Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-29 6:46
https://dane.gov.pl/pl
34 minuty temu, ArturR napisał:

Oprócz wirusa należy obawiać się jeszcze czegoś. Spójrzcie na giełdy - Dow Jones -10%, bitcoiny i ropa - rzeź, przed nami może być wielki kryzys finansowy, bezrobocie, załamanie sprzedaży, rynku nieruchomości itp. Ale czy człowiek nie zasłużył na to?

Czasem warto oczyścić burdel.

Tylko jakoś nigdy nie ma kto. Teraz robią to samo co zawsze zadrukowuja zamiast pozwolić upaść tym którzy sobie nie radzą i wejść tym którzy sobie poradzą. Także nie ma co panikowac bedzie jak zwykle. Jak coś spadło wystarczy poczekać. 

Ale dla lubiących hazard teraz można szukać okazji na kupno sprzedaż.

chwilowy brak działalności w audio.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

No coś Ty? Ja to chciałbym jeszcze trochę pożyć... mam coś w tym życiu jeszcze do zrobienia.

Planujesz wymianę interconectów ?

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Gość mushi

(Konto usunięte)
3 minuty temu, soundchaser napisał:

Tak mnie zawsze korciło w latach 90-tych i najczęściej źle na tym wychodziłem.
Inwestowanie krótkoterminowe to szkoła wyższa.
Długoterminowe jest łatwiejsze, ale też nie jest proste, bo trzeba wyczuć trend, a przede wszystkim mieć informacje od insiderów. ?

Z mojego doświadczenia na krótkoterminowym łatwo zyskać i łatwo stracić. Jak na razie bawię się i uczę. Długoterminowe zawsze bezpieczniejsze i z takim nastawieniem przeważnie podchodzę do tematu, bo po jakimś czasie raczej się odkujesz. Ale jak ktoś liczy na szybki zysk to może się pewnie zdziwić ?

Jak to mówi pewna cyniczna maksyma "Kiedy leję się krew, kupuj nieruchomości".

1 minutę temu, mushi napisał:

Z mojego doświadczenia na krótkoterminowym łatwo zyskać i łatwo stracić. Jak na razie bawię się i uczę. Długoterminowe zawsze bezpieczniejsze i z takim nastawieniem przeważnie podchodzę do tematu, bo po jakimś czasie raczej się odkujesz. Ale jak ktoś liczy na szybki zysk to może się pewnie zdziwić ?

Jak to mówi pewna cyniczna maksyma "Kiedy leję się krew, kupuj nieruchomości".

A na YT już propaganda, że nieruchomości to w zaistniałej sytuacji kula u nogi ............

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

9 minut temu, skynyrd napisał:

Ale wtedy wszystko było nowe, 10 spółek na giełdzie fruwających dziennie o 10%.

Jakbym wtedy podczepił się pod giełdę to zarobiłbym fortunę na długofalowej inwestycji i nawet spadki by mnie nie ruszały.
Ale ja wszedłem na giełdę tuż przed krachem, a i tak zarobiłem.
Straciłem dopiero sporo na Elektrimie, w którym do dzisiaj mam zamrożone akcje. Teraz mam nadzieję, że PAE, do którego należę coś zdziała i tego złodzieja Solorza postawi przed sądem, a po powrocie na giełdę akcje odzwierciedlą realną cenę.

Gość mushi

(Konto usunięte)
Godzinę temu, ArturR napisał:

Dzisiaj po pracy podjechałem do wielkiej Galerii we Wrocławiu - do sklepu T&J. Miałem założoną maskę - więc byłem chojrakiem...

Wrocław powiadasz, podobno macie już ośmiu klientów, niedobrze ? coraz bliżej Lubina

U mnie wczoraj wieczorem i jeszcze dzisiaj rano przez sklepy przetaczała się fala paniki (Lubin/Głogów), janusze wykupywali co popadło. Dzisiaj powrót do normalności i wieczorem można było już dostać prawie wszystko. Dolnośląska fala januszowej paniki czy jakoś tak.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Pytałem cię żebyś wskazał w którym miejscu.

