Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, Jaro_747 napisał:

moderator uznał, że jakiś mój wpis jest nie na temat i dostałem bana na miesiąc.

Wiele Twoich wpisów jest nie na temat, a jedynie są obliczone na ilość lajków klakierów.
Na tym głównie Ci zależy i tak formułujesz swoje wpisy, by otrzymać poklask od Twoich fanów.
Dawno już zostałeś pod tym względem rozszyfrowany.

10 godzin temu, MV2 napisał:

Ok . Nowy Regulamin AS :

Pkt.1 - Moderator ma zawsze rację .

Pkt.2 - Jeśli Moderator nie ma racji - patrz Pkt.1 .

Odleciałeś zbyt daleko w kierunku minionych czasów.

• Administratorzy
13 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Oglądam sobie ten śmietnik i przypominam sobie jak moderator uznał, że jakiś mój wpis jest nie na temat i dostałem bana na miesiąc. I patrzę na wpisy na tej stronie i widzę co widzę.

To tyle.

Aha - jak ktoś chce mój wpis skomentować to niech tego nie robi, bo znów dostanę bana 😃.

taki śmietnik powraca raz na jakiś czas i kwestią jest kiedy moderatorowi przestanie się chciec to czytac a potem sprzątać.  Mam tak samo. Często łatwiej dać bana w temacie aby mieć na chwilę spokój niż wlepiac punkty itd.

13 godzin temu, szymon1977 napisał:

...ja pisze na temat to źle, a gdy wszyscy gadają o pierdołach to jest ok.

Ps.

Skoro zwracasz sie wprost do mnie to kultura osobista nie pozwala by nieodpowiedzieć.

Sam sie Pan przykleił do tematu rozmowy i nie chce odkleić. Zresztą jak zawsze.

13 godzin temu, MV2 napisał:

Ok . Nowy Regulamin AS :

Pkt.1 - Moderator ma zawsze rację .

Pkt.2 - Jeśli Moderator nie ma racji - patrz Pkt.1 .

Zbyt wiele razy by trzeba wracać do tego pktu 1. 🙂 

Moderator to także człowiek i może mieć zły humor czasami. :0 

Jakieś pytania co do TEMATU ?

Na weekend zapraszam do tematu:

https://www.audiostereo.pl/topic/156322-dyskusje-na-luzie-o-wszystkim-i-niczym-bez-audio-bez-polityka/

Ten będzie zamknięty na weekend.

Sprawy techniczne PW.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

21 minut temu, Espectro napisał:

Sprawy techniczne

Coś się zmieniło przy logowaniu i już nie wyskakują inne, męczące okienka 😉

Godzinę temu, Espectro napisał:

Sam sie Pan przykleił do tematu rozmowy i nie chce odkleić.

Nie pisz, że "się przykleiłem", bo mam takie samo prawo brać udział w dyskusji jak inni userzy. A odkleiłem się wraz z linkiem do innej dyskusji, który nie wiem po co został usunięty. Po co mnie teraz przywołujesz? Też nie wiem.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Nie pisz, że "się przykleiłem", bo mam takie samo prawo brać udział w dyskusji jak inni userzy. A odkleiłem się wraz z linkiem do innej dyskusji, który nie wiem po co został usunięty. Po co mnie teraz przywołujesz? Też nie wiem.

Ma Pan prawo. Pisząc na temat.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 godziny temu, Espectro napisał:

Ma Pan prawo. Pisząc na temat.

Mam takie samo prawo jak wszyscy, pisać na ten sam temat co wszyscy. A skoro sam zwracasz się w formie sugerującej udzielenie odpowiedzi, to nie marudź, że odpowiedź się pojawia nawet, jesli nie do końca na temat. Dziesięciu pisze, ale zwracacie uwagę dopiero mi - skąd ten zwyczaj?

Edytowane przez szymon1977

Chciałem dopisać odpowiedź w temacie "Cover kontra oryginał", gdzie są głównie wklejki z YT i strona w tym temacie odświeża mi się i przeładowuje z ogromnym opóźnieniem.

(Chyba to przez te wklejki z YT - chyba to one nie nadążają za pomysłem ode mnie i treścią, co ją chciałem zapisać).

(Może to nieznośna Opera u mnie w telefonie).

Jakoś do tej pory [w tym temacie] opóźnień załadowania strony nie miałem.

Edytowane przez xetras
Wycięcie nadinterpretacji

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

46 minut temu, xetras napisał:

Chciałem dopisać odpowiedź w temacie "Cover kontra oryginał", gdzie są głównie wklejki z YT i strona w tym temacie odświeża mi się i przeładowuje z ogromnym opóźnieniem.

Od jakiegoś czasu wszystkie wątki z YT sie zatykają.

1 godzinę temu, sparton napisał:

Dlaczego te wszystkie chamskie i wulgarne wpisy ciągle wiszą w wątku Polityka ? 

Nie zaglądaj tam... 

Ew. zgłoś, jeśli masz taką potrzebę... 

Pytanie do moderacji. Czy uzytkownik serwujacy tak chamskie posty nie powinien byc banowany od reki?

Cytuje pana asterixa:

"Pedofil został zatrzymany,osądzony i dostał wyrok, siedzi w więzieniu. Sprawa została zamknięta rok temu. 
A ty, kreaturo szczujni, wyciągnąłeś to tylko poto żeby dowalić matce.
Masz krew na rękach, tak jak twoi zleceniodawcy.
Zabiliście dzieciaka
Zabiliście Pawła Adamowicza

Jesteś zwykłym łajdakiem.

