Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
    • Magdalena Biejat - Lewica
      0
    • Grzegorz Braun - KKP
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      0
    • Marek Jakubiak - WR
      0
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      0
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      0
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      0
    • Adrian Zandberg - Razem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Flaga papieska chyba różni się odrobinę od flagi Watykanu...

6dec28a42c327fcffc16db0fdbf727d7.png

Ukryta Zawartość

43 minuty temu, stench napisał:

Mentzen to kandydat do pierwszej trójki prezydenckich wyborów.

Też został objęty krytycznym dziennikarskim spojrzeniem .

Uznano, że napisał głupią pracę doktorską:

Ukryta Zawartość

..... i tak inwestuje posiadany kapitał żeby płacić mniejsze podatki:

Ukryta Zawartość

Obawiam sie wariantu jaruzelskiego , a nie rumuńskiego . Rafał Trzaskowski mianowany przez aklamację z wykorzystaniem stanu wojennego. Prezydent Andrzej Duda przez obecną koalicję rządzącą został objęty ,,kordonem sanitarnym" podobnie jak przedstawiciele EKR w Uni Europejskiej . To trwa po dziś dzień . Przykład to AFD w Niemczech i Zjednoczenie Narodowe we Francji. W Polsce może być wprowadzony przez Donalda Tuska wariant jaruzelski pod pretekstem sytuacji międzynarowowej i wojny na Ukrainie , czyli stan wojenny, przez który wybory będą odwołane  , i mianuje nowego prezydenta przez aklamację idąc na rękę Uni Europejskiej w zwalczaniu EKR. Wtedy domknie się system , w którym zostaną  odwołane w Polsce najbliższe wybory parlamenrtarne w 2027 roku. Wtedy Polska będzie pierwszym obszarem zjednoczeniowym Unii Europejskiej i Niemec w charakterze poligonu doświadczalnego. Ta brudna kampania wyborcza może być wstępem do wprowadzenia wariantu jaruzelskiego w Polsce.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez wsteczna świnka

---------------

Kenijczyk po prawej popiera z całego serca szambelana warszawskiego ps trzask 

Za jedyne 400 tys$.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

3 minuty temu, marek-1969 napisał:

Kenijczyk po prawej popiera z całego serca szambelana warszawskiego ps trzask 

Za jedyne 400 tys$.

Takie poparcie jest bezcenne...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Teraz, soundchaser napisał:

Jest jakiś normalny kandydat, który nie jest przestępcą albo nie ma na niego jakichś haków?

Nawet na konklawe takiego nie ma.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Obecny reżim zdolny jest do wszystkiego, oni nie liczą się z nikim i z niczym. To są prawdziwi przestępcy, zamykają niewinnych w więzieniach, zabrali subwencję największej partii opozycyjnej, szkalują Nawrockiego. 

Pisałem już wcześniej że diabeł tak działa, tam gdzie nie ma przestępstwa szuka przestępstwa i prześladuje niewinnych ludzi a tam gdzie faktycznie jest przestępstwo diabeł chroni swoje dzieci i tam nie ma przestępstwa.

Znamienne jest to że te prześladowania dotyczą ludzi wierzących, jakoś niewiężących nie dotyczą. Człowiek niewierzący może zabić dziecko w dziewiątym miesiącu zastrzykiem w serce i co? Nic chodzi na wolności, bo to był zabieg medyczny. 

11 minut temu, Roman_66094 napisał:

szkalują Nawrockiego

Biedny. Sam sobie winien bo to oszust.

Edytowane przez soundchaser
1 minutę temu, TomekL3 napisał:

Grzegorz Braun.

Brauna wyeliminuję przed wyborami, dla lewaków to przestępca, zresztą jak każdy kto popiera prawice.   

13 minut temu, soundchaser napisał:

normalny kandydat, który nie jest przestępcą albo nie ma na niego jakichś haków

He he, ile spraw miał Trump..

Dzisiaj pretendent do urzędu pozbawiony obciążeń, byłby najbardziej podejrzany..

4 minuty temu, soundchaser napisał:

to oszust

Oszust, w sytuacji państwa opresyjnego, kondominium czy państwa teoretycznego - to bohater i patriota.

31 minut temu, marek-1969 napisał:

z całego serca

Miller niby komunista, ale ma kontakt z rzeczywistością, warto posłuchać, Nawrocki i Jego mental, to jest upadek, - takie zero ma reprezentować Polaków - czym sobie na to zasłużyliśmy..???

39 minut temu, Roman_66094 napisał:

Brauna wyeliminuję przed wyborami, dla lewaków to przestępca, zresztą jak każdy kto popiera prawice.   

Braun to typowy lewak jest.

Tak, jak Piotrowicz i Putin.

4 godziny temu, Less napisał:

To tak jak z Billem Clintonem. Nie największym problemem było, że robił to co robił, lecz to, że kłamał na ten temat.

Właśnie.
Nie kawalerka go pogrąża,ale pokrętne tłumaczenie się.
Wysyłanie kolegów,aby go wytłumaczyli.

Tak się nie zachowuje człowiek niewinny.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Lewak z założenia jest już przestępcą.
O Brauna bym się nie bał. Nieźle namiesza w tych wyborach a jeszcze bardziej po.
Braun to typowy lewak jest.
Tak, jak Piotrowicz i Putin.

Spójrz w lustro, zobaczysz lewaka.

Ja myślałem wcześniej  że ten pan Jerzy nie ma nikogo żony dzieci. A tu się okazuje że ci którzy mają obowiązek zajmować się nim żona i dzieci nie robili tego. Lewactwo oczywiście nie widzi w tym nic złego, Nawrockiego obciążają zobowiązaniami z których maja obowiązek wywiązywać się dzieci i żona. Nawrocki nie pozostawił człowieka w potrzebie, nie pozwolił żeby wylądował na bruku. Zapłacił zobowiązania za jego mieszkanie, pomagał finansowo. Dla pana Jerzego Nawrocki stał się najbliższą osoba, bliższą niż jego żona i dzieci.  Dlatego nie dziwi testament w którym pan Jerzy czyni Nawrockiego jedynym spadkobiercom. Nic niegodziwego Nawrocki nie uczynił, przynajmniej nie ma na to żadnych dowodów. Zdecydował się oddać to mieszkanie na cele charytatywne. Oczywiście Lewacy będą go atakować bo taka ich rola, taka ich wyrodna natura.

Diabeł w niebie zajmował się dokładnie tym samym oskarżaniem ludzi. 

7 I nastąpiła walka6 na niebie:
Michał6 i jego aniołowie mieli walczyć ze Smokiem.
I wystąpił do walki Smok i jego aniołowie,
8 ale nie przemógł,
i już się miejsce dla nich w niebie nie znalazło.
9 I został strącony wielki Smok,
Wąż starodawny,
który się zwie diabeł i szatan,
zwodzący całą zamieszkałą ziemię,
został strącony na ziemię,
a z nim strąceni zostali jego aniołowie7.
10 I usłyszałem donośny głos mówiący w niebie: «Teraz nastało zbawienie, potęga i królowanie Boga naszego
i władza Jego Pomazańca,
bo oskarżyciel braci naszych został strącony,
ten, co dniem i nocą oskarża8 ich przed Bogiem naszym.

Kręci Cię obrona oszusta?

10 minut temu, Roman_66094 napisał:

Zdecydował się oddać to mieszkanie na cele charytatywne.

Jeśli złodziej odda skradzione rzeczy, to już nie jest złodziejem?

Godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

Nie kawalerka go pogrąża,ale pokrętne tłumaczenie się.

Godzinę temu, Pseudodrummer napisał:

Tak się nie zachowuje człowiek niewinny.

Masz 100% racji. Nawrocki popełnia błąd za błędem! Teraz oddał to mieszkanie na cele dobroczynne. BŁĄD!!!

Przecież w ten sposób przyznaje się sam że coś tam było nie tak. Rasowy polityk tak nie postępuje! Jak go złapią na złodziejstwie to ma mówić że to nie jego ręka!

Błąd!

12 minut temu, Stream napisał:

No właśnie. Idiotyzm! Złodziej złapany za rękę ma mówić że to nie jego ręka! Tego oczekujemy od polityków.

Ale to nie mój problem. W pierwszej turze i tak głosuję na Grzegorza Brauna. Precz z komuną!

Precz z komuną ale za Kill'em All propsy!  😄 

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

2 godziny temu, 747 napisał:

Miller niby komunista, ale ma kontakt z rzeczywistością, warto posłuchać, Nawrocki i Jego mental, to jest upadek, - takie zero ma reprezentować Polaków - czym sobie na to zasłużyliśmy..???

Miler   to  nie  komunista    to   ruski    sługus  i  d..........właz     i  jeszcze  mma  czelnosc      dobranocki  opowiadać  .  Niech  lepiej  powspomina    P   Potocką   ,  bo  natym    najlepiej  sie   zna.

4 godziny temu, stench napisał:

Ja dostrzegam jedno. Nawrocki miał sąsiada. Może nieogarniętego, a może pijącego. Sąsiad zadłużył mieszkanie, groźba eksmisji itd.

Nawrocki dogadał się, spłacił zadłużenie, dał górkę, wykupił. W zamian został właścicielem mieszkania z dożywociem sąsiada. Nawrocki płacił czynsz, sąsiad mieszkał, może czasem dostał jakąś kasę.

I tyle.

Cudowny pokaz hipokryzji i chowania głowy w piasek.

Trzeba przyznać, że zrobione znacznie lepiej niż te popisy chamstwa w wykonaniu sztabu Nawrockiego.

Gdyby Szanowny Kolega kiedyś potrzebował to bez problemu wyskrobie jakiś liścik polecający😁.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

28 minut temu, Stream napisał:

Kto jest oszustem w tych wyborach to ja dobrze wiem, ale w mojej ocenie nie jest nim Nawrocki. Nikogo nie oszukał nikogo nie skrzywdził. 

31 minut temu, Stream napisał:

Gdyby Nawrocki był złodziejem to już dawno Lewacy postaraliby się o to żeby siedział. Jest człowiekiem niewinnym dla mnie to oczywiste. Kto jak kto ale Nawrocki jest dokładnie prześwietlony. Nie mogą nic na niego znaleźć, to robią alfonsa, bandytę, oszusta. Oszczerca nie może być prezydentem, miałem głosować na Mentzena ale zmieniłem zdanie po tym jak zaczął oczerniać Nawrockiego. To że komuś się wydaje że ktoś jest oszustem czy złodziejem nie znaczy że nim jest. Takie rzeczy trzeba udowodnić, nie ma twardych dowodów nie ma oszustwa.   

3 godziny temu, soundchaser napisał:

Jest jakiś normalny kandydat, który nie jest przestępcą albo nie ma na niego jakichś haków?

Jasne!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

21 minut temu, Roman_66094 napisał:

Gdyby Nawrocki był złodziejem to już dawno Lewacy postaraliby się o to żeby siedział.

K…a k…ie łba nie urwie. Natomiast wystawienie przez starego, zdemenciałego człowieka jakiegos pospolitego Dyzmy nie jest nawet zabawne, jest żenujące. Tutaj żaden sztab nic nie ulepi.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

27 minut temu, Roman_66094 napisał:

Kto jest oszustem w tych wyborach to ja dobrze wiem, ale w mojej ocenie nie jest nim Nawrocki. Nikogo nie oszukał nikogo nie skrzywdził. 

Gdyby Nawrocki był złodziejem to już dawno Lewacy postaraliby się o to żeby siedział. Jest człowiekiem niewinnym dla mnie to oczywiste. Kto jak kto ale Nawrocki jest dokładnie prześwietlony. Nie mogą nic na niego znaleźć, to robią alfonsa, bandytę, oszusta. Oszczerca nie może być prezydentem, miałem głosować na Mentzena ale zmieniłem zdanie po tym jak zaczął oczerniać Nawrockiego. To że komuś się wydaje że ktoś jest oszustem czy złodziejem nie znaczy że nim jest. Takie rzeczy trzeba udowodnić, nie ma twardych dowodów nie ma oszustwa.   

Te bajki szczerze mnie rozczuliły.

Jestem Europejczykiem.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.