Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, przemak napisał:

Edytowane 6 godzin temu przez przemak

Ten dopisek, czy przyczyna edycji, jak np. u zyzola?

W dniu 25.04.2022 o 11:24, Zyzol napisał:

Edytowane Poniedziałek o 11:32 przez Zyzol
Usunąłem powtarzający się wyraz "dyskusji" oraz " W końcu".

Edytowane przez jezz
  • Administratorzy
9 godzin temu, przemak napisał:

Taka sytuacja: piszę posta, zatwierdzam, widzę literówkę, edytuję, zatwierdzam, jest ok i dopisek "edytowane cośtam". I dobrze, IMO taki dopisek powinien być. Piszę zaraz kolejnego posta, wiedząc, że się połączą - i łączą się, ale dopisek o edycji znika. Tak ma być? Zaraz tu sprawdzę.

Edytuję post. 

Dopisek jest, więc piszę kolejny... 

Dopisek znika 😉

Z tym to zawsze jest problem, a i ujarzmienie jest niewykonalne. System stara się dopisywać do poprzedniej zawartości choć nie zawsze to wychodzi z zamierzonym celem. Zasada generalnie jest prosta choć widywałem sporo odstępstw od tego. 

9 godzin temu, przemak napisał:

że się połączą - i łączą się, ale dopisek o edycji znika.

Jak się edytuje wpis to tak a jak się łączy stary (zatwierdzony wyedytowany) z nowym wpisem to traktuje to jako czysty nowy wpis. Przykład ? z tematu ?  Sprawdzę czy historię zmian ma moderacja. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

Jak się edytuje wpis to tak a jak się łączy stary (zatwierdzony wyedytowany) z nowym wpisem to traktuje to jako czysty nowy wpis. Przykład ? z tematu ?  Sprawdzę czy historię zmian ma moderacja. 

W sumie to jest logiczne. Wpis powinien mieć dopisek "edytowano" tylko wtedy, jak jest edytowany jak nie ostatni wpis. Jeżeli jest edytowany jako ostatni albo połączony z kolejnym (wtedy jasne, że jest ostatni) i wtedy dopisek nie jest konieczny. Tak więc bardziej chodzi mi o niepotrzebny dopisek "edytowano" w sytuacji gdy jest to ostatni wpis. 

nagrywamy.com

Gość Mihoteo

(Konto usunięte)

Tymczasowo wyłączyliśmy możliwość rejestracji i logowania za pomocą facebook'a.

Pracujemy nad jego rozwiązaniem. Funkcja powróci gdy będzie to możliwe.

Czas utrudnień to ok 1 dzień.

Przepraszamy za kłopot.

1394452629_logo-audiostereo.png.f1c4e7e6

• Administratorzy
5 godzin temu, Espectro napisał:

Z tym to zawsze jest problem, a i ujarzmienie jest niewykonalne. System stara się dopisywać do poprzedniej zawartości choć nie zawsze to wychodzi z zamierzonym celem. Zasada generalnie jest prosta choć widywałem sporo odstępstw od tego. 

Jest ustawiony czas. Można skrócić nieco.

2 godziny temu, Mihoteo napisał:

Tymczasowo wyłączyliśmy możliwość rejestracji i logowania za pomocą facebook'a.

Już działa 🙂

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość

(Konto usunięte)
Taka sytuacja: piszę posta, zatwierdzam, widzę literówkę, edytuję, zatwierdzam, jest ok i dopisek "edytowane cośtam". I dobrze, IMO taki dopisek powinien być. Piszę zaraz kolejnego posta, wiedząc, że się połączą - i łączą się, ale dopisek o edycji znika. Tak ma być? Zaraz tu sprawdzę.
Edytuję post. 
Dopisek jest, więc piszę kolejny... 
Dopisek znika
Problemem jest łączenie wpisów.

No i bez łączenia wpisów można by spokojnie wydłużyć czas edycji, który zapewne dlatego został skrócony do absurdalnych wielkości.

@Espectro- jakiś błąd w Waszym systemie - wczoraj, albo przedwczoraj wygasł 1 punkt przyznany mi za "wypowiedzi prowokacyjne": Proszę nie prowokować do pyskówek. Punkt wygasł, a ilość punktów ogółem pozostała taka sama.