To co myślisz nikogo tu nie obchodzi.

Ponownie mnie obrażasz.

1. Zacytowałem to do czego się odniosłem.

2. Nie pytałeś mnie o wskazanie w którym miejscu gadasz głupoty.

3. Ad personam.

4. Twoje odwracanie kota ogonem mnie nie bawi.

I, jak uprzedziłem Cię poprzednio, do trzech razy sztuka.

Ergo, PLONK.

PS. Może nie siadaj do forum zbyt późnym wieczorem, ponieważ - jak sprawdziłem - zapytałeś sam siebie

c494bb2e7f1aba934d52969916c9a30f.jpg

2d0fea29dc1544d8d044db4bca89284a.jpg

1 godzinę temu, ArturR napisał:

Oprócz wirusa należy obawiać się jeszcze czegoś. Spójrzcie na giełdy - Dow Jones -10%, bitcoiny i ropa - rzeź, przed nami może być wielki kryzys finansowy, bezrobocie, załamanie sprzedaży, rynku nieruchomości itp. Ale czy człowiek nie zasłużył na to?

A wiesz ilu z kasą czeka na tanie akcje

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
A jak tak pozamykają wszystko, nikt już nie będzie pracował i nałożą obowiązek niewychodzenia z domów pod groźbą nawet rozstrzelania, to wszyscy zdechniemy z głodu we własnych mieszkaniach.
Miesiąc bez jedzenia przeżyjesz bez problemu, byle woda była.
Godzinę temu, skynyrd napisał:

Ale wtedy wszystko było nowe, 10 spółek na giełdzie fruwających dziennie o 10%.

Wszyscy zrobiliśmy z siebie idiotów. Kupowałem codziennie Parkiet i jakie wnioski wyciągnąłem?

Srakie.

E tam, było super.

Gość mushi

(Konto usunięte)
13 minut temu, Sine Metu napisał:
4 godziny temu, soundchaser napisał:
A jak tak pozamykają wszystko, nikt już nie będzie pracował i nałożą obowiązek niewychodzenia z domów pod groźbą nawet rozstrzelania, to wszyscy zdechniemy z głodu we własnych mieszkaniach. emoji6.png

Miesiąc bez jedzenia przeżyjesz bez problemu, byle woda była.

Angus Barbieri

382 dni

ale miał z czego schodzić ?

Dzisiaj zamiast edukować "masy" jak myć ręce, TVPIC dało temat zastępczy, ekspertyzy wykonywane we włoszech z katastrofy twuuuu, wróć ataku terrorystycznego w Smoleńsku. 

Ponoć śledztwo się ruszyło...

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

W moim małym miasteczku oficjalnie jeszcze nie ma, a ja nieoficjalnie wiem, że już jest.

Kaszpirowski jak nic...

2 godziny temu, mushi napisał:

No mnie już korci... ale jeszcze się wstrzymam

już ?

gdzie tam jeszczcze

dzisiejsze zagranie na opcje spadku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

20 minut temu, skynyrd napisał:

kolejny guru idiotów

Z twoich złotych ust takie słowa, zasnę w przekonaniu dobrze spełnionego proletariackiego obowiązku....

P.S.

Podniosłeś dawkę antydepresantów, bo ostatnio coraz bardziej odstajesz... 

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Co jest nie tak? Pytam serio...tym razem nie ironizuję, bo ciekawi mnie ten temat.
A jeśli układ immunologiczny szybko zwalcza, to OK.
Tak to sobie zawsze tłumaczyłem, bo moja Pani często choruje i nawet kuracja antybiotykowa nie jest w stanie wyleczyć jej szybko, tylko męczy się bidulka często 3 tygodnie i dłużej, bo ścierwo powraca po jakiejś poprawie. Nie zarażam się od niej, a jeśli czasem mi się zdarzyło, to jak napisałem wcześniej - 1-2 dni i koniec tematu.

