Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.06.2020 o 19:53, atmeg napisał:

==============ch muzulmanow ==================================

tu najciekawsze dla ludzi "homo ".

sa tu tacy czytaja .jak wesprzecie tego trzaskowskiego to on w drugiej fazie zaimportuje do Polski ekstremalnych Muzulmanow . Oni w pierwszej kolejnosci was ,czyli spoleczenstwo homo zabije !!!!

Niemacie pojecia oco chodzi w tej rozgrywce i jak was hompseksualistow sie tu wykozystuje .Oni maja was w dupie znaczy tych homo ......mieso armatnie.

ciekawe dlaczego bredzisz ? bo jestes suka ktora chce niszczyć Polske ?

W dniu 29.06.2020 o 20:08, dulon184 napisał:

Może tak pijaczyno przestaniesz bredzić?

Może gotowanie skladniej Ci pójdzie .

Jeśli atmeg gotuje tak jak pisze... nie dziwne, że mu szkodzi...

16 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Jeśli atmeg gotuje tak jak pisze... nie dziwne, że mu szkodzi...

spoko ze to napisales .....

Twoj problem polega na tym ze nienawidzisz PISu i Polakow .

Ja tego problemu nie mam ......

Ty sie glowisz jak Niemiecki przedstawiciel ma byc Nowym prezydentem Polski i ukrywasz to a ja niemam tego problemu bo prezydentem bedzie Polak Duda .

Idz oszukuj glupkow , ale kiepskim klamca jestes bo tu nik tobie nie zaufa 5 zlotych ....

oszukuj gdzie indziej.

Kalasanty Ciaputko jedyna twoja szansa tu to muza jesli sluchasz muzy i to wszystko .kity sprzedawaj szwabom .Jesli lubisz muze to witaj .jesli chcesz nas oszukac to spadaj .

Edytowane przez atmeg
20 minut temu, atmeg napisał:

oni sa przegrani ,znaczy Szwaby ,juz oddali 1/3 swojego panstwa muzulmanom .....juz ich potega nie wroci .Jedynie maja wplywy przez unie na inne kraje ale sami gina w guwnie

Problem jest taki, że to nie są Szwaby, znawco muzyki.

7 minut temu, jezz napisał:

To sa dokladnie te same szwaby ,co wywolaly 2 wojne dokladnie te same srodowiska ......stado bezmozgich bogaczy .

sly30 ,nic nie widac co dales ,daj linka z przecinkiem czy cus takiego.

11 minut temu, jezz napisał:

jeszcze wroce do tego . A kto ? Moze Zydzi? no napisz ze to sa Zydzi !!!!! aaa Amerykanie i zydzi !!!!!!

no ?tak myslisz?

---------------------

kretynow nie brakuje .........

-------------------------------------

8 minut temu, atmeg napisał:

To sa dokladnie te same szwaby ,co wywolaly 2 wojne dokladnie te same srodowiska ......stado bezmozgich bogaczy .

sly30 ,nic nie widac co dales ,daj linka z przecinkiem czy cus takiego.

jeszcze wroce do tego . A kto ? Moze Zydzi? no napisz ze to sa Zydzi !!!!! aaa Amerykanie i zydzi !!!!!!

no ?tak myslisz?

---------------------

kretynow nie brakuje .........

-------------------------------------

Może troszkę się ogarnij, znawco muzyki

9 minut temu, atmeg napisał:

kretynow nie brakuje .

Naucz się kultury dyskusji.

choc przyznaje ze jest dosc sarkastyczny numer :)

=========================

problem z wszystkimi zwolennikami PO i Niemcow ze niemozna znimi porozmawiac poniewaz klamia jak szwaby .klamstwo i oszustwo maja wypite z Niemieckim mlekiem :)

niemcy planuja rozwoj swojej potegi nie wiedzac ze kolejny raz spotka ich kleska .......bo sa glupi i nic nie zmadrzeli .nic a nic to doklanie te same kretyni co za Hitlera .....dokladnie ci sami.....