No blagam, sa pewne granice. Prosze moderacje o ustosunkowanie sie.

Dziekuje.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Tak. Są pewne granice symetryzmu. Jeżeli ktoś nie potrafi odróżnić dobra od zła, jeśli w przypadku prawdy i kłamstwa jego zdaniem obie strony mają rację - trudno się dziwić, że prowokuje to takie, a nie inne reakcje. 

Przecież to pisowcy wyznaczyli takie standardy. Bez żadnych granic.  Więc bez obłudy. Poza tym asterix cytuje czyjąś wypowiedź. Znamienne, że jest odbierana ksobnie. 

Pytanie jest do moderacji, prosze nie zasmiecac. Nie jest istotne do kogo to serwuje, wazne ze serwuje taki, a nie inny wpis. Zostawiajac tego typu wpsiy dopuszczacie do zdziczenia.

W watku polityka nie mozna juz wyrazic swojej opinii, nawet watpliwosci. Od razu pewna grupa uzytkownikow bezpardonowo atakuje kazdego kto ma wg nich niepoprawne przekonania. Chamstwo narasta.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Tak. Są pewne granice symetryzmu. Jeżeli ktoś nie potrafi odróżnić dobra od zła, jeśli w przypadku prawdy i kłamstwa jego zdaniem obie strony mają rację - trudno się dziwić, że prowokuje to takie, a nie inne reakcje. 

To nic innego jak usprawiedliwianie wulgarności umysłowej.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Pytanie do moderacji: 

czy użytkownik "bubusia" ma szansę na otrzymanie permanentnego bana na to forum za wczorajsze wpisy, zamieszczone po samobójczej śmierci dziecka?

• Moderatorzy
14 minut temu, bubusia napisał:

Pytanie do moderacji. Czy uzytkownik serwujacy tak chamskie posty nie powinien byc banowany od reki?

Cytuje pana asterixa:

"Pedofil został zatrzymany,osądzony i dostał wyrok, siedzi w więzieniu. Sprawa została zamknięta rok temu. 
A ty, kreaturo szczujni, wyciągnąłeś to tylko poto żeby dowalić matce.
Masz krew na rękach, tak jak twoi zleceniodawcy.
Zabiliście dzieciaka
Zabiliście Pawła Adamowicza

Jesteś zwykłym łajdakiem.

No blagam, sa pewne granice. Prosze moderacje o ustosunkowanie sie.

Dziekuje.

Ten wpis jest kierowany do innego usera, czy to jest tekst obcy cytowany przez Asterixa?

Prosze bardzo. Chca juz banowac za odmienne zdanie.

2 minuty temu, Marcinus napisał:

Ten wpis jest kierowany do innego usera, czy to jest tekst obcy cytowany przez Asterixa?

Oczywiscie, ze do usera( nie jest istotne czy wczesniej ktos uzywal podobnych slow). Zreszta spotkal sie z wielka aprobata. Tak jak mowie. Zdziczenie pelne.

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, Marcinus napisał:

To jest tekst CYTOWANY. I nawet wiem, skąd ten cytat pochodzi.

A "zdziczenie", toś wczoraj pokazał ty, bubusia. Aż nadto dobitnie.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Moderatorzy
2 minuty temu, kurtisblow napisał:

Pytanie do moderacji: 

czy użytkownik "bubusia" ma szansę na otrzymanie permanentnego bana na to forum za wczorajsze wpisy, zamieszczone po samobójczej śmierci dziecka?

Panowie, spokojnie. Muszę się przebić przez ten gąszcz wpisów.

No juz widze koledzy zaczynaja bronic.

• Moderatorzy
1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To jest tekst CYTOWANY.

A "zdziczenie", toś wczoraj pokazał ty, bubusia. Aż nadto dobitnie.

Cytat z forum, czy jakiejś prasowej publikacji?

1 minutę temu, Marcinus napisał:

Cytat z forum, czy jakiejś prasowej publikacji?

Marcinus, to nie ma znaczenia, jest adresowany do mnie, przeczytaj ile razy mnie zwymyslali. Nie zglaszalem, bo srednio mi zalezy. Ale zeby kolejny dzien, to chyba juz za duzo.

Edytowane przez bubusia

Masz przyklad powyzej. Wszystko za malo. Najchetniej zaczeliby wyrzynac. I zawsze ci sami. Tak jak pisze. Zdziczenie.

Tutaj masz podsumowanie mojego zdania w sprawie:

I tak juz na koniec. Mozna przyznac, dziecko moglo miec ciezko, dane ujawnione mogly przyczynic sie do szykanow. Ale czy wy cos o nich slyszeliscie, widzieliscie, pisal ktos o tym, mowil? I dlaczego zaden nie bierze pod uwage mozliwosci traumy po spotkaniu z rzekomym przyjacielem pedofilem? Mamy nie bede ruszal, bo nie czas.

Wywolalo to u nich wscieklosc. Post asterixa jest nastepstwem. Oczywiscie chca wiecej. I zawsze ci sami.

Edytowane przez bubusia

Pan Terlikowski na podobne zdanie o wyczynach pisowców w związku z samobójstwem zaszczutego dziecka. Ban dla pana Terliowskiego"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gdzie tu masz podobne zdanie papa?

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.