Niewykluczone, że to Ty ją zarażasz. Serio.
3 godziny temu, hi_aro napisał:

Kaszpirowski jak nic...

Nie misiu, ja poza internetem żyję. 

-----

Oficjalnie w moim miasteczku nadal zero. A ja, poza przypadkami, o których pisałem, znalazłem miejsce, gdzie z dużym prawdopodobieństwem jest już kwarantanna. Nagle ciach! Nie wejdziesz, nie wyjdziesz. Co ciekawe, to tymi co tuż przed ciach wyszli, nikt się nie interesuje. Wniosek dość prosty: ponieważ brak środków aby zająć się wszystkimi, państwo odcięło i niańczy elity, a reszta niech sobie radzi.

-----

2 godziny temu, billy idol napisał:

dzisiejsze zagranie na opcje spadku

Nie obraźcie się, ale ten wątek jest o Koronawirusie - o giełdzie jest inny.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

ja poza internetem żyję. 

Raczej po za świadomością żyjesz, w umysłowo - egzystencjalnej nirwanie.

7 godzin temu, skynyrd napisał:

Zamawiam sobie przez Api.pl 2 skrzynki piwa. Rano zamawiam, po południu przywożą.

Dodaj jeszcze - wieczorem wypijam...??? Rano od nowa.

a co na to wszystko unia europejska?

ci slynni mysliciecie fachowcy z lewackiej unii

Przecież tzw. Unia Europejska jest zajęta propagowaniem neo-bolszewizmu czyli marksizmu kulturowego,importem afro-azjatyckiego desantu,promocją feminizmu,lgbt czy genderyzmu więc takie "zwykle" zarazy ich nie interesują.

Czytaj więcej na

Ukryta Zawartość

Koronawirus obnażył bezsilność i ignorancję urzędniczych elit europejskich ! Oni są tak zadufani w sobie że przestali dostrzegać zagrożenia ! Lewaco-liberalna ideologia wyprała im mózgi ! I co teraz ? Może jakiś protest kredkowy ?

Cala unia .Organizacja pelna frazesow ,ktora zostala zbudowana w celu obrony interesow Niemiec i Francji. Unia jest ANTY EUROPEJSKA.Euro sluzy interesom Niemiec. Moze wreszcie inne kraje sie obudza i przestana sie dawac ru..c Niemcom. Grecja zostala sama z najezdzcami, Wlochy same z epidemia. Chyba jeszcze tylko kraje wyszechradzkie sobie pomagaja i trzymaja sztame.

Ukryta Zawartość

?W dobie wariactwa cenowego zakłady Unitra proponują alkohol izopropylowy do dezynfekcji rąk.Niewielki aplikator z tym szlachetnym płynem można nosić przy sobie.

Jak choroba przeminie to alkohol zostanie do czyszczenia płytek w audio.?

Edytowane przez Felixs

izopropylowy jest OK

cenna informacja i mozna z niego zrobic wszystko samemu i  cena jest bardzo dobra bez tego narzutu podatkowego jak w etylowym

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ukryta Zawartość

7 minut temu, cir napisał:

cena jest bardzo dobra bez tego narzutu podatkowego jak w etylowym

Cena była bardzo dobra.

Ukryta Zawartość

16 godzin temu, Wuelem napisał:

Wejście tylko w maseczkach!

Kupisz w Polsce maseczki?

NIE KUPISZ.

To zamówisz w sklepie internetowym. 

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

21 minut temu, cir napisał:

izopropylowy jest OK

cenna informacja i mozna z niego zrobic wszystko samemu i  cena jest bardzo dobra bez tego narzutu podatkowego jak w etylowym

Ale jest trujący

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.