Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - wątek techniczny

romekjagoda

Rekomendowane odpowiedzi

Może masz za dużo wrzuconych zdjęć, bo jest limit, zobacz do galerii.

Ja używam Chroma i nie mam żadnych problemów, które wszyscy mają na Firefox`sie, dodatkowo blokuje reklamy, bo z reklamami dziwne rzeczy mi się instalowały lub próbowały się instalować...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A ja, jak zwykle, od lat to samo:

Czemu "techniczni" nie potrafią wdusić buttona i zmienić czas działalności Zacnego Forum na rzeczywisty?

Byle budzik za grosze - potrafi...

Od lat to samo... Czas na forum jest rzeczywisty i uwzględnia nawet zmiany o ile życzy sobie tego dany użytkownik...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

A ja, jak zwykle, od lat to samo:

Czemu "techniczni" nie potrafią wdusić buttona i zmienić czas działalności Zacnego Forum na rzeczywisty?

Byle budzik za grosze - potrafi...

Czas na forum jest poprawny - proszę ustawić w konfiguracji profilu "uwzględniaj czas letni", bo może jest odznaczony.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Jakiś czas temu Admin zlikwidował możliwość banowania autorom tematów na Bocznicy. W związku z tym wszelkie bany na tematy dla poszczególnych użytkowników powinny zostać automatycznie cofnięte a tak się nie stało. Dlaczego?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mylisz się. Tak się stało, a obecne bany są nałożone za aktualne zasługi. Przejrzyj wątek funkcjonalny i ten. Prosiłem osobiście aby wszyscy mający bany w wątkach na bocznicy, nadane przez ich autorów zgłosili to, a zostaną zdjęte.

W takim razie przepraszam.

Pomyślałem tak gdyż do dzisiaj niektórzy nie mogą pisać w wątku o Huyni Kim.

Skoro moderacja uznała że nawet w takim wątkubędzie banować to nie mam pytań...

Moderacja będzie banować za ataki personalne i bezpardonowe chamstwo w KAŻDYM wątku. Ja osobiście uważam, że kultura obowiązuje także na Bocznicy, a może szczególnie na Bocznicy, która oferuje możność żywej dyskusji w często bardzo gorących i aktualnych tematach.

W końcu Bocznica to bardzo zbliżony twór do saloniku. Zatem nie brak na niej rozsądnych wykształconych i kulturalnych ludzi.

W.

Nie wiem czy uczestnicy Bocznicy podobnie jak i Saloniku zrozumieją właściwie to porównanie:)

Pomyślałem tak gdyż do dzisiaj niektórzy nie mogą pisać w wątku o Huyni Kim.

Skoro moderacja uznała że nawet w takim wątkubędzie banować to nie mam pytań..

Ja np. nie mogę pisać a robiłem tylko to, co autor tematu wklejałem Hujnie :)

Ale magiel.

(Też sprzęt techniczny poniekąd).

W kółko o braku adoracji jakiejś festyniarskiej pacynki na wątku oszołomionego DżamboDżeta.

Przecież to nie forum video.

Pozdrawiam.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

A naści piweńko, Przyjacielu!

Ażem się obsmarkał z tej "festyniarskiej", co samo w sobie (śpik u nosa) nie jest takie złe, ino że metrem jadę...:)

• 3 tygodnie później...

Nie mogę dodawać wpisów przez chroma - jest tylko gołe okienko "dodaj odpowiedź", pozbawione górnej belki z menu edycyjnym, wpisy się nie ładują.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• 3 tygodnie później...

Kurcze, ja wiem! Nie ma Maliniaka! :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

A jak działa na Google Chrome?

Też jakaś kaszana . Kropkę wstawiłem , a zaraz edytować nie mogę . Jak pliki ? Nie próbowałem . Widzę . że niektórzy mają problemy z wstawianiem plików .

Mam system XP . Może forum jakiś nowy silnik wstawiło ?

Edytuję : piszę z Opery .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.