• Administratorzy
19 minut temu, soundchaser napisał:

@Espectro- jakiś błąd w Waszym systemie - wczoraj, albo przedwczoraj wygasł 1 punkt przyznany mi za "wypowiedzi prowokacyjne": Proszę nie prowokować do pyskówek. Punkt wygasł, a ilość punktów ogółem pozostała taka sama.

Nadal widzę u Pana 4 pkty.

16 godzin temu, slawek.xm napisał:

w momencie dodania obrazka dodają się natychmiast dwa

kiedyś był podobny problem

może da się to naprawić

Dawny znany błąd. Zgłosimy autorom.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Gość

(Konto usunięte)
4 godziny temu, soundchaser napisał:

Skorygowane. Dziękuję.

wygasłe punkty są usuwane na drugi dzien

musisz wykazać tyle samo cierpliwości co powściągliwości 🙂

Czy autor tego wpisu dostał, chociaż upomnienie za wypisywanie kłamstw o mojej osobie i porównanie mojego postępowania do osób jawnie popierających mordy na ukraińskich cywilach?

Czy autor jest jakąś świętą krową na tym forum, która może bezkarnie napisać kłamstwo i potem śmiać się innym w żywe oczy?

Nie proszę o przeprosiny i sprostowanie autora poniższego wpisu, bo od chama nie wymagam zbyt wiele. 

Proszę tylko o mała refleksję czy naprawdę, wypada tolerować wszystko co sprytnie wymyka się regulaminowi lub jest na tego granicy, a co jest zwykłym  trollowaniem i szukaniem "zadymy" by podnieś swoje ego.

Czasem nie trzeba wiele by prześledzić historię wpisów by stwierdzić jaki jest cel użytkownika forum. 

Wojna na Ukrainie | Na żywo z Ukrainy

"Nie wiem jaki Ty masz wzorzecz jeśli wziąć pod uwagę to, co pod wpływem medialnego bełkotu wypisywałeś nt życia niezaszczepionych w wątku covidowym. Pomysł aby zrobić dwa osobne oddziały covidowe: jeden dla zaszczepionych, których się leczy, drugi dla niezaszczepionych, którym pomaga się (cytuję) "zdychać" to ten sam poziom odczłowieczenia, co cytowana przez Ciebie osoba. Oczywiście jej nie bronię, ale że Ty ją gdzieś poniżej siebie klasyfikujesz? Bez przesady, to jest po prostu niesmaczne."

Pytanko do moderacji.

Czy mądrale moderatorzy nie powinni być znani z nazwiska ?

Czyniąc funkcję społeczna nie powinni byc niejawni.

Dostałem ostrzeżenie za całkiem niewinny tekst . Kiedy zaprotestowałem dostalem 3 punkciki za atak personalny .

A co do cholery z atakiem na mnie?

Kto - akurat- tego mojego moderatora przywróci do pionu ?

Pomijam to że cykor nawet się nie podpisal ..

Pewnie duży chłop a cykorem śmierdzi..

No i proszę jaki odważny w wątku kościelnym mam bana do 16-06

Cykorze moderatorze?

Pokarz twarz i mazwisko .

Kapka wladzy i we lbnie sie przewraca?

Edytowane przez dulon184

Ja dostałem punkt za taki wpis:

"Ty sz...k biedny facet jesteś. Intelektualnie."

Usera wykropkowałem bo donosi czynem ciągłym, ale nie o to chodzi.

Pytanie jest takie - czy za coś  takiego rzeczywiście należy się punkt karny? Mnie do głowy nie przyszłoby z czymś takim lecieć do moderacji bo w zasadzie każdy wpis pisowca musiałbym oprotestować.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, dulon184 napisał:

Pytanko do moderacji.

Czy mądrale moderatorzy nie powinni być znani z nazwiska ?

Czyniąc funkcję społeczna nie powinni byc niejawni.

Dostałem ostrzeżenie za całkiem niewinny tekst . Kiedy zaprotestowałem dostalem 3 punkciki za atak personalny .

A co do cholery z atakiem na mnie?

Kto - akurat- tego mojego moderatora przywróci do pionu ?

Pomijam to że cykor nawet się nie podpisal ..

Pewnie duży chłop a cykorem śmierdzi.

Jakiś prawnik powinien się wypowiedzieć czy kapturowe sądy są w ogóle dozwolone w polskim systemie legislacyjnym. Z tego co wiem każda decyzja administracyjna musi być podpisana nazwiskiem osoby podejmującej. Policjant nakładający mandat za nieprawidłową jazdę samochodem ma obowiązek przedstawić się wymieniając swoje dane personalne i nazwę jednostki policji, jaką reprezentuje. Urzędnik w gminie wydając decyzję - podpisuje się pod nią. Sędzia ferujący wyrok także się pod nim podpisuje. 

