Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, slawek.xm napisał:

rzeczywiście powinieneś odpocząć ... poza sezonem są zniżki 🙂

Ale jak tu odpoczywać skoro czas zacząć sezon ogórkowy 🙂

32 minuty temu, Bobcat napisał:

Umieszczenie jako założyciela tak konfrontacyjnej, aroganckiej i jednocześnie tak nieskrywającej swej pogardy i nienawiści dla inaczej myślących osoby jaką jest @Jacchusia

A to juz jest atak personalny i jako taki zgłosiłem. 

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

47 minut temu, Jacchusia napisał:

To wtedy Administracja poczyta sobie Twoje wpisy , wklejki i.t.p. na temat ŚJ. Proponuję Administracji zaopatrzyć się w beczkę kawy , 150 paczek popcornu i jakiś medykament na hemoroidy , bo to "chwilkę" zajmie . Miłego dnia .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Gość

(Konto usunięte)
53 minuty temu, Jacchusia napisał:

podwójny bo  również na administrację forum jakoby stosowała prowokację i cenzurę

1 godzinę temu, Bobcat napisał:

Założycielem pierwszego wątku Kościoły i Religie był @meloman 62. Wątek rozrósł się do takich rozmiarów, że (jak napisał Administrator) trzeba było go rozdzielić, stare wpisy pozostawiając, a dla nowych otworzyć Kościoły i Religie #2. Skoro jest to wyłącznie zabieg techniczny - dlaczego konsekwentnie nie pozostawiono poprzedniego założyciela?

Jak dla mnie to podpada pod naruszenie praw autorskich. 

Nie rozumiem jaki był cel i po co zmieniony został autor. 

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

Ale jak tu odpoczywać skoro czas zacząć sezon ogórkowy 🙂

I jeszcze na policję zadzwoń.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
Godzinę temu, MV2 napisał:

To wtedy Administracja poczyta sobie Twoje wpisy , wklejki i.t.p. na temat ŚJ. Proponuję Administracji zaopatrzyć się w beczkę kawy , 150 paczek popcornu i jakiś medykament na hemoroidy , bo to "chwilkę" zajmie . Miłego dnia .

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

podwójny bo  również na administrację forum jakoby stosowała prowokację i cenzurę

Już poprawione. 

Zmiana autora wynika z samego przeniesienia wpisów i autorem Tematu staje się pierwszy autor wpisu w owym temacie.

Dlatego też @Jacchusia był podpięty jako autor nowego tematu "Kościoły"

Koniec tematu.

Nowy temat:

https://www.audiostereo.pl/topic/159510-kościoły-działalność-instytucji-religijnych-wątek-ogólny-2/

Stary temat:

https://www.audiostereo.pl/topic/118348-kościoły-działalność-instytucji-religijnych-wątek-ogólny/

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

Koniec tematu

Nie zmienia to faktu, jeśli chodzi o prawa autorskie. I tyle w temacie. 

• Moderatorzy
Godzinę temu, jar1 napisał:

NIestety w tym wypadku nie masz racji. Każdy użytkownik akceptując regulamin, zgadza się z faktem, iż to Właściciel Forum przejmuje wszelkie prawa autorskie.

wpis na forum od zawsze był równoznaczny z oddaniem prawa własnosci

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
3 godziny temu, jar1 napisał:

Prawa autorskie do czego ? Sprawa poprawiona. 

19 godzin temu, Espectro napisał:

Już poprawione. 

Zmiana autora wynika z samego przeniesienia wpisów i autorem Tematu staje się pierwszy autor wpisu w owym temacie.

Koniec tematu.

Dobre...a niektórzy Koledzy jak widać lubią doszukiwać się wszędzie teorii spiskowych. 😉

Kosmetyka: czy da sie zrobić tak, żeby tytuł aktywnego wątku był bez numerka, a numerki dopisać do archiwalnych?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Kosmetyka: czy da sie zrobić tak, żeby tytuł aktywnego wątku był bez numerka, a numerki dopisać do archiwalnych?

Będzie to zmienione ale w tej chwili trzeba było odróżnić te dwa tematy w jakiś spodób. 

Sugeruję, żeby ten zamknięty był z dopiskiem "archiwalny" lub "przeniesiony do archiwum", a ten z "2" w tytule został jej pozbawiony. To tylko szczegół estetyczno kosmetyczny, jak wcześniej sugerował Szymon, ale realizacja poprawki by mnie ucieszyła.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Administratorzy
10 godzin temu, xetras napisał:

Sugeruję, żeby ten zamknięty był z dopiskiem "archiwalny" lub "przeniesiony do archiwum", a ten z "2" w tytule został jej pozbawiony. To tylko szczegół estetyczno kosmetyczny, jak wcześniej sugerował Szymon, ale realizacja poprawki by mnie ucieszyła.

Już tak jest od wczoraj. 🙂 

Tak,wystarczy zalogować się na konto administratora.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kiedys bylo widoczne, w takim razie proszę o przyznanie się Moderatora który po zgłoszeniu Trolla przyznał mi punkty

• Administratorzy
2 godziny temu, .:Gerard:. napisał:

Czy jest możliwość sprawdzenia który Mod dal mi punkty ?

Jest. Ale wpis kwalifikuje sie na punkty. 