Niemcy planuja wielkie cos nie kumajac ze wszyscy ich nienawidza , Ruscy , Amerykanie , Chinczycy .

Te Szwaby tego nie kumaja ? to jest zalose ........Niemcy maja raptem jednego sojusznika ,jednego na calym swiecie  Francje ?

cala polityka Niemiecka balansuje na cienkiej linii .........a My Juz mamy wsparcie USA mocne .

Co do muzyki to troszke politycznie pozartowalem .czas wrocic do muzy .

zagladaja tu rozni ludzie .

dla tych co mysla ze Pisowcy to sa ludzie nie znajacy muzy ?

Wiec od Pisowca dla was ....

co odpowiedza  milosnicy PO , wiem , postawia wielkie guwno  od Trzaskowskiego .....

2 godziny temu, atmeg napisał:

to zadziwiajace ze po latach mordowania Polskich patriotow przez Stalinowskich mordercow nie udalo sie wykrzewic z Nas pamieci i szacunku dla ludzi walczacych o wolna Polske .

Ale ja to rozumiem dlaczego nie udalo sie ..i nie uda sie  np. panu Trzaskowskiemu ...

Wiesz... olbrzymia część społeczeństwa Rosji za czasów Stalina wierzyła w to, że gdyby Stalin wiedział o torturach, mordach i łagrach dla tz. "wrogów ludu", nie dopuściłby do tego. Tak ślepo wierzyli w ojca narodu Stalina.
Oczywiście Stalin to skrajność skrajności...
=================================================================================

Powiedz mi dlaczego prezydent 38mln państwa boi się debaty?
Czyżby bał się że oponent go "zmiażdży"?

5 godzin temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Powiedz mi dlaczego prezydent 38mln państwa boi się debaty?
Czyżby bał się że oponent go "zmiażdży"?

Może dlatego, że wcześniej nie zdołał postraszyć swojego oponenta PiStoletem w windzie? ?

"Zgrzyt podczas debaty. Donald Tusk wypomniał Jarosławowi Kaczyńskiemu zdarzenie sprzed lat: "Ciebie zabić to jak splunąć - tak Pan powiedział do mnie kiedyś w windzie, wyjmując broń". Kaczyńskiego zamurowało. "Nie było takiego wydarzenia" - odpowiedział tylko. Tusk już do tego nie wrócił. Podobną historię sprzed lat przypomina publicysta DZIENNIKA Piotr Zaremba.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Vqbk9kuTURBXy9iYTc0MzhkNC1lMGJiLTQ1MjYtY

Ukryta Zawartość

10 godzin temu, jezz napisał:

Oczywiście, cały dzień potem maszeruję.

Ja maszeruję wyłącznie przy Rammstein, za mną czai się mój wierny owczarek niemiecki, na ścianach zaś mam plakaty z Brunnerem i narzędziami Festool.

9 godzin temu, atmeg napisał:

a tu wyjatkowy utwor . przepiekny i jak dobrze zachowany muzycznie ,wykonanie pewnie powojenne ......cos przepieknego !!!

Chyba lepsze niż oryginał...

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

2 godziny temu, Less napisał:

Moim zdaniem lepsze od oryginału.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

4 godziny temu, Less napisał:

Orginał ma Wschodnie korzenie.

Marlena Dietrich ubezpieczyła jako pierwsza swoje nogi i głos na milion dolarów. Za jej głos po niemiecku nie dałbym złamanego centa. W dodatku drętwo zaśpiewała.

Natomiast tego słuchać (i oglądać) się chce. Nawet po niemiecku... Nawet że film amerykański...

A co do polityki - cały rząd pieprznął pracę w kąt i jeździ po kraju z kampanią Budynia. Ponieważ realne pieniądze już się skończyły teraz rozdają nie swoje, oraz wirtualne. Ale to standard - Budyń chce uchwalać prawo które już obowiązuje.

