Skocz do zawartości
IGNORED

Na co wydać kasę?

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

Hej mam trochę wolnej gotówki - kilkadziesiąt tysięcy zł. Co sobie za to fajnego kupić? Mam już sprzęt hi-fi, tv, mieszkanie. Nie wiem, ogólnie temat na co wydać pieniądze, aby było fajnie. Tylko nie mówcie, że na nowszy, lepszy sprzęt, bo na to to wiem, że każdą ilość.

https://www.audiostereo.pl/topic/132034-na-co-wyda%C4%87-kas%C4%99/

Sie pracuje, sie ma, sie chwali:) Jak już mamy hajenda, Ifona i Ipada oraz Macbooka to Czas na podróże! Świat czeka...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Czas na podróż

Może do byłej Jugosławii, gdzie biznes objawijny/objaowy się kręci.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ciekawa propozycja. Ciekawe czy ksiondz rozgrzeszy gdy zamiast na radyjko przeznaczy się na medżigorje...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wiem, ogólnie temat na co wydać pieniądze, aby było fajnie.

Moja rada ..zainwestuj te pieniądze , bo kiedyś może będziesz potrzebował znów tych kilkudziesięciu tysięcy , a wtedy może nie być już "fajnie".....

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Hej mam trochę wolnej gotówki - kilkadziesiąt tysięcy zł. Co sobie za to fajnego kupić? Mam już sprzęt hi-fi, tv, mieszkanie. Nie wiem, ogólnie temat na co wydać pieniądze, aby było fajnie. Tylko nie mówcie, że na nowszy, lepszy sprzęt, bo na to to wiem, że każdą ilość.

Rozum ???

Zależy jak duży kęs, przecież nie musisz gryźć, może łykać.

Spieniężając, możesz już coś za to zjeść gryząc nawet.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Proponuję wziąć tę sumę, wyjść w nocy na Pragę i pokrzyczeć, że masz kilkadziesiąt tysięcy, i nie wiesz co z tym zrobić - problem zniknie sam. ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Będąc optymistą, zakładam że nasz Kolega forumowy w sposób niekonwencjonalny poszukuje dogodnego miejsca inwestowania. Lepszego niż polskie start-up- y , czy banki finansujące święta "wyklętych" morderców.

Jest to działanie w tym miejscu racjonalne- wszak dziedzina audio nie jest dla biedoty.

Mam nadzieję, że jego skrzynka pocztowa na priv-ie pęka od propozycji.

Wszystkiego dobrego!

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

W toruńską geotermię;-).

Ale czy kilkadziesiąt tysięcy to jest jakaś kwota do rozważań?

Tak jak już ktoś proponował - inwestycja w siebie + trochę pozwiedzać.

Jestem Europejczykiem.

W toruńską geotermię;-).

Ale czy kilkadziesiąt tysięcy to jest jakaś kwota do rozważań?

Tam wciągną każdą kwotę.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tu co nieco o oszczędzaniu, na tej stronie nie wystrzeliwują pytania "na co wydać kasę?" w kosmos.

Lubię tę stronę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Moja rada ..zainwestuj te pieniądze , bo kiedyś może będziesz potrzebował znów tych kilkudziesięciu tysięcy , a wtedy może nie być już "fajnie".....

Nie no spokojnie, to nie jest tak, że mam trochę wolnej gotówki i chcę przehulać całość. W głowie to ja trochę jeszcze mam. Zainwestowane to ja mam i to sporo więcej, tutaj bardziej chodzi o temat co można sobie sprawić, bo ciągłe inwestowanie i trzymanie wszystkiego mija się z celem.

Sie pracuje, sie ma, sie chwali:) Jak już mamy hajenda, Ifona i Ipada oraz Macbooka to Czas na podróże! Świat czeka...

Oj tam zaraz chwali :) Na forum raczej sporo osób mających coś tam grosza. Piszę to i tak anonimowo, więc nie po to aby się chwalić, tylko serio podyskutować co można z kasą zrobić. Myślę, że nie tylko mi się taki wątek przyda, ale pewnie większość się wstydziła założyć.

Nie karmcie trolla.

To nie jest żaden trolling. Temat jak najbardziej na serio. Czy temat kogoś obraża, albo prowokuje? Oczekuję normalnej interesującej dyskusji.

Zależy jak duży kęs, przecież nie musisz gryźć, może łykać.

Spieniężając, możesz już coś za to zjeść gryząc nawet.

Się śmiejcie. Z tego co wiem to istnieją potrawy okraszane prawdziwym złotem. Więc to wcale nie jest takie absurdalne. Jednak takich potrzeb nie mam - typu wydawać na butelkę szampana za pierdyliard itp.

Na dziwki i koks.

Taaa... a resztę na głupoty ;-)

W glowe proponuje zainwestować. A resztę na przyszłość bo na pewno się przydadza z tym komsumocyjnym podejściem do życia.

Ano widzisz jak pozory mylą. Akurat mam bardzo niekonsumpcyjne podejście do życia. Mam zgromadzony większy kapitał. Inwestycje więc są, w siebie również - zrobiłem sporo szkół, szkoleń itd. chodzę na koncerty, jeżdżę na festiwale.

Na dziwki i koks.

No nie wiem, chyba, że pytająca "kocha inaczej" bo w "o mnie" jest kobietą i z miasta Łodzi pochodzi:)

zrobiłem sporo szkół,

To jak to w końcu jest kobieta, mężczyzna czy jednak zwykły troll?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.