Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, Marcinus napisał:

Ten wpis jest kierowany do innego usera, czy to jest tekst obcy cytowany przez Asterixa?

A czemu moje wpisy z polityki poznikały? Coś nie tak z nimi było?

Jesteś u admina jutro.

• Moderatorzy
2 minuty temu, bubusia napisał:

Nie ma sensu zaogniac sprawe. W sumie nikt tam nie jest swiety.

Tutaj w pełni się zgadzam.

Prośba do wszystkich, aby nie robić tutaj g. burzy, bo przyjdzie Pan🤠 i może już nie być tak miło i przyjemnie.

8 minut temu, Marcinus napisał:

Prośba do wszystkich, aby nie robić tutaj g. burzy, bo przyjdzie Pan🤠 i może już nie być tak miło i przyjemnie.

Z całym szacunkiem Marcinusie, to nie jest g. burza. To jest ostry spór o imponderabilia. Nie bagatelizowałbym tej kwestii. To jedna z miar cywilizacji.

Imponderabilia? Oskarzanie o krew na rekach, o zabijanie innych, wlasciwie o zbrodnie, to sa dla ciebie imponderabilia. Chyba nie wiesz co to sa imponderabilia. Ale zawsze mozesz pocieszyc sie bezmyslnym lajkiem od BNa.

Masz tutaj bezpardonowa walke polityczna, najpierw jedni, teraz drudzy. A nie imponderabilia.

Koniec tematu.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Jesteś u admina jutro.

Marcinusa do woodza zgłosisz? 

A może do komendanta KGP? 

10 minut temu, endriuw napisał:

Marcinusa do woodza zgłosisz? 

A może do komendanta KGP? 

W przedszkolu mówiło się jesteś u pani a tu jest podobnie tyle że zamiast pani jest admin.

Są też tzw. tyrani szkolni którzy grzeją słabsze dzieci.

🙂

47 minut temu, caleb66 napisał:

W przedszkolu mówiło się jesteś u pani a tu jest podobnie tyle że zamiast pani jest admin.

Są też tzw. tyrani szkolni którzy grzeją słabsze dzieci.

🙂

Jesteś tyranem, czy tym słabszym? 

W dniu 2.03.2023 o 08:05, sparton napisał:

Tia 🙂 spec od zakończania kont 🙂

Do spółki z Paltonem czy jak on się tam nazywał .

a jakie było twoje konto ?

W dniu 1.03.2023 o 22:24, caleb66 napisał:

Miało być coś mądrego a wyszło jak zwykle.

tobie zawsze wychodzi tak samo czyli jak zwykle

4 godziny temu, caleb66 napisał:

Jesteś u admina jutro.

najwytrawniejsze trolle tego forum często o ile pamietam dzwoniły do zarzadu

moze to jest odpowiednia droga dla ciebie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

5 minut temu, cir napisał:

a jakie było twoje konto ?

tobie zawsze wychodzi tak samo czyli jak zwykle

najwytrawniejsze trolle tego forum często o ile pamietam dzwoniły do zarzadu

moze to jest odpowiednia droga dla ciebie

Myślałeś myślałeś i wymyśliłeś!! Gratulacje.

8 minut temu, caleb66 napisał:

Myślałeś myślałeś i wymyśliłeś!! Gratulacje.

tak w przeciwienstwie do ciebie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Bardzo przepraszam , ale taka twórczość wywołuje we mnie reakcję , która zapewne nie zmieści się w ramach Regulaminu AS i tylko wzbogaci moją "kartotekę kryminalną" .   Proszę się delektować :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

5 godzin temu, Marcinus napisał:

Ten wpis jest kierowany do innego usera, czy to jest tekst obcy cytowany przez Asterixa?

Te prywatnie kierowane pozostają publiczne i tracą prywatność, jeśli pozostają i wiszą na Forum.

Dbanie o wygląd to konieczność - to Wy, panowie modzi i admini ogarniacie go (publiczny wygląd Forum). To Wasza rola.

5 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To jest tekst CYTOWANY

Dobór cytowań to odpowiedzialność pośrednika wrzuty, docelowa decyzja to władza moda lub admina.

No i publiki (obecnej ewentualnie po zajściu).

13 minut temu, MV2 napisał:

Proszę się delektować :

Odrzucam prośbę, bez odbioru.

PS.

Po prostu ułóż formułę (konkret) do moda lub admina, a nie wklejaj element bez konkretnego życzenia.

Bez odbioru

.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Znowu mu gorzej, temu xetrasu...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
27 minut temu, MV2 napisał:

taka twórczość

Jest. W wątku Polityka. Zgłoszone. I proszę aby wszyscy zgłaszali.

