Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie lepiej rozładować się w tańcu ?

Zatańczysz jesienią.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A jaki jest Twój stosunek do TVN , w której przez osiem lat rządów Tuska i Kopacz w ogóle nie było PIS w programach publicystycznych , a zdanie Miecugowa "że teraz po wygranych wyborach nadszedł czas na patrzenie na ręce opozycji " weszło do kanonu myśli "obiektywizmu dziennikarskiego".

Nie mam żadnych stosunków z TVNem. Nie oglądam polskiej telewizji. Natomiast wyczyny tej mendy Kurskiego opisuje cała Europa. Jak i całą kaczodemokrację Pisokosciołową.

Włodek.

Ja trzeba siedzieć głęboko w pisie aby bronić i jeszcze w dodatku publicznie zachwalać ultrapropagandową gadzinówkę TVP?

W pale mi się nie mieści, jak nisko można upaść.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

"Limuzyny TVP jak taksówki. Woziły dzieci Kurskiego i jego kochanki.

Oboje mają małych synów. Olgierd Kurski (10 l.) na stałe mieszka z mamą w Gdańsku. Syn Joanny Klimek – z tatą w Warszawie. Ich rodzice byli tak zapracowani, że po weekendzie dzieci odsyłane były do domów z samym kierowcą, limuzyną z telewizji! – Nie raz zdarzało się, że Olgierd był wożony na trasie Warszawa – Gdańsk, ale bez ojca – mówi nasz informator z telewizji. Za transport syna Kurskiego odpowiadają w TVP dwaj kierowcy: pan Grzegorz (wozi prezesa skodą Superb) oraz pan Karol. Na jakiej zasadzie odwożą dzieci prezesa i jego „narzeczonej”? Centrum Informacyjne TVP nie odpowiedziało na te pytania."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

kaczodemokrację

kaczodemokracjokomunę ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Co wy wszyscy będziecie robić przez najbliższe kilka/naście lat rządów PIS? :))))

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Ja też cię tam nie widziałem i zapamiętaj, że nie ty decydujesz, gdzie, kiedy i o czym będą pisał.

Nie bardzo wiedziałem gdzie podać tę informację.

W końcu w publicznej TVP też pracował.

Mimo, że nie podzielałem jego poglądów to chyba należy ten fakt odnotować.

Zmarł Grzegorz Miecugow.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pokój Jego duszy.

Szkoda. "Szkło kontaktowe" ubożeje.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ja też cię tam nie widziałem i zapamiętaj, że nie ty decydujesz, gdzie, kiedy i o czym będą pisał.

I tu zgadza się, bo jak mogłeś mnie tam widzieć, skoro cię tam nie było?

Nie widziałem cię nigdy w merytorycznych wątkach, po co tu wlazłeś? Pomieszać? Pomyliły ci się fora?

@sittek - 8480 wpisów

@Jacchusia - 314 wpisów

Oto dowód kto bywa w wątkach merytorycznych, a kto bynajmniej i przy okazji ma krótki wzrok.

Klasyczny przykład aroganckiego i zarazem pozbawionego sensu odszczeknięcia się.

zapamiętaj, że nie ty decydujesz, gdzie, kiedy i o czym będę pisał.

Ty też nie.

W przypadku funkcjonariuszy frontu propagandowego o tym gdzie, kiedy i co będą pisać decydują ich przełożeni.

Edytowane przez Bobcat

Zmarł Grzegorz Miecugow.

Ukryta Zawartość

Nie bardzo wiedziałem gdzie podać tę informację.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Vladomirze, może i dostanę punkty ale mam to gdzieś. Jesteś,jak to śpiewał zespół Apteka,pier**loną mendą. I te twoje pierwsze sprytne wpisy w dziale muzyka, zeby potem pisać bez zatwierdzania.

Miecugow to była jasna gwiazda na firmamencie polskiego dziennikarstwa.

"Polskiego dziennikarstwa" w zasadzie już nie ma. Zostało kilkunastu, którzy godni są tego miana. Dlatego śmierć Pana Miecugowa jest stratą ogromną. Niepowetowaną. O czym już wkrótce przekonają się najlepiej, osieroceni przez Niego Jego studenci. I my - słuchacze i widzowie.

vladomir to parszywa, antypolska, żydożerna gnida, która czym prędzej powinna być wywalona na zbity pysk z Forum dożywotnio.