Następnym posunięciem będzie obietnica ze jutro dzięki rządowi PiS będzie wschód Słońca. I zasada, że codziennie Słońce wschodzi zostanie zgłoszona jako poprawka do Konstytucji.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Następnym posunięciem będzie obietnica ze jutro dzięki rządowi PiS będzie wschód Słońca. I zasada, że codziennie Słońce wschodzi zostanie zgłoszona jako poprawka do Konstytucji.

a to wystarczy ogłosic monarchie z faraonem na czele

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Raczej tak nie będzie. Nowa PiS-owska konstytucja może być ultra katolicka, a w jej preambule będzie występował Jezus Chrystus jako król Polski i Najjaśniejsza Panienka jako Matka Narodu Polskiego.

A wysłać do Brukseli prezesa Jarosława !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A wysłać do Brukseli prezesa Jarosława !

Dokladnie. W Niemczech jest taka metoda, ktora sie nazywa „wegloben“ -> jesli chcesz sie pozbyc glupiego/zbednego pracownika, to musisz go tak dlugo zachwalac, az go przeniosa na wyzsze stanowisko.

Przerywnik muzyczny :

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

W dniu 9.07.2020 o 07:31, Zyzol napisał:

Vqbk9kuTURBXy9iYTc0MzhkNC1lMGJiLTQ1MjYtY

Pierwszy Sekretarz celuje? Przecież on nigdy nie był w wojsku. Najlepsze zadowolone ryje z tyłu Pierwszego Sekretarza.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W dniu 9.07.2020 o 08:40, Less napisał:

Piekna muzyka ....widać muzyka może być orężem w obie strony .

Ja to bie dziekuje za to wyjaśnienie .......nie wiedzałem o tym .

Tu uwaga moja ,jest cisza wyborcza i ja do tego sie dostosuje ....

skupie sie tylko na muzyce ......bez podtekstów ....

Swoją drogą ,co was tu tylu nawaliło w ten temat:)

Kochacie Mnie czy co?

Ale spoko ,witajcie .

Swoje już mocne popołudnie zaczne od polskiego power disco .....

znani ludzie :)..muza na poziomie ....

Kukiz jest znacznie lepszym muzykiem niż politykiem .....

Edytowane przez atmeg

znamy sie tu prawie jak te przysłowiowe łyse konie .

ja znam was ,który np, znasie na muzie ....który jest dobry w "gębie ".

Który choć gada o muzie jest ....cienki.

Wy znacie mnie w jakiejś cześci  też ......

--------------------------------------------------

=========================

perfekt ,słuchaliśmy tego w glębokiej komunie ...co sie stało z tym zespolem?

ja o Nich nie zapomniałem ....

To że ich drogi rozeszły sie , główny kompozytor i tez jeden z wokalistów opuscił nagle zespół .Nigdy tego nie wyjaśnił dlaczego .......jego sprawa ......ale pozostały wspaniale utwory ...

zawsze trzeba przypominać zwłaszcza  młodym ze była kapela która tak grała ...

o polityce ale nie o wyborach ...lokomotywa na wegiel i woda prosta zasada zabraniana przez Niemcy w imie ideologii fałszywego dbania o srodowisko i tak zwany efekt cieplaniany ...

Jeden stek klamstw . ale moge to napisac bo to nie podchodzi besposrednio pod wybory .Tylko pod Szwabskie klamstwa .

To tez nie podchodzi pod wybory jak nas straszono drogim gazem z USA a tymczasem borem lasem jest tanszy od Ruskiego:)

To tez nie podchodzi pod wybory ....

Manam ,najepszy nasz zespol rockowy ewer .......

Oryginalny ,boski ,oblednie muzykalny ........

Nie zapodawany na tym forum przez zbyt zmutowane osoby ?

no byl inny zespol ktory zagral kilka znakomitych utworow ale zniczono ich jako zbyt niebezpiecznych za komuny ......

Edytowane przez atmeg
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.