Skocz do zawartości
IGNORED

Homoseksualizm w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Fani PiS to mają ciekawe zainteresowania i źródła realizacji tych zainteresowań. To ciekawe. Jest prawdopodobieństwo że najwięcej myślący o homoseksualistach i homoseksualizmie są fani PiS. 

Nawet już nowe loga mają.

8e08def364619e4716b3b25e415bae62.jpg

Zobaczenie nie jest i nigdy nie będzie normą ! Można to tolerować ale na promowanie takich zachowań zgody nie ma i nie będzie. Większość Polaków i ja też lgbt mówimy nie.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Większość Polaków i ja też

O, jesteś parszywym zarobaczonym imigrantem - zarazą Prezesa Jarosława.

„Są już przecież objawy pojawienia się chorób bardzo niebezpiecznych i dawno niewidzianych w Europie: cholera na wyspach greckich, dyzenteria w Wiedniu, niektórzy mówią o jeszcze innych, jeszcze cięższych chorobach. No i są pewne przecież różnice związane z geografią – różnego rodzaju pasożyty, pierwotniaki, które nie są groźne w organizmach tych ludzi, mogą tutaj być groźne. To nie oznacza, żeby kogoś dyskryminować, ale sprawdzić trzeba.”

O, jesteś parszywym zarobaczonym imigrantem - zarazą Prezesa Jarosława.
Przecież napisałem że możesz zaprosić kochasia do domu i bawić się z nim w doktora .
W dniu 25.07.2020 o 22:40, Adam Sikora napisał:

Jaro ile ty masz lat ze wyciągasz takie wnioski ?  Przeżyłeś już 1000 lat ? moze milion ?

Tysiąc lat temu może jeszcze się interesował. Od pierwszej wojny światowej już nie bardzo.

Jestem Europejczykiem.

Full wypas  kobiecości...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mniam

Ukryta Zawartość

6 minut temu, ArturR napisał:

Dla tego mniam.  Do takiego starego pie... jak Ty już nie bardzo

Pochlebiasz sobie. Nie przepadam za kobietami z wąsami.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Pochlebiasz sobie. Nie przepadam za kobietami z wąsami.

Dawno zgoliłem, ale wiem - nie jestem w Twoim typie. Po-pierwsze, nie jestem Europejczykiem (ideowo),  a po-drugie, nie jestem tęczowy. 

4 godziny temu, xajas napisał:

Samo zdjecie jest dobrze zrobione, ale jak cie mdli, to jest na to stare proste sprawdzone rozwiazanie -> wyrzygaj sie. Najlepiej do własnych butów, to dobrze pasuje do słomy

Wolę na ciebie, buty mam ładne.

4 godziny temu, Lech36 napisał:

Możliwe że tak, ale jak Kolegę mdlą to po co oglądać, ja też wolę rozebrane dziewczyny, ale wiem że w społeczeństwach istnieją osoby o odmiennej orientacji seksualnej i zupełnie mi one nie przeszkadzają. Lesbijki np. wielu facetów hetero bardzo rajcują.   

Na forum było to w Kolegi poście.

Ja tez  o tym wiem i również mi przeszkadzają, póki się nie pchają ze swoim homoseksualizmem przed przypadkową publikę.

Gdybym wlazł na ich stronę lub jakąś stronę LGBT, pewnie by problemu nie było, bo wiem jakie treści moge tam spotkać, ale to zdjęcie mnie zaatakowało na stronie interii.

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

No i jak Cię mdli, to opuść lokal i się wyrzygaj, a nie czepiaj się baby.

O tym pisałem wyżej, ja nie wchodziłem do ich lokalu.

4 godziny temu, jar1 napisał:

Ukryta Zawartość

d5e31630fd1a661be2578e4f0f0af335-970x542

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Skończcie ten HATE 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

4 minuty temu, skynyrd napisał:

Wytropiłeś Komucha? Dawaj go!

Problem w tym, że stare komuchy nawróciły się na PiS więc są pod ochroną aparatu Państwa.

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, skynyrd napisał:

Nie możesz ich pozabijać?

Aż taki głupi nie jestem.

Zbysio miałby dowód na lewackie knowania i zrobiłby zamach stanu. Oczywiście dla Ojczyzny ratowania.

Jestem Europejczykiem.

Od lat twierdzę (i piszę) że Zbysiu to narcystyczny psychopata. No i potwierdza się to raz za razem. Jakim cudem ludzie tego nie widzą to pojęcia nie mam. Jak kiedyś przez niego coś pierdyknie to wtedy wszyscy będą się mądrzyć. Palanty i tyle.

Po raz kolejny wsadza nas wszystkich na minę i nic. Przecież nawet tych idiotów z PiS wsadza na minę a ci debile patrzą i czekają ch... wie na co. Przecież to Herostrates naszych czasów.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Ludzie nie słyszeli nigdy o Herostratesie (nb. jego imię, miało zapaść się w ciemność).

Słyszą o 500+ i 13 emeryturze. Myślę, że jedyna możliwość zmiany sceny politycznej, będzie wtedy, gdy Jarosław się przekręci.

Ale wtedy wrócą starzy, wyposzczeni złodzieje z PO.

Po za PIS i PO nie ma nic. Kompletnie nic. I to jest przerażające.

Dlatego pisałem, że szansa byłoby takie wydarzenie które spowodowałoby kolaps obydwu tych struktur.

Szansą było pojawienie się Nowoczesnej, ale PiS pomógł Schetynie i po pół roku było pozamiatane.

Ale szansą jest zwykła biologia. Badania pokazały, że im młodsi ludzie, tym mniej głosują na duopol. I wynik jest uderzający a zależność prawie liniowa. Dlatego uważam (i pisałem o tym) to były ostatnie takie wybory które znaliśmy.

PiS próbuje swoich starych sztuczek, czyli maksymalnej polaryzacji, ale to przestanie działać w sposób naturalny.

Jestem Europejczykiem.

Jak PiS wygrał w 2015 to chyba po miesiącu czy dwóch pisałem, że trzeba się szykować na dwie kadencje. No i o Grzesiu. Trochę było wtedy milczącej obrazy, ale wyszło na moje.

Żona tez się na mnie obraziła, jak tłumaczyłem jej że w obecnej sytuacji PiS będzie rządził tak długo aż wy***rdoli się o własne nogi. Teraz powoli zaczyna przyznawać mi rację.

Jestem Europejczykiem.

Jak mieszkałem w Polsce do chodziłem się strzyc do zakładu pana Henia. Pan Henio był ewidentnie homoniepewny ale w swoim fachu - artysta! Nie afiszował się, tęcz nie wieszał, na parady nie chodził, tylko ciężko zasuwał w swoim zakładzie, ale wystarczyło spojrzeć... ? A jak już tym swoim głosikiem zaczynał opowiadać kawały o częściach rowerowych na P (dokładnie takiego słowa używał) to nieraz myślałem, że spadnę z fotela. ?

I takich homosiów szanuję i sam pierwszy stanę pod zakładem pana Henia bronić go, gdyby pisowscy siepacze przybyli zrobić mu jakąś krzywdę na mieniu lub - co nie daj Boże! - zdrowiu!

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Po przeczytaniu wpisu doktorka nagle zrozumiałem dlaczego tylu PiSowców ma fiksację na temat rowerów, albo opowiada mało zrozumiałe dla heteroseksualnych dowcipy. Dzięki!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 hours ago, Jaro_747 said:

Szansą było pojawienie się Nowoczesnej, ale PiS pomógł Schetynie i po pół roku było pozamiatane.

W uwaleniu projektu główny udział miał sam Nowoczesny Ryszard. Są dostępne kompilacje jego najgłupszych wypowiedzi, do dziś śmieszne. Czyny nie pozostawały daleko z tyłu - sprawa subwencji i partyjnych długów. Nie tego oczekiwano po asie ekonomii. A potem jeszcze sławny wyjazd na Maderę i przewrót partyjnego fraucymeru.

Wiele punktów programowych Nowoczesnej wygladało w porządku (podatek liniowy 3x 16%) jednak od początku wiadomo było, że tego postulatu nie zrealizują, nawet gdyby objęli władzę. Za to postulaty szkodliwe (przyjęcie "uchodźców", waluta euro, związki partnerskie) by wprowadzili, bo to nie wiązałoby się z nagłym pojawieniem się wielkiej dziury budżetowej. Rozwiązania w postaci radykalnego cięcia wydatków w programie nie mieli.

Przykłady Pana Henia i Fredka Śmieciarza pokazują jak szkodliwa jest ideologia LGBT. W dawnych czasach zjawisko homoseksualizmu miało swój koloryt, natomiast dziś, kiedy rzeczona ideologia rości sobie prawo do regulacji ich (oraz reszty społeczeństwa względem nich) zachowań wg. jedynego słusznego wzorca, mamy to co mamy - nudną do porzygu marksistowską walkę klas.

Edytowane przez misiomor
18 minut temu, misiomor napisał:

Przykłady Pana Henia i Fredka Śmieciarza pokazują jak szkodliwa jest ideologia LGBT. 

W zasadzie to masz rację. Dziś na siłę popularyzuje się LGBT, co tylko nakręca homofobię. O totalnym braku zrozumienia tematu najlepiej świadczy ostatni wklejony tu mem: choć dla wielu niesmaczny, to bohater wcale nie musi być homoseksualny.

18 minut temu, misiomor napisał:

...kiedy rzeczona ideologia rości sobie prawo do regulacji ich (oraz reszty społeczeństwa względem nich) zachowań wg. jedynego słusznego wzorca, mamy to co mamy - nudną do porzygu marksistowską walkę klas.

Odnoszę wrażenie, że pewna grupa osób, która resztki godności utraciła chamskimi i debilnymi napier...lankami polityczno-religijnymi, tę godność chciałaby odzyskać swoją równie debilną turbotolerancją LGBT. Debilizm kontra debilizm - nic z tego nie wynika.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Środowiska LGTB należy szanować tylko z jednego powodu - nie uczestniczą w postępującym przeludnianiu Ziemi. Nie chcę tu nuć teorii spiskowych, ale skoro Bil Gates otwartym tekstem w swoich publicznych wystąpieniach mówi o depopulacji rodzaju ludzkiego, to obecnie wzmożony nurt LGTB,...

Mozna na to tez inaczej spojrzec. Dla zachowania populacji (w uproszczeniu) potrzebujesz wspolczynnik dzietnosci ok. 2. Aktualnie Polski wspolczynnik to ok. 1,4 - 1,5.

Czyli aby zachowac „Polska nacje“ i uzupelnic luki, potrzebujecie imigrantow/uciekinierow, ktorych Polacy tak samo kochaja, jak srodowisko LGBT

Do tego dochodzi rosnaca ilosc rencistow. Kto ma na nich pracowac?

2 godziny temu, misiomor napisał:

W dawnych czasach zjawisko homoseksualizmu miało swój koloryt

z19513166Q,Boguslaw-Kaczynski-w-2003-rok

I takich się szanowało.

Albo: (już za Puzona to szczególnie!) ?

Jerzy_Waldorff_Polish_writer.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

"Nikt nie wie dokładnie, bo z różnych powodów nie ma takich kościelnych statystyk, ilu wśród księży jest homoseksualistów. Wbrew promowanym w Polsce tendencyjnym „oszacowaniom” wskazującym na mniej niż 1 proc., powiedzenie, że są ich tysiące, nie mija się z prawdą. Na podstawie badań przyjmuje się, że homoseksualnych księży nie jest mniej niż 5-10 proc. oraz średnio nie więcej niż ­30-50 proc. – chociaż górna granica może być wyższa. Na przykład badacze amerykańscy uważają, że w ich kraju księża katoliccy – w stosunku do innych grup społecznych – są grupą nadreprezentatywną, jeśli chodzi o obecność homoseksualistów, gdyż stanowią blisko połowę całej populacji duchownych, a w niektórych zakonach znaczną ich większość."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prowokacja wiadomej "ideologii" Na dołek z nimi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.