Anonimowe decyzje nakładające kary sprzyjają nadużywaniu tychże kar i stwarzają poczucie bezkarności podejmujących wg zasady "dajcie mi władzę - ja was usadzę".

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Usera wykropkowałem bo donosi czynem ciągłym

Wiadomo o kogo chodzi. 

Niestety na Forum zaczyna być wprowadzany zamordyzm. Oczywiście pod obłudnym pretekstem "dbałości o kulturę dyskusji".

22 minuty temu, Bobcat napisał:

Wiadomo o kogo chodzi. 

Niestety na Forum zaczyna być wprowadzany zamordyzm. Oczywiście pod obłudnym pretekstem "dbałości o kulturę dyskusji".

No dobrze, ale czy mój wpis był niekulturalny? Uważam że w obliczu bredni rzeczonego usera był bardzo powściągliwy i kulturalny.

Jestem Europejczykiem.

26 minut temu, Bobcat napisał:

Elon Musk może  by wykupił Audiostereo,  zapanuje wreszcie wolność  

10 minut temu, Jaro_747 napisał:

No dobrze, ale czy mój wpis był niekulturalny? Uważam że w obliczu bredni rzeczonego usera był bardzo powściągliwy i kulturalny.

Nie. Po prostu niektórym władza uderzyła do głowy.

@Przemysław_51508 - podpisuję się pod tym cytatem oburącz. Dobrze pamiętam co pisałeś w wątku covidowym i jak w każdym poście w chamski i bezkompromisowy sposób dzieliłeś ludzi na tych dobrych (zaszczepionych) i tych złych (niezaszczepionych), których trzeba tępić i izolować.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Jakiś prawnik powinien się wypowiedzieć czy kapturowe sądy są w ogóle dozwolone w polskim systemie legislacyjnym. Z tego co wiem każda decyzja administracyjna musi być podpisana nazwiskiem osoby podejmującej. Policjant nakładający mandat za nieprawidłową jazdę samochodem ma obowiązek przedstawić się wymieniając swoje dane personalne i nazwę jednostki policji, jaką reprezentuje. Urzędnik w gminie wydając decyzję - podpisuje się pod nią. Sędzia ferujący wyrok także się pod nim podpisuje. 

Anonimowe decyzje nakładające kary sprzyjają nadużywaniu tychże kar i stwarzają poczucie bezkarności podejmujących wg zasady "dajcie mi władzę - ja was usadzę".

Chłopie - zejdź na ziemię. Wyjdź z tego wirtualnego świata, w którym się zagubiłeś.
To tylko internetowe forum dyskusyjne, w którym uczestniczysz i nie należysz bynajmniej do aniołków. 😆

9 minut temu, soundchaser napisał:

To tylko internetowe forum dyskusyjne, w którym uczestniczysz i nie należysz bynajmniej do aniołków. 

Potwierdzam. Nie należę. I dostaję za to kary regulaminowe. Na podstawie obowiązującego w Polsce prawa mam prawo wiedzieć kto mi je przydzielił.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Jakiś prawnik powinien się wypowiedzieć czy kapturowe sądy są w ogóle dozwolone w polskim systemie legislacyjnym. Z tego co wiem każda decyzja administracyjna musi być podpisana nazwiskiem osoby podejmującej.

Może zarządzający znają interpretację a tylko my nie.

Podpisuję się pod tym, że jeśli ktoś decyduje co wolno mi pisać to powinien być podpisany z imienia i nazwiska pod swoją decyzją. Nie ma tak, że "ale jak to, bo 'społecznie' i że ktoś się zgodził a ty nie", itd. To się nie zgadzaj i wypisz z moderowania. Po prostu. Chcesz decydować, to się podpisz. "Wtedy wszyscy moderatorzy odejdą!" A to jest problem właściciela forum co z tym zrobi. Chcesz decydować to się podpisuj z imienia i nazwiska. 

