Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

przecież to cała prawda o tym że nie zastanawia się większość z was nad tym czy w memie jest zawarta prawda o Kk, najważniejsze że atakuje Kk, 

O głupocie memów było i o tym że łykacie bez refleksji to co w nich jest zawarte, ten mem w tym temacie też "wysokich lotów".....o podłych drwinach z wierzących w nich zawartych się wypowiadałem,  niektórzy są dumni z takich drwin.....laiki stawiają.

Niektórzy nie potrafią w pokorze przyjąć tej prawdy, bez epatowania chamstwem im nie wychodzi....Żenada.

image.png.b1972ba58e9c6798716e10e4e47de03e.png

Co w tym memie jest konstruktywnego, co ten mem wyśmiewa poza płytkim sposobem myślenia twórcy.....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wklejanie takich świadczy nie tylko o twórcy ale i o tym który takie coś wkleja....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

8 godzin temu, Espectro napisał:

Profesorem bywa się

Profesura nie chroni przed byciem idiotą.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

czy coś się mieści w Regulaminie czy nie

W regulaminie mieści się tylko to co jest w nim zapisane.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
7 godzin temu, szymon1977 napisał:

Jeden lajk od @Espectro więcej znaczy, niż ten Twój pusty frazes powtarzany po raz setny. Kliknąłeś znajomość Regulaminu, to się do niego stosuj.

Czasami daje lika gdy ktoś chociażby nie plecie głupot i choć raz w temacie napisał na temat.

Nie patrzcie kto komu daje liki. 

ps. wpisy offtop ukrywam możę nawet niektórym troche się odpocznie od tematu.

10 godzin temu, papageno napisał:

"Ostrzegam. Wpisy nie na temat tutaj gwarantują wakacje. W razie pytań i zażaleń zapraszam do kontaktu na PW lub formularza kontaktowego".

Prezenty rozdano. 🙂 Spokojnego wieczoru.

@Maju Proszę nie drążyć dalej tematu. W razie chęci wyjaśnienia sprawy proszę o treściwe wyjaśnienie wraz z linkami do wpisów po przez formularz kontaktowy. 

@szymon1977 Przykro mi ale podbijanie i podjudzanie wpisami oftopów oraz wywoływanie wojenek w tym temacie ban na temat do soboty. Może się przedłużyć do tygodnia.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Moderatorzy
Godzinę temu, sparton napisał:

Dostałem jakiś czas temu 2 a dzisiaj 5 punktów.

Gdzie mogę sprawdzić za co ?

Klikając w prawym górnym rogu na swój avatar, pojawi się Twój profil, i po lewej stronie powinieneś widzieć ostrzeżenia, które otrzymałeś. Jeżeli chcesz sprawdzić w telefonie, to podobnie, tylko po kliknięciu w avatar przewinąć w dół.

• Moderatorzy
Godzinę temu, argus napisał:

Ukryta Zawartość

Cenzura wraca ?  😉

NIc mi o tym nie wiadomo 🙂 .

Czego miałaby dotyczy ta zawartość, do której  nie masz uprawnień?

Sprawdziłem, nie masz nałożonych żadnych ograniczeń.

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, argus napisał:

Ukryta Zawartość

Cenzura wraca ?  😉

Bez wklejenia linka z pasku adresu samego zrzutu nikt nie zinterpretuje.

Komunikat jest typowy dla ukrytej zawartości.

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

W poście  #26654  tego wątku, w okienku cytowania przytoczony "słynny" post z ciulem  , explicite wycięty z topicu kościelnego 😉

• Moderatorzy
23 minuty temu, argus napisał:

W poście  #26654  tego wątku, w okienku cytowania przytoczony "słynny" post z ciulem  , explicite wycięty z topicu kościelnego 😉

To wszystko ok. Post jest ukryty.

A nie wystarczyło paru gwiazdek wrzucić ?

Może jednak nie hodujmy świętych krów obrażających się na każdą krytykę ?

pzdr,

• Moderatorzy
18 godzin temu, argus napisał:

W poście  #26654

Sorki, ale moderacja ma inną numerację postów ( pisaliśmy z adminem ale nie da się wyrównać...) więc jak ktoś coś chce od jakiegoś postu i pokazać to moderacji to musi dać cytat postu. Inaczej skwitujemy to wzruszeniem ramion i zbolałym przymknięciem powiek.

P.S.

Przypominam, że do końca tygodnia trzeba uregulować zaległy abonament za korzystanie z AS (5 pln miesięcznie od momentu rejestracji na forum).

Moderacja chce się w końcu w weekend napić !

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

26 minut temu, stench napisał:

Przypominam, że do końca tygodnia trzeba uregulować zaległy abonament za korzystanie z AS (5 pln miesięcznie od momentu rejestracji na forum).

Moderacja chce się w końcu w weekend napić !

Wpłacone🤪🤡🍺

• Administratorzy
Godzinę temu, jezz napisał:

Wpłacone🤪🤡🍺

Nie widzę wpłaty. 🙂

21 godzin temu, xetras napisał:

Bez wklejenia linka z pasku adresu samego zrzutu nikt nie zinterpretuje.

Komunikat jest typowy dla ukrytej zawartości.

Ukrytych tematów często też. 

W dniu 31.03.2022 o 12:02, sparton napisał:

Dostałem jakiś czas temu 2 a dzisiaj 5 punktów.

Gdzie mogę sprawdzić za co ?

Wczoraj za 0 punktów ostrzeżenie to w czym problem ? ostatni za 2 pkty z 25 marca ? gdzie te 5 ?

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Na pijaństwo ani grosza nie dam!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

19 minut temu, Espectro napisał:

Wczoraj za 0 punktów ostrzeżenie to w czym problem ? ostatni za 2 pkty z 25 marca ? gdzie te 5 ?

