Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

numerek generalnie to ty jestes skonczony...tak jak i reszta.Kwestia czasu.

A on był w ogóle kiedyś zaczęty?

Od tego mam Jarosława Kaczyńskiego.

O szef prezesa się ujawnił :-) Coś naprawdę jest na rzeczy z tym kolanem.

Jak zabraknie go, to czeka nas katastrofa.

Mylisz się. Czeka Was tak czy inaczej.

30 miesięcy od wyborów a wynik 43 do 17+4+ew. komuniści.

Wszystko zmierza we właściwym kierunku. W dyktaturach wynik poniżej 80% jest niedopuszczalny. Już są coraz bliżej.

W rządzie się gotuje.

Myślą jak wyrwać kasę ("nagrody") tak żeby nikt się nie dowiedział?

Jak zabraknie go, to czeka nas katastrofa.

Ale jak piękna to będzie katastrofa.

Wdowa podeśle Wam cebulę i ciepłe skarpetki.

Widać że kobieta cierpi. Należy jej się.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Nie szkoda czasu? Będziecie tak przez 5 a może więcej lat ujadać? Posiwiejecie, wrzody, zawały. Furda to wszystko. Zdrowie najważniejsze.

Ile czasu ujadał PISd zanim wygrał wybory?

Są usuwane z rządu niedobitki PiS.

tego idiote opozycja probowała wyrzucic juz po stadninie koni.Sek w tym ze tam sami idioci.

a ty bombowiec jakis niezorientowany jezdes..Ten idiota to rdzen PC, musg PICu, przyjaciel kaczynskiego.No patrz a taki idiota.A moze oni sa podobni ...bombowiec.Swoj do swego.....

Ostatnio Dudek chwalił sie pokonaniem mafii watowskiej. Czy on mie ma własnych osobistych osiagnięć?

Jego kwintesencją dokonań będzie 15 pytań w Referendum....np czy po wiosna ma być lato czy jesień

jak może zmieniać Konstytucje osoba która wiele razy ją łamała...?

• Redaktorzy

Wdowa podeśle Wam cebulę i ciepłe skarpetki.

Zaraz, momento. Błasikowie dostali zasiłek w wysokości ceny nowego domu pod Warszawą za "stres związany z ekshumacją", mimo że się jej nie sprzeciwiali, ergo się im podobała. Interesuje mnie ILE w takim razie za stres dostaną te rodziny, które protestowały, niekiedy wręcz rozpaczliwie, przeciwko temu zdziczeniu? I dlaczego jakoś dziwnie mi się wydaje, że nic?

Gość fon

(Konto usunięte)

Teraz czekamy na ekshumacje w Jedwabnem. Jonny Daniels oświadczył, że choćby pod petycją ekshumacji podpisalo się 40 mln. Polaków i tak się ona nie odbędzie. Bez niej jest możliwe oskarażanie nas z te zbrodnię.

żydzi nas wrabiaja a my sie dajemy.

http://nczas.com/2018/04/20/jonny-daniels-osmieszyl-przeciwnikow-ekshumacji-w-jedwabnem-oraz-sam-siebie-czy-zlamal-prawo/

• Redaktorzy

Oskarżenia o zbrodnie w Jedwabnem nie wymyśliły organizacje żydowskie.

Jest to fakt potwierdzony przez polskie źródła i świadków.

Oraz przez IPN - to taka dodatkowa informacja dla fanfanów partii PiS, którzy z jakichś powodów ubóstwiają tę instytucję.

Chcesz płacić organizacjom żydowskim za holokaust?

O, novus kolegus. I jak od razu prawidłowo zorientowany.

A nie dręczy was fakt, że jedna instytucja kontroluje tak wielki obszar jak 3/4 Europy.

Instytucja o charakterze gospodarczym, czego nie wolno zapominać! A czyje interesy reprezentuje? Ano zapewne założycieli. A kogoż to innego?

Kto pamięta gdzie ją stworzono? Gdy się odp. gdzie, kto nasunie się samo.

???

A nie dręczy Kolegi fakt, że jedna partia kontroluje obszar takich Chin znacznie silniej?

Albo że w Rosji rządzi dyktator dysponujący bronią jądrową?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

A nie dręczy was fakt, że jedna instytucja kontroluje tak wielki obszar jak 3/4 Europy.

Instytucja o charakterze gospodarczym, czego nie wolno zapominać! A czyje interesy reprezentuje? Ano zapewne założycieli. A kogoż to innego?

Kto pamięta gdzie ją stworzono? Gdy się odp. gdzie, kto nasunie się samo. ???

Co za bełkot dla półinteligentów. Takie wam kawałki podsuwają na Nowogrodzkiej czy na Kremlu?

Co za bełkot dla półinteligentów. Takie wam kawałki podsuwają na Nowogrodzkiej czy na Kremlu?

Szczytem bezczelnej hipokryzji jest, że najbardziej na UE ujadają kundelki, które tam mieszkają i pełnymi garściami czerpią korzyści z niej wynikające.

Nie dręczy cię fakt, że ktoś kontroluje twój umysł i nie potrafisz samodzielnie myśleć?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

O, przepraszam. Ja - nie.

I zaręczam, że się tak wyrażę "z ręką na sercu": przez blisko ćwierć wieku mieszkania i pracy we Francji, nie wziąłem od państwa francuskiego ani centyma.

Szczytem bezczelnej hipokryzji jest, że najbardziej na UE ujadają kundelki, które tam mieszkają i pełnymi garściami czerpią korzyści z niej wynikające.

.

O, przepraszam. Ja - nie.

I zaręczam, że się tak wyrażę "z ręką na sercu": przez blisko ćwierć wieku mieszkania i pracy we Francji, nie wziąłem od państwa francuskiego ani centyma.

.

Nigdy nie przeszło mi przez myśl, że ujadają wszyscy. Natomiast częsta jest (tu na Forum również) prawidłowość w drugą stronę: są ujadacze mieszkający tam i korzystający w pełnym zakresie z dobrodziejstw integracji europejskiej.

" ..przez IPN - to taka dodatkowa informacja dla fanfanów partii PiS, którzy z jakichś powodów ubóstwiają tę instytucję"

IPN ma również dowody mordowania Polaków przez Żydów i żydów przez źydów na polskiej ziemi pod okupacją.

Czy dlatego nie jesteś zwolennikiem IPN? Chcesz o tym Jozwa pogadać?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.