20 minut temu, soundchaser napisał:

@Przemysław_51508 - podpisuję się pod tym cytatem oburącz. Dobrze pamiętam co pisałeś w wątku covidowym i jak w każdym poście w chamski i bezkompromisowy sposób dzieliłeś ludzi na tych dobrych (zaszczepionych) i tych złych (niezaszczepionych), których trzeba tępić i izolować 

A trzeba tu przypomnieć tym co mają  pamięć  dobrą  ale  krótką,  była taka dziwna choroba  i złoty  środek na nią,  od przyjęcia  którego uzależniali czy jesteśmy ludźmi i obywatelami czy nie

13 minut temu, Mickey6 napisał:

Podpisuję się pod tym

Oczywiście jedyną reakcją niektórych na słuszne wnioski jest szydercze wyśmiewanie. Jedyna rzecz, na jaką ich stać. Żałosne człowieczki.

23 minuty temu, Bobcat napisał:

słuszne wnioski

Zapewne "jedynie słuszne".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

20 minut temu, Bobcat napisał:

Oczywiście jedyną reakcją niektórych na słuszne wnioski jest szydercze wyśmiewanie. Jedyna rzecz, na jaką ich stać. Żałosne człowieczki.

A Ty nadal zindoktrynowany? To się odindoktrynuj, bo już najwyższy czas.
Wszyscy wiedzą, że 2 lata plandemii to była ściema, cyrk i tresowanie ludzi, tylko jedni to wiedzieli od początku, drudzy zrozumieli w trakcie, a pozostali albo nie zrozumieli wcale, albo udawali, że nie rozumieją.
Obecne popieranie tamtejszej narracji jest już wybitnie śmieszne i świadczy o zupełnym oderwaniu od rzeczywistości interlokutora.

Wiem, że to nie wątek covidowy, ale w tym wątku poruszane są problemy ze wszystkich innych wątków oraz techniczne usterki.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

@Przemysław_51508 - podpisuję się pod tym cytatem oburącz. Dobrze pamiętam co pisałeś w wątku covidowym i jak w każdym poście w chamski i bezkompromisowy sposób dzieliłeś ludzi na tych dobrych (zaszczepionych) i tych złych (niezaszczepionych), których trzeba tępić i izolować.

Oczywiście że tak.

Podobnych epitetów i geniuszy co je popełniali było więcej, były też gorsze ukryte przez moderację i słusznie, bo czasami poziom chamstwa był niesmaczny.

W dniu 8.12.2021 o 09:38, Przemysław_51508 napisał:

Antyszczepy same zapracowały na te ograniczenia w cywilizowanej części Europy. Niestety u nas włos im z głowy nie spadnie, więc nie masz się co martwić jeśli chodzi o dyskomfort spowodowany ograniczeniami.

W dniu 17.09.2021 o 13:49, Przemysław_51508 napisał:

Nie chcesz się szczepić to mieszkaj w szałasie na odludziu. 

W dniu 28.10.2021 o 13:22, Przemysław_51508 napisał:

I tak dla pocieszenia antyszczepów też będzie się leczyć, ale nie mogą oni liczyć na ciepłe przyjęcie. Wszyscy, z którymi rozmawiam mają szczerze dość idiotów duszących się z powodu wirusa, którego nie ma. Nie ma jeszcze selekcji ale jeśli zajdzie taka konieczność...

W dniu 7.11.2021 o 15:17, Przemysław_51508 napisał:

Co nie zmienia faktu, że nieszczepiony idiota jest bardziej potencjalnie niebezpieczny niż szczepiony, gdy obaj zachowują się podobnie. A że idiotów jest statystycznie sporo to niestety, trzeba ich wszystkich szczepić, tak jak się szczepi psy przeciw wściekliźnie.

Edytowane przez malikali
26 minut temu, soundchaser napisał:

A Ty nadal zindoktrynowany? To się odindoktrynuj, bo już najwyższy czas.
Wszyscy wiedzą, że 2 lata plandemii to była ściema, cyrk i tresowanie ludzi, tylko jedni to wiedzieli od początku, drudzy zrozumieli w trakcie, a pozostali albo nie zrozumieli wcale, albo udawali, że nie rozumieją.
Obecne popieranie tamtejszej narracji jest już wybitnie śmieszne i świadczy o zupełnym oderwaniu od rzeczywistości interlokutora.

Wiem, że to nie wątek covidowy, ale w tym wątku poruszane są problemy ze wszystkich innych wątków oraz techniczne usterki.

Tak z ciekawości.

Czy Ciebie moderacja nie powinna na długo odseparować?

Ciągle wcinasz te swoje spiskowe teorie..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.