Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, xetras napisał:

Czy Maciej Łopiński sprawi, że tv będzie jakby ciekawsza? Kto to w ogóle jest ?

Proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W świetle tego nie zdziwię się jak Kurski dalej będzie kierował TVP tyle, że z tylnego siedzenia.

A od czasu do czasu będzie jakaś z pozoru niewinna wrzutka żeby wk...wić Dudę i pokazać mu, że w gruncie rzeczy nic się nie zmieniło.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, xetras napisał:

Czy Maciej Łopiński sprawi, że tv będzie jakby ciekawsza? Kto to w ogóle jest ?

Nikt.

'Kurski: w zasadzie nic się nie stało oprócz nowego prezesa, zostaję w skromnej roli doradcy zarządu"

13 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

W świetle tego nie zdziwię się jak Kurski dalej będzie kierował TVP tyle, że z tylnego siedzenia.

A od czasu do czasu będzie jakaś z pozoru niewinna wrzutka żeby wk...wić Dudę i pokazać mu, że w gruncie rzeczy nic się nie zmieniło.

Albo Duda został po raz kolejny wycyckany, albo ustawka aby przykryć 2 miliardy.

Ukryta Zawartość

20 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To pierwsze.

Z tego popychła kpią już nawet Pizdraki.

Na miejscu popychadła to bym po I turze ogłosił że się wycofuję i przechodzę na emeryturę.  20 tysi dożywotnio plus 11 na prowadzenie biura plus ochrona.  Ale byłby numer. 

14 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Nie wierzę w żaden wk..rw Dudy.  Jego na to nie stać, prezydenckie pantalony to jest wszystko co ma. 

Rozgrywki w Kurskim, to jedynie starcia świń miedzy sobą przy korycie o lepsze miejsca przy nim. Koalicja prawicy tłucze się między sobą.

W dniu 8.03.2020 o 20:18, Jaro_747 napisał:

Pewnie ciężko wyżyć z samego śpiewania, za szpagaty lepiej płacą.

Podobno żadna praca nie hańbi. Też bym chciał przytulać rocznie prawie pół banki za np. prowadzenie dziennika telewizyjnego naszych czasów.

Stankiewicz - to ta była od Various Max i od "orła cień"...

ps. ja w ogóle nie potrafię zrozumieć fenomenu tych wszystkich obecnych programów "rozrywkowych", których prekursorem był Big Brother. Zwyczajnie czepie mnie od tych wszystkich densów, wojsów, masterów, rolników czy sanatoriów.

W dniu 10.03.2020 o 13:49, xniwax napisał:

Gówno wizualne jest apolityczne.

I jurorzy-znafcy pokroju Much, Chylińskich, Pirogów (nie cierpię chłopa) itd.

Godzinę temu, Meloman napisał:

A ty myślisz, że w tym wszystkim o jakiś konkurs chodzi?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

8 godzin temu, Jacchusia napisał:

A ty myślisz, że w tym wszystkim o jakiś konkurs chodzi?

Opium dla ludu. A raczej maszynka do ogłupiania. Co można było podobno zobaczyć wczoraj w sklepach po decyzji rządu.

4 godziny temu, Meloman napisał:

Opium dla ludu. A raczej maszynka do ogłupiania. Co można było podobno zobaczyć wczoraj w sklepach po decyzji rządu.

Ale o co chodzi? Głupawe z założenie programy rozrywkowe mają coś wspólnego z ogłupianiem? I pustymi pólkami sklepowymi?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

15 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Po reakcji ludzi najlepiej widać uwielbienie, zaufanie i wiarę w Nierząd Tysiąclecia.

Szczególnie duży wysyp takich ludziów nastąpił na Bocznicy.

W dniu 11.03.2020 o 20:34, Meloman napisał:

Zwyczajnie czepie mnie od tych wszystkich densów, wojsów, masterów, rolników czy sanatoriów.

