkcjonuje dłużej niż Ty istniejesz na Forum, omawiamy tylko kwestię jej formalnego zapisania w Regulaminie.

Od zawsze uważam że skoro Forum jest prywatnie to Właściciel powinien mieć ostanie słowo kogo życzy sobie tu widzieć a kogo nie. 

Podobnie jak właściciel domu.

29 minut temu, bubusia napisał:

Proponuje bana na watek kazdemu kto nawiazuje tutaj do religii/polityki. Nie ten watek.

Co z wnioskiem o wpisanie do regulaminu:

Moderator nie moderuje wątku w którym bierze udział.

To może jeszcze dodać, że w tym wątku  wpisy  dotyczące moderowania i moderatorów nie są ukrywane, nie mówiąc już o punktach czy banie za takie posty.

10 minut temu, szymon1977 napisał:

W kwestii zasad nic się nie zmieni, pojawi się tylko realna możliwość ich respektowania.

Ależ zmieni się. Teraz właściciel może cię wyrzucić/zbanować bo to jego forum. Potem tylko czasowo, np. za rozpowszechnianie treści zabronionych prawem, ale tylko do wyroku sądowego, potwierdzającego twoją winę (sądowego bo złamałeś prawo), teraz to zrobi bo złamałeś "regulamin" i robi to uznaniowo. To prawo, twoją bytność w internecie będzie traktować jako dobro, które ci sie należy (jak prawa obywatelskie) a to gdzie będziesz obecny zależeć będzie tylko od ciebie, oczywiście do momentu kiedy złamiesz prawo. A wszystko to z racji tego, ze internet odgrywa coraz większą rolę w naszym życiu i ograniczanie do niego dostępu będzie traktowane jako gwałcenie naszych praw.

Edytowane przez Jacchusia

zgłoszone.....to do podłych insynuacji  poprzednika  @Jaro_747

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

20 minut temu, Maju napisał:

Zwyczajnie musiało to być dla ciebie za trudne byś wszystko zrozumiał.....   :)))

EOT !!!

Właśnie zrozumiał. W przeciwieństwie do ciebie.

5 minut temu, Maju napisał:

Przepraszam ze swojej strony.....musiałem, nie cierpię takich piszących nieprawdę (w sprawie choćby Dziwisza) krętaczy (vide wpis @Jaro_747).

Możesz sobie mną obrońco pedofilów i notoryczny krętaczu czarnej gęby nie wycierać? Grzecznie proszę.

Jestem Europejczykiem.

15 minut temu, bubusia napisał:

Nie trolluj.

Będę trollował ile zechcę, aż mi zwróci uwagę Moderacja. Twoje pouczenia mam w d..ie i możesz mi naskoczyć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Ogłoszenia

• Mogą występować chwilowe problemy z ładowaniem postów w tematach. Przepraszamy to tylko nasze prace techniczne.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.