54 minuty temu, MV2 napisał:

Bardzo przepraszam , ale taka twórczość wywołuje we mnie reakcję , która zapewne nie zmieści się w ramach Regulaminu AS i tylko wzbogaci moją "kartotekę kryminalną" .   Proszę się delektować :

Ukryta Zawartość

Zbydlęcenie totalne, nawet śliny szkoda.

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Zgłosiłeś?

Od 10.10.2021 nie używam tej funkcji . Powody są zbyt zawiłe , aby nimi zanudzać Szanowne Forum .

• Administratorzy
W dniu 3.03.2023 o 16:35, xetras napisał:

Chciałem dopisać odpowiedź w temacie "Cover kontra oryginał", gdzie są głównie wklejki z YT i strona w tym temacie odświeża mi się i przeładowuje z ogromnym opóźnieniem.

(Chyba to przez te wklejki z YT - chyba to one nie nadążają za pomysłem ode mnie i treścią, co ją chciałem zapisać).

(Może to nieznośna Opera u mnie w telefonie).

Jakoś do tej pory [w tym temacie] opóźnień załadowania strony nie miałem.

yt niestety. Dziwne jest to że skryp często czyta na załadowanie się innych skryptów aby zacząć działania.

Wyłączenie embedowanai yt trochę popsuje styl tematu.

20 godzin temu, bubusia napisał:

Pytanie do moderacji. Czy uzytkownik serwujacy tak chamskie posty nie powinien byc banowany od reki?

Cytuje pana asterixa:

"Pedofil został zatrzymany,osądzony i dostał wyrok, siedzi w więzieniu. Sprawa została zamknięta rok temu. 
A ty, kreaturo szczujni, wyciągnąłeś to tylko poto żeby dowalić matce.
Masz krew na rękach, tak jak twoi zleceniodawcy.
Zabiliście dzieciaka
Zabiliście Pawła Adamowicza

Jesteś zwykłym łajdakiem.

No blagam, sa pewne granice. Prosze moderacje o ustosunkowanie sie.

Dziekuje.

takich teorii to cała masa ale raczej ban z automatu się nie nalezy. Chyba że w temacie. 🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

yt niestety. Dziwne jest to że skryp często czyta na załadowanie się innych skryptów aby zacząć działania.

Wyłączenie embedowanai yt trochę popsuje styl tematu.

|

🙂 

Pozostawienie status quo jest lepsze.

Widok miniatur filmików YT i obrazków jest korzystniejszy niż widok wklejonych linków.

Ogólnie to poprawia audiowizualność, a to że wątek się czasami tnie to już taka jego uroda.

Dziękuję!

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

1 godzinę temu, sparton napisał:

Ale co tu zgłaszać ?

Właśnie Panie sparton . Święta racja . Taki piękny post i fajna fotka . Dlatego zaprezentowałem tu , ab zachować to DZIEŁO i się nim delektować . Miłego dnia ...... Za uratowanie tego DZIEŁA proszę lajka wklepać !!

Edytowane przez MV2

• Administratorzy
2 godziny temu, xetras napisał:

Pozostawienie status quo jest lepsze.

Widok miniatur filmików YT i obrazków jest korzystniejszy niż widok wklejonych linków.

Ogólnie to poprawia audiowizualność, a to że wątek się czasami tnie to już taka jego uroda.

Dziękuję!

generalnei to kwestia urządzenia a nei samego forum bo forum wyrzuca tak naprawdę formę tekstową tylko i nie musi obliczać niewiadomo czego dla filmików YT 

6 godzin temu, xetras napisał:

Mam wrażenie, że teraz na Forum ładują się filmiki, a mogłyby screenschoty z filmików. Nie wiem, czy w przypadku YT tak się da.

6 godzin temu, xetras napisał:

Na kompie jest spoko - na zwykłej komórce nie da się takich watków przeglądać: od kliknięcia na "w mojej duszy gra" (czy jakoś tak) 40s do pojawienia się pierwszego filmiku, całość ponad minutę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 5.03.2023 o 18:07, MV2 napisał:

Ukryta Zawartość

Pytanie brzmi: dlaczego ten ... w ogóle jest tolerowany na forum, nie jest tu permanentnie zbanowany, a jego nienawistne posty regularnie pojawiają się na bocznicy? Jak długo będziecie go chronić?

--edited by Esp--

Ukryta Zawartość

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Mogę zrozumieć że Administracja daje punkty za to że wydaje jej się że nie mam prawa pisać o czym mam większe pojęcie niż inni, większość piszących w temacie, ale czy nie jest przegięciem ostrzeżenie za pisanie małą literą gdy się zwracam do adwersarza który nie dał mi powodu bym go szacunkiem darzył a wręcz przeciwnie.