21. wiek mamy.

Obejrzyj sobie program "goggle box". Od razu stajesz się lepszy, dowartościowujesz się ujrzawszy niedorzecznych pacanów.

Da się zdzierżyć po paru głębszych.

TV jest dla pustaków, już w "Nie ma róży bez ognia" Bareja i Celińska wykpili jej rolę.

_

Ważniejszy jest przekaz dobrej energii i ręce, które leczą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

W dniu 28.02.2016 o 17:20, jakub102 napisał:

Wydawało się że wybór Kurskiego na prezesa TVP to przegięcie pały, tymczasem zmiana zaowocowała większą ilością ciekawych dokumentów i programów,

Jeśli chłopie ciągle jesteś tego zdania, to napisz proszę cos konkretniej, o której godzinie i co to za "lepszy" program.

Może o czymś nie wiem ?

W dniu 11.03.2020 o 20:34, Meloman napisał:

Podobno żadna praca nie hańbi. Też bym chciał przytulać rocznie prawie pół banki za np. prowadzenie dziennika telewizyjnego naszych czasów.

Stankiewicz - to ta była od Various Max i od "orła cień"...

ps. ja w ogóle nie potrafię zrozumieć fenomenu tych wszystkich obecnych programów "rozrywkowych", których prekursorem był Big Brother. Zwyczajnie czepie mnie od tych wszystkich densów, wojsów, masterów, rolników czy sanatoriów.

Akurat najwspanialsze nazwiska wymieniłeś, może Twoja wypowiedź byłaby trafniejsza gdybyś się głębiej zastanowił i podał kogoś ze słusznej jedynej TV...

1 minutę temu, toptwenty napisał:

A zabawa sylwestrowa parę lat temu? Same najnowsze przeboje zza granicy.

Czy to dowcip ?

Chyba nie myślisz że coś takiego oglądałem...

Ale nie musisz przepraszać, ot tak Ci się wymkło...

Jedynym programem który oglądałem był "The Voice of Poland" kolejne edycje oglądałem z coraz bardziej mieszanymi uczuciami bo widać było, że program jest ustawiony.

Ale jak wygrał niejaki Grędziński - facet pozbawiony głosu który ani razu nie zaśpiewał bez jakiejś obsuwy to powiedziałem sobie - nigdy więcej! Tak bezczelnego robienia z ludzi idiotów nie zdzierżyłem.

Sam format ciekawy, ale to co zrobiła z nim telewizja to po prostu wstyd.

Jestem Europejczykiem.

Obydwie Panie które były moimi faworytkami odpadły. Wrzucam link bo ciężko na niego trafić, na tubie jest tylko połowa. Wykonanie według mnie lepsze od oryginału.

Jestem Europejczykiem.

Dla porównania- Voice of Pujab.

Zachęcam do odsłuchania i zwrócenie uwagi na stronę muzyczno-wokalną. Naturalną i nieudawaną radość widać gołym okiem.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

12 godzin temu, dulon184 napisał:

i Szumowski

Akurat Szumowski mówi bardzo rozsądnie. Przede wszystkim bardzo spokojnie, prosto i w sposób wyważony.

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Jedynym programem który oglądałem był "The Voice of Poland" kolejne edycje oglądałem z coraz bardziej mieszanymi uczuciami bo widać było, że program jest ustawiony.

Wbrew pozorom bardzo dużo ludzi potrafi śpiewać. To nie jest jakiś szczególny talent.

Kiedyś Lipnicka zapytana przez Niedzwiedzkiego dlaczego odmawia udziału bycia jurorem w tego typu programach stwierdziła prosto, że dobrze śpiewać może wiele ludzi, ale dobrze ją tworzyć - już nieliczni.

I ja się pod tym podpisuję dwoma rękami.

1 godzinę temu, Meloman napisał:

Akurat Szumowski mówi bardzo rozsądnie.

Stać go na to.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.