I ja poproszę Moderację o punkty.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

vladomir to parszywa, antypolska, żydożerna gnida, która czym prę

to fakt ale jesli go nie bedzie to skad wezmiemy...punkt odniesienia...dla gnidy???

Oto dowód kto bywa w wątkach merytorycznych, a kto bynajmniej i przy okazji ma krótki wzrok.

Klasyczny przykład aroganckiego i zarazem pozbawionego sensu odszczeknięcia się.

To jest dowód na pisanie nie obecność....I kto tutaj się beznamiętnie odszczekuje?

to fakt ale jesli go nie bedzie to skad wezmiemy...punkt odniesienia...dla gnidy???

Przyzwoici, niegłupi i mili ludzie zawsze sobie znajdą temat i powód, aby sobie wzajemnie ponawrzucać i poobrażać.

A potem iść razem na wódkę.

Rząd faktycznie się nie popisał, powinien natychmiast skonfiskować majątki zagrabione przez PO i przekazać je ofiarom nawałnic

Cały czas czeka na zawiadomienia do prokuratury od takich jak Ty. Oczywiście z klauzulą o odpowiedzialności za składanie fałszywych zeznań.

Jacchusia = Jamówię.

dziękuję

Wskaż mi w jakich wątkach w dziale stereo lub KD obaj udzielacie się w dyskusjach?

Ja nie jakieś wpisy z czapki maskujące swoją obecność na forum, chodzi mi o dyskusje i rozmowy na konkretne tematy.

Za to w temacie polityki i KK jesteście gwiazdami.

Tylko idiota uwierzy, że nie jesteście najemnymi wysłannikami infiltrującymi fora.

Dlatego mamy dość szpicli pałętających się po forach, szczególnie naszym.

To jest dowód na pisanie nie obecność....I kto tutaj się beznamiętnie odszczekuje?

Moja obecność w wątkach merytorycznych jest łatwa do sprawdzenia pod avatarem. Twoja również. Dyskusja jest więc bezprzedmiotowa. Matematyka jest jedna.

Nie tylko nie jesteś obecny w wątkach merytorycznych, ale również tam nie piszesz. Rozumiem, że nie masz o czym. Twój cel obecności (prawie wyłącznie na Bocznicy) jest zupełnie inny i nie jest to tematyka audio.

Bobcat na moim (i swoim) przykładzie wiesz jak może wyglądać sytuacja z tym pisaniem w tematach "merytorycznych"....już robiłeś starania by uprzykrzyć życie tym co mało tam piszą, wystarczy. ;(

- to że ktoś dużo pisze w tematach merytorycznych nie jest równoznaczne z tym że ma coś sensownego do powiedzenia (chyba nie trzeba przytaczać przykładów?) :))

- to że ktoś przestał tam pisać może oznaczać że osłabło jego zamiłowanie do audio, diy czy muzyki jako czegoś co jest nr. 1 w życiu, chce i może pisać teraz o ważniejszych sprawach.

- to że łączycie te dwa fakty w celu szukania haków na przeciwników oznacza tylko tyle że nie macie innych argumentów w dyskusji a chęć zniszczenia przeciwnika jest ważniejsza dla Was od prawdy.

Tylko idiota uwierzy, że nie jesteście najemnymi wysłannikami infiltrującymi fora.

Sittek masz misję deprecjonowania ludzi o odmiennych poglądach czy nie potrafisz zrozumieć że ktoś może mieć inne. Najemnicy, brygady sieciowe, grupa Maju jaką jeszcze brednię nam zaserwujesz?? ;(

I ten ton....możesz sobie na taki ton pozwolić, bo nikt tu nie zadba o nasze prawa by nas w ten sposób nie obrzucać oszczerstwami niemal w każdym temacie na Bocznicy jakim się pojawisz....i tylko idiota uwierzy w to że to przypadek.

A w temacie TVP ciekawsza;

W TVP transmitowało wzruszający koncert z Jasnej Góry połączony ze zbiórką dla poszkodowanych w nawałnicach.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.