1 godzinę temu, .:Gerard:. napisał:

Kiedys bylo widoczne, w takim razie proszę o przyznanie się Moderatora który po zgłoszeniu Trolla przyznał mi punkty

sprawdzę 

Punkty cofnąłem ale proszę tak nie pisać do innego usera w temacie bo tak to sie kończy.

Spokojnego wieczoru.

26 minut temu, Espectro napisał:

sprawdzę 

Punkty cofnąłem ale proszę tak nie pisać do innego usera w temacie bo tak to sie kończy.

Spokojnego wieczoru.

Ja wiem ze potrafię zrobić z siebie świnie i wtedy nie ma problemu, biorę kare na klate

ale w tamtym przypadku przedstawiłem rozmówcy jego własną wypowiedz, to jego słowa a nie moje i jeszcze mnie zgłosił,
czy wy ludzie nie widzicie tego manipulanta ? To proszę przywrócić jego posty a wyłożę wam jego perfidne manipulacje  jak na talerzu

W dupie mam punkty i możecie mi doje.. ile chce ale cwaniaków nie będę tolerował, który Moderator mnie ukarał, bardzo proszę który ?

Nie mogę uwierzyć w ten debilizm dlatego chce zrozumieć kto i za co mnie ukarał

Czy k**wa nie jest widoczne dla tego Moderatora ze tamten osobnik od wcześniejszych postów mnie obrażał ? pod koniec wyzwał od idiotów wszystkich którzy maja droższe auta i zgłosił mnie jako powoda ?

Czy leci z nami pilot ?

W huju mam skąd bierzecie takich debili , chce tylko wiedzieć który mnie zapunktował

Edytowane przez .:Gerard:.

Mam pytanie: czy to ja powinienem być ukarany czy ten kto to zgłosił? 

Poniekąd przyznał się.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A Troll od tego postu zaczął, ale ślepy Mod leci tylko do zgłoszenia, w dodatku przez tego samego Trolla

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez .:Gerard:.

Proponuje odliczenie od punktów reputacji tych zebranych za emotkę "haha", bo w praktyce klikana jest ona w sposób cyniczny, jako wyraz  opinii negataywnej. No bo czasem szkoda komentować, wystarczy kliknąć.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Administratorzy
16 godzin temu, .:Gerard:. napisał:

ale w tamtym przypadku przedstawiłem rozmówcy jego własną wypowiedz, to jego słowa a nie moje i jeszcze mnie zgłosił,

Tak właśnie. Dlatego też punkty cofnąłem. 

16 godzin temu, .:Gerard:. napisał:

A Troll od tego postu zaczął, ale ślepy Mod leci tylko do zgłoszenia, w dodatku przez tego samego Trolla

https://www.audiostereo.pl/topic/159450-40-lat-cd-40-lat-cyfry/?do=findComment&comment=5658689

Podejmowaliście już taką polemikę wcześniej w temacie.

Karanie teraz każdego, kto się tego dopuścił jest trochę bezcelowe.

16 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Mam pytanie: czy to ja powinienem być ukarany czy ten kto to zgłosił? 

Poniekąd przyznał się.

Screenshot_20220903-233621_Samsung Internet.jpg

Cały wpis podlega pod kategorię i punkty jakie otrzymał Pan.

"Tobie to nawet państwa się mylą. Tu jest Polska. A zdrajcy będą wisieć."

17 godzin temu, Espectro napisał:

Konsekwentnie stoję na stanowisku że jeśli otrzymuje się ostrzeżenie i punkty - powinna także być informacja, który Moderator je przydzielił. 

Argument ogólny że robi to Moderacja w imieniu Forum mnie nie przekonuje. Odwołajmy się do życia publicznego. Sędzia feruje wyrok w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej, ale podpisuje się pod nim. Podobnie policjant wręczający mandat za łamanie przepisów drogowych musi się przedstawić imieniem, nazwiskiem, stopniem służbowym oraz jaką jednostkę policji reprezentuje. Tak stanowi prawo.

Kapturowe sądy u nas na Forum są więc łamaniem prawa.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Konsekwentnie ...

A niby po co ci to potrzebne? Chyba tylko do słania miłosnych wiadomości.

Zresztą chyba ława przysięgłych podaje sędziemu werdykt winny lub nie i w jakim stosunku, bez imiennego wskazania jak kto głosował.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

W pewnych czasach trójka zaufanych przy jednym biurku decydowala i tworzyla listy skazanych na smierc. Bylo to skuteczne i pewnie calkiem przyjemne, nie odbierajmy naszej moderacji zarowno przyjemnosci jak i animowosci….

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

3 godziny temu, Espectro napisał:

Cały wpis podlega pod kategorię i punkty jakie otrzymał Pan.

"Tobie to nawet państwa się mylą. Tu jest Polska. A zdrajcy będą wisieć."

Niedopuszczalne groźby? Kogo to ja obraziłem czy komu groziłem? Bez nazwisk, proszę uogólnić! Tak jednym słowem...

• Administratorzy
15 godzin temu, Bobcat napisał:

Odwołajmy się do życia publicznego. Sędzia feruje wyrok w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej, ale podpisuje się pod nim.

Po czym po wyjściu z więzienia skazany dąży do samosądu na sądzie.

12 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Niedopuszczalne groźby? Kogo to ja obraziłem czy komu groziłem? Bez nazwisk, proszę uogólnić! Tak jednym słowem...

Cytowanie wpisu innego usera po czym ten wpis. To do kogo był skierowany owy wpis w takim razie ? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.