Chyba #5 regulaminu odczytałem jako 5 punktów 🙂

W dniu 28.03.2022 o 07:42, papageno napisał:

Jest 2-3 użytkowników do których odezwanie się skutkuje kilkoma stronami nieprawdopodobnego bełkotu, w którym chodzi tylko o jedno: by do nich należało ostatnie słowo. Żadna konkretna odpowiedź ich nie zadowoli. Takie zachowanie u osób dorosłych? musi budzić niepokój. Tylko ostry behawior może zaradzić, choć nie jest to do końca pewne.

Adalbert...wypisz, wymaluj. Ale Ty go popierasz, to się nie liczy. 😆

Zgłosiłem jako prowokację do pyskówek post, który nie odnosił się ani słowem do tematu, a w całości był oszczerstwami na mój temat. Czy autor dostał ostrzeżenie i punkty? Nie wiem, nie mi to osądzać. Ale post pozostał, a zgodnie z przewidywaniami powstała pyskówka. I tak sobie myślę, skoro pomimo zgłoszenia OT zostawiacie, to znaczy, że mogę udzielić odpowiedzi OT? Skwitować chamstwo jeszcze gorszym chamstwem, skoro chamstwo na Forum zostawiacie? A wiem, jak chamowi odpowiedzieć.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

20 minut temu, szymon1977 napisał:

Skwitować chamstwo jeszcze gorszym chamstwem skoro chamstwo na Forum zostawiacie? A wiem, jak chamowi odpowiedzieć.

Już skwitowałeś niewypowiedziane chamstwo po swojemu w niewiarygodnie chamowatym dowcipasie z pieskiem.

I nawet go przebiłeś.

24 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Już skwitowałeś niewypowiedziane chamstwo po swojemu w niewiarygodnie chamowatym dowcipasie z pieskiem.

I nawet go przebiłeś.

Brawo, dokładnie o tym mówię: czy pozostawienie chamskiej zaczepki daje prawo do chamskiej odpowiedzi?

Ps.

Bez obaw, poniżej poziomu dziecka krzyczącego "nie-bać-pis" i klikania pod tym lajków upaść nie potrafię, o innych dokonaniach kolegów nie wspomnę.

Psps.

Na potwierdzenie faktów mogę na priv zdjęcie swojego psa wysłać: jak sra wygląda dokładnie jak ten z mema.

• Moderatorzy
48 minut temu, szymon1977 napisał:

Zgłosiłem jako prowokację do pyskówek post, który nie odnosił się ani słowem do tematu, a w całości był oszczerstwami na mój temat. Czy autor dostał ostrzeżenie i punkty? Nie wiem, nie mi to osądzać. Ale post pozostał, a zgodnie z przewidywaniami powstała pyskówka. I tak sobie myślę, skoro pomimo zgłoszenia OT zostawiacie, to znaczy, że mogę udzielić odpowiedzi OT? Skwitować chamstwo jeszcze gorszym chamstwem, skoro chamstwo na Forum zostawiacie? A wiem, jak chamowi odpowiedzieć.

Szymon, najpierw prowokujesz, a następnie krzyczysz "mamo on się zaczyna".

23 minuty temu, Marcinus napisał:

Tak, bo dla niektórych zaprezentowanie odmienych poglądów na Bocznicy to "prowokacja" do obelg pod adresem autora. BTW przy Was jestem tu nowy, dlatego staram się wpasować w wypracowane przez Was standardy kultury bocznicowej dyskusji: ni mniej kulturanie - nie bardziej. Więc nie oczekuj, że będę na Bocznicy pisać w jakiejś wyszykanej formie. Za to ja nie będąc w stanie nic napisać na temat, nie zamieszczam na Forum zmyślonych i obraźliwych kłamstw na temat Waszych żon ani Was samych. Są granice, których nie powinno się przekraczać, a post, któty ani słowem nie odnosi się do tematu dyskusji, a w całości jest pyskówką do innego usera po prostu powinien wylecieć. Tu nie ma co dorabiać jakichś wielkich teorii.

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Ale post pozostał

12 minut temu, szymon1977 napisał:

po prostu powinien wylecieć

Widać Administracja lub Moderacja uznały że może pozostać i nie musi wylatywać. Od decydowania w tych sprawach są oni. Nie Ty. 

Załóż swoje prywatne forum, gdzie to Ty będziesz ustalał zasady.

Gość

(Konto usunięte)
Jeżeli to o mój wpis chodzi, to chciałem tylko powiedzieć że dotyczył tematu wątku o COVID-19.
Dokładnie, kwestii szczepień i antyszczepionkowych konfabulacji. I to nie ja umieściłem w temacie swoją żonę jako przykład wyrzucenia z pracy na oddziale zakaźnym, z powodu braku szczepień.

@Espectro
A jak już tu jestem, to chciałbym oficjalnie zgłosić @szymon1977 jako trolla, którego jedynym zajęciem jest antagonizacja forumowiczów w prawie każdym wątku, w którym się pojawi.
7 minut temu, tomek4 napisał:

@Espectro
A jak już tu jestem, to chciałbym oficjalnie zgłosić @szymon1977 jako trolla, którego jedynym zajęciem jest antagonizacja forumowiczów w prawie każdym wątku, w którym się pojawi.

Popieram.

Znamienne, że reakcją wymienionego na wpis @tomek4 jest bezczelne śmianie się mu w twarz.

• Moderatorzy

@szymon1977 - kończymy tygodniowym odpoczynkiem od tematu.

Mam nadzieję, że więcej chętnych na "wakacje" nie ma...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.