A to nawoływanie do samokrytyki i "rachunku sumienia" to tylko w ramach żartu można traktować gdy pisze to ktoś kto nie rozumie realiów tamtego tematu i oszczerczej działalności swoich pupili.

Zaczyna to czasy vlado (celowo piszę z małej) przypominać.

Edycja:

A to ciągłe pisanie O MNIE zamiast na temat to nie jest trolling???
Skasowano mój wpis gdzie się do zarzutów stawianych Wojtyle merytorycznie odniosłem.....okazuje się że to jest trolling.
To tam tylko można pluć na Kk?

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
11 minut temu, Maju napisał:

Mogę zrozumieć że Administracja daje punkty za to że wydaje jej się że nie mam prawa pisać o czym mam większe pojęcie niż inni,

Pan nie przedstawia dowodów często i pisze obraźliwym językiem do uczestników tematu.

Ponownie nie podaje Pan dowodów na swe słowa tylko pisze że każdy nie ma racji a jedną rację ma Pan sam.

To jest smutne.

Screenshot_316.png

Screenshot_315.png

image.png

5 minut temu, Espectro napisał:

Pan nie przedstawia dowodów często i pisze obraźliwym językiem do uczestników tematu.

Dobre kasuje się tu wpis gdzie napisałem wyraźnie (podałem link) jakie są dowody a kasuje sie go z tego powodu, że poparłem wpis poprzednika @Gabaryton takim tekstem:

"Wysnuwanie wniosków które mają się nijak albo słabo korelują z rzeczywistością to ich specjalność....widzą znacznie więcej niż im sugerują ich media a już najwięcej w naszych wpisach.

Najczęściej widzą to czego w tych wpisach nie ma, czego nie piszemy....  😉

No i są sobie wyobrazić wszystko co najgorsze o Kk, w druga stronę ich wyobraźnia nie działa."

Mogę podać tysiące dowodów na prawdziwość tych słów.....tyle tylko że nikt tego tu nie chce zauważyć że nie bronię ani pedofilów, ani ich obrońców a jedyne co robię to podaję fakty.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
16 minut temu, Maju napisał:

Dobre kasuje się tu wpis gdzie napisałem wyraźnie (podałem link) jakie są dowody a kasuje sie go z tego powodu, że poparłem wpis poprzednika @Gabaryton takim tekstem:

zmowa Administracji oraz Moderacji. 

19 minut temu, Maju napisał:

Mogę podać tysiące dowodów na prawdziwość tych słów.....tyle tylko że nikt tego tu nie chce zauważyć że nie bronię ani pedofilów, ani ich obrońców a jedyne co robię to podaję fakty.

Mógł to Pan zrobić w tym wpisie. 

to nie jest wcale dowcipne....

15 minut temu, Espectro napisał:

nie podaje Pan dowodów na swe słowa tylko pisze że każdy nie ma racji a jedną rację ma Pan sam.

To jest smutne.

Smutny jest fakt że podawane są cytaty (rzekomo obciążające mnie) wyrwane z kontekstu dyskusji odnoszące się do wpisu poprzednika który podaje DOWODY na ich pisanie nieprawdy o tym co insynuowali że napisał!!

Bardzo smutne jest to że po skasowaniu mojego wpisu pozostały wpisy nijak się do sprawy nie odnoszące, nie mówiące o ŻADNYCH dowodach a zajmujące się TYLKO i WYŁĄCZNIE moją osoba a nie tematem.....i to już pod trolling nie podpada

• Administratorzy
29 minut temu, Espectro napisał:

Ponownie nie podaje Pan dowodów na swe słowa tylko pisze że każdy nie ma racji a jedną rację ma Pan sam.

proszę cytować całą moja wypowiedz a nei skrawki bo nie bawimy się słówkami.

5 minut temu, Maju napisał:

Smutny jest fakt że podawane są cytaty (rzekomo obciążające mnie) wyrwane z kontekstu dyskusji odnoszące się do wpisu poprzednika który podaje DOWODY na ich pisanie nieprawdy o tym co insynuowali że napisał!!

Wyrwana są z kontekstu bo są obraźliwe i nie tłumaczą takiego zachowania jak Pańskie. Nie usprawiedliwiają go w żaden sposób. 

Poniżając i umniejszając komuś pisząc odpowiedz obraza Pan tym samym rozmówcę. 

6 minut temu, Maju napisał:

Bardzo smutne jest to że po skasowaniu mojego wpisu pozostały wpisy nijak się do sprawy nie odnoszące, nie mówiące o ŻADNYCH dowodach a zajmujące się TYLKO i WYŁĄCZNIE moją osoba a nie tematem.....i to już pod trolling nie podpada

Proszę nie być aroganckim i nie PISAĆ W TEN SPOSÓB bo w necie pisanei dużymi literami to jakby krzyczenie do siebie. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.