Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A propo występów w kościele w Rumi

Gdybym wiedział to bym im jakieś lądowisko wystrugał,mam rzut moherem.

Normalnie CYRK i jaja WIELKANOCNE!!!

Czym im te ofiary tak zalazły?

Rzygać się chce, ale to pojutrze - poniedziałek wolny!

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

trochę danymi można manipulować, ale i tak prawda wyjdzie na jaw. W zasadzie w całym artykule ważne są tabelka i wykres.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12155-0-37271500-1522527137_thumb.jpg

post-12155-0-75192800-1522527187_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Może tego smoleńskiego, ale oczywiście jak był przodkiem to obu ;-). Nie można być przodkiem jednego z braci.

Nie doceniasz Kaczyńskich ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

trochę danymi można manipulować, ale i tak prawda wyjdzie na jaw. W zasadzie w całym artykule ważne są tabelka i wykres.

Ukryta Zawartość

Dowcip w tym, że numer z przeksięgowaniem wydatków (typu opóźniony zwrot VAT za poprzedni rok) można zrobić w celach sprawozdawczych dokładnie tylko raz, bo potem poziom bazowy juz będzie odnosił się do tego, co rok wcześniej. Chyba że potem się już będzie te kwoty po prostu ukrywać, fałszując rozliczenie budżetowe państwa.

Ukryta Zawartość

Powiedz mi, Lechu, ale "tak szczerze, jak naukowiec" - czy w tej pomyrdanej rodzince cokolwiek Cię jest w stanie jeszcze zadziwić?

Nie ;-).

A może wy mu tak specjalnie podstawiacie takie buble prawne aby raz na jakiś czas mógł coś zawetować.Że niby taki niezależny.

Nie sądzę żeby to robili świadomie, przecież widać czarno na czarnym ;-) że PiS to partia patriotycznych misiewiczów.

Ukryta Zawartość

Otwierają się nowe perspektywy do setek najwierniejszych żołnierzy PiS. Odpowiednia rotacja na ztanowiskach i mamy nową nomenklaturę.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Korea Północna przyjęła na koncercie grupę artystów popowych. Dzięki działalności 747 jedną nawet rozpoznałem. Kim był, oklaskiwał, rozmawiał. Kolejny krok do zjednoczenia?

Tytułem uzupełnienia:

To byli artyści z Korei Południowej.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

"Do Sejmu wpłynął projekt nowelizacji ustawy o Sądzie Najwyższym autorstwa PiS. Informacja o tym fakcie została opublikowana na stronie sejmowej niższej izby parlamentu."

Projekt, jak wynika z informacji zamieszczonej na stronie internetowej Sejmu, wpłynął do laski marszałkowskiej 30 marca. Na razie nie ma jeszcze na stronie tekstu noweli w wersji elektornicznej, wiadomo jednak, że została ona skierowana do zaopiniowania przez Biuro Legislacyjne i Biuro Analiz Sejmowych.

Za Wp.pl

Bardzo ciekawe jak oceni to UE???

Człowiek podobno uczy się całe życie. Gorzej jeśli głupi się urodził, jako głupi żyje...bo jest więcej niż pewne, że jako głupi umrze.

Jeśli siedzimy...no to "lecimy"!

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Pan Kolega sobie przedłużył Šwięta i nie chyta.

Z tego czegoś to już całe Forum - się chichocze.

Cały kraj i okolice - też!

No jeśli powieliłem, to wybaczcie szczerze!

Komu (jak mnie) umknęło, niech poogląda i zastanowi się w przyszłości na kogo oddaje głos.

Pozdr. :)

p.s.

Dzięki za info!

Pan Kolega sobie przedłużył Šwięta i nie chyta.

Z tego czegoś to już całe Forum - się chichocze.

Cały kraj i okolice - też!

To jest tak piękne, że powinno być na początku każdej nowej strony każdego wątku.. Takie motto dla wszystkich.

Jestem Europejczykiem.

Ja jestem tym wystąpieniem zachwycony. Naprawdę!

To dzieło godne największych mistrzów polskiego kina, bez żadnych przeróbek mogłoby trafić do współczesnej wersji "Rejsu" czy "Misia".

Jestem Europejczykiem.

Ja jestem tym wystąpieniem zachwycony. Naprawdę!

To dzieło godne największych mistrzów polskiego kina, bez żadnych przeróbek mogłoby trafić do współczesnej wersji "Rejsu" czy "Misia".

Alternatywy 2018.

W socjaliźmie przynajmniej domy "dla plebsu" budowali, znaczy osiedla szły w górę.

Teraz jedynie frankowiczom w górę idą...odsetki, a Adrian niejaki zapomniał swoją koronną obietnicę.

I by było jasne, sam nie jestem po tej ciemnej "Franka" stronie, więc mnie to nie dotyczy.

Ale ktoś, gdzieś, kiedyś coś tam mówił głośno, że władza zrobiła się tak paskudna i trzeba ją odsunąć, że nie słucha ludu, a jedynie ciągnie z "koryta".

Jakoś tak gadali, a nawet ktoś darł gębę, że nie będzie notariuszem rządu.

I to prawda, niejaki Adrian zwany także na mieście Narciarzem-Budyniem stał się nie tyle notariuszem rządu, co długopisem nierządu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Aktualna sytuacja plityczna Polski.

Zauważyliście jak zmienił się pod wpływem Merkelowej ton i nastawienie UE do naszego kraju. Wiecie co jest powodem tego? Otóż otwarcie się Polski na nowy jedwabny szlak czyli ekspansję gospodarczą Chin powoduje duży ból głowy u naszych zachodnich sąsiadów. Niemcy zdają sobie sprawę , że ich utrzymujacy się na wysokim poziemie przemysł motoryzacyjny przespał okazję przejścia na transport elektryczny. To samo dzieje sie w dziedzinach nowoczesnych technologii energetycznych. W których Chiny znacznie wyprzedziły Europę. Ponieważ Rosja współpracuje politycznie i gospodarczo ChRL jedno zakręcenie kurków z gazem i ropą przyspieszy rozwój i zmiany gospodarcze w EU. ;-) Nie chcę bawić się w proroka ale moim zdaniem jesteśmy świadkami ostatniego okresu dominacji gospodarczej Niemiec w UE. Jednocześnie zwracam uwagę , że Grecja wystąpiła o reparacje wojenne a ostatnio w imieniu II RP Jan hrabia Potocki wydał 100mln funtów na żydowskie najlepsze kancerarie prawnicze za zniszczoną Warszawę. Kwota jest ogromna ale sprawa wydaje sie prosta. Zwłaszcza, że Niemcy podpisali pod Warszawą umowę, że jej nie zniszczą. Zniszczenia po wojnie zostały dokładnie policzone. Ja gospodarczo widzę świtnie perzyszłość Polski. ;-) Nie wiecie dla czego hrabia Potocki ma zakaz wystepu w mediach i wstepu do Sejmu?

ZBANOWANY PRZEZ VLADO

Sporo pożytecznych informacji.

Bardzo Koledze Bąbofcovi dziękuję. Naprawdę.

Wychodzi na to, że ci, którzy mają Dudę za wrzaskliwego, prymitywnego chama - nie mają racji.

On jest zwyczajnie, permanentnie naćpany. To i wybaczyć trzeba.

A teraz zamieść coś o podróżach Andersowej. Mniemam, że będzie równie ciekawe.

• Redaktorzy

Wychodzi na to, że ci, którzy mają Dudę za wrzaskliwego, prymitywnego chama - nie mają racji.

On jest zwyczajnie, permanentnie naćpany. To i wybaczyć trzeba.

Sądząc po tym materiale, pijany w 3D. Ale to mu w naszym kraju nie obniży popularności.

"Wymowny komentarz Kaczyńskiego. Dał wyraźny sygnał, kogo poprze w Warszawie"

Oficjalnie decyzja ws. kandydata PiS na prezydenta Warszawy nie została jeszcze podjęta. Wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego wskazuje jednak, że może być inaczej. Prezes stwierdził, że największe szanse na "poszerzenie elektoratu" w stolicy ma Michał Dworczyk.

O tym, że Kaczyński już zdecydował w kwestii kandydata PiS w wyścigu o stołeczny ratusz, wskazuje jego wywiad dla "Gazety Polskiej". Numer ukaże się w środę, ale fragmenty już dziś przytacza pap.pl.

"Nie jest tajemnicą, że wybór padnie albo na Patryka Jakiego, albo na Michała Dworczyka. Gdybyśmy kierowali się jedynie sondażami - dziś przecież wszystkie partie je przeprowadzają - to należałoby ocenić, że szanse tego drugiego w rywalizacji o prezydenturę stolicy są większe" - powiedział Kaczyński.

"Sęk w tym, iż wyrazistość pana Jakiego ma zdolność mobilizującą nie tylko jego zwolenników, lecz także przeciwników. Michał Dworczyk zdaje się mieć większe szanse na poszerzenie dzisiejszego elektoratu PiS w stolicy" - dodał."

No i macie już zabezpieczona jasność drodzy Warszawiacy :-)))

Pan raczył wskazać :-)))

Za Wp.pl

To chyba żart? Najbogatsza partia w Polsce żebrze o jakieś drobne rupie na pomnik swojego mitu założycielskiego?

Dlatego jest najbogatsza ;-))

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.