Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, stench napisał:

Teraz na AS uśmieszek przejął rolę minusa

Nie zawsze, ale przede wszystkim.

Edytowane przez Marcinus

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak się je przez całe życie przypalone schabowe zapijając piwem , to nie dziwota , że z pamięcią cieniutko .

Żeby zapamiętać , że było kiedyś 5 emotek , to trzeba zjeść kilka ton surowych ryb ..

40 minut temu, stench napisał:

była jeszcze krzywa gęba

I smutna gęba Panie Moderatorze .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

jestem za istnieniem dwóch emotek, jednej negatywnej i jednej pozytywnej.

Oj tam.. ja jednak proponuję takie ☹️🙃. Ci z pisfobią by się POgubili.

5 minut temu, Niepokorny napisał:

[...] Ci z pisfobią by się POgubili.

Nie bardziej niż ci z pisofilią (sorry za offtop).

8 godzin temu, szymon1977 napisał:

Przy okazni proponuje rozważyć o nieuwzglednianie w rankingu ikonki "haha". Dlaczego? Po usunięciu ikonek negatywnych, ta jest najczęsciej klikana jako wyraz negatywnych emocji.

Wtedy ci, którzy zechcą pokazać swoją negatywną reakcję będą po prostu wklejać emotkę z netu, dla wzmocnienia siły wyrazu nawet bardziej perwersyjną.
Niech już zostanie ten uśmieszek, bo przecież służy też do reakcji na coś śmiesznego.

5 godzin temu, Niepokorny napisał:

widać każdy z nas ma swojego „anioła”, mój MV2 sie załamie bo 98% jego bocznicowej twórczości okaże się psu w du…pe 🙂

Nie jesteś wyjątkiem. MV2 za mną też łazi i każdy wpis "lajkuje" uśmieszkiem. Stosuje wyraźny podział na wrogów i przyjaciół.

13 minut temu, soundchaser napisał:

Nie jesteś wyjątkiem. MV2 za mną też łazi i każdy wpis "lajkuje" uśmieszkiem. Stosuje wyraźny podział na wrogów i przyjaciół.

Nie każdy wpis Szanowny Panie . Co do drugiego zdania , to pełna zgoda . Uważam Pana za wroga , a dokładnie to [poza dużą wiedzą muzyczną] Pana twórczość na Bocznicy przyprawia mnie o mdłości . Tyle w temacie .

56 minut temu, MV2 napisał:

Pana twórczość na Bocznicy przyprawia mnie o mdłości

Tak, wiem. Zwłaszcza w wątku covidowym, którego Szanowny Pan raczy kompletnie nie rozumieć.

4 godziny temu, Bobcat napisał:

O tym nie ty decydujesz.

Nie unoś się, bo status forumowego Stańczyka utraciłeś gdy przepadł Twój król.

-----

Godzinę temu, toptwenty napisał:

Chcę założyć konto na Bocznicy jako top20 - dla smartfonu Samsung/Android. 

Nie będzie konfliktu?

Będzie konflikt z Regulaminem (multikonto).

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

13 minut temu, szymon1977 napisał:

status forumowego Stańczyka utraciłeś

Nie obawiaj się konkurencji z mojej strony. W tym statusie masz Level Master i jesteś nie do pobicia. 

5 minut temu, Bobcat napisał:

Nie obawiaj się konkurencji z mojej strony. W tym statusie masz Level Master i jesteś nie do pobicia. 

Dziękuję, kolega widzę nie wie, że to pozytywne porównanie.

46 minut temu, Kw202 napisał:

Takie stworzonko jak mysza 13

Byłoby nadal , ale elita forumowej inteligencji  nie mogła zrozumieć , że "Mysza" , to imię . Żegnam Panie Kw202 .

Edytowane przez MV2

• Moderatorzy
13 godzin temu, toptwenty napisał:

Nie będzie konfliktu?

A po co chcesz rozdzielać konta ? Możesz pisać z jednego.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

2 godziny temu, stench napisał:

A po co chcesz rozdzielać konta ? Możesz pisać z jednego.

Nie pamiętałem hasła do toptwenty, bo konto założyłem ponad 17 lat temu, a chciałem mieć dostęp przez smartfon poza domem.

Na próbę założyłem przez smartfon "nowe" konto top20 i nawet udało mi się napisać post.

"Oszustwo" jest szyte grubymi nićmi, wiadomo będzie, że to ja. 

Spoiler

Edytowane przez toptwenty
typo

Nie pamiętałem hasła do toptwenty,

To jak się logujesz? 😉

nagrywamy.com

We wszystkich popularnych jest taka możliwość jak się chce.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Druga opcja można sobie wysłać hasło na pocztę przez forum, to naprawdę są podstawy 🙂

Ukryta Zawartość

Ja się z AS nie wylogowywuję, więc chyba muszę passwordu pamiętać? 

ps - metodą pkt.5 znalazłem password. 👍

33 minuty temu, toptwenty napisał:

Ja się z AS nie wylogowywuję, więc chyba NIE muszę passwordu pamiętać? 

ps - metodą pkt.5 znalazłem password. 👍

Wątek do zamknięcia. 🙂

Wątek do zamknięcia. 🙂

Cały wątek? 😉

Polecam Norton Password Manager

Ukryta Zawartość

Ja go używam od wielu lat, ma możliwość podglądu/edycji danych do logowania, integruje się ze wszystkimi przeglądarkami i działa na androidzie. Wystarczy pamiętać jedno hasło. A działa idealnie, wchodzisz na stronę logowania i automatycznie wyświetla wszystkie twoje loginy do tej strony i po kliknięciu w wybrany login loguje.

Do samego menedżera logujesz się poprzez wpisanie hasła lub w aplikacji telefonicznej, potwierdzając że to ty próbujesz się zalogować na kompie.

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
W dniu 11.11.2022 o 17:40, stench napisał:

Tak było do momentu kiedy była jeszcze krzywa gęba na -. Teraz na AS uśmieszek przejął rolę minusa

No tak. Ale od kiedy pamiętam uśmiech nie dawał punktów a był zawsze za 0 pkt.

W dniu 11.11.2022 o 18:10, MV2 napisał:

Jak się je przez całe życie przypalone schabowe zapijając piwem , to nie dziwota , że z pamięcią cieniutko .

Żeby zapamiętać , że było kiedyś 5 emotek , to trzeba zjeść kilka ton surowych ryb ..

I smutna gęba Panie Moderatorze .

Kiedyś była cała masa i nawet minusowe emotki. Ale trollowaliście. 

W dniu 11.11.2022 o 20:36, MV2 napisał:

Nie każdy wpis Szanowny Panie . Co do drugiego zdania , to pełna zgoda . Uważam Pana za wroga , a dokładnie to [poza dużą wiedzą muzyczną] Pana twórczość na Bocznicy przyprawia mnie o mdłości . Tyle w temacie .

MV2 który to juz raz o coś proszę a potem i tak jak krew w piach.

W dniu 11.11.2022 o 20:53, toptwenty napisał:

Nie będzie konfliktu?

Z hasłem wystarczy napisać do Administracji. Resetuje Panu hasło, link przychodzi na maila do własnego ustalenia nowego bezpiecznego hasła do konta. Tworzenie multikont będzie surowo karane.

W dniu 12.11.2022 o 12:31, toptwenty napisał:

Nie pamiętałem hasła do toptwenty, bo konto założyłem ponad 17 lat temu, a chciałem mieć dostęp przez smartfon poza domem.

Na próbę założyłem przez smartfon "nowe" konto top20 i nawet udało mi się napisać post.

"Oszustwo" jest szyte grubymi nićmi, wiadomo będzie, że to ja. 

Pokaż ukrytą zawartość | Pokaż zawartość +18

Zawsze można połączyć takie konta w jedno.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

2 godziny temu, Espectro napisał:

Zawsze można połączyć takie konta w jedno.

Uprzejmie poproszę i z góry dziękuję.

• Administratorzy
2 minuty temu, toptwenty napisał:

Uprzejmie poproszę i z góry dziękuję.

PW

• Moderatorzy

@Espectro : user- @jar1 napisał: "Czy naprawdę nie stać cię na jej odrobinę i chociażby założyć sobie osobny nick do tych wypisywanych na tym forum propagandowych, partyjnych tekstów?  Przynajmniej byłaby możliwość wrzucenia tego go do ignorów. Bo wszelka dyskusja i wymiana poglądów nie ma tu sensu. Z funkcjonariuszami się przecież nie dyskutuje. To nie ma sensu."

Ja jestem za tym wnioskiem tzn, żeby wypowiedzi moderatorów w wątkach traktować jako prywatne (również możliwość włączania ignora), do ewentualnej korespondencji moderatorskiej służą przecież notatki pod wpisami, jeśli pod wpisem pojawi się moderatorska notatka to autor wpisu powinien dostać powiadomienie, a wpis wraz z notatką zacytowany przez system jeszcze raz. Żeby userzy z wątku mieli możliwość zapoznania się z notatką, każdy wchodzący do wątku musi kliknąć że zapoznał się z notatką (do 48h od utworzenia notatki) . Zasada(włączania ignorów) nie powinna obowiązywać w wątku funkcjonalnym. Oczywiście zgłaszanie wpisów, umorzenia i punkty karne bez zmian, czyli anonimowe z możliwością odwołania się przez ukaranego.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Administratorzy
15 minut temu, stench napisał:

Ja jestem za tym wnioskiem tzn, żeby wypowiedzi moderatorów w wątkach traktować jako prywatne (również możliwość włączania ignora), do ewentualnej korespondencji moderatorskiej służą przecież notatki pod wpisami, jeśli pod wpisem pojawi się moderatorska notatka to autor wpisu powinien dostać powiadomienie, a wpis wraz z notatką zacytowany przez system jeszcze raz. Żeby userzy z wątku mieli możliwość zapoznania się z notatką, każdy wchodzący do wątku musi kliknąć że zapoznał się z notatką (do 48h od utworzenia notatki) .

Notatkę widzi każdy w temacie przeglądając.

15 minut temu, stench napisał:

tzn, żeby wypowiedzi moderatorów w wątkach traktować jako prywatne

Jak prywatne ? Jako zwykły user forum. I tak tez są traktowane. Moderator to tylko grupa dająca więcej obowiązków a nie możliwości same w sobie.

Panowie nie ma problemu można zrobić tak że każdy moderator piszący w temacie będzie miał grupe użytkownika. 

Będą także karani za swe wpisy ale to mija się z celem w takim razie. 

Po to jest tyle mechanizmów aby ostrzegać userów ale i także jednocześnei brać udział w temacie. 

Pisanie wiadomości cytując kogoś to wpis użytkownika a nie moderatora. Notatka do wpisu to wpis moderatora. 

Wyjątek jest tutaj w tym temacie. 

Co zmieni napis pod nickiem usera czy jest to Użytkownik + czy Premium czy